Datele despre PIB nu ar fi trebuit sa surprinda

Comentarii detaliate despre ce inseamana datele publicate astazi pentru cresterea economica din trimestrul trei o sa fac in analiza ECONOMIA 19.11.2012 (acealsi raport care cuprinde si analiza despre credite neperformante din sistemul bancar). Oricum pentru cititorii acestui blog sau clientii FCA scaderea PIB nu ar fi trebuit sa surpinda.

Pana atunci graficul de mai jos publicat imediat dupa raportul FMI arata cum vedea FCA cresterea economica in perioada urmatoare. Pentru ca acest blog a fost mereu independent am putut sa spunem inca din martie ca recesiunea nu poate fi evitata in 2012. Pentru cei care nu sunt clienti ai FCA cred ca aceasta analiza ii poate ajuta.

Florin Citu a infiintat FLORIN CITU ADVISORY , firma independenta de servicii financiare care ofera analiza economica si consultanta pentru institutii publice, private si investitori. Mai multe detalii pe site-ul firmei.

Advertisements

One thought on “Datele despre PIB nu ar fi trebuit sa surprinda

  1. cred ca recesiune e mult spus

    agricultura e 7% din PIB, 1/4 din recolte au fost compromise, anul trecut a fost un an foarte bun, cel putin 1% scadere se explica asa … fara seceta ar fi fost crestere …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s