Multumesc

Am inceput acest blog in August 20011 dintr-un motiv egoist: sa raman conecatat la realitatea economica atat din Romania cat si din exterior. Blogul a pornit in engleza dupa care am trecut la romana atunci cand am introdus opinii pe marginea politcilor economice.

Scopul meu a fost tot timpul sa raman obiectiv si sper ca am reusit. Cei interesati pot sa mearga in arhiva si sa vada ca inca din August 2008 criticam deciziile acelui guvern dar mai ales lipsa unui plan B. In Februarie 2012 avertizam ca nu putem sa scapam de recesiune in 2012 (decat cu politici economice curajoase). Din pacate de cele mai multe ori mesajele mele au fost acoperite de media corului de “analisti” care a adoptat estimarile oficiale si pe cele ale FMI si a mers cu ele. Sper ca au existat companii sau persoane fizice care nu au actionat in functie de acele estimari si daca da sper sa se duca sa-si ceara banii inapoi sau sa-i taxeze pe cei pe care ii platesc bani grei cu pierderile suferite.

Cand faci atatea estimari cate fac eu este normal sa mai si gresesti. In 2012 sunt cateva lucruri care nu au iesit asa cum estimam dar toate sunt legate de politici ne-orotdoxe ale bancilor centrale – BNR si Swiss Natioanl Bank.

Scopul acestei introduceri este sa va anunt ca aceasta este ultima mea postare/opinie pe acest blog. In continuare o sa ma concetrez pe alte proiecte unul dintre ele fiind FLORIN CITU ADVISORY. Asa cum s-a vazut cred ca este nevoie de opinii independente in acest domeniu, sper sa nu ma insel.

Blogul va deveni doar un vehicul de marketing pentru firma.

Va multumesc ca ati petrecut din timpul dumneavoastra pretios cateva momente pe acest blog si sper ca a meritat (cu alte cuvinte costul de oportnitate nu a fost prea mare). Va multumesc tuturor celor care ati comentat, de la fiecare am invatat cate ceva.

Mult succes in proiectele personale si mai jos un ultim raport gratuit despre PIB.

Cu mult Respect

Florin Citu

Advertisements

13 thoughts on “Multumesc

 1. Florin, eu iti multumesc pentru ca ai avut aceasta initiativa si ai impartit cu piata toate analizele tale. Mesajul, argumentele si tonul analizelor s-a remarcat de la inceput si s-a diferentiat clar de alte analize. Pentru mine personal rapoarteel si comentariile tale au fost de mare interes. Imi pare rau ca nu vei mai continua pe blog, dar iti urez mult succes in ceea ce vei continua sa faci.
  Cu bine si Sarbatori Fericite!
  Bogdan

 2. Este absolut normal ceea ce faceți dar, în egală măsură, dezagreez că ați ajuns la această decizie. Voi continua să vă urmăresc cu același interes, totodată, dorindu-vă succes în derularea proiectele viitoare.
  Cu respect, M. Edward

 3. never say never..
  Dupa ce iti trece, poate ne mai scrii cate ceva… chiar si in engleza..:-)

  bafta cu firma de consultanta si cati mai multi clienti…. (vezi ca BNR’ul are nevoie…. :-)…. pe bune! .. si au si bani .. proaspat tiparti cu care sa te plateasca… dai ai grija… odata ce te afli la inceputul lantului trofic financiar… s-ar putea sa iti piarda cheful sa impartasesti cunostinte… 🙂 )

 4. Bloggeritul este un drog ce creeaza dependenta si de care este foarte greu sa scapi. Florin va reusi cumva sa-si faca timp si de blog, mai ales cand va dori sa comunice intr-un mod informal si-l vor furnica buricele degetelor…

  Asa ca nu stergeti link-ul de pe bara navigatorului!

 5. Florin, multumim pentru blog (poate totusi il mai lasi activ, ca o adresa pe wp nu cere bani), si sa fie intr-un ceas bun cu noul proiect. Daca ai nevoie de ceva si pot sa te ajut, da un semn..

  Numai bine!

 6. N-o sa rezisti mult timp fara noi 😀 E un forum unde sunt chiar dezbateri mult peste nivelul a ceea ce vezi la tv sau prin presa, polemici argumentate cu date, cu cifre, cu grafice…Astea sunt ingredientele perfectionarii si progresului. Deci pe curand 😀

 7. Discutiile avute de-a lungul timpului au fost foarte interesante si imi pare rau sa spun ca, in acest moment, nu exista nici un alt loc in care sa se poate discuta astfel de lucruri.

  Sper sa iti mearga bine firma de consultanta! Bafta in continuare!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s