Inca un caz de autoplagiat la BNR?

Inca un caz de autoplagiat de la BNR sau o coincidenta bizara. BNR chiar nu stie ca si cazurile de autoplagiat nu sunt acceptate?

link 1

“România a înregistrat în anul 2014 cea mai redusă valoare a formării brute de capital fix (FBCF) raportat la Produsul Intern Brut din ultimii zece ani, nivelul de 22,0% fiind mai redus chiar decât cel din 2004 ( 22,4%) și mult sub nivelul record atins în anul 2008, de 36,0% din PIB.
În plus, din 2012 încoace, trendul este descrescător, ceea ce va greva asupra potențialului de creștere pe termen mediu al economiei.”

link2

“România a înregistrat în anul 2014 cea mai redusă valoare a formării brute de capital fix raportat la Produsul Intern Brut din ultimii zece ani, nivelul de 22,0% fiind mai redus chiar decât cel din 2004 (22,4%) și mult sub nivelul record atins în anul 2008, de 36,0% din PIB.
Mai mult, din 2012 încoace, trendul este descrescător, ceea ce va greva asupra potențialului de creștere pe termen mediu al economiei.”

Nu este primul caz de autoplagiat pe care il arat la BNR. Aveti mai jos un exemplu cu ce se intampla in tarile civilizate in cazul autoplagiatului. Dar nu ma astept la nimic de la BNR, poate doar la morala.

link3

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s