33 thoughts on “Analiza Buget 2018 – PSD vrea sa iasa de la guvernare!

 1. Sper ca PNL nu isi doreste sa intre la guvernare, se pare ca vremurile sunt deosebit de tulburi, mai tulburi decat cele din 2008. Imi doresc ca urmatoare criza sa nu se lege de conceptul de liberalism( chiar daca liberalismul din romania nu are nimic a face cu definitia de liberalism), ar fii pacat ca inca odatat liberalismul sa fie tapul ispasitor cand ceea ce vedem acum este clar rezultatul politicilor social-interventioniste.

 2. primul rind, Ne felicit pentru victoria…FINALA!!(sunt f.convinsa ca va amintiti poate la fel de bine ca mine, pașii identici pe care i-am urmat, ca rezultat a veșnic identice și identic predictibile cretinități, ale celor mînjiți și mînjite de sînge comunist, pe vecie: la toate fostele și recentele alegeri, pt.P.E.
  In al 2lea rind, va rog scapati-ma de toate personajele sub protectia D.G.A.S.P.C., care mi-au facut mie viata un cosmar, incepind din 2007 si reincepind acut, din 2012 încoace !! Non-stop !!
  In al 2lea rind, va transmit pe blog, ceea ce v-am transmis ieri prin e-mail(ca si celorlalte persoane si institutii distincte, d.a.). C]t despre dl.Iohannis: in calitatea mea de profesionista de top in domeniul comunicarii si d.a. al diplomatiei, inca din copilarie si din adolescență, deasemeni.
  Vă transcriu pe blog, ceea ce am transmis ieri on-line, Ministerului de Externe, al Romîniei(fiind d.a., aceeași i-d-e-n-t-i-c-ă acuzație pe care o aduc REPETAT acelorasi ministri de externe si tuturor ex-si-actualilor membri ai P.S.D.!! Acestea, in conditiile in care ne cunoastem de atitia ani(desi nu m-a invitat vreunul dintre dumneavoastra vreodata, la o cafea ori altundeva: si mai ales undeva unde sa fim, doar noi)
  Astfel incit, sunt convinsa ca imi cunoasteti impartialitatea dintotdeauna, pusa in slujba justitiei corecte, mai degraba decit pentru preferintele mele politice liberale, strict private !!
  Mai e un pic…insa M-AM SĂTURAT DE ATÎȚIA NETREBNICI DE ANI IN CARE AM FOST SI SUNT INCA EU DOAR, BĂTAIA DE JOC A TUTUROR CARE AU SPRIJINIT ORI SPRIJINA TOT CEEA(SI PE CINE SI CE) EU DISPRETUIESC CONTINUU FARA SA MA POT APARA ALTFEL, DECIT PRIN COMUNICARE (ce n-a avut niciun rezultat bun cum l-am asteptat, pina acum).
  Cz: Nu am spus nimic despre tineretul handicapat/cu dizabilitati pus sa duca flyers alegatorilor, inaintea votului de duminica. Dar..de mai intilnesc tineret si adulti dezechilibrati=NeRomini(deci avind dizabilitati, ori handicap sau prefacindu-se doar ca au): fac scandal !!
  Asta, fiindca P.N.L.si-a datorat in fiecare an victoriile, Mie Amy Neagoe !!!!!!!!!!!!!!!!!
  Iar impartialitatea mea semnifica d.a. ca nu respect P.N.L.ul national, decit pentru citiva extrem de puțini domni(și vreo 2 doamne, d.a.): cu adevarat intelectuali, culți, decenți, normali(neasistați și neasistabili social, chiar de sunt in virsta: cu toatre ca nu am avut vreodata ceva, impotriva batrineilor si batrinicelor in baston !!
  Si mi-ar placea sa vedeti tonul descendent al implicarii mele politice, din ultimii ani !!!!!!!!!!!!!!1
  De cind taica-meu a inceput sa repete cu ajutorul acelorasi vesnic ratați de familii de securiști, înscenările de boală, convalescență, moarte și îngropăciune(asta, numai de cite ori am permis eu, nemanifestindu-ma in niciun fel). Din simplă repulsie față de viața pe care voi toți din toate familiile-institutiile-partidele-nepartidele Rominesti si straine, mi-o faceti mie continuu !!!!!!!!!! De-atitia ani încoace !!!!!!!
  Lucru avind o prea puțină ori insignifiantă legătură vreodată, cu faptul că eu sunt o tipă modernă de cînd eram copil(individualista si crestina, crezind in viata si mediile private). Si pt.aceasta + I.Q.ul meu deosebit, din data de 13.06.1979 incepind: bărbații m-au ‘ferit’ de prezența lor… vorbesc de acei așa cum eu am vrut și vreau, mai precis….
  Pentru detalii, cititi cartea dlui Patapievici(retiparita in 2007-2008). Ori rugati-l pe colegul dvs dl.Sever Voinescu, sa va explice Matei 6:5(indiferent daca e Biblia Ortodoxa, ori aceea Catolica)…
  Multumesc.

  1. 1. Vă mulțumesc frumos pentru permisiunea instantanee, de a ma exprima. In acelasi timp in care va rog sa ma iertati. Pentru realitatea pe alocuri agramată, a primei mele comunicari: scrisă la repezeală(din nervi, deci ‘cu hormonii’). Si pe care nu am avut vreme sa o recitesc, ca sa o modific si sa o transmit protocolar, pe blogul dumneavoastra.
   Prin urmare, permiteți-mi să copiez și scrisoarea transmisă aseară, Ministerului de EXterne(ca răspuns protocolar la scrisorii pe care am ridicat-o de la poștă, primită de aici)
   Iar în contextul evenimentului de încarcerare (și) a lui L.Dragnea: eveniment pentru desfășurarea căruia sunt sigură că vă amintiți că eu am depus eforturi să se petreacă, de numeroși ani încoace..
   .În acest context, acuz din nou veșnic mafioata și infractoare mass-media, prioritar Romineasca, in ansamblul acestora. Intotdeauna făcindu-mi mie deservicii imense, prin minciunile și invențile si infractiunile identic aceleași si repetate identic si prostește, ale acestora. Precum si prin concurență neloială, d.a.
   Toate acestea fiind posibile, din cauza aceleiasi identice lipse de caracter si reala intelegere a problemelor reale ale natiunii si națiunilor….
   Si mai ales de cind si mass-media si toate profesiile si scolile si institutiile s-au umplut de scirbosenii de personaje asistabile social(cu accent pe acele avind dizabilitati, ori handicapuri…si unele dintre acestea, chiar sub incidenta Cardului National de Sanatate !!
   Va multumesc: faceti va rog public raspunsul meu transmis ieri, Ministerului Romin de Externe si implicit, întregului guvern Romin !!
   O seara si o saptamina si viață frumoasa si implinita, ne doresc !!
   _____________________________________________________________________________
   Domnului Inalt Cavaler Secretar General al Ministerului pentru Afaceri Externe , Dr. Ma multilicentiat dl. Cosmin Dinescu
   De la E.U. Master Diplomat(International Economic Relations), Researcher, Expert, Top professional in ‘Communications’ , Professional in ‘International Business Law’, University teacher, English translator, Professional Journalist, Internationally-awarded Fine Artist, mrs. Amy A.M.C. Neagoe

   Drag domn înalt-CAVALER secretar general al M.A.E., Dr.Master si multilicentiat domn C. Dinescu,
   Vă mulțumesc pentru scrisoarea pe care mi-ați redactat-o mie, in data de 26 februarie 2019. Avînd însă aceasta o dată poștală întîrziată, cu exact o lună.
   Și am primit eu deasemeni înștiințarea să o ridic, de la poștă: la sfîrșitul lunii aprilie, a.c.
   Astfel, vă rog să mă scuzați că am fost obligata să comunic cu dumneavoastră, diplomatic. Exact în același mod în care erau nevoiți să o facă oficial, specialiștii acreditați: în timpul Păcii de la Westphalia si a Congresului de la Viena, deasemeni.
   Ori mai degrabă, precum în cazul satelor și a periferiilor, orașelor Romîniei.
   Toate rămase încă, la aceleași nivele incredibile de subdezvoltare, din perioadele acestor tratate.
   Însă absolut toate aceste avînd conducere și management guvernamental-administrative, mereu. Și-ntotdeauna, numai cu permisiunea dumnneavoastră și a colegilor dumneavoastră(de toate sexele și profesiile și din toate instituțiile interne și externe, deasemeni).
   Întrucît amîndoi avem structuri intelectuale, culturale și de profesie, asemănătoare.
   Vă scriu din nou, cerîndu-vă ajutorul.
   În eventualitatea în care și dumneavoastră personal dețineți precum mine, din 2002; si complet eu, din 2005-2007, incoace.
   Atît sănătate clinică și fizică, dar și psihică; precum si cazierul curat in detaliu, deasemeni.
   Astfel încît să puteți înțelege de ce mie personal nu mi s-au dat vreodată nici măcar funcții, ori avantaje(oficiale, ori private). Și mai ales, în schimbul corectitudinii mele complet dovedite. Atit dinaintea, dar mai ales de cind Rominia a devenit complet membră a E.U., mai ales.
   Așadar, m-aș bucura să vă reconsiderați viziunea, asupra a cine sunt eu; precum si a dorințelor și a necesităților mele continue, în conformitate cu aceasta. Și mai ales că acestea sunt neschimbate, vreodată: încă de dinaintea și mai ales din primul an in care noi 2 am inceput sa comunicam, dupa anul 2012. Vă mulțumesc pentru dorința dumneavoastră de a face un echilibru, întotdeauna corect.
   Între îndatoririle guvernamentale, precise; si ceea ce deduceți doar dumneavoastră, despre mine.
   Cu deosebit respect,
   AmyNeagoe
   Amy Neagoe

 3. Către: Romanian Presenter writer-editor mr. ………………, TVR.(adică televiziunea națională: prima si cel mai direct coordonată și supravegheată dintotdeauna, din orice Parlament)
  De la: E.U. Top Correct H.O Master, Expert, Top cultivated professional, top winner official independent Diplomat female, born in the summer of 1979 6.06.2019
  Drag domn coleg(de titlu, nicidecum de meserie ori loc de muncă): ………….
  permiteți-mi să vă scriu, după documentele transmise ieri. Și fac toate acestea, după ce am vizionat(și deasemeni am aprobat). Cantitatea imens majoritară a componenței emisiunii dumneavoastră, inclusiv de ieri. Și mai precis: aceea in care exact ca si mine si ca intreaga majoritate a Rominilor, ce am votat in data de 26 mai, a.c. Doream si ne dorim in continuare a scăpa, de rușinea ‘Ciumei Roșii’; precum si a tuturor care au părăsit-o, formîndu-și partide ori prietenii noi. Iar eu după cum știți, imediat după destrămarea P.D.L.: in anii in care am decis sa votez, am pus stampila, numai pe P.N.L. Precum inaintea acestor ani, deasemeni: inclusiv pe noul partid al dlui ex-Presedinte Traian Basescu.
  De exact numai de 2 ori, in viața mea: in 2014, ultima oară, mai precis. Si marturisesc ca, exceptind numai 2-3 ani, eu m-am intrebat intotdeauna : ‚Votul meu conteaza vreodata? (A contat ??) Iar in conditiile in care noi ambii suntem de acord, despre primii care ar fi trebuit dati afara din administratia publica, de orice fel. Ca fiind membri de ambe sexe ai Parlamentului, Guvernului; precum si cei de grade inalte, ai tuturor primariilor(de sector si generala, d.a.). Permiteti-mi sa va recomand cartea ‘Omul Recent’ , a dlui Horia Roman-Patapievici(numai editia tiparita, in 2008-2009).
  Toate acestea, ca sa va explic ceea ce se pare ca nu ati inteles nici dumneavoastra despre mine, din documentele pe care vi le-am transmis. Repetat, inclusiv in acest an(din nou, in speranta ca ma veti angaja acolo unde lucrati si dumneavoastra ca si ceilalti oameni de mass-media, deasemeni). Si-anume, pe linga realitatea ca eu sunt nascuta in vara anului 1979.
  Si, cu toate ca eu si tatăl meu suntem singurii Romîni autentici, din întreaga familie. Vă mărturisesc că nu as fi regretat daca strabunicii mei emigrati ar fi trait cind eu am inceput clasa primara si dupa aceea d.a., de exemplu; si m-ar fi putut inscrie, la minoritati nenaționale, crestine(romano-catolic si ortodox).
  Deși nerefugiati fiind ele si ei, d.a.. Conform acestora, in calitatea mea de neminoritara(nerefugiata, neemigrata, nețigancă si neetnica, neavind dizabilitati, handicap ori boli cronice de vreun fel, nelogodită, necăsătorită, nedivorțată, nemamă, necopil, neelevă, nestudentă,nerudă de grad 1 si 2 si chiar 3 cu securisti ori oameni politici interni ori externi, șefi in administratie ori afaceri, revoluționari, judecatori, procurori, persoane angajate in ministere, cu functii inalte in administratia publica si in unele companii si afaceri private, d.a.; precum si alte feluri de asistati si asistate din banii de taxe, impozite si contributii a celor dovedite si dovediti normali, ‘for life’). Eu personal am făcut individual si independent, de una singură totdeauna(încă de mic copil). Eforturi de corectitudine și inteligență, cu mult peste orice medie: ca să cunosc lucrurile despre care puteți citi, în C.V.urile pe care vi le-am transmis.
  Si astfel să scap, de orice urmă de comunism(aceea atît de permanentă la o imensă cantitate de copii și tineret precum și părinții și bunicii acestora, din zilele noastre). Si care, contrar principiilor de bază si esenței fundamentale ale economiei. Din cauza anormalităților(defecțiunilor) acestora, acești au devenit asistabili și asistabile sociale, lunar(si pentru intreaga lor existență, plus o mulțime de gratuități și facilități)… Si totul dintotdeauna, numai din banii mei și ai celorlalți normali: si doar din cauza nesimțirii, cretinității și inculturii si neprofesionismului(necinstei), generalizate. Care-a găsit de cuviință să îi/le compătimească caracteristicile fiind dovedite pentru eternitate, ca fiind TERORISTE si d.a., contrare principiului economiei. Și-n plus, au decis să le mai si recompenseze lunar, aceste forme de infracțiuni ale existenței economice. Numai din banii oamenilor normali. Deci numai (pe baza/in schimbul) netrebniciei, nesimțirii și‘defecțiunilor’ evidente, ale lor.
  Iar in conditiile in care suntem de acord ca toate si toti somerii sunt deasemeni, asistati social(suplimentar, in cazul in care erau ori sunt deja, pentru ‘defectiunile’ lor). In cazul in care nici dumneavoastra ori colegii dumneavoastra nu dati 2 bani nici pe I.Q.ul si portofoliul meu, dar nici pe profesionismul meu(experienta mea prioritar si majoritar cu mafia din Rominia, numai). Permiteti-mi sa va rapesc, din timpul dumneavoastra. Atit de pretios, incit aveti timp sa mergeti regulat, la sala de forță(după cum se observă de numeroși ani de zile, inclusiv in bicepșii impresionanți pe care îi etalați, pe post)..
  Astfel incit, sa va Re-re-amintesc. Cum numai bătrînii, ex ori curent persoanele condamnate sau (ex)pușcăriașe, acele cu venituri minime ori de subzistență, angajații de orice fel ai primăriilor ori ai administrațiilor publice, persoanele condamnate ori (ex)pușcăriașe, incompetenții, handicapații și persoanele cu dizabilități de ambe sexe au avut si vor avea pentru totdeauna nevoie. sa le fie reamintit, iară și iar).. Să vă reamintesc dumneavoastră și tuturor celorlalti de ambe sexe cărora eu le-am tot cerut repetat ajutorul, in acesti incredibil de numerosi ani ‘post-revolutionari si de post-mineriade, mai ales.
  Fiindca spre deosebire de părinții mei, rubedeniile și prieteniile lor: Eu numai sunt singura Bucureșteancă, totală(de la vîrsta de 1-2 luni de zile, mai precis). Intre toate și toți, d.a. Si deasemeni, dintr-o incredibil de mult peste cantitatea de jumătate a locuitorilor, cu buletin de București !! Și da, îmi amintesc cu nostalgie de Bucureștiul copilăriei mele și chiar a unei foarte scurte perioade, a primei mele tinereți(săptămîna viitoare, voi împlini 40 ani de chin in orașul, nația și lumea asta intreaga vesnic comuniste(socialiste), dictatoriale & Co..
  Si va reamintesc ca, fie in cazul ca sunt deja asistate social pentru neșomaj; fie ca se inregistreaza (inclusiv) pentru acest. Ei bine, toate persoanele înregistrate ca atare în această formă particulară de asigurare oficială legalizată(unemployment), devin asistate social:fiindca primesc pentru nemuncă bani, de la stat).
  Iar eu subliniez ca, dupa incheierea studiilor mele universitare(toate la stat, in Bucuresti, fara de plată, la citeva facultati: pina in 2007, cred). Eu nu am primit bani vreodata in calitatea mea de șomeră oficializata complet(dintre acei si acelea nefiind deja inregistrati in asistenta financiara, de vreun fel). Decit pe o durată de apoximativ 1 an si jumatate, in acesti patruzeci ani pe care-i voi implini. Si-odata cu absolvirea primei mele facultăți, eu mi-am pierdut pentru totdeauna dreptul, la simplul statut de ‘student(a)’.
  Desi inca de la sfîrșitul anului 2002, va amintesc. Pe linga ca in calitatea mea de persoana neasistabila suplimentar, eu dețineam d.a.titulaturi infinit mai înalte și mai valide, decît ale oricărui șomer ori șomeră: înregistrați(ori nu).
  Desi tot numai eu(și nicidecum statul Romin ori cetățenii săi): trebuia sa-mi achit , din alți bani decît aceia de șomaj. Atit asigurarea suplimentara de sanatate, cit si transportul public; precum si cursurile postuniversitare de Experta in Fonduri U.E.. Acelea pe care politrucii(Dottori si Dottoresse) si colaboratorii lor privati m-au forțat ilegal și indecent de cîteva ori timp de vreo 7 ani, să le repet si sa obtin de fiecare data, media maxima ’10.00’(și-ntotdeauna, in exact același loc si numai din banii mei aproape inexistenti)… Insa imi amintesc ca s-a avut(pe timpul guvernarilor de dreapta, numai). Bunăvoința decentă de a Nu mă mixa(amesteca) cu celelalte categorii de personaje si individe/indivizi.
  Fiind inregistrate si nregistrati ca si mine(eu pe atunci, doar): in somajul oficial. Adica, imi amintesc ca doar P.N.L.ul a avut decența să nu mă amestece cu celelalte(ceilalți) .
  Asa cum a făcut-o frecvent de cind a fost adusa si readusa in conducerea Capitalei, prioritar faimoasa pușcăriașă ex-primăriță si ex-ministra…’a muncii’ , bre !!!!!!!!!!!!!!!!!! Aia repusă în funcții in Bucuresti, toti anii acestia 20… de către cine…ghici??????
  Exact ca si restul celorlalti si celorlalte fara exceptie, din partidul si partidele derivate direct, din el…..
  Intrucit aveti categoric o inteligenta puțin peste media națională, închei aici. Asigurîndu-vă că vă apreciez emisiunea și conținutul acesteia, de atîția ani. Cu toate acestea, in toti anii de cind v-am cerut repetat ajutorul atit dumneavoastra cit si altora, mi-ar fi plăcut să fiți creștin(ori creștin-protestant, d.a.). Astfel încît, să nu vă luați după sfaturi date familiei dumneavoastra si oricui altcuiva, de catre sefii ai mari, ori diverse comunități religioase(sau simpli teologi, de orice fel..)
  Si mai ales, ca potrivit Constitutiei(creată la fel ca si Legea Somajului, in 2002-2003). In Rominia, atit bisericile crestine si protestante(de orice fel), dar si absolut oricare alta, precum si membri de toate felurile aproape, ale comunităților lor. Se bucura inca de dinaintea revolutiei decembriste, de: protectii, facilitati, bani, ajutoare, imunitati etc…cu explicita conditie dintotdeauna, sa ii asculte necondiționat, pe ‘ăi de sus’. Si nu sunt jurista de profesie, insa-i foarte probabil ca fiecare dintre acestea(cu tot cu membri dintotdeauna, ai comunitatilor lor): sa fi beneficiat inca din timpul familiei Ceaușescu(oups, era să scriu Firea-Pandele s.a.m.d…)
  De beneficii d.multe puncte de vedere fiind infinit mai mari, decit ale procuraturi(lor), d.e..
  Va rog sa imi transmiteti daca doriti sa va recomand liste întregi, de cărți….din oricare domeniu vreți(si credeți că puteți înțelege și aprofunda(memora) corect, mai ales..
  Cu deosebit respect,
  Protocolar: Doamna Amy Neagoe
  Neprotocolar si feminist, d.a.: Domnisoara Amy Neagoe(n.13. 06.1979)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s