39 thoughts on “RAPORT- Economia Romaniei in 2018 (estimari pentru 2019)

 1. Arierate 2018? Deficitul cash de 2.9 raportat la deficit ESA de 3.7 anuntat (4,2 real dupa unele surse) indica arierate de multe miliarde de euro. Si lipsa bugetului pare a fi premeditata pentru a se putea face sau nu (:() plata arieratelor.
  Corectitudine date statistice? La Eurostat Romania este noua Grecie. Nu se pot valida datele. Nu “ies” corelatiile.

  Pentru a avea date corecte de la MF cred ca este necesara o solicitare a Presedintiei catre guvern cu datele privind executia bugetara 2018. Nu mai pot minti atunci (este procedura pe deficit si se poate intra direct in infregement daca Bru doreste si urmeaza consecinte penale daca transmit Presedintiei mizeriile trimise la Eurostat. )

 2. IATA VESNICA REALITATE:
  Respectfully Yours,

  E.U. top-correct H.O.: Master, Expert, Top-cultivated professional, top-winner independent official diplomat mrs. Amy Ana Maria Neagoe// E.U. Master Diplomat in the International Economic Relations, top awarded many-professional, mrs.Amy Neagoe

  Compulsory Note: I’ve got all these permanent official titles, with no exception. Only under the common daily compulsoriness of the national law for any profession, or occupation(No handicap, disabilities or chronical diseases; dirty criminal record): officially counted on for anyone, since the age of 14(fourteen)on, up to the compulsory retirement age. I write you down the continuous validity, of my strictly official titles(but jobs), in the following order:
  I’m a Pro-Right(liberal independent) female born, in 1979; and always looking for a right life and a right job, according to L. 76/2002 Unemployment law; The Romanian Constitution M.O. 767/31 Oct.2003; National Education Law 1/2011; L.11/1991 against dishonest competition: forever officially top E.U. Master Diplomat(International Economic Relations), Master Economist(Business Communications in English); Independent Researcher; Expert; top-professional in ‘Communications’, top-professional in ‘Business Law’, Journalist; University teacher; English translator; internationally awarded fine artist mrs. Amy Neagoe(born in 1979)

 3. To
  From: E.U. Top Correct H.O Master, Expert, Top cultivated professional, top winner official independent Diplomat female, born in the summer of 1979

  Stimați Înalt Oficiali ai Agenției Naționale de Integritate,
  Stimati Inalt Oficiali ai Directiei Nationale Anticoruptie,
  Vă mulțumesc pentru profesionismul cu care m-ați întîmpinat, în urmă cu 3-4 ore(cînd eu tocmai revenisem de la sediul Direcției Naționale Anticorupție), in Bucuresti. Și mai ales, deoarece m-ați poziționat lîngă dumneavoastră(și nicidecum in multitudinea de personaje tinere si adulte, avind evidente handicapuri si dizabilitati clinice, fiziologice si psihice, mai ales). Adica avind pentru totdeauna acesti si aceste exact acele situatii de fapt, fiind interzise legalizat. Atit pentru inregistrarea in studii peste-gimnaziale, precum si in profesia de orice fel(de la 14 ani in sus, conf.Constitutiei din 2003).
  Si va multumesc pentru primirea de astazi, deoarece fusesem din nou gonita precum mi s-a intimplat fecvent, in ultimii 10(zece) ani. Inclusiv de linga, precum si din sediul D.N.A.: din cauza fustei mele mini, dar si a bluzei fără mîneci(deloc decoltată, la bust).
  Desi ambele fiind monocrome, de culoare închisă: și în perfectă conformitate cu protocolul instituțional, oficial.
  Toate acestea, in timp ce Constitutia din anul 2003 a Rominiei mentioneaza explicit atit credinta oficiala si complet oficializata(a majoritatii Rominilor), ca fiind Creștinismul. Precum și democrația si libertatea de exprimare in strict conditii ale democratiei, deasemeni. Chiar dacă democrație ca formă de guvernare oficializată total nu există niciunde, pe glob.
  În condițiile în care ieri 13 iunie 1979, am împlinit dureroasa vîrstă de 40(patruzeci) de ani incredibil de chinuiți, într-o națiune membră U.N., N.A.T.O. si E.U. (cu toate sub organizatiile si institutiile, acestora).
  Permiteti-mi sa reamintesc ca mie mi s-a intimplat si ieri de ziua mea, exact ca si in anii trecuti(fie cu inexistente ori cu minore schimbari, anual).Astfel, exceptind o veveriță de pluș și un lănțic romano-catolic, din aur; precum si 2 ciocolăți. De la părinții mei pensionati, de aprox.9-7 ani(dintre care unul se preface mort, de aprox.2 ani de zile). De la absolut nimeni altcineva, de ani de zile incoace: eu nu am primit cadou, absolut nimic. In timp ce deasemeni, nimeni nu mi-a mai daruit ceva si nu mi-a comunicat ‘La Multi Ani’etc, de aproximativ 10(zece) ani, incoace.Cu toate ca cel puțin on-line și telefonic, dar si in persoană, de multe ori: mie mi s-a urat ani la rînd ‘La Multi Ani’( si am primit deasemeni mici politețuri și inocente mici cadouri de protocol, d.a). Prioritar(si placut dintotdeauna, mie): de la angajați și angajate normali, ai instituțiilor Ministerului Public(si-aproape exclusiv, doar de la D.N.A., dar numai in jurul virstei de 25 ani, pina acum).
  În timp ce eu personal, dovedită medical oficial, ca neavind dizabilitati si/ori handicap(si deasemeni cu inca cincisprezece ani inaintea menopauzei echivalenta cu andropauza masculina, d.a.). Sunt d.a, inclusiv fizic, perfect sănătoasă(si inca atit de departe de menopauza avindu-si corespoindent identic, in andropauza la barbati). Si sunt perfect sanatoasa, continuu de la sfirsitul anului 2007, incoace. Exceptînd neimportanta, deseori repetabila in ultimii ani și în curînd finita entorsă, la una dintre gleznele mele). Precum si anemia și problemele imunitare veșnice, ce mă obliga la folosirea strict a doar aprox.5-10 cutii de medicamente cu prețuri obișnuite si accesibile oricarui om obisnuit, anual. Precum si grija dar mai ales si trebuinta de a avea viata normala ca femeieex- tinara si de acum numai adulta, in totalitatea ei.
  Cu toate aceste, inca din primul an cind au venit la conducerea administrativa primareasa si primarii actuali, primariile si administratia Capitalei in detaliu si in ansamblu, mi-au cauzat. Continua îmbolnăvire și cădere periodică, a 1-2 unghii, de la degetele picioarelor.
  Totul intimplindu—mi-se fie prioritar ori doar mie, in exclusivitate. Datorita realitatii ca eu m-am născut Bucureșteancă prin ambii părinți, deja deveniți cu mulți ani înaintea nașterii mele, locuitori ai Capitalei.
  Și-n propria mea persoană, de la vîrsta de cîteva luni de zile. Astfel încît, fără importanță pentru grădiniță și școala primară, deasemeni. Cei 14 ani de la care incepe calcularea administrativa completa a vieții oricărui Romin, au fost deasemeni pentru mine, in Bucuresti. Si de atunci incepind, eu nu am avut șansa să plec undeva, vreodată. Si astfel, imensa cantitate a vietii mele e petrecuta in blocuri si cartiere din Bucuresti: si atit. Asadar, conform netitulaturilor, neprofesiunilor dar si a dezinteresului meu pentru logistica si actiunile Ministerului Transporturilor si a altor institutii administrative ori private, vreodata.
  Eu Nu am avut si Nu am vreodata nici obligatia, dar nici dorința de a cunoaste alte locatii, oameni si personaje cel puțin și prioritar din Bucuresti si din Rominia, d.a.
  Iar in contextul in care nu am avut vreodata deasemeni, nici acea obligatie contractuala de a ma interesa cretinitatea ori anormalitățile de orice fel, ale oamenilor(ale oricui). Reclam ca, prioritar(dar nicidecum exclusiv), de cind s-a reinstaurat domnia personajelor infractoare(avind dizabilitati, handicap, cazier si ilegal ori falsificat profesionism, deasemeni). Viața mea a început a fi infractor , tîmpește și ilegal(și firește indecent) invadată. De valorile colectiviste si populiste deci infractoare si inculte deci neprofesioniste si pro-comuniste prin excelenta, de viață: ale categoriilor rurale. Identice acestea fiind, cu valori masone, illuminati, musulmane, țigănești, de cooperative și altele la fel de sataniste, ilegale, de asistență socială, politizate și tîmpești, deasemeni.
  Precum este deasemeni, inclusiv intreaga mass-medie(prioritar internetul și televiziuni, reviste, radio etc.). Care au devenit de cel puțin 20, respectiv 7 ani(in detaliu). Fie invadate de falsități si informatii mincinoase, stupide si false(ale persoanelor dovedite avind dizabilitati si handicapuri, precum si ale suporterilor acestora).
  Si toate acestea, in scopul evident de a le favoriza ascensiunea acestor personaje(fiind limitate, pe vecie): prin mijloace evident exclusiv indecente si ilegale.
  In conditiile in care eu nu am purtat, nu port si nu voi purta probabil vreodată, tocuri cui. Permiteți-mi să accentuez realitatea că asta nu însemnează ca nu voi putea purta, d.p.d.v. strict medical(oficializat inclusiv in dovada pe care am lasat-o in urma cu 1 lună și jumătate, unei doamne handicapate din cadrul Ministerului Romin de Externe, pe Aleea Alexandru). Deci strict medical oficial, e dovedit despre mine individual, ca as putea vreodată, să port(de voi fi lăsată să îmi întăresc și intrețin suficient și regulat, musculatura). Mai ales că există atit de prea numeroase femei neavînd vreodată probleme de sănătate cum am avut eu, in trecut. Si care totusi, sunt deasemeni la fel de incapabile precum mine, sa poarte tocuri cui.
  Cu toate acestea, de peste 10(zece) ani incoace de cind normalitatea feminității mele a fost permanent compromisă intre personaje de toate virstele, sexele, etniile si natiile si titulaturile: avind insa toate dizabilitati si handicapuri permanente si evidente(si prioritar si majoritar, copii, adulti si tineret). Reamintesc ca aceasta discriminare si dezavantajare continua, exclusiv a mea. S-a dovedit inclusiv un act al inalt-oficialilor si credinciosilor prioritar ortodoxi, intre cele 3 doctrine crestine, in lume.
  Toate acestea avind intr-un fel sau altul dispreț continuu practicat, pentru capacitatea mea supra-cultivata corect de observatie si intelegere atit cultă cît și experimentată, deasemeni(in ciuda netitulaturii mele de absolventa a vreunei facultati oficiale cu strict profil de medicina, vreodata). Dar in primul si in cel mai mare rind, dintotdeauna: dispret pentru corectitudinea deosebită, a feminității mele.
  În contextul în care feminitatea mea și numai a mea s-a dovedit a fi completa, încă de la vîrsta de 14 ani și prioritar, de la 27 ani(cînd mi-am redobîndit intreaga sanatate in sens de normalitate, inclusiv prin sănătatea reproductivă). Reclam ca aceasta i-a făcut exclusiv pe domnii de care am spus că sunt interesată, să mă respingă. Prin si cu ajutorul sistemului de justiție dar si a celui de studiu si profesie din Rominia si din lumea intreaga, d.a.: continuu mutilate. Nicidecum de catre mine, ci de catre: ei si ele insele(pina la anumite puncte). Dar majoritar si prioritar, numai prin P.C.-P.S.D.; si toate celelalte grupări politice originare din acesta(și implicit, din Partidul Comunist Romin: iar acesta provenind d.a. din monarhie si din unele culte religioase, d.a.).
  In aceste conditii, va scriu ca sa va reamintesc ca, incepind inca dinaintea inceperii studiilor mele masterale, in cadrul A.S.E. si al Universitatii, in Bucuresti.
  Dar prioritar(complet oficializat), inca din al 2-3lea an al inceperii cercetarii mele oficiale(postmasterale), independente.Eu personal si strict independent si individual, dintotdeauna.
  Eu nu am facut altceva, decit sa sustin importanta necoruptiei si nefraudei, prin respectul meu atit permanent practicat, cit si comunicat individual si independent, continuu. Pentru continuu oficializatelor si publice cerinte, pentru oricine avind cetățenia Romînă. Ori studiind si profesind in Rominia, oriunde(cu exceptia ambasadelor si consulatelor straine, pe teritoriul țării).
  Mai mult decit acestea insa, de cind va rog sa imi dati dreptul continuu practicat la o viata de femeie normala. Reamintesc ca eu nu am avut si nu am d.a. intentia sa devina membra a vreunei etnii, ori a altei religii. Altele, decit acele care ma subscriu oficial si pentru totdeauna in calitatea mea de profana, din 2007 incoace d.a.). Dar nici nu am intentionat si nu voi intentiona vreodata fie sa devin strict membra a teologilor Romano-Catolici, ori sa fiu privita in cadrul clerului d.e., Ne-individualist(adica contrar legislatiilor subliniindu-mi titulaturile individuale), vreodata.
  Iar in conditiile in care astăzi mi-a fost confirmat de către cei 2 agenți de la intrare D.N.A., că voi primi din nou un răspuns scrisorii mele transmise, inclusiv prin poșta normală(și în acest identic și nefericit: nerușinat an). Permiteți-mi să vă amintesc că nu am de gînd să îmi schimb opțiunile pentru caracteristicile pe care eu le-am dorit si le voi dori intotdeauna, de la un partener.
  Cu toate ca eu nu i-am cerut si nu ii voi cere vreodata acestuia, vreodata: sa poata face ceea ce fac eu, prioritar ca artista oficiala(in domeniul artelor frumoase). Si avind d.a. si citeva cursuri si examinari liceale si universitare, in audio vizual si ‚performance’(dar nicidecum strict in dans, balet, coreografie, scenografie, teatru, regie, interpretat, compozitie ori productie muzicala, actorie etc).
  Desi fiecare si toate aceste talente ale nestrict artelor frumoase, vizuale si decorative ori in design. Aceste sunt d.a. institutionalizate strict oficial, complet: intr-una dintre facultatile de foto-video, coregrafie-teatru-film etcadetera, alipite acelor de arte frumoase, design si decoratiuni. Pe care le-am frecventat eu 4 ani si le frecventeaza cel mai puțin 3 ani, dintotdeauna si pentru totdeauna: oricine inscris ca student ori cadru didactic, in cadrul Universitatii Nationale de Arte: Bucuresti.
  Si niciuna dintre aceste talente si abilitati oficializate ale feluritelor forme de arta(dar nici de sport ori educatie fizica, sub cu totul alte institutionalizari si feluri de educatie): neavind vreodata, o conexiune ori legătură. Fie cu ce se preda complet, strict numai in cadrul facultatii oficiale de medicina, in Bucuresti Dar mai ales, nu are nici cea mai mica conexiune cu ceea ce e denumit oficial medical, prin (ne)dizabilitati, (ne)handicap, (ne)boli cronice, psihiatrice etc… Atit administrativ și oficializat complet, in Rominia, E.U.; dar si in institutiile internationale oficiale, unde este recunoscuta aceeasi educatie oficiala medicala. Iar in contextul in care cunoastem ca exista de mulți ani de zile încoace, chiar numerosi functionari publici juristi(de virste adulte si inaintate), avind reale dizabilitati si handicapuri, permanente. Acuz prefăcătoriile, cretinitățile și scenetele misogine si dictatoriale si indecente, jucate de către același domn procuror(unul dintre șefii adjuncți), cu mine. Exclusiv, numai in anii in care sunteti sub conducerea P.S.D. si a celorlalte formatiuni comuniste). Si-n consecinta, numai atunci cind ați fost și sunteți obligați a vă preface anormali clinic si fizic, unii dintre dumneavoastră. Adica, acele și acei pe care i-am redescoperit ca fiind perfect normali în momente de neatenție, a acestora.
  Inchei aici petitia mea din aceasta zi, reamintind continua teorie a independentei justitiei(in sensul deciziilor procuraturii): in teoria legalizata. Precum si in educatia strict oficiala cel puțin universitară, incepind cu anul 2000-2002, incoace. Exact la acelasi nivel si cu acea continua validitate a legislatiilor administratiei: obligatorii in teorie legalizata numai, oricui(de la virsta de 14 ani, in sus). Si deasemeni, subliniez ca eu, desi mi-am inceput si finalizat educatia postliceeala artistica in anumite domenii clare, ale esteticului.
  Consider ca eu mi-am finalizat conceptia mea artistica strict liberala(prin ideea mea strict personalizata, dar nicidecum individualista, de ‘frumos’). Numai cu si prin studiile + examinarile +experientele mele formale precum si empirice postuniversitare, prin excelență. Și fiind oficiale, corecte strict și oficializate toate, la cel mai înalt nivel academic si administrativ. Astfel incit, de citiva ani incoace am reclamat continuu ideea strict oficială, despre frumusețe. A indecenților directori și angajați de ambe sexe, ai Muzeului Național de Artă a Romîniei: dovedind corupție și fraudă continue, in ultimii ani, mai ales față de mine. Si-acestea, cu toate ca EU CONVINSESEM FOSTUL PARTID DEMOCRAT LIBERAL IN BUCURESTI, SA FINANTEZE RECONSTRUCTIA MUZEULUI NATIONAL DE ARTA, DISTRUS DE CATRE MUNCITORI SI NEBUCURESTENIMEA ASOCIATA LOR. Si eu i-am dovedit ca s-au purtat indecent si infractor față de mine personal. Exclusiv: numai in anii in care conducerea guvernamentala este a acelorasi penale, penali, lipsiti de minimă idee despre ceea ce insemneaza cuvinte precum ‘profesionism’. Adica: normalitate(clinica-fizica=psihiatrica-legala); cultura, inteligenta. neagramatisme, neindecențe, sofisme, nemixtiuni, necolectivisme, nemediatizate, nepopuliste, nelibertariene, neanarhiste, nedictatoriale(precum este cazul oricarei monarhii ori republici d.a., fara exceptie). Cu alte cuvinte, desi eu sunt si voi fi deasemeni inclusiv o veșnică artistă plastică și mai ales una premiată internațional in E.U. si chiar si in U.K. Reamintesc ca arta mea este si-a fost intotdeauna, strict birocratic, la fel ca și toate celelalte profesii Pe care am obținut pentru totdeauna dreptul si in schimb nu mi s-a oferit mie vreodata ocazia să le practic: si mai ales oriunde, perfect legal: oficial. Totuși, de cînd Rominia a devenit membră deplină a E.U.(iar eu am devenit oficializat o creștină Romano-Catolică refuzînd a crede toate concepțiile populiste, proprii oricarei religii si credinte: precum în virginitatea Fecioarei Maria, atunci cînd L-a născut pe Iisus). Eu am deasemeni dreptul, libertatea legală si refuz deasemeni, de ani de zile încoace de cînd lumea întreagă prin părinții mei pensionați și rudele infractoare ale acestora, se joacă repetat cu mine de-a ‘morții(mortul) vii. Am refuzat si refuz sa cred lucruri contrare celor formate prin educația și cultura mea universitară și postuniversitară de mai multe feluri. Toate fiind strict numai in sistemul de stat, cu examene luate cu cele mai inalte medii dintotdeauna si in corectitudine administrativa legala in detaliu si deplina, deasemeni. Si-asa cum refuz de peste 20(douazeci) ani incoace, sa cred in validitatea ori reinterpretarea antropologiei clasice, a unor fenomene fizice precum stafii, vrajitorie, paranormal,etcaetera. Am refuzat deasemeni sa cred ca după uciderea Sa de pe cruce si reinvierea pentru strict citeva momente, a doua zi: Iisus a părăsit prin întreaga Sa ființă umană(prin corpul său uman), acest Pămînt.
  In timp ce strict in acel an in care Rominia a devenit membra a U.E.: mărturisesc ca abia in acel an eu mi-am sedimentat ideea studiata si examinată(verificată) oficial strict universitar și postuniversitar, despre ‘Frumos’. In timp ce, eu fiind nascuta in 13 iunie 1979 intr-o familie de funcționărime publică normală(nesecuristă, nerevoluționară, nemembră politic etcaetera). Am inceput sa intimpin exclusiv respingere din partea oamenilor din jur(si mai ales a acelor masculi față de care eu mi-am manifestat interesul).
  Doar datorită ideilor mele individuale și construite în exclusivitate, numai prin continuu profunda onestitate a studiilor mele superioare si a lecturilor mele(toate fiind recomandate oficial in institutiile de specialitate): inca de cind eram in clasa primară(in Bucuresti, ca intreaga mea viață, pînă acum). Deși eu am învățat de una singură și-am început să citesc și să scriu, de la vîrsta de 4(patru) ani…
  Si deasemeni imi amintesc ca incepusem sa desenez si sa scriu puțin, încă de la vîrsta de numai un an(cînd locuiam, în alt cartier din București). Pentru detalii, recomand sa cautati in bibliotecile publice si in numeroasele licee si facultati de specialitate, carti despre ‘urbanism’, ucuresti, istoricul culturii, economiei si al arhitecturii sale, etc. Precum deasemeni, cartea ‘Omul Recent’(editia a 2a), a dlui Horia Roman Patapievici.
  Cu toate ca si eu sunt o modernă prin excelență, așa cum sunt convinsă că deja a înțeles, de mult………………… De cînd și dînsul și restul celor cîțiva Înați-Oficiali pe care i-am plăcut(deși diferențiat în funcție de vîrstă și educație): încă din prima clipă. Au refuzat măcar să comunice fie public ori instituțional cu mine, din cănd în cînd..
  Și toate acestea, in contextul in care e clar ca ar fi trebuit fie sa am 90-60-90, vîrstă specifică ori studii si mai ales conceptii si prietenii. Precum sunt acele despre care noua nu ni s-a predat, vreodata: in vreuna dintre facultatile pe care le-am urmat(intre anii pe care-i puteti citi, in documentele mele). Conceptii oficiale(apolitice), fiind valide continuu, oriunde si oricind…
  Atunci cind si unde nu exista situatii pe care se pare ca numai eu intre tineretul si adultii corecti le-am intilnit, in practica…

  14.06.2019

  : Respectfully Yours,
  looking for a right life, and a right job, according to L.76 / 2002 Unemployment law ; The Romanian Constitution M.O.767/31 Oct.2003; National Education Law 1/2011 ; L.11/1991 against dishonest competition,
  E.U. Master Diplomat(International Economic Relations), Researcher, Expert, Top Professional in ‘Communications’ , Professional in ‘International Business Law’, University teacher, English translator, Professional Journalist, internationally awarded Fine Artist, mrs. Amy A.M.C. Neagoe

 4. E.U. Top Correct H.O Master, Expert, Top cultivated professional, top winner official independent Diplomat female, born in the summer of 1979 says:

  MY LIBERAL INDEPENDENT DEMOCRATIC MANIFESTO, August 4 2019
  To: Robert D. Kaplan From: Amy Neagoe
  My dear mr.Robert,
  I truly have not any idea why neither you, nor mr.Deletant or mr. Gallagher; plus other few American, British and E.U.ropeans i met, when i was young. Here, in the Capital of Romania. Why none from You, ever: has ever been willing to keep on the direct-in person communications, with me. That, because i still remember the great conversations we’ve had both in person, and on-line. In person(directly), when i was very young. Then, when i was neither as fully healthy, as i’ve started to be since 2007 on; and nor top cultivated(top-smart), too. And even not top-informed(through reliable official sources, as the secured information from the Central Intelligence Agency is) , too. Just as me individually(personally) i’ve began to be(with no use for my self-development, ever) since 2012 onn(after i becamre a Master, with the help of S.R.I. and S.I.E. plus the Ministry of Foreign Affairs i’ve contacted directly, for strictly explicit help). Then, since i’ve became an official and permanent Master within a top discipline, of both the E.U. and Romanian governmental administration. For that, You know i define ‚Health’, in strictly clinical, physic and mental plus psychic; strictly official(administrative), medical terms. Any from them, having only so very little to do, ever. With that definition of ‚perfection’ the illiterate culture of masses, gives to definitions of words). And i also observe its existence or not-existence, to other people: only because my top culture, long and complex and also complete process of education, my strictly personal life and professional experiences. All them, always possible because of my strong I.Q. from my birth(13.06.1979), and my civilisation(good or polite character, too): plus my full official(administrative) membership to this Capital of Romania, since my birth(my parents were already living in Bucharest when i’ve been born, in the house of my great grand-parents). More over these, since i’ve been only a few months old(2 months of age, and more): my parents have started to change on their residences, in Bucharest(and we all have other 1 urban plus other not-urban small and unfinished properties, outside the Capital). In relationship words, i think we are the most poor, from the extended family of my parents(each from them). When me definitely, i’ve always been the most poor, from them(and among many more other people in Bucharest and Romania), too…. In contrast to these, i’ve never met a not-materialist man(either co-national, or foreign): not-willing to do anything, in his power. To get advantages, through me: for him the most, only, or first: in my entire life. That, if we don’t also mention the similar character of girls, and females(and none them with no exception has ever reached her position or title of anysort, without sleeping with and being addicted to anyone, ever). When me, i’ve had only a few intimate relationships(heterosexual, with 1-2 males, only): in my entire life: when i’ ve already been graduated, only. Not also mentioning any from these males i’ve slept with, has ever given me anything, or helped me with, ever: in their life(during the very short periods of either flirts or intimate relationships, we had). More over these, contrary to my profound sense of observation(from birth), about mr.Tom Gallagher(who is a ‚Left’) recalls on. In many from the chapters wihin his book ‚Romania and the European Union: How the Weak Vanquished the Strong’. I stress down, mostly these realities about the prosecutors, within the National Anticorruption Directorate; the Prosecutors Office and all other; and the scandals with A.N.A.F., the Public Ministry, the Ministry of Justice and many more, too). More over these: in contrast 2007 has been that year when I’ve officially become a Roman-Catholic Christian(4% percent, from all the religious faiths, in Romania). And opposite I truly believe with my entire spirit, the Roman Catholic religion is the only one true religion, in the entire world. Not only that I refuse to build on my mind, with some from its faiths and convictions(like other from any form of religious-or-not beliefs, too). But more over these, through my strictly individual post-graduate research, I’ve always performed, privately(like you may read on, in the full copies I sent in April this year, to the ECHR(mrs.Judge Pauliine Koskelko). Since 2005 and the end of 2007, on: I’ve started denying the existence of the ‚Immaculate Conception’ , the torture of Jesus Christ(including His humilliation, on the cross). Plus other either Christian, not-Christian, plus atheist or not, other convictions: from any sort. As in my view about the nature and developments, of the planet: any from them and all them together, having not other fully practiced purpose , ever. None than first, only or the most, always: bringing money and fame, to specific professional classes, and people(any from them, making oaths and professing by contract, as well). As we’re all ‚captive clients’ of different types, anywhere(an official marketing; economy term). As i’m neither a monk or a priest, i’ve never objected of sleeping with males(even for reaching some from my goals, too). In contrast to these, both because my native-built feminism, and also my severe and strictly individual, experience of life. i’ve always issued strict legal, administrative and moral conditions, for that(sleeping with males). I list them down, only for You: not-married or divorced males, not kids, not-elders, not-gipsy(and other ethnic, too), not-muslim, not-islam, not-atheist, not religious or too religious, not-sectarian, not-stupid, not-jerk with me(either the only, or the 1st or the most); not-corrupted, not-fraudulent, not-disabled or handicapped; not kid(too young) and not old, too(around 5 years more than my age, will be his maximum age, i’ll admit). Maybe for these, i’ve always thought to start on relationships with cultured diplomats, cultured policy-makers, cultured prosecutors and other top-culture men from the official administration(. High-prosecutor males, plus other few male high-officials(none from whom either here or in the foreign embassies here, was ever interested in my conditions, and me). Those people with whom i’ve started to talk to, in person: before mr. Gallagher published his never-stopped, valid book. Not also mentioning i look and i looked more feminine and well, nowadays and in these most recent years. More than i did, when i’ve been so very young(not fully self-conscious, not fully aware of my femalehood and my self, too). All these, in contrast with the bastard hackers interfering on with me, illegally: their disabled and handicapped(youth and adult plus middle-aged), wherever i go. Only because, only in their forever undevelopped both bodies, and brains: i’ve always been and i am, a ‚not-good’(not-nice, abnormal, unattractive, and more). First and the most, only because my top brain, and correctness(full). And secondly, maybe(in contrast i’m not sure of that, whenever i look around and i see how many disabled and obscene couples too, exist). Maybe only because the not very visible signs of surgeries i have, in my still beautiful body: none from which having something to do, with what is meant through ‚disability’ and ‚handicap’, in the official medicine(administration). For that, 1st and the most in this city and nation, filled with both co-national and foreign permanently disabled and handicapped(with or without signs of surgeries), too. And because i’ve never ended not doing my best to apply on the professional official laws and regulations, in my entire life. I’ve always despised, these obscene people: trying on to become what they will never be). Because them, and their propellers-supporters: i’ve never stopped my despise and fear to leave out my apartment, exclusively and fully, in those years ‚The Red Plague’, ‚the Conservative’ plus all other developed from them and working with them, too: have never ended, harrassing me(which is another criminal offending, explicit within the Penal Code). All these, because they’ve never ended spying me, with the use of their technology(even in my own room, apartment and through any other means of communication i’ve had, ever(and also my parents living with me, too). If we don’t also mention the quantity of communists in any government, embassy, house, institution and place of any sort, anywhere in this world. Weather ‚communism’ is one from the officially-accepted faiths, in the governmental system, anywhere; wheather not. And more than the fact i’ve been always mistreated and left to do everything by myself and single, always(even since the final years of my high-school): i’ve never met either a Romanian or foreign man in my country, not trying to make me his (stupid)slave: so i’ve rejected them, always. In these circumstances, since many years ago, i’ve barely went on ,once in 1/2 months, to the gym. In contrast to who i am(both as a former top professional sportive), and as a former top patient, too. In the circumstances i know you’ve always known about the true meanings of ‚democracy’ and ‚liberalism’(and the entire mass-media has been filled on with lies: in contrast they’ve been precisely the same and identically repeated and played lies(about the same people), every year. Please let me write down, my repeated LIBERAL, INDEPENDENT(individual), CAPITAL, ROMANIAN, E.U., FULLY URBAN, INDIVIDUAL MANIFESTO, in the 2nd and the 3rd of August in 2019, in Bucharest: by AmyNeagoe(born in the 13th of June, in 1979 . For details about the truthfulness of the statistics of the C.I.A., about people have never understood and never cared about, too(another proof explaining why i’ve never been loved and been given the help and freedom to built in my own family, as i want(and with who i want, too). Not also reminding i’ve been proved heterosexual and no-ethnic too, since my birth; and i’ve also flirted a lot(in those rare occasions i’ve been given the chance, within a year/years)… In the meantime, I’ve became older(and a lot more cultivated and aware about the never-ended communism in my daily and strict personal living and life, without my will). And more over these, I’ve never stopped being harassed, by terrorists. Either co-nationals, immigrants or anyone else keeping on to destroy my life, with their illegal propelling of the disabled, and handicapped(and all other financially-socially insured, through my duty to pay them on, and on(but mum, dad and any other insured category, between ages 25-65(or other retirement age, too). As both the National Anticorruption Directorate, Dragnea, his peasants and other urchin against the police and the justice have done nothing, in these many years. And 1st, because Dragnea, his former and current supporters I’ve proved guilty at the D.N.A., for killing me, by purpose(on a signaled crossing-road, when I was 18). In contrast to my neverended official and compulsory repeated proves since 2005 and 2007 mostly, for I’ve never stopped being clinically-physically-mentally healthy. Regardless of either Yours, or mr’s Gallagher and other’s strictly intellectual official observation, about the never-stopped communism(evil spirits everywhere), in Romania. Just as I’ve always denied shared facts as the Immaculate Conception, the repeated(an always mediated as ‘a 1st time’) arrival of the Pope, in Romania(after the only real visit, of former Pope Joan Paul(1999). I’ve also both denied and proved on in practice, to be a fake. That mediated reality Dragnea has been both accused, condemned and jailed. And so many identically repeated more, within mass-media plus the public life, indeed(neverstopped, since 15 years ago when I’ve began to use the technical means, of communication). But in contrast to these, please do not think I either respect, or share the commercial convictions of people like mr. Dan Brown or similar to him, too……….. In these circumstances, I must remind you yesterday in the 3rd of August, after my communications @ home have been listened again, by both Dragnea and his young prostitute and anyone else spying me(for being ‘witness’, like I’ve ever been an accused, in my life……………witnessing me…………….for what????????????) In other words, hacking me, through my evil and mentally ill, mother and father(pretending he’s dead and buried, for not living with us). With all their socially insured(disabled and handicapped of any gender or age), all the time. And all corrupted and frauding (because their blank brains)public officers, hacking on and on me and my spaces: in their bastard, illegal and not-correct competitional trial to make me in person, to care. To care about immoral and abnormal of any gender, age and everything else: people I’ve never cared about, I’ve never liked. And I’ve also hated a lot, for my obligations to pay on, their daily lives(through the compulsory-for-me obligations to pay through taxes, fees and contributions). To give them free information and anything else, in contrast I’ve never wanted to do, these(and I have the full right of full independence and secrecy, in all that I make or I view). In these circumstances, i need to remind you I’ve never ended to be both formerly aged 10-11 during the ‘Mineriada’ which has truly destroyed my living and life(with also their neverstopped preference, for the disabled and the social insurance and anything else, I’ve always accused). since then on. And more over these, since the National Anticorruption Directorate has imposed me(in person, directly): not to stop, being correct. identically and identical repeated accusations and condemnations, of this bastard from Teleorman(if we don’t also remember the tones of other files the prosecutors have failed, to solve out). I’ve never ended to prove on, fully and in detail(compulsory law for anyone, practiced only by me).
  THE PERMANENT DIFFERENCE BETWEEN 1. ME, Amy N; AND 2. THE DISABLED OR HANDICAPPED. PLUS ALL OTHER CRIMINAL OFFENDERS( , FROM ANY CATEGORY, LEGALLY INSURED DIRECTLY OR INDIRECTLY): according to the Constitution(2003). And always without a stop, only through my compulsory and regularly paid on, money. Strictly, only under my-and-also the common compulsoriness of Not to be financially insured by the state(only the normal people, from those between ages of 25-and any other retirement age; or the maximum permitted retirement age, here). In these circumstances, i must pay on: in contrast i’ve never stopped to disagree, with any form of social insurance(like the national constitutional ones, since 2003 on). For that, I write you down, all these: as i could never be(and i’ve never wanted to become, also). Fully independent(defined that, in strictly democratic, liberal and official-institutional names). if I had ever believed in full individual freedom, I would have become either dictator or anarchist(and I would have also abused the laws, criminally, in order to ‘give up my intellectual title/degree’(like mr.Ponta did, when he’ve been caught up with plagiarism=fraud). And implicitly, corruption: corruption professor-student-faculty-ministry of education-ministry of culture-ministry of justice; and anyone else involved in this massive process, of intellectual fraud.

  1. E.U. Top Correct H.O Master, Expert, Top cultivated professional, top winner official independent Diplomat female, born in the summer of 1979 says:

   if I had ever believed in full individual freedom, I would have become either dictator or anarchist(and I would have also abused the laws, criminally, in order to ‘give up my intellectual title/degree’(like mr.Ponta did, when he’ve been caught up with plagiarism=fraud). And implicitly, corruption: corruption professor-student-faculty-ministry of education-ministry of culture-ministry of justice; and anyone else involved in this massive process, of intellectual fraud. Or simply, I would be acting socialist = communist: like Edward Snowden and other hackers and criminal offenders, of any sort. When in Romania, these people were always propelled and supported the 1st and the most, by the eternal ‘socialist youth’ and anyone else from P.S.D, P.C. + all their supporters and anyone else who left them, sooner or later: anywhere.

 5. E.U. Top Correct H.O Master, Expert, Top cultivated professional, top winner official independent Diplomat female, born in the summer of 1979 says:

  I communicate these, again: on my own responsibility and also being permanently confirmed by the documents of public administration, in Romania and the E.U.

  AmyNeagoe Formally Certified by the E.C. Master female, Researcher, national official Cultural Diplomat, and Expert in the European Funds of Cohesion: miss Amy Neagoe
  Sincerely Yours,
  Amy N., looking for a right life, and a right job, according to L.76 / 2002 Unemployment law ; The Romanian Constitution M.O.767/31 Oct.2003; National Education Law 1/2011 ; L.11/1991 against dishonest competition): Cultural Diplomat, Researcher, Master(certified by the E.C.), Expert
  A LIST WITH MY GRADUATED OFFICIAL INSTITUTIONS OF EDUCATION, AND RESEARCH: The National Scoring System from 1 the lowest to 10.00 the highest mark
  1)‘N.Tonitza’ Highschool( 7-12 grades) Scores/marks: 10.00; 8.50;10,00 (1992-1998); 2)National Baccalaureate mark 8.69´(in the top 5, from the entire highschool)(August, 1998); 3)National Academy of Fine and Visual Arts, Design and Decorations: Faculty of Fine Arts : 10.00; 10.00; 10.00; 10.00; 9.43; 9.84(1999-2003); 4)Faculty of Design(3rd year, theory exams): 10.00(2000-2001); 5)The British Consulate in Romania, Bucharest(1 semester): (2003-2004); 6)Teacher(highschool and faculty: 9.90): Department for the Training of the Teaching Staff, the Technical University of Civil Engineering, Bucharest(2004-2005); 7) The National Academy for the Economic Studies(1 semester) 10.00; mark (2005-2006); 8)Faculty of Law, Bucharest University( professional diploma);(2006-2011); 9) The National Authority for Qualifications: mark 10.00, yearly(up to 2014, last); 10)Romanian National Museum of Arts: mark 10,00; mark 9,83; mark 9.84; mark(up to 2017); 9)The Romanian Ministry of the Foreign Affairs mark 10,00; 10.00; 10,00; 10.00; 10,00(up to 2016); 10)Master in the International Economic Relations: Business Communications in English 10.00; 8.42 and in ‘Diplomacy’(10.00 si 7.50)(2010-2012)
  More over these, since 2012 on, I’ve been permitted to start on, my fully legally registered, and completely independent: strictly individual, official research.

  1. Notă 23, 24 octombrie 2019 Sector 1 București, Romînia
   Stimat domn Președinte al Romîniei, domnule Klaus Werner Iohannis,
   Drag Senator Ph.D Ma. Director domnule Cîțu,
   sunt nevoită să vă comunic din nou, din același unic motiv. Pe care îl cunosc, inclusiv acei extrem de puțini intelectuali și oameni reali de cultură(pe cale de dispariție în Romînia dar și în lume, inclusiv datorită vîrstei). Astfel, în aceste condiții în care perpetuum infractoarea funcționărime publică și privată de orice fel, a oferit aceleași identice oferte de angajare: la ultima bursă a locurilor de muncă(cu repetiție la anume intervale de timp), în ultimii unsprezece ani. Fiind eu dovedită integră, contrar imensei majorități strict numerice, a Romînilor: am așadar cazierul curat; dar mai ales, sunt dovedită sănătoasă(clinic-fizic-mental-psihic). Acestea, reîncepînd din anul intrării Romîniei în E.U., continuu !!) Si chiar de-am avut eu personal, dintotdeauna: o viață mult mai chinuită, discriminată și dezavantajată ca a oricărui alt Romîn din mediul urban(prioritar, din București). Si-n permanență, doar sub domniile P.S.D., P.C. și a partidelor înființate de către foștii și fostele lor membri, d.a. Si va reamintesc că am devenit Bucureșteancă, întîi prin naștere(părinții mei fiind deja rezidenți aici, de la vîrsta de aproximativ 17 ani, începînd). Apoi, eu în persoană(și deasemeni continuu, exceptînd cei 3 ani de grădiniță): de la vîrsta de 1-2 luni, de zile…
   În condițiile în care Partidul Comunist Romîn(adică P.C. și P.S.D.) se află încă, la conducerea țării, la această dată(și-ntotdeauna fără excepție, în blocul, vecinătatea și cartierul si in orașul în care locuiesc: începînd de la vîrsta de 6(șase) ani…
   Deoarece memorez aproape în detaliu, ce mi s-a întîmplat la toate bursele locurilor de muncă, la care am participat continuu: în ultimii cincisprezece ani. Știu în detaliu, că toate fără excepție(atît Bursa organizată de către Ministerul Muncii; ca și Hipo Angajatori de Top): au fost dintotdeauna fără excepție, controlate strict politic(direct de la Palatul Victoria si din Parlament, mai ales).
   Și cel mai mult, de catre fiecare ministru/ministră și angajații ori angajatele acestora(o mare majoritate, fiind angajați si angajate infractionar, ilegal). In ciuda prevederilor obligatorii si detaliate(sănătate, cazier și studii, adică cultură profesională și personală): legal imperioase pentru absolut orice fel de persoana, in orice fel de profesie(și prioritar dar nicidecum exclusiv, în administrația de stat).
   Și, întrucît prostimea infectă a acestor administratii, a avut dintotdeauna impresia imbecilă că eu fac politică fiindca cer ajutorul, intr-una: din simplul motiv ca am urmărit corectitudinea continuu, încă de cind m-am născut(acum patruzeci de ani). Eu individual, vă fac și am făcut întotdeauna reclamă doar actualului Partidului Național Liberal, pe internet. În oricare dintre perioadele alegerilor; dar și ale deciziilor politice ca și a organizării burselor locurilor de muncă, la care eu îmi anunțasem intenția de a participa.
   Si nu au incetat vreodata, sa ma discrediteze si sa ma spioneze si hartuiasca, inclusiv cu ajutorul vecinelor/vecinilor de bloc, cartier, cartiere etc. Predominant in toti acesti ultimi numerosi ani in care eu, SĂNĂTOASĂ FIIND, M-AM IMPLICAT ACERB IN CONDAMNĂRILE LUI LIVIU DRAGNEA; DAR ȘI ALE P.S.D. ȘI ALE TUTUROR CELORLALȚI ȘI CELORLALTE CE MI-AU FĂCUT MIE INDIVIDUAL ȘI DIRECT, RĂU. Si-n schimb, am fost periodic agresata de catre șoferii și curvele și tineretul și părinții și copiii și toate vîrstele și speciile asistate social, de orice fel(prioritar personajele avînd dizabilități și/ori handicapuri). Cu ajutorul minorităților etnice, religioase și fără excepție; cu ajutorul ambasadelor Arabiei, Siriei, Turciei,Chinei, Indiei, Indoneziei și a tuturor celorlalte monarhiste și comuniste cu care politrucii noștri și-au construit averile și faima și viețile, mereu). Eu am fost mereu hărțuită și urmărită infractor, oriunde. În timp ce în jurul orei 10.00P.M. seara(22.10.2019), ca si de cîte ori am ieșit din apartament ca să îmi verific contul în banca Raifeissen: exact aceleași personaje nevindecabile vreodată, m-au urmărit pas-cu-pas. Ceea ce îmi amintește(conform cercetărilor mele Masterale și post-masterale, deasemeni). Dar mai ales, cu ajutorul tîmpeniilor și nebuniilor și știrilor și personajelor lipsite de orice interes pentru mine, vreodată: informații cu care e plin internetul meu(personalizat în zadar, prin setările pe care sunt obligată să mi le refac, de cîte ori îmi găsesc timp).
   Ca mi se intimpla, dintotdeauna: exact ca și cum eu aș fi avut, vreodată: inclusiv funcțiile contractuale oficiale, ale titulaturilor pe care le voi avea, pînă la pensionarea, cel mai puțin obligatorie(vîrsta de 65). Și mai ales, acele care să fi fost si sa fie și plătite, deasemeni(inclusiv de catre partenerii Americani-Ruși-Romîni).
   Și chiar dacă aceștia cei 3 membri, ai Natiunilor Unite(ca și Europenii) mă angajaseră(în 2007-2008),o făcuseră doar cu o singură condiție: să mă prefac asistată social(cu dizabilități). Fiindcă, făcusem o operație ovariană……………ce îmi redase întreaga fertilitate(și stare de sănătate fizică și psihică, d.a.)!!!!!!!!!!!
   In momentul în care eu refuzasem să mă mai prefac ca avînd dizabilități, din simplul motiv că îmi redobîndisem în același an întreaga sănătate(clinică, fizică, strict reproductivă și psihică, în același timp): toată lumea fără excepție, a refuzat să se mai uite la mine, cu respect. Adică să mă angajeze, să aibă relații private si intime cu mine, să îmi respecte în practică drepturile și libertățile individuale, etc.)
   Motiv pentru care, am fost constant obligată infractor să repet, inclusiv concursuri de angajare și examene de titularizare, de angajare(deja cîștigate, de către mine: și mai ales cu media maximă 10.00, mereu)!!!!!!!!!!!!
   Exact ca și acel neexamen în toată puterea cuvîntului, ci simplu interviu de angajare, pe care l-am repetat ieri 22 Octombrie: la firma Mercury Research. Cu același domn tînăr-adult, avînd dizabilități(la fel ca și cele 2 domnișoare de la intrare). Dar nicidecum dizabilități evidente(și mai ales pentru persoanele nespecializat cultivate și profesioniste, dar și experimentate în domeniile muncii, asistenței sociale, administrației(concursuri, examene și cursuri), precum sunt eu: de 2 decenii încoace, non-stop.
   În condițiile în care și la această ediție a ‘Bursei’, eu am aplicat(în persoană și cu acele Curricumuluri imprimate din nou, din banii mei): la exact aceleași poziții.
   Vă scriu în aceste momente, ca să subliniez ceea ce i-am comunicat repetat ieri și în toți anii precedenți, identic: inclusiv acestui angajator(care mi-a spus că nu angajează decît personaje asistate social; si mai ales pe acele avind, pina in 25 ani). Astfel, i-am spus și le-am spus tuturor, de fiecare dată: că eu dovedesc instituțional oficial, obligatoriu, corectitudinea legală obligatorie, în fiecare detaliu. Adica aceea cerută in detaliu oricui, în TEORIE LEGALIZATĂ ȘI TRANSPARENTĂ (DOAR !!): de la 14(paisprezece) ani, în sus. Adică: deși eu nu am fost și nu sunt vreodată cercetată(și după caz condamnată, ori nu): de către procuratura și justiția oficiale(cu care viața mea m-a obligat să întrețin constant legătura, începînd de la 18-19 ani) !!!!!!!!!! Și chiar dacă eu individual ‘i-am făcut permanent scandal față-în-față, toți anii fără excepție: domnului procuror șef, direcție. Și mai precis, datorită neaplicabilității legislațiilor șomajului și ale angajarii(incepind din 2002, respectiv 2003). Cu excepția unui singur an(un an și jumătate, cred), începînd din anul intrării complete a Romîniei, în E.U.(!!) Eu personal, chiar fără a fi angajată, contractual: am procedat anual, exact cum mi-a comunicat domnul Procuror Șef al D.N.A. în anul 2007, că are obligația să o facă oricine(în fiecare an) !!!!!!! Și-n consecință, eu demonstrînd începînd de atunci anual, oficial, obligatoriu: corectitudinea mea în detaliu, ca funcționară publică(de rang înalt și foarte înalt). Și mai ales fiindcă nimeni nu m-a angajat vreodată, pentru aceasta(deci pentru dovedirea corectitudinii mele în detaliu: mereu oficial, dar și privat deasemeni(de extrem de multe ori). Firește că zecile de mii de zile și nopți ale mele sărăcite, sărace și complet lipsite de odihnă, distracții și hrană(exceptînd 1-2 sandwiches, 1 iaurt, cel mult o supă și o bucată de ciocolată dar mai ales foarte multe cafele, zilnic): începînd de la vîrsta de 14 ani, cînd am fost admisă printr-un concurs de 3 zile consecutive(a 6 ore, fiecare examen): în gimnaziul-liceu de profil. Aceste toate au avut si vor avea efect totdeauna, asupra a cum gindesc eu. Si reamintesc deasemeni ca liceul meu(motiv principal pentru care m-am despărțit încă de pe atunci, de foarte drăguțul, deșteptul și seriosul Cosmin): acest are dintotdeauna un sediu în spatele Palatului Victoria, Trezorerie(A.N.A.F.), ministere, ambasade: si alte 2, in spatele Catedralei Sf.Iosif si al sediului Directiei Nationale Anticoruptie, in Bucuresti. Iar In calitatea mea oficiala, inclusiv de juristă(certificată de catre Facultatea de Drept din Bucuresti în dreptul E.U., al afacerilor, incepind din primăvara anului 2011): eu personal, am obtinut dreptul suplimentar de a decide; si am decis. Atit despre Constitutia, cit si despre legislatiile din M.O., impreuna cu aplicarea lor continuă(doar pe hîrtie numai, din nefericire): în cadrul prioritar(nicidecum exclusiv), al administrației de stat. Adica pentru orice fel de persoană nepensionată, începînd de la 14 ani. Si eu Amy Neagoe, fara sa fiu membra a Parlamentului ori a Palatului Victoria, a vreunei organizații, instituții, asociații, firme, companii ori partid; insa comunicind față in față cu unul dintre Procurorii Șefi ai Direcției Naționale Anticorupție: am decis. Ca niciuna dintre titulaturile de orice fel si de oriunde in Rominia, ale oricui(de la exact 14 ani in sus, conf.articolului din Constitutie): Nu are vreodata valoare(validitate), de Nu este dovedita in detaliu ca fiind corectă, anual. Adica, oriunde in Rominia(cu excepția interiorului strict al ambasadelor și consulatelor străine, ce au strict regimul lor). Astfel, de ARE INTEGRITATE SI ONESTITATE( atit in Rominia, cit si in afara ei): nimeni nu poate afirma vreodată despre sine (însuși), (însăși) că are vreo titulatură personală, ori strict profesională(prin educație, ori funcție): de orice fel. De nu demonstreaza oficial anual, sănătatea(clinico-fizica-mentală) și psihică doar cele si cei de grade medii si peste medii; cazierul CURAT, cunoasterea limbii Engleze(obligatorie doar pentru studiile postuniversitare, conform legii invatamintului); cazierul curat precum si bacalaureatul, cel mai puțin !! Astfel: de n-ai corectitudine, n-ai dreptul să pretinzi că ai fost vreodată înscris(ă) și absolvent(ă) de gimnaziu; liceu; bacalaureat; facultate si orice altă institutie de profil(prioritar desi nicidecum exclusiv, de stat) !! Ori, că ‘muncești’ !!!!!!!! Si culmea e, ca justitia oficiala(dar nu aia care e obligata sa elibereze d.e.pușcăriași și pușcăriașe, conform unor ordonanțe de urgență care au fost repetate in Rominia, din decembrie ’89 incoace).. Justitia corecta mi-a dat dintotdeauna dreptate mie, in fiecare detaliu. Insa cu aplicarea(aplicabilitatea practica si practicata) a dreptății date mie, a fost mereu dificil… Motiv pentru care, de cîte ori taică-meu se preface bolnav, convalescent, mort și înmormîntat(și ultima oară a murit din nou exact în ziua abrogării Ordonanței 13: și încă nu a reînviat(!!) Eu individual, am continuat să fac exact ceea ce am făcut în toți anii precedenți, fără oprire(exceptînd prima tinerețe, cînd nu cunoșteam încă legislațiile pe care le cunosc și aplic, de peste zece ani incoace)!! Și ca întotdeauna, n-am obținut pe nimeni și nimic(din ceea ce am învățat și experimentat CĂ ESTE OBLIGATORIU): ca să exiști corect în detaliu, în Rominia !! Iar in conditiile in care desi mai pot inca ramine insarcinata cu propriul meu copil(si cu orice partener normal), inca vreo cincisprezece ani de acum inainte(!!) Fiindca sunt foarte bine educata(deci realista), am deasemeni experienta cu ilegalitatile, dar mai ales cu neajunsurile si nedreptatile, asupra mea(atit la stat cit si la privat). Marturisesc ca incepind strict de acum 2-3 ani, eu am refuzat să mă mai gîndesc la mine vreodată, ca la o viitoare mamă(!!) Și mai ales fiindcă atit sănătatea mea, cit si nivelul educației și al culturii, deci al profesionismului meu(precum și experiența mea postuniversitară, deasemeni): observă identic repetatele minciuni si prostii, inclusiv ale mass-mediei internaționale !!!!!!!!!!!!!!!! (ex.articolul mincinos repetat pe MSN, despre topul celor mai bogate țări, acel legat de Brexit și prea numeroase altele, despre care am povestit repetat). Si mai ales deși în urmă cu 7 ani, eu individual am aflat prin cercetarea mea masterală independentă: ca multe dintre acestea sunt susținute, inclusiv de către canalele strict oficiale, de știri, dar si de catre comunicarile institutiilor oficiale(web siteuri precum cel al Natiunilor Unite, al agentiilor de spionaj, etcaetera: here, and abroad ! Ceea ce mă face, de cîțiva ani încoace: adica din acel an in care am aflat care este statistica reala(prioritar in domeniile inteligentei, culturii si sanatatii), pe glob(comunitatea U.N. , Europa si Rominia). Sa va cer ajutor numai dumneavosastra celor citiva pe care-i cunosc, in persoana: de peste un deceniu incoace. Si nu stiu ce pot face in conditiile in care viata mea nu s-a schimbat vreodata(in normalitate=civilizatia in detaliu), precum a celorlalti si celorlalte, vreun pic !! Cu toate ca eu cunosc ca, deși boala impotenței nu reprezintă în sine, un handicap(dovadă, dumneavoastră). Totuși, s-a demonstrat că aceasta este prezentă dintotdeauna(și pentru totdeauna), in cazul tuturor personajelor avînd dizabilități, ori handicap(de la cel mult paisprezece ani, în sus). Motiv pentru care, uitîndu-ne în jur(în toți anii aceștia în care incompetența comunistă a celor urmărindu-și mereu interesul personal, în detrimentul meu): nu este greu să remarci care anume dintre statistici, este acea reală. Și mai ales în cazul persoanelor de orice vîrstă pînă la menopauză, ori andropauză, fiind părinți: care au obținut dizabilități ori handicapuri, după ce au procreat !!!!!!!!!!!!!!!!! Nu cred că aceasta este normalitatea, adică Romînia normală, pe care o dorim: așa-i????????? Motiv pentru care, vă atașez ultima variantă(în limba Romînă) a Curriculumului meu Vitae, pe care l-am și oferit tipărit dar l-am și transmis deasemeni în e-mail, la ultima bursă a locurilor de muncă !! Și mai ales, în condițiile în care deși numeroși angajatori și angajați de ambe sexe, au și au avut mereu dizabilități și(sau) handicapuri: și acest lucru e practic observabil în neschimbata anormalitate, a Romîniei(din nou, de exact 2 decenii încoace). Și, cu toate că orice partid e plin de personaje cu dizabilități și handicapuri(deci lucruri nevindecabile, vreodată): eu v-am votat și vă votez numai pe dumneavoastra(de cind P.D. -L. s-a destramat si a fost inglobat, in P.N.L.). Doar fiindca numai dumneavoastra mi-ați demonstrat că aveți cel mai mic număr, de personaje asistate social(facind abstractie de acel tip de asistență logistică și profesională)… Vă urez succes și vă susțin din nou de aceea, numai pe dumneavoastră(P.N.L. și domnii Iohannis și Cîțu) !! Și vă rog mult să mă ajutați să nu îmi pierd ovulația lunară(validă în cazul meu, încă cincisprezece ani de acum înainte): doar fiindcă am dat și dau mereu, numai de personajele ce nu au avut, nu au și nu vor mai avea ovulație și-ori corespondentul masculin deasemeni lunar, al acesteia. Si deasemeni, de sustinatoarele(susținătorii) lor.. Si chiar dacă varianta masculină a ovulației și menstruației lunare la femeile normale neavînd vîrstele menopauzei(ori cele dinaintea începerii perioadei fertile lunare, deasemeni): se manifestă doar la nivel hormonal, și invizibil in cazul bărbaților. Aceasta este o realitate nedreaptă, de il privesc dintr-un punct strict individual si necrestin, de vedere !!!!!!!!!!) Închei mulțumindu-vă și pentru atenția, de astăzi. Și reamintesc că aseară la ora 10.00 P.M., in 22 oct.2019, cind am mers pe jos la sediul deschis non-stop, al băncii a cărei clientă sunt(de vreo zece ani, încoace). Am fost urmărită indecent și infractor, exact ca în fiecare perioadă de alegeri: de către aceleași și aceiași, cu dizabilitati si alte forme ale asistenței sociale, de orice fel(inclusiv personajele avind ilegal carnet de conducere si mai ales șofînd) !! Precum și de aceleași și aceiași veșnici gunoieri, măturători, muncitorime, șoferi(de taxi, ori nu) și toate celelalte categorii și personaje de ambe sexe, continuu investite infractor și indecent(inclusiv cu tot felul de informații despre mine). In primul rînd, de către veșnic țigănimea pesedistă și conservatoare, împreună și cu tineretul și copiii lor !! Toate și toți, în colaborare cu diverse sedii ale ambasadelor prioritar(dar nicidecum, exclusiv) Arabe, Indiene și Turce . Despre care și eu in persoană am aflat(direct), ca ei si ele au sprijinit fără oprire infracțiunea din Rominia si au facut mereu lobby, pentru P.S.D. si P.C. !! (si derivatele lor)… Dar și pentru si cu, personaje și formațiuni politice pe care eu i-am și le-am reclamat la Parchete și Direcția Națională Anticorupție !!!!!!!!!!! În toți acești peste douăzeci ani, de alegeri !!!!!!!!! Prioritar, toate și toți avînd legătură suspectă și de neînțeles vreodată, pentru mine. Atît cu defecțiunile repetate ale softului meu, a disfuncționalităților identic repetate ale oricărei aparaturi de comunicație și informație(în aceste 2 decenii, indiferent de furnizor); cu înfundarea periodică a gheenelor de gunoi din bloc(contrar reclamațiilor inclusiv asupra infracționalității din administrația blocului și a cartierului, sectorului și orașului). Si mai ales, cu acei si acele pe care eu nu i-am votat si nu ii voi vota, vreodata(atit P.S.D. cit si restul celorlalte si celorlalti ce nu au obtinut de la 25% procente in sus, la voturile din 26 Mai, a.c.)!! Dar si cu ce fac ori unde merg eu sau ce cumpăr și de la cine(ori unde dau vreodată, bani) !!!!!!!!! Și în al 2lea rînd, aceste defecțiuni au legătură dintotdeauna, cu angajați și colaboratori de ambe sexe ai pieței(Piața Domenii), ai serviciilor de transport, vecini și vecine de bloc și de cartier, patroni alor firmelor și magazinelor(cîrciumi, incluse): de pe toate străzile unde merg !! Și în absolut toate serviciile de transport pe care eu individual sunt obligată, să le achit(de cînd am împlinit 25 ani) !!!!!!!!!!! Si toate acestea, avind legatura directa cu starea de sănătate, a celor implicate și implicați în aceste acțiuni. Si chiar daca de ani incoace ii si le tot vezi peste tot, pe acești oameni dispersați să își ascundă anormalitățile veșnice: prin cîrciumi(la miezul nopții, ori nu); pe trotinete(trepiede) si citeodata numai, chiar biciclete; in institutii de orice fel, in cluburi, pe strazi, cu telefonul in mina, pe internet, plimbindu-si animalele de companie, pe internet, deținînd permis de conducere(ilegal, evident), etc.. Si mai ales ca prioritar si predominant doar in anii de guvernare comuniști(conservatori, pesediști, pontiști dar și ultimii ani disperați băsiști, aldiști, useriști ș.a.m.d.) Si toate cu toti acesti oameni anormali, fiind mereu in călduri’, dar mai ales pline li plini de bani, gratuități etcaetera(precum este descris inclusiv in cartea ‘Iubirea față de aproapele’ a dlui Pascal Bruckner, d.a….
   În timp ce noi oamenii normali(deci cei și cele inclusiv capabili să GINDIM si SIMȚIM(corect): avem frig în calorifere, inclusiv azi și acum(cu doar cîteva zile, înaintea începerii lunii Noiembrie) !!
   Și mai ales chiar daca eu personal și strict independent și individual am repetat aceleași identice acuzații detaliate, in directă legătură cu abuzurile si infractiunile politice continue asupra mea, strict individual: de cînd Parchetul Național Anticorupție, a fost redenumit…
   Vă mulțumesc, va și ne doresc SUCCES, PARTID NAȚIONAL LIBERAL ȘI DOMNULE PREȘEDINTE K.W.IOHANNIS !! Si mai ales fiindca ieri, imediat ce m-am reintors de la interviu(in jurul orei 13.30 P.M.): am fost in sfirsit, la medicul dermatolog(cu trimiterea de la medicul meu gratuit, de familie). RepetȘ neavind decit un singur sandwich si o cafea pina dupa amiaza tirziu, cind m-am reintors acasa(exact ca in toata viata mea, incepind de la fix 14(paisprezece) ani in sus, numai in Bucuresti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Si doctorii(mai multe si mai multi, de specialitate): mi-au dat o rețetă(3 creme ca să îmi masez vînătăile dureroase de la unghii și bătăturile deasemeni dureroase, de la încălțămintea veche și proastă: si de la cizmarii hoți și neprofesioniști. Și, fiindc ă eu sănătoasă și fără cazier fiind(si mai ales Neplătită pentru vreuna dintre fostele mele locuri de muncă, de la încheierea colaborării mele din 2007-2008 cu acea companie si firmă Americano-Ruso-Romina, n-am dreptul la compensate: am cheltuit exact 55 Ron. pe 3 tuburi de cremă, de la una dintre farmaciile Sensiblu(bon fiscal 1000355x9x) !!
   Amy (Ana -Maria -Cosmina), Neagoe | technical.diplomat@outlook.com
   Data nașterii: 13 Iunie 1979

   Certificarile si calificarile mele oficiale permanente, conform: L.76/2002; COR 2016 Clasificarea Ocupatiilor in Romania; The International Standard Classification of Occupations (ISCO); Decizia no. 8 Ianuarie 9, 2013 pt. Organizarea Ministerului Afaceri Externe al Rominiei ;Constituția Romîniei M.O.767/31 Oct.2003; Legea Educației Naționale 1/2011 ; L.11/1991 împotriva competiției neoneste; Raport Național, asupra măsurilor luate în implementarea prevederilor din 1954, asupra Convenției de la Haga pentru protecția proprietății culturale, în eventualitatea unui conflict armat; Vienna Convention on Diplomatic Relations; Posesoare a dreptului național și E.U, de asigurări medicale gratuite, de sănătate(medicină individuală gratuită de familie, conform statutului meu permanent, de persoană fără handicap/dizabilități) D.a., neinscriptibilă în vreo altă formă a asistenței sociale; obligată deci să contribui lunar, inclusiv la funcționarea CASS(L.145/1997);Heterosexuală;Neetnică. Domeniu: Relații_Economice_Internaționale Obiectiv : Conform legislației naționale pentru educație, cercetare și profesie: sunt obligată să îmi continui și închei cercetarea și viața profesională, printr-un Ph.D. Precum si într-o cariera din domeniile administratiei politice guvernamentale, in care eu detin titluri postuniversitare. Educatie: Titlul universitar/postuniversitar | data obtinerii | institutia si mediile obtinute, conf.sistemului national de notare, de la 0.01(cel mai mic), la 10.00(scor maxim)
   ⦁ Masteră in Relații Economice Internaționale: Comunicare de Afaceri în Limba Engleză și Diplomație(09. 2010-06 2012, 2 ani) Comunicare de Afaceri în Limba Engleză 10.00; 8.42 si ‘Diplomație’(10.00, 10.00 , 7.50)
   Facultatea de Relatii Economice Internaționale, Academia Națională de Studii Economice, București(Diplomă Europeană de Studii și supliment descriptiv al competențelor mele individuale, semnat(´ștampilat oficial)˝, de către Comisia Europeană și Ministerul Educației Naționale)
   ⦁ Cercetare post-universitară oficială, independentă(auto-finanțată), în: diplomație, politică, comunicare, justiție, economie, protocol, cultură. Pentru acestea, am devenit obligată administrativ, transparent(precum orice persoană încadrată neinfractor, în orice fel de educație gimnazială, post-gimnazială și profesie oficială, în Romînia; 14 ani-pînă la vîrsta pensionării).
   Să dovedesc anual, complet legal(izat) administrativ: permanentul meu statut de persoană fără dizabilități, handicap, boli cronice și psihiatrice(ultima condiție fiind obligatorie, doar pentru titulaturile postuniversitare și profesiile de rang superior); cazierul judiciar curat(fără acuzații ori condamnări penale, vreodată); veridicitatea studiilor mele post-universitare de lungă durată, precum și a mediilor obținute(inclusă obligația bunei cunoașteri a limbii Engleze, pentru înregistrarea în învățămîntul post-universitar, de orice fel). (2002-2005-2007- Prezent)
   ⦁ Competiție oficială pentru avansarea în grad diplomatic, în cadrul Corpului Diplomatic și Consular al Romîniei, in Ministerul Romîn al Afacerilor Externe (2016, 2013, 2009-2003)(concursul oficial a fost în limbile Franceză, Italiană și Romînă) media 10,00; 10.00; 10,00; 10.00; ; 10,00; (2007- 2016)
   ⦁ Cercetătoare Independentă, in Muzeul Național al Artelor, in Romania : Muzeologie; Istoria Artei; Management; Marketing; Etică; Estetică; Legislatie Culturală: Contra Terorism; P.R.; Comunicare (Examinări Oficiale, in Engleză și Romînă)media 10,00; media 9,83; media 9.84; (2007-2017)
   ⦁ Expertă în Fonduri Europene de Coeziune(2011, 2012, 2013, 2014 module anuale, 1~lună)Autoritatea Națională Pentru Calificări
   (Diplome oficiale de studiu, precum și supliment profesional descriptiv)media10.00, anual(2014, ultimul examen)
   ⦁ Curs introductiv in ‚Protocol Diplomatic’(26.10.2015 si 2013) Centrul pentru Studii Aplicate@Camera Romînă de Comerț și Industrii (Înregistrări)
   ⦁ Cursuri în ‚Diplomație și Siguranță Națională’(2009-2014, module anuale de 1 lună) Centrul pentru Studii Aplicate@Camera Romînă de Comerț și Industrii (Înregistrări)
   ⦁ Cursuri in Asigurare-Reasigurare(22/07/2013 – 06/09/2013, module anuale, 1 lună) Atestare cursuri, examen absolvit și profesie
   ⦁ Juristă independentă, în ‘Dreptul Internațional al Afacerilor’(2005-2011, 6 ani) Universitatea București, Facultatea de Drept (Diploma Profesională)
   ⦁ Jurnalism Cultural(Aprilie-Mai 2009, 2 luni) Centrul pentru Journalism Independent (Atestare)
   ⦁ Cursuri in ‚Management Administrativ’ Facultatea de Management, Academia de Studii Economice București(Septembrie 2005- Iunie 2006, 9 luni) : media 10.oo și 8.00 (Atestare)
   ⦁ Profesoară Centrul Pedagogic al Universității Tehnice de Construcții, București(09.2004-27.03.2005, 6 luni)media 9.90 (Diploma de Studii si Supliment Descriptiv)
   ⦁ ENGLEZA AVANSAT(1996-2012, 16 ani) Certificări oficiale, oferite de către: Liceul N.Tonitza, Liceul I.L. Caragiale, Liceul G.Coșbuc, Consulatul Britanic în Romînia(Ambasada Marii Britanii în Romînia, București), Academia de Studii Economice, Consiliul European, Ministerul Romin al Educației Naționale (Diplome, Acreditări oficiale cu durată nelimitată )
   ⦁ Artistă Grafică și Graficiană(09.1999-07.07.2003, 4 ani)Academia Națională de Arte Frumoase, București10.00; 10.00; 10.00; 10.00; 9.43; 9.84 (Diplomă de Licență)
   ⦁ Facultatea de Design, specializarea Graphic Design(anul 3, doar examenele teoretice): 10.00; 10.00; 10.00; 10.00; 10.00 (atestare)
   ⦁ Bacalaureat(August 1998) ’Liceul de Artă Nicolae Tonitza’media 8.69´(in primele 5, pe intreg liceul) (Diploma de Bacalaureat Național)
   ⦁ Graficiană cu Educație Secundară(Septembrie 1992-August 1998, 6 ani) Liceul de Arte Frumoase ‘Nicolae Tonitza’București 10.00; 8.50;10,00
   (Diploma de Studii, precum si Certificat de Artista Graficiana Autorizata)
   Menționez d.a.că, potrivit legislațiilor educației, cercetării și a profesiilor, în Romînia: au validitate nelimitată, doar diplomele-certificările- autorizările obținute strict, în sistemul de stat(oficial); numai impreuna cu demonstrarea institutionala anuala, a normalității clinice-fizice-mentale-psihice si a cazierului(obligatorii, intre 14 ani si pina la virsta pensionarii)

   Competențele mele, dovedite oficial(izat):
   ⦁ Limbi vorbite si nivel: Romănă:Nativă completă; Engleză:Profesională completă; Franceză: Competențe limitate de lucru; Italiană: Competență limitată, de lucru
   ⦁ Competențe digitale: Deosebit de bune, precum si experienta profesionala, cu: Microsoft Office ™ ; Internet Explorer; am lucrat strict independent si
   privat, cu aplicatii design 3D si 4D, precum si altele(cercetare, design, etc.)
   Cultură profesională postuniversitara de specialitate, testată oficial, in: Teorii ale Comunicării și Comunicare Față în Față; Istoria Economiei Europene;
   Leadership și comunicare organizațională; Politică și comunicare(Comunicare Politică); Limbajul Marketingului, in Publicitate si Advertising; Geopolitică; Statistică Internațională; Etica Afacerilor; Comunicare interculturală de afaceri; Management strategic; Afaceri Internaționale; Introducere in finanțele internaționale; Tehnici de Negociere si Managementul Conflictelor; Comunicare Interpersonala; Relatii Publice; Comunicare Inter-Organizationala scrisa; Ascultare si Interactiune
   Eficienta; Comunicare Internationala; Marketing International; Diplomatie si ceremonial protocolar in E.U.; Research Seminar(Seminar Științific); Gîndire Critica si Creativa; Internship(practică de specialitate); Protocol si Ceremonial Diplomatic(foarte puțin); Diplomatie de(către) Ministerul Romîn al Afacerilor Externe; Cercetare.
   ⦁ Experiență oficială postuniversitară, recompensată oficial(nefinanciar), în : Cultură; Jurnalism Profesionist(independent); Dreptul Afacerilor.
   Experiență profesională
   Profesia COR 2016 Clasificarea Ocupațiilor in Romania; The International Standard Classification of Occupations (ISCO);| Compania | Data De la-La
   ⦁ Înalt-Oficială șomeră și cercetătoare independentă(autofinanțată), în căutarea unui loc de muncă plătit: potrivit calificărilor mele postuniversitare, conform L.76/2002 Administrația Guvernamentală, Romînia.
   ⦁ Am convins comunitatea oficială creștină Romano-Catolică căreia îi sunt înregistrată oficial, începînd din 2007: celebrarea anuală(1 ianuarie), a Sfintei Viba Perpetua; in acelasi timp in care am sustinut sărbătorirea feminității, de către comunitatea Protestantă; deasemeni, am avut ideea sanctificării cîtorva martiri, Romano-Catolici(Vladimir Ghyka, precum si cîteva femei)
   ⦁ Dețin încă din adolescență, o continuă experiență în comunicarea individuală independentă, cu diferite instituții guvernamentale, dar și private: in Rominia, U.E. si U.N. Acestea, în același timp în care am fost o cîștigătoare continuă a diverse premii școlare(nerecompensate financiar), inca din clasele primare, gimnaziu și liceu: local(sector, oraș) și național.
   ⦁ Certificare nelimitată oficială, a competențelor mele profesionale, strict individuale, la nivel național și internațional(de către însăși Comisia Europeană). 5994/21.05.2013: This supplement is for the Master diploma series A no. 0161944(Academic diploma of Master in International Economic Relations: Master in Business communications in English; qualification in Diplomacy);
   ⦁ Certificare națională, ca EXPERTA: Descriptive official supplement of the certificate no.00383906 cod COR 242213
   ⦁ Concepție, Scriere, Design, Redactare, Editare și Tipar(strict instituțional), a cărților mele de Licență și Master.
   ⦁ Viteză în scrierea, traducerea, editarea, tipărirea și designul unui articol științific de 8000 cuvinte, cu spații: 1/2 zile de lucru.. Examplu: ‚Redefinirea politicilor naționale de către fenomenul global al emigrației’, 12.nov.2015, 2014, 2012
   ⦁ Cercetare oficială independentă pentru o profesiune diplomatică plătită, în cadrul Ministerului Romîn pentru Afaceri Externe: în 2-3 ani diferiți, eu am obținut singura medie maximă între diplomații și colaboratorii de ambe sexe din cadrul Ministerului Romîn pentru Afaceri Externe. După probele obligatorii, în cadrul concursului anual, pentru înaintarea în grad diplomatic(2007, 2012, 2013, 2014, 2016)
   Am obținut deasemeni media maximă 10,00, după majoritatea competițiilor naționale scrise, pentru înscrierea intr-o profesie plătită(în cadrul administrației guvernamentale, in Bucuresti). În cadrul acestora, am propus crearea și oficializarea unor evenimente naționale, precum: celebrarea națională, a zilei de 30 Noiembrie; legalizarea căsătoriilor intersexuale, alături de acele creștine; reconstrucția și restaurarea completă a Muzeului Național de Artă al Romîniei, de către actualul Partid Național Liberal; includerea Roșia Montana, în patrimoniul internațional U.N.E.S.C.O; reducerea permanentă a Parlamentului Romîniei, la un nr.de maxim 300 persoane(Senatori vs Deputati); am propus rescrierea Constituției Romîniei(2003..); am inițiat ideea continuei urmăriri penale și condamnări, a vinovaților pentru mineriada din București(13-15 iunie 1990); dar am obținut însă și judecarea, precum și verdictul final, în cazul dosarului Microsoft(Romînia); și a altor cîteva, care m-au vizat deasemeni, direct; am dovedit boicotarea primelor alegeri prezidențiale, post-Obama; am avut ideea introducerii contractului individual de muncă, în Romînia și a altor numeroase propuneri, strict economice; am acuzat continuu, neaplicarea principiilor estetice și strict profesionale, în cîteva domenii artistice; am obținut o diplomă profesională semnată de către dl.ex- Ministru al Justiției, Dr.Ma. Expert profesor dl.Cătălin Predoiu, in ‘Dreptul Internațional al Afacerilor’, 2011’Abuzul puterii economice, în criză. Răspunsurile Dreptului; am avut ideea conceperii unui card național(și d.a. E.U. ), de sănătate; in scopul permanentei distincții oficiale între persoanele normale clinic, fizic, psihiatric, mental; si acele avind dizabilități permanente, ori handicap; am avut on-line, ideea creării legislației internaționale a protejării monumentelor și a culturii, în cazul conflictelor armate; am expus informații obținute strict prin intermediul serviciilor secrete din Romînia, în dizertația masterală prezentată în 13.06.2012; am distribuit-o apoi on-line, cîtorva ambasade în București și unor centre guvernamentale, în Romînia; am acuzat permanent oficial, neaplicarea legislațiilor naționale; am reușit să o conving pe una dintre soțiile capilor mafiote din Italia, să denunțe conducerea și acțiunile de aici și din străinătate, a acestei organizații; m-am implicat în deciziile, votul și consecințele tuturor alegerilor din București și Romînia, pentru Parlamentul și Consilul Europei(precum și în inițierea a 2-3 referendumuri naționale, în strict domeniul legislației naționale și în cel diplomatic(intrarea Romîniei, în N.A.T.O.); cu sprijinul oficial al comunității Romano-Catolice din București, am convins finalizarea procesului deplin de formare a E.U., în 2009; începînd strict încă din ultimul an de liceu, am devenit o continuă susținătoare a independenței sistemului judiciar, în Romînia(doar cazul respectării de către acesta, a principiilor de nefraudă și necorupție cu care eu m-am familiarizat continuu, începînd de atunci).
   Contrar acestor continue dovezi ale mele de integritate și normalitate democratică consimțită a fi obligatorie, prin legislația instituțională și prin constituție, deasemeni: eu nu am fost recompensată vreodată pentru vreuna și deasemeni toate aceste dovezi, continue, ale mele. Ale meritocrației și integrității obligatorii(pentru oricine, începînd de la vîrsta de 14 ani).
   ⦁ Sunt dovedită ca fiind ultima descendentă în linie directă, a Senatorului P.N.L. Nicolae Calianu (ucis de către comuniști, în 14 August, 1912)
   ⦁ Voluntariat intr-o simulare de Negociere Internațională : Universitatea Romîno-Americană, Facultatea de Drept 10/19/15
   ⦁ Voluntariat ca Experta in Fonduri Europene si de Coeziune16.03.2014-09.2014(6 luni)
   ⦁ Voluntariat independent, in: administrație guvernamentală; mass-media 01.2014-03.2015(1 an si 5 luni)
   ⦁ Marketing multi-level si consiliere, F.L.P. Romania 19/11/2013—28/01/2014(2 luni)
   ⦁ Agent Intern de Asigurare și Reasigurare, Sector 1 București 22/07/2013 – 06/09/2013(2 luni)
   ⦁ Înregistrată în Șomajul Oficial, conform L. 76/2002 Administrația Guvernamentală a Romîniei 10/09/2012 – 10/03/2013(6 luni)
   ⦁ Designer, Web Designer, Scriitoare, Editor, Publicistă(prezentare academică a dizertației mele în ‘Relații Economice Internaționale’ Facultatea de Relații Economice Internaționale, Academia de Studii Economice București
   ⦁ Internship masteral S.C.Work’s S.R.L. 15/01/2012 – 02/04/2012(5 luni)
   ⦁ Voluntariat oficial, în comunicare diplomatică independentă Say No to Violence.org, U.N.I.F.E.M. 11/03/2010 – 04/03/2012(2 years)
   ⦁ Ziaristă acreditată in ’Dreptul Internațional al Afacerilor’ Facultatea de Științe Juridice și Drept, Universitatea din București 2005-2011(6 ani)
   ⦁ Traduceri, Consiliere: Shoppers/Mystery Shopping Romania10/03/2008 – 11/08/2008(6 luni)
   ⦁ Voluntariat Muzeul Național al Țăranului Romîn(sub conducerea dlui Director, Dr.Vintilă Mihăilescu), Sector 1 București 11/04/2008 – 07/06/2008(2 luni)
   ⦁ Scriitoare independentă(dovezile mele, la P.N.L. si in Ministerul Romin al Afacerilor Externe(2007)
   ⦁ Voluntară în organizarea unei expoziții a pictorului Nicolae Blei, la FEDES IRECCSON, București 15/01/2007 – 16/03/2007(2 luni)
   ⦁ Comunicare politică și diplomatică, independentă Ministerul Romîn al Muncii 2006-2007(1 an)
   ⦁ Artistă independentă expozantă, in competiții private de specialitate(Anglia, Franța, Elveția, U.S.) 2006
   ⦁ Comunicări diplomatice independente, Consulatul Britanic din Romînia, Ambasada Marii Britanii in Romania, București 12/02/2005 – 15/06/2005(4 luni)
   ⦁ Asistentă manager, Expertă, Designer QUILL GROUP S.R.L 11/02/2004 – 15/03/2004(1 lună)
   ⦁ Designer și Consiliere A.G.I.R. S.A. Bucharest 05/02/2003 – 06/03/2003(1 lună)
   ⦁ Designer, Editor și Publicistă a primei mele cărți: ‘ Visual advertising’ Facultatea de Arte Frumoase a Universității București 2003(1 an)
   ⦁ Co-organizatoare și artistă expozantă, în Expoziția Absolvenților Facultăților de Arte Frumoase, Arte Vizuale, Design și Decorații 2003’ Teatrul Național Ion Luca Caragiale, București 06-07.2003
   ⦁ Designer, Copywriter și Consiliere METROUL S.A 08/08/2002 – 31/12/2003(1 an 4 luni)
   ⦁ Artistă expozantă și cîțtigătoare, în cadrul evenimentului Premio d’ Arte di Vibo Marina, Italia 07-08.2000 1 lună)
   ⦁ Cîștigătoare a cîtorva competiții școlare de înot profesionist, pe București(gimnaziu)
   Notă: Contrar realității că eu dețin certificări și acredităti oficiale complete, precum și copii contractuale ale activităților mele: am fost recompensată financiar, conform acestora: doar de către entitățile pe care le-am transcris în formate ‘bold’ și ‘underline’(Codul Muncii; L. 188/1999; L 76/2002 Romania; L.11/29.01.1991 și a Art.1(5) Constituţia Romîniei, 2003)

   Lista institutiilor de studiu absolvite, cu materiile(cursurile) specifice si punctajul obtinut(de la 0.1 -la 10.00 cea mai mare medie). Menționez că fiecare dintre diplomele(certificările, acreditările)obținute strict în sistemul oficial, de catre oricine: are validitate permanentă(pînă la pensionare ori vîrsta obligatorie a pensionării). Și doar in condițiile revalidării oficiale anuale, pentru oricine si oriunde, in Rominia: a obligativității sănătății clinice-fizice-psihice și a cazierului curat
   ⦁ DIPLOMATIE ROMINEASCA:Romanian GOVERNMENT and ADMINISTRATION(EXPERTĂ în Fonduri Europene și de Coeziune): Competențe obținute: Aplicarea normelor de sănătate și securitate în muncă; Aplicarea normelor de protecția mediului; Menținerea unor relații de muncă eficace; Pregătirea elaborării proiectului; Documentarea în vederea realizării proiectului; Stabilirea parteneriatelor; Elaborarea proiectului; media 10.00
   ⦁ DIPLOMATIE EUROPEANA: INTERNATIONAL MASTER in the ‘INTERNATIONAL ECONOMIC RELATIONS’(in English): Communication theories and face-to-face communication techniques; History of European Economy; Leadership and organizational communication; Politics and communication; The language of marketing and advertising; Communication landmarks between Romania and the English-speaking world-a geopolitical approach; International statistics; Ethics and business; Intercultural business communication; Strategic management; International business; Introduction to international finance; Negotiation techniques and conflict management; Interpersonal communication; Public Relations; Intra-and inter-organizational written business communication; Effective listening and interacting; International communication; International marketing; Diplomacy and diplomatic ceremonial and protocol in E.U.; Research Seminar(Seminar Științific); Development of critical and creative thinking; Internship(practică de specialitate); Protocol și ceremonial diplomatic(very little); media 10.00; media 10.00; media 9.00; media 7.50
   ⦁ DREPT INTERNATIONAL: Dreptul afacerilor;
   ⦁ ZIARISTICA si MASS MEDIA: Jurnalism cultural;
   ⦁ MANAGEMENT ADMINISTRATIV: Management administrativ; Microeconomie; Engleză; Tehnologia comunicației în administrația publică; Bazele contabilității bugetare; Elemente de urbanism; Teoria științei administrative; Sociologie; Macroeconomie; Managementul documentelor; Organizarea, amenajarea și dezvoltarea spațiului Romîniei; Comunicare în administrația publică; Bazele administrației publice; Drept constituțional și instituții publice; media 8.50
   ⦁ PEDAGOGIE(Logică; Psihologie educațională; Pedagogie 1; Pedagogie 2; Metodică; Sociologia educației; Practica pedagogică); media 9.90
   ⦁ LIMBA ENGLEZĂ AVANSAT(1996-2012, 16 ani) Olimpică, Consiliul Britanic al Ambasadei Regatului Unit și Irlandei, Academia de Studii Economice, E.U.,(Atestări și Diplome): ‘Very good user of English’, then ‘ INTERNATIONAL MASTER IN ENGLISH’; media 10.00
   ⦁ (ARTE FRUMOASE, ARTE VIZUALE si DESIGN, 4 ani) Desen; Culoare; Modelaj; Compoziție; Prelucrarea imaginii pe calculator; Perspectivă;
   Anatomie artistică; Istoria artei universale; Limba Engleză; Educație fizică și sport;Crochiuri; Istoria religiilor; Studiul culorii pentru grafică; Arta scrisului; Tehnicile gravurii; Inițiere în tehnicile foto-video; Anatomie artistică; Istoria artei Romînești; Istoria artei universale; Estetică; Practica; Simbolistica medievală; Comunicare interumană prin sisteme de comunicare; Compoziție grafică; Ilustrație; Grafică editorială; Tehnicile tiparului; Concepte de grafică aplicată; elemente fundamentale de limbaj;Grafică pe computer și tehnici multimedia; Noțiuni generale de animație; Tehnici foto-video; Practică; Estetică;Filozofie; Rețele și comnicații; Marketing; Practică-elaborarea lucrării de licență; Facultatea de Arte Decorative si Design (FADD)(anul 3): Teoria informației; Psihologia designului și a publicității; Semiotică și limbaj vizual; media: 10.00; 10.00; 10.00; 10.00; 9.43; 9.84
   ⦁ Design grafic media. 10.00; 10.00; 10.00; 10.00.
   ⦁ GRAFICIANA CU STUDII SECUNDARE;10.00; 10.00; 10.00; 10.00; 10.00; 10.00.
   ⦁ BACALAUREAT media 8˙.69(in primele 5 cele mai mari medii, pe liceu)
   ⦁ LICEU DE SPECIALITATE: Anatomie medicala(optional); Anatomie artistica; Arta monumentala si Restaurare; Arte grafice; Arte murale; Arte textile; Ceramica; Desen animat; Design ambiental; Design industrial, Design vestimentar; Pictura de sevalet; Scenografie; Sculptura. Media 10.00; 10.00; 10.00;
   10.00
   ⦁ Discipline teoretice diverse: Limba si literatura Romina; Algebra; Geometrie; Trigonometrie; Fizica; Chimie;Geografie; Limba si literatura Engleza; Limba si literatura Franceza; Psihologie; Filozofie; Logica; Estetica; Pedagogie; Educatie tehnica; Istoria Artei Antice; Istoria Artei Universale; Religie; Genetica;
   Istoria Rominilor; Istoria universala; Geografia Rominiei; Geografia statelor lumii; Limba Latina;Colocvii; Educatie fizica si sport.Crochiuri.Botanica ;
   Zoologie; Literatura universala; Istorie medievala; Istorie antica. media generală pe toți anii(inclus media la purtare): media 9.00
   ⦁ FOREIGN LANGUAGES: Romanian( Native); 10.00; 10.00 English( Professional); 10.00; 10.00 French( Medium); 10.00; 10.00 Italian(BeginnerMedium);
   Computer skills: Microsoft OfficeTM, Internet Explorer; (Adobe) Photoshop; Corel; 3DPoser, 4D Poser, 3DSMax, AutoCAD 2000, and also with: Microsoft Encarta
   Encyclopaedia; Encyclopedia Britannica Ultimate Reference Guide; VISIBLE BODY; Anatomy and Physiology; Youtube; WordPress.com; Blogger.com; Simplesite.com 10.00; 10.00; 10.00; 10.00

   1. 1. Hey, You dear Florin: AI UITAT CA DE 7-8 LUNIINCOACE, IT-UL MI-A INTERZIS SAMAI AM ACCES LA PROPRIA MEA ADRESA DE E-MAIL(nO. 1) ‘TECHNICAL.DIPLOMAT@OUTLOOK.COM’???
    Deasemeni, ce mi-a facut Marian Min computer, in mobil, pe stickuri si peste tot cind rar a venit, anii astia: A FODDST DIE O PURA BATAIE DE JOC !!!!!!!nu maimerge nimicbine,numaipot face nimic,de luni incoace si de aniincoace, d.A. !

   2. Si nu uita ca num-am oprit oclipa sa cred, de peste 1 deceniu incoace,ca Rominia trebuie sa intresepara de Bulgaria,in Schengen ! Si d.a.,cu foarte multi aniinaintea ei!!!!
    P.S.(Nu se vede nimic pe ecran din ce redactez,totull e aiurea, de vreo 3-3 anisi de 6-7 an9incoace..si de 2 deceniiincoace, d.a.
    Uite:
    Please let me thank you again, in practice(like you know i have never-stopped doing, since 16-17 years ago)..
    Honourable Ambassador of Austria Ph.D. mrs. Adelheid FOLIE,

    Dear Ph.D.Director-prosecutor from the National Anticorruption Directorate in BUCHAREST,
    thank you so very-very much, for unstoppably following my (always compulsory, legally)way, to the (governmental) administrative institutions; like that you know i did today, in the 30th of January, in 2023. And you also know i have came back @ home, around 2.00 P.M.; and i’ve left the apartment, skipping the breakfast(like all other meals except the last one, almost every day). Like i’ve done all my life, since the age of around 14, on-the constitutionally full adult age, in Romania. That permitting anything legally, to anyone medically and legally proved-out with not any disability; handicap; psychiatric problems; unclean criminal record, and the graduation of the national baccalaureate, at least. Permitting them everything, at that age: except the access to some competitions-examinations-interviews(like those for the driving license, for example) and the legal vote, too. In this situation, you’ve already known(long before i have phoned you, a few hours ago):i have just turned back, from the Treasury in A.N.A.F.(in my district). Here, where i have been for the very 1st time in this year 2023(with your compulsory help, it will be the last time i’ve been there in person, too). Here in the Treasury from this A.N.A.F.(for my district), where i have paid out the rest from my monthly legally-compulsory(for me) income taxes, and contributions: that valid up to the 31th of JULY this year(2023), according to the laws. As you know me Amy Neagoe, i have already had paid (since a few days before Christmas in 2022, on): my compulsory taxes-fees-contributions on January-February-March-April-May-June 2023 !!!!!!! For additional information, i remind you that anyone with full legal access to papers of any sort about me, within the governmental-national administration(some representatives of the private economy, too), has unstoppably had all the reasons to never doubt me, ever. But the bastard and idiot populists, continuously lying and inventing plenty of things(but always claiming it has been me Amy Neagoe, not telling the truth)!!!!!! In these circumstances, right after you may also check-out the document about my compulsory legal payment for the Ministry of Finances 1st and the most, then for all other governmental institutions of any type, too: you’ll find-out the serial number of the document proving-out my payment today, is TS701 NR 1000044681. And, as the city and nation have unstoppably been filled-out with plenty of bastard, permanently disabled and handicapped people(4% in the youth, and adults from each new generation, since 2000 on),you may easily understand. Why i have unstoppably sued them 1st and the most, then anyone else illigally giving them the freedoms and rights it has unstoppably been me Amy Neagoe to have, since 2006-2007 on, anywhere(in Romania). As today i have stopped many minutes, in front and near the polyclinic of the Service of National Intelligence(S.R.I.), close to the treasury within A.N.A.F(that where you know i have unstoppably paid on, precisely since 2 decades ago,on and on). I am sure my old,idiot, scared and retired mother(always a liar, and in many other erroneus and stupid-cheating ways, too), has phoned to her securist(always bastard and cheating on,with me) relatives. Each from them(and their children and grand-children too), having permanent clinical-physical-psychic different forms of disability, and handicap too). For that 1st and the most, you know the rest of the ‘securisti'(and their families and alike friends, anywhere), have filled both the administration of the Treasury, and all the places around.With immediatly obvious disabled, and handicapped, from each, and all ages. As you are aware about the very 1st legal reason for my unstopped hate, for these people: please let me remind you the majority from them are(illegally) driving cars, too. And just like also my retired parents, their friends, and everybody else in this the no.1. nation in criminality around the world(Romania).For these, please let me remind you. That other truth that precisely since 2002-2003 on, i have constantly fully proved-out LEGALLY,that around 4% percents from each, and every youth generation since 2000-2002 on, has been proved out with visible-obvious-immediate forms of disability-handicap or/and any transmissive diseases, plus a lot of mental, and related psychiatric problems, too!!!!!!!! For these, like also because them and their protectors(each year), i condemn and i’ll sue (legally) soon, again, Bucharest and Romania.Because they have increased in criminality and all violations of the constant laws(the same,since 2002-2003 on, and on). And everywhere, like anywhere i have been(inside,and outside), i have met the permanently disabled, and handicapped people from all generations, all ethnic, all religions, and everything else . Precisely the people also forever being legally kept-out from the continuous legal compulsoriness me Amy Neagoe i have, regardless i like it, or not. Regardless(with not any legal importance)i work on, weather i’m single or not, and plenty more, too. In these circumstances, please let me remind you me Amy Neagoe, i have unstoppably sued(and i have unstoppably been registered as a permanent winner, against each one, and anyone): proving on the violation of different national laws. With focus, on those i have permanently listed-down, in each and all my CurriculumVitae, letters of intention and the rest of papers). Starting on,with the constant violation of the law to combat unfair competition.That L.11/1991 against Unfair Competition, also legally updated(with precisely the same information, like in the case of almost all national post-post revolutionary laws: that, in the years 2004, 2006, 2014 and 2021, too) !! I end down my letter to You here, reminding you since 2007 on, there hasn’t ever been 1 single year and week for me AmyNeagoe: without me not-being immediately able to bring each, and all different legalized proves of my national legal correctness(constantly compulsory for anyone, anywhere, since the ages of 14(and partially, since 7 on and even less, too). Just like that legally pretends for anyone, anywhere(withnot any importance we talk about ‘the official’, or ‘the privae): NOT (any) FORM OF DISABILITY/HANDICAP; MENTAL PROBLEM(S), including under the average I.Q.; UNCLEAN CRIMINALRECORD(accusations, condemnations etc.); just like the additional proof you’re not part of any other,from the many categories of social(financial) insurance, and other forms of criminality (in strict relation to the necessary legalty to 1.the professional and 2, the civilian status, too. Thank You so very much for your attention, and please let me remind you. I have already covered-up and comprised with(in), the additional (also compulsory for me) payment i have done today @ A.N.A.F., the occurence of both national and international events, too. And my payment(for their occurance,too) will be legally valid for the entire JULY 2023–and continuing up to 6.P.M., in the 31th of AUGUST 2023,too. For these, i list down the following events, in strict relationship with my compulsory payment of taxes-fees-contributions(up to the last day in August 2023, for the moment)….. My payment,like none from the abnormal and retired population(either disabled, or not) have, for also the following: the national and international examinations of admission in the gymnasium-highschool-faculty, and/or post-graduate(d) education of any sort, also; the examination of the baccalaureate; half from the parliamentary vacation; and anything else about i have never had any single doubt, they haven’t stayed on, precisely the same(never-changed). Since the years i have unstoppably had listed-down in detail, in each from mylegalized papers and my different communications, on. Only because You know me Amy Neagoe, i have unstoppably been obliged to prove on to apply them correctly, anytime, anywhere. In contrast to these, anywhere i have been, i have either generally, or only met permanently disabled and(or)handicapped people from all generations, having the nerve to wish me ‘to have health’ !!!!!!!!!! Even here within A.N.A.F.where i’ve paid on my additional compulsory financial contribution(for JULY-AUGUST 2023), today again !!!! And i remind you the 1st reason for me Amy Neagoe i have constantly done that, too(since the graduation of my very 1st faculty, in 2002: is for i’ve learned-out and i’ve been constantly reminded and also noticed immediately, too). Every 4-5 percents from each new generation of young people(like maybe more than half from the Romanian children, too): has either been born with, or they’ve became with permanent different forms of clinical-physical and of course psychiatric disability, and/or handicap. Like also with plenty of transmissable diseases,too. Similarly with the statistics that only around 10% percents from the entire national adult population, has ever graduated (minimum)the national baccalaureate,too!!!!!!!!!! That, contrary it’s obvious the criminality everywhere, anytime: the massive majority percentage of the not-graduated(of the minimum compulsory baccalaureate), have always had paid jobs, driving licences, couple civilian statutes(engagement,marriage, parents), and different other forms of legal property. Including faculty diplomas, post-graduate diplomas, couple-civilian certificates, different properties and many more it has only been me Amy Neagoe, with the full legal right to have, to hold and to use anyway, and anywhere i want, and i like) !! Instead of these, i remind you all my flirts have been a complete failure(and each from them has been very short-timed,too); 1st since 2007on(Romania’s legal entry in the E.U.). Then, since the graduation of my international top (double)MASTER, in June 2012: i have constanly been forced to wear (every minute): the same very old and ripped clothes, shoes, and to repeat doing precisely the same old things, without anyone in this country 1st and the most, to care I HAVE NEVER-EVER BEEN OUT OF THE LAWS. For that only, i have compulsory legally been obliged to have all taxes, fees and contributions paid in my name, and for me only !!!!!!! As i’m also legally proved a top post-graduated jurist(with a specific official diploma, too). I remind you i haven’t graduated a full faculty of law, ever: so, i have always had(and unstoppably used) the full E.U., plus international legal right to represent myself and my causes, in the justice. Outside Romania………..there, where i have unstoppably been found as a national independent winner, against eachone, and anyone in Romania never (correctly) aplying on the boththe current post-post revolutionary laws, and regulations; and the decisions of legal corectness.. I confess i am eager to see how many abnormal from each, and all generations you’ll keep on to satisfy and pay on, against the laws… Like i am also’eager’ to learn out if i’ll keep on to have the need to get out my computer, mobile phones and tv-es, from the electrical outlet: only to do the best in my power, to stop down the permanent cheating, and plenty other violations of laws within the competitions, exams, interviews, jobs and professions,different events, and on !!
    Always sincerely Yours,
    Amy Neagoe
    Bucharest

 6. Aviz celor care vor să ne menținem o economie cu cost scăzut al forței de muncă: nu avem nicio șansă de a rămâne competitivi în UE doar pe modelul costului scăzut cu forța de muncă. Așa că trebuie pregătit urgent saltul tehnologic care urmează, fie că firmele din proprie inițiativă recurg la pregătirea angajaților, fie că statul va încuraja educația continuă, prin susținerea educației formale și investiția publică în educație sau încurajând firmele să dezvolte programe de calificare. Costul scăzut cu forța de muncă trebuie să dispară, altfel va dispărea forța de muncă, în sensul că va migra spre oazele dispuse să facă un astfel de upgrade.

  Creșterea graduală a salariului minim este o pârghie importantă pentru a face schimbarea structurală în economie, respectiv saltul calitativ. Liberalii greșesc, vor să lase lucrurile să crape de la sine, că așa știu ei că se face economie de piață, că se reglează ea singură.

  Nu într-o economie deschisă, nu cu astfel de evoluții disruptive ale tehnologiei. Va fi prea târziu, forța de muncă va fi demult plecată de pe meleagurile mioritice. Avem nevoie de un impuls de restructurare, iar ăsta e dat de salariul minim pe economie. Va fi necesară o reindustrializare, retehnologizare, cine nu poate s-o facă, dispare, dă faliment.

  Nu e populism, e raționament economic, altfel pierdem trenul noului val de dezvoltare. Polonezii sunt deștepți, au înțeles direcția și vor să crească salariul minim la 1000 de euro lunar în câțiva ani. Va trebui să facem și noi la fel.

  ”First, the technological advancement and the economic development have shifted the focus of competitiveness from the cost & market share-based view to the productivity-based view. Extreme automation in the 4IR has the potential to take over low cost labours, and therefore make nations and firms which rely on low cost labours less competitive. Similarly, nations and firms that currently suffer from high labour costs could become more competitive by using automation.” (Chen Liu, 2017)

  Daca nu tineti cont de ceea ce trebuie, distrugeti totul iremediabil si nu va inchipuiti ca toti sint prosti si nu vor vedea, iar voi o s-o duceti bine pina la adinci batrineti, prin functii si palate!
  Toti proveniti din mediul rural si aveti posibilitati restrinse, asa ca va arat directia, ca sa nu spuneti ca n-ati stiut!

 7. Buna ziua, sunt administratorul unei societati comerciale din cele peste 500000 care s-au dotat cu
  casa de marcat fiscala , asa cum a trebuit sa ne conformam la ordonanta nr.44/2018 ca pana la
  1 Noiembrie 2018 sa avem casa de marcat fiscala inregistrata. Si totusi, vorbind cu cunoscuti
  din domeniul comertului am observat ca majoritatea detin casa de marcat fiscala modelul nou, dar ca
  mai exista un domeniu din comert acolo unde nu exista asa ceva adica automatele stradale cele de cafea,sucuri etc.
  Neintelegand cum aceste firme cu astfel de automate nu detin casa de marcat fiscala, am aflat ca exista o ordonanta 28/1999 care ii excepta de la aceasta casa de marcat, dar care anul acesta a fost modificata prin legea 136/2019.
  De remarcat este faptul ca nici macar OUG 28/1999 nu respecta, deoarece multi dintre acesti agenti economici nu au nici macar inregistrare mecanica a sumelor incasate, iar altii nu respecta OUG 77/2009 privind regimul folosirii jetoanelor, acestea purtand valoare monetara, fiind folosite numai in cadrul jocurilor de noroc, si au aparate de schimbat bancnote in jetoane care sunt folosite in alt domeniu gen spalatorii auto.
  De curand, am aflat ca termenul prin care acestia sunt obligati sa detina astfel de case de marcat a fost devansat cu inca un an, desi termenul limita era pe 31 Decembrie 2019. Motivul lor este acela ca nu exista solutia pentru aparatele lor, ca pentru cititoarele de bani nu exista casa de marcat fiscala. Raspunsul meu e ca se asteapta sa vina cineva sa le bata la usa, sa le spuna direct, fara ca ei sa faca efort, putand sa caute pe Internet cum am cautat eu pe Google sugestii cum ar fi :fiscalizare automate de cafea, fiscalizare cititor de bancnote, unde am dat de un filmulet pe Youtube , va trimit link-ul
  sa va convingeti dvs. : https://www.youtube.com/watch?v=1D_wjMQ-_bI&feature=youtu.be . Daca tot vom continua ca nu sunt solutii, atunci vom amana inca un an si inca un an, astfel bugetul se va micsora, si din punct de vedere al dreptatii s-ar face o nedreptate celor sute de mii de firme care detin astfel de case de marcat fiscale si care au angajati, nu automate cu sutele la o singura firma care sunt deservite de 5 angajati si fac profit cat sa plateasca 50 angajati. In plus, nu ar strica bani la buget sa avem si noi autostrazi “ca in afara”, ca de aceea s-au oprit investitiile in tara noastra.

 8. Trebuie deschis imediat totul, nu mai cautati imprumuturi externe ca solutia o aveti in tara dar nu vedeti.In loc sa va uitati la ONJN cate firme inregistrate in Malta si alte locatii specifice paradisurilor fiscale, au autorizatie pana in 2026, fac cu totul altceva in incercarea deturnarii ideii de a gasi bani in tara(sau scosi din tara inainte de epidemie) incep sa caute ajutor la FMI si BERD care dupa cum spunea cineva mai sus se repeta aceeasi greseala. Conform site-ului ONJN sunt listati operatorii economici si sediul acestora, dintre care :
  – 21 de operatori cu sediul in Malta
  – 1 operator cu sediul in Croatia
  – 1 operator in Anglia
  Oare cum se platesc impozitele la aceste firme, cand Codul Fiscal Legea 227/2015, ii lasa sa incaseze numerar fara limita, la fel si cei de la banca prin ATM, cand noi multimea avem limita de 5000 Lei de plata intre persoane, iar daca ma duc la banca sa scot bani 2000 Euro in lei, ma intreaba ce fac cu ei si ma pune sa fac o cerere dupa care sa astept 3-5 zile pana vin banii. Vi se pare corect?
  De pe site-ul ONJN:
  “În atenția operatorilor economici licențiați, care au desfășurat activitate în domeniul jocurilor de noroc în perioada 2015-2018, ce nu au putut fi contactați de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, la sediul social declarat, în vederea transmiterii notificărilor privind plata contribuțiilor anuale stabilite de art. 10 alin. (4) din OUG 77/2009 privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc, cu modificările și completările ulterioare, aducem la cunoștință notificările prin următorul anunț: …….”
  Cei care nu puteau fi contactati erau atat din Romania cat si din Malta. Despre ce vorbim aici? Nu si-au platit contributiile? Cautati in Malta ca sigur o sa ii gasiti , nici nu va lasa sa intrati in tara.Pana ajungeti acolo isi muta banii in Seycheles sau alte insule de o sa va plimbati tot globul, iar noi ramanem aici fara salarii. Ne imprumutati in numele nostru, vorbiti pentru noi si luati decizii in locul nostru, dar nu vedeti Codul Fiscal si alte portite lasate pentru cei care sunt multinationale sau alte firme din alta tara.
  Ne-ati pus casa de marcat noua fiscala cu Internet sa ne verificati permanent daca suntem corecti, dar acesti operatori(firme) din alta tara, au casa de marcat fiscala???
  Decat sa va mai vaitati ca nu ii gasiti sa isi plateasca contributiile mai bine nu ii mai autorizati. Toate strazile sunt pline numai de case de pariuri care au sediul in alta parte , “offshore-uri” si nu platesc nimic, in loc sa avem pe strada orice altceva decat case de pariuri, cazinouri,case de schimb , banci ,amanet.

 9. Felicitari pentru , cel putin deocamdata , noua numire in pozitia de viitor prim-ministru al Romaniei(conform presei). Imi aduc aminte de articolele scrise pe acets blog, la care uni si altii aveam cate de spus, si daca imi aduc aminte bine nu eram nici prea multi,nici prea putini. Ma intreb daca din pozitia de , poate , prim-ministru veti accepta si cateva ideei din alta parte decat partiul, alianta de partide etc. Oricum eu as fii dispus sa imi spun parerile, dumneavoastra ati fii difpus sa va irositi 5 minute saptamanal pentru a asculta opiniile altora decat partidul si aliatii de partid? Oricum sunt mai mult decat convins ca chiar daca as justifica validitatae unor opinii ar fii cu mult mai greu de impus in fata unui partid( care fie spus intre noi, chiar daca nu se ridica la nvelul PSD ca folosire a institutiilor publice in folos propriu, are cam acelasi interes. Oricum succes si chiar imi doresc ca ideeile mele ( despre care cred ca sunt valide ) sa coincida cu ideeile ce le aveti in gestionarea politicii economice si sociale ale tarii in interesul omenilor ce o locuiesc.
  Cu respect.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s