RAPORT- Economia Romaniei in 2018 (estimari pentru 2019)

RAPORT – Economia Romaniei in 2018 si estimari pentru 2019 in format pdf raporteconomie2018

Advertisements

32 thoughts on “RAPORT- Economia Romaniei in 2018 (estimari pentru 2019)

 1. Arierate 2018? Deficitul cash de 2.9 raportat la deficit ESA de 3.7 anuntat (4,2 real dupa unele surse) indica arierate de multe miliarde de euro. Si lipsa bugetului pare a fi premeditata pentru a se putea face sau nu (:() plata arieratelor.
  Corectitudine date statistice? La Eurostat Romania este noua Grecie. Nu se pot valida datele. Nu “ies” corelatiile.

  Pentru a avea date corecte de la MF cred ca este necesara o solicitare a Presedintiei catre guvern cu datele privind executia bugetara 2018. Nu mai pot minti atunci (este procedura pe deficit si se poate intra direct in infregement daca Bru doreste si urmeaza consecinte penale daca transmit Presedintiei mizeriile trimise la Eurostat. )

 2. IATA VESNICA REALITATE:
  Respectfully Yours,

  E.U. top-correct H.O.: Master, Expert, Top-cultivated professional, top-winner independent official diplomat mrs. Amy Ana Maria Neagoe// E.U. Master Diplomat in the International Economic Relations, top awarded many-professional, mrs.Amy Neagoe

  Compulsory Note: I’ve got all these permanent official titles, with no exception. Only under the common daily compulsoriness of the national law for any profession, or occupation(No handicap, disabilities or chronical diseases; dirty criminal record): officially counted on for anyone, since the age of 14(fourteen)on, up to the compulsory retirement age. I write you down the continuous validity, of my strictly official titles(but jobs), in the following order:
  I’m a Pro-Right(liberal independent) female born, in 1979; and always looking for a right life and a right job, according to L. 76/2002 Unemployment law; The Romanian Constitution M.O. 767/31 Oct.2003; National Education Law 1/2011; L.11/1991 against dishonest competition: forever officially top E.U. Master Diplomat(International Economic Relations), Master Economist(Business Communications in English); Independent Researcher; Expert; top-professional in ‘Communications’, top-professional in ‘Business Law’, Journalist; University teacher; English translator; internationally awarded fine artist mrs. Amy Neagoe(born in 1979)

 3. To
  From: E.U. Top Correct H.O Master, Expert, Top cultivated professional, top winner official independent Diplomat female, born in the summer of 1979

  Stimați Înalt Oficiali ai Agenției Naționale de Integritate,
  Stimati Inalt Oficiali ai Directiei Nationale Anticoruptie,
  Vă mulțumesc pentru profesionismul cu care m-ați întîmpinat, în urmă cu 3-4 ore(cînd eu tocmai revenisem de la sediul Direcției Naționale Anticorupție), in Bucuresti. Și mai ales, deoarece m-ați poziționat lîngă dumneavoastră(și nicidecum in multitudinea de personaje tinere si adulte, avind evidente handicapuri si dizabilitati clinice, fiziologice si psihice, mai ales). Adica avind pentru totdeauna acesti si aceste exact acele situatii de fapt, fiind interzise legalizat. Atit pentru inregistrarea in studii peste-gimnaziale, precum si in profesia de orice fel(de la 14 ani in sus, conf.Constitutiei din 2003).
  Si va multumesc pentru primirea de astazi, deoarece fusesem din nou gonita precum mi s-a intimplat fecvent, in ultimii 10(zece) ani. Inclusiv de linga, precum si din sediul D.N.A.: din cauza fustei mele mini, dar si a bluzei fără mîneci(deloc decoltată, la bust).
  Desi ambele fiind monocrome, de culoare închisă: și în perfectă conformitate cu protocolul instituțional, oficial.
  Toate acestea, in timp ce Constitutia din anul 2003 a Rominiei mentioneaza explicit atit credinta oficiala si complet oficializata(a majoritatii Rominilor), ca fiind Creștinismul. Precum și democrația si libertatea de exprimare in strict conditii ale democratiei, deasemeni. Chiar dacă democrație ca formă de guvernare oficializată total nu există niciunde, pe glob.
  În condițiile în care ieri 13 iunie 1979, am împlinit dureroasa vîrstă de 40(patruzeci) de ani incredibil de chinuiți, într-o națiune membră U.N., N.A.T.O. si E.U. (cu toate sub organizatiile si institutiile, acestora).
  Permiteti-mi sa reamintesc ca mie mi s-a intimplat si ieri de ziua mea, exact ca si in anii trecuti(fie cu inexistente ori cu minore schimbari, anual).Astfel, exceptind o veveriță de pluș și un lănțic romano-catolic, din aur; precum si 2 ciocolăți. De la părinții mei pensionati, de aprox.9-7 ani(dintre care unul se preface mort, de aprox.2 ani de zile). De la absolut nimeni altcineva, de ani de zile incoace: eu nu am primit cadou, absolut nimic. In timp ce deasemeni, nimeni nu mi-a mai daruit ceva si nu mi-a comunicat ‘La Multi Ani’etc, de aproximativ 10(zece) ani, incoace.Cu toate ca cel puțin on-line și telefonic, dar si in persoană, de multe ori: mie mi s-a urat ani la rînd ‘La Multi Ani’( si am primit deasemeni mici politețuri și inocente mici cadouri de protocol, d.a). Prioritar(si placut dintotdeauna, mie): de la angajați și angajate normali, ai instituțiilor Ministerului Public(si-aproape exclusiv, doar de la D.N.A., dar numai in jurul virstei de 25 ani, pina acum).
  În timp ce eu personal, dovedită medical oficial, ca neavind dizabilitati si/ori handicap(si deasemeni cu inca cincisprezece ani inaintea menopauzei echivalenta cu andropauza masculina, d.a.). Sunt d.a, inclusiv fizic, perfect sănătoasă(si inca atit de departe de menopauza avindu-si corespoindent identic, in andropauza la barbati). Si sunt perfect sanatoasa, continuu de la sfirsitul anului 2007, incoace. Exceptînd neimportanta, deseori repetabila in ultimii ani și în curînd finita entorsă, la una dintre gleznele mele). Precum si anemia și problemele imunitare veșnice, ce mă obliga la folosirea strict a doar aprox.5-10 cutii de medicamente cu prețuri obișnuite si accesibile oricarui om obisnuit, anual. Precum si grija dar mai ales si trebuinta de a avea viata normala ca femeieex- tinara si de acum numai adulta, in totalitatea ei.
  Cu toate aceste, inca din primul an cind au venit la conducerea administrativa primareasa si primarii actuali, primariile si administratia Capitalei in detaliu si in ansamblu, mi-au cauzat. Continua îmbolnăvire și cădere periodică, a 1-2 unghii, de la degetele picioarelor.
  Totul intimplindu—mi-se fie prioritar ori doar mie, in exclusivitate. Datorita realitatii ca eu m-am născut Bucureșteancă prin ambii părinți, deja deveniți cu mulți ani înaintea nașterii mele, locuitori ai Capitalei.
  Și-n propria mea persoană, de la vîrsta de cîteva luni de zile. Astfel încît, fără importanță pentru grădiniță și școala primară, deasemeni. Cei 14 ani de la care incepe calcularea administrativa completa a vieții oricărui Romin, au fost deasemeni pentru mine, in Bucuresti. Si de atunci incepind, eu nu am avut șansa să plec undeva, vreodată. Si astfel, imensa cantitate a vietii mele e petrecuta in blocuri si cartiere din Bucuresti: si atit. Asadar, conform netitulaturilor, neprofesiunilor dar si a dezinteresului meu pentru logistica si actiunile Ministerului Transporturilor si a altor institutii administrative ori private, vreodata.
  Eu Nu am avut si Nu am vreodata nici obligatia, dar nici dorința de a cunoaste alte locatii, oameni si personaje cel puțin și prioritar din Bucuresti si din Rominia, d.a.
  Iar in contextul in care nu am avut vreodata deasemeni, nici acea obligatie contractuala de a ma interesa cretinitatea ori anormalitățile de orice fel, ale oamenilor(ale oricui). Reclam ca, prioritar(dar nicidecum exclusiv), de cind s-a reinstaurat domnia personajelor infractoare(avind dizabilitati, handicap, cazier si ilegal ori falsificat profesionism, deasemeni). Viața mea a început a fi infractor , tîmpește și ilegal(și firește indecent) invadată. De valorile colectiviste si populiste deci infractoare si inculte deci neprofesioniste si pro-comuniste prin excelenta, de viață: ale categoriilor rurale. Identice acestea fiind, cu valori masone, illuminati, musulmane, țigănești, de cooperative și altele la fel de sataniste, ilegale, de asistență socială, politizate și tîmpești, deasemeni.
  Precum este deasemeni, inclusiv intreaga mass-medie(prioritar internetul și televiziuni, reviste, radio etc.). Care au devenit de cel puțin 20, respectiv 7 ani(in detaliu). Fie invadate de falsități si informatii mincinoase, stupide si false(ale persoanelor dovedite avind dizabilitati si handicapuri, precum si ale suporterilor acestora).
  Si toate acestea, in scopul evident de a le favoriza ascensiunea acestor personaje(fiind limitate, pe vecie): prin mijloace evident exclusiv indecente si ilegale.
  In conditiile in care eu nu am purtat, nu port si nu voi purta probabil vreodată, tocuri cui. Permiteți-mi să accentuez realitatea că asta nu însemnează ca nu voi putea purta, d.p.d.v. strict medical(oficializat inclusiv in dovada pe care am lasat-o in urma cu 1 lună și jumătate, unei doamne handicapate din cadrul Ministerului Romin de Externe, pe Aleea Alexandru). Deci strict medical oficial, e dovedit despre mine individual, ca as putea vreodată, să port(de voi fi lăsată să îmi întăresc și intrețin suficient și regulat, musculatura). Mai ales că există atit de prea numeroase femei neavînd vreodată probleme de sănătate cum am avut eu, in trecut. Si care totusi, sunt deasemeni la fel de incapabile precum mine, sa poarte tocuri cui.
  Cu toate acestea, de peste 10(zece) ani incoace de cind normalitatea feminității mele a fost permanent compromisă intre personaje de toate virstele, sexele, etniile si natiile si titulaturile: avind insa toate dizabilitati si handicapuri permanente si evidente(si prioritar si majoritar, copii, adulti si tineret). Reamintesc ca aceasta discriminare si dezavantajare continua, exclusiv a mea. S-a dovedit inclusiv un act al inalt-oficialilor si credinciosilor prioritar ortodoxi, intre cele 3 doctrine crestine, in lume.
  Toate acestea avind intr-un fel sau altul dispreț continuu practicat, pentru capacitatea mea supra-cultivata corect de observatie si intelegere atit cultă cît și experimentată, deasemeni(in ciuda netitulaturii mele de absolventa a vreunei facultati oficiale cu strict profil de medicina, vreodata). Dar in primul si in cel mai mare rind, dintotdeauna: dispret pentru corectitudinea deosebită, a feminității mele.
  În contextul în care feminitatea mea și numai a mea s-a dovedit a fi completa, încă de la vîrsta de 14 ani și prioritar, de la 27 ani(cînd mi-am redobîndit intreaga sanatate in sens de normalitate, inclusiv prin sănătatea reproductivă). Reclam ca aceasta i-a făcut exclusiv pe domnii de care am spus că sunt interesată, să mă respingă. Prin si cu ajutorul sistemului de justiție dar si a celui de studiu si profesie din Rominia si din lumea intreaga, d.a.: continuu mutilate. Nicidecum de catre mine, ci de catre: ei si ele insele(pina la anumite puncte). Dar majoritar si prioritar, numai prin P.C.-P.S.D.; si toate celelalte grupări politice originare din acesta(și implicit, din Partidul Comunist Romin: iar acesta provenind d.a. din monarhie si din unele culte religioase, d.a.).
  In aceste conditii, va scriu ca sa va reamintesc ca, incepind inca dinaintea inceperii studiilor mele masterale, in cadrul A.S.E. si al Universitatii, in Bucuresti.
  Dar prioritar(complet oficializat), inca din al 2-3lea an al inceperii cercetarii mele oficiale(postmasterale), independente.Eu personal si strict independent si individual, dintotdeauna.
  Eu nu am facut altceva, decit sa sustin importanta necoruptiei si nefraudei, prin respectul meu atit permanent practicat, cit si comunicat individual si independent, continuu. Pentru continuu oficializatelor si publice cerinte, pentru oricine avind cetățenia Romînă. Ori studiind si profesind in Rominia, oriunde(cu exceptia ambasadelor si consulatelor straine, pe teritoriul țării).
  Mai mult decit acestea insa, de cind va rog sa imi dati dreptul continuu practicat la o viata de femeie normala. Reamintesc ca eu nu am avut si nu am d.a. intentia sa devina membra a vreunei etnii, ori a altei religii. Altele, decit acele care ma subscriu oficial si pentru totdeauna in calitatea mea de profana, din 2007 incoace d.a.). Dar nici nu am intentionat si nu voi intentiona vreodata fie sa devin strict membra a teologilor Romano-Catolici, ori sa fiu privita in cadrul clerului d.e., Ne-individualist(adica contrar legislatiilor subliniindu-mi titulaturile individuale), vreodata.
  Iar in conditiile in care astăzi mi-a fost confirmat de către cei 2 agenți de la intrare D.N.A., că voi primi din nou un răspuns scrisorii mele transmise, inclusiv prin poșta normală(și în acest identic și nefericit: nerușinat an). Permiteți-mi să vă amintesc că nu am de gînd să îmi schimb opțiunile pentru caracteristicile pe care eu le-am dorit si le voi dori intotdeauna, de la un partener.
  Cu toate ca eu nu i-am cerut si nu ii voi cere vreodata acestuia, vreodata: sa poata face ceea ce fac eu, prioritar ca artista oficiala(in domeniul artelor frumoase). Si avind d.a. si citeva cursuri si examinari liceale si universitare, in audio vizual si ‚performance’(dar nicidecum strict in dans, balet, coreografie, scenografie, teatru, regie, interpretat, compozitie ori productie muzicala, actorie etc).
  Desi fiecare si toate aceste talente ale nestrict artelor frumoase, vizuale si decorative ori in design. Aceste sunt d.a. institutionalizate strict oficial, complet: intr-una dintre facultatile de foto-video, coregrafie-teatru-film etcadetera, alipite acelor de arte frumoase, design si decoratiuni. Pe care le-am frecventat eu 4 ani si le frecventeaza cel mai puțin 3 ani, dintotdeauna si pentru totdeauna: oricine inscris ca student ori cadru didactic, in cadrul Universitatii Nationale de Arte: Bucuresti.
  Si niciuna dintre aceste talente si abilitati oficializate ale feluritelor forme de arta(dar nici de sport ori educatie fizica, sub cu totul alte institutionalizari si feluri de educatie): neavind vreodata, o conexiune ori legătură. Fie cu ce se preda complet, strict numai in cadrul facultatii oficiale de medicina, in Bucuresti Dar mai ales, nu are nici cea mai mica conexiune cu ceea ce e denumit oficial medical, prin (ne)dizabilitati, (ne)handicap, (ne)boli cronice, psihiatrice etc… Atit administrativ și oficializat complet, in Rominia, E.U.; dar si in institutiile internationale oficiale, unde este recunoscuta aceeasi educatie oficiala medicala. Iar in contextul in care cunoastem ca exista de mulți ani de zile încoace, chiar numerosi functionari publici juristi(de virste adulte si inaintate), avind reale dizabilitati si handicapuri, permanente. Acuz prefăcătoriile, cretinitățile și scenetele misogine si dictatoriale si indecente, jucate de către același domn procuror(unul dintre șefii adjuncți), cu mine. Exclusiv, numai in anii in care sunteti sub conducerea P.S.D. si a celorlalte formatiuni comuniste). Si-n consecinta, numai atunci cind ați fost și sunteți obligați a vă preface anormali clinic si fizic, unii dintre dumneavoastră. Adica, acele și acei pe care i-am redescoperit ca fiind perfect normali în momente de neatenție, a acestora.
  Inchei aici petitia mea din aceasta zi, reamintind continua teorie a independentei justitiei(in sensul deciziilor procuraturii): in teoria legalizata. Precum si in educatia strict oficiala cel puțin universitară, incepind cu anul 2000-2002, incoace. Exact la acelasi nivel si cu acea continua validitate a legislatiilor administratiei: obligatorii in teorie legalizata numai, oricui(de la virsta de 14 ani, in sus). Si deasemeni, subliniez ca eu, desi mi-am inceput si finalizat educatia postliceeala artistica in anumite domenii clare, ale esteticului.
  Consider ca eu mi-am finalizat conceptia mea artistica strict liberala(prin ideea mea strict personalizata, dar nicidecum individualista, de ‘frumos’). Numai cu si prin studiile + examinarile +experientele mele formale precum si empirice postuniversitare, prin excelență. Și fiind oficiale, corecte strict și oficializate toate, la cel mai înalt nivel academic si administrativ. Astfel incit, de citiva ani incoace am reclamat continuu ideea strict oficială, despre frumusețe. A indecenților directori și angajați de ambe sexe, ai Muzeului Național de Artă a Romîniei: dovedind corupție și fraudă continue, in ultimii ani, mai ales față de mine. Si-acestea, cu toate ca EU CONVINSESEM FOSTUL PARTID DEMOCRAT LIBERAL IN BUCURESTI, SA FINANTEZE RECONSTRUCTIA MUZEULUI NATIONAL DE ARTA, DISTRUS DE CATRE MUNCITORI SI NEBUCURESTENIMEA ASOCIATA LOR. Si eu i-am dovedit ca s-au purtat indecent si infractor față de mine personal. Exclusiv: numai in anii in care conducerea guvernamentala este a acelorasi penale, penali, lipsiti de minimă idee despre ceea ce insemneaza cuvinte precum ‘profesionism’. Adica: normalitate(clinica-fizica=psihiatrica-legala); cultura, inteligenta. neagramatisme, neindecențe, sofisme, nemixtiuni, necolectivisme, nemediatizate, nepopuliste, nelibertariene, neanarhiste, nedictatoriale(precum este cazul oricarei monarhii ori republici d.a., fara exceptie). Cu alte cuvinte, desi eu sunt si voi fi deasemeni inclusiv o veșnică artistă plastică și mai ales una premiată internațional in E.U. si chiar si in U.K. Reamintesc ca arta mea este si-a fost intotdeauna, strict birocratic, la fel ca și toate celelalte profesii Pe care am obținut pentru totdeauna dreptul si in schimb nu mi s-a oferit mie vreodata ocazia să le practic: si mai ales oriunde, perfect legal: oficial. Totuși, de cînd Rominia a devenit membră deplină a E.U.(iar eu am devenit oficializat o creștină Romano-Catolică refuzînd a crede toate concepțiile populiste, proprii oricarei religii si credinte: precum în virginitatea Fecioarei Maria, atunci cînd L-a născut pe Iisus). Eu am deasemeni dreptul, libertatea legală si refuz deasemeni, de ani de zile încoace de cînd lumea întreagă prin părinții mei pensionați și rudele infractoare ale acestora, se joacă repetat cu mine de-a ‘morții(mortul) vii. Am refuzat si refuz sa cred lucruri contrare celor formate prin educația și cultura mea universitară și postuniversitară de mai multe feluri. Toate fiind strict numai in sistemul de stat, cu examene luate cu cele mai inalte medii dintotdeauna si in corectitudine administrativa legala in detaliu si deplina, deasemeni. Si-asa cum refuz de peste 20(douazeci) ani incoace, sa cred in validitatea ori reinterpretarea antropologiei clasice, a unor fenomene fizice precum stafii, vrajitorie, paranormal,etcaetera. Am refuzat deasemeni sa cred ca după uciderea Sa de pe cruce si reinvierea pentru strict citeva momente, a doua zi: Iisus a părăsit prin întreaga Sa ființă umană(prin corpul său uman), acest Pămînt.
  In timp ce strict in acel an in care Rominia a devenit membra a U.E.: mărturisesc ca abia in acel an eu mi-am sedimentat ideea studiata si examinată(verificată) oficial strict universitar și postuniversitar, despre ‘Frumos’. In timp ce, eu fiind nascuta in 13 iunie 1979 intr-o familie de funcționărime publică normală(nesecuristă, nerevoluționară, nemembră politic etcaetera). Am inceput sa intimpin exclusiv respingere din partea oamenilor din jur(si mai ales a acelor masculi față de care eu mi-am manifestat interesul).
  Doar datorită ideilor mele individuale și construite în exclusivitate, numai prin continuu profunda onestitate a studiilor mele superioare si a lecturilor mele(toate fiind recomandate oficial in institutiile de specialitate): inca de cind eram in clasa primară(in Bucuresti, ca intreaga mea viață, pînă acum). Deși eu am învățat de una singură și-am început să citesc și să scriu, de la vîrsta de 4(patru) ani…
  Si deasemeni imi amintesc ca incepusem sa desenez si sa scriu puțin, încă de la vîrsta de numai un an(cînd locuiam, în alt cartier din București). Pentru detalii, recomand sa cautati in bibliotecile publice si in numeroasele licee si facultati de specialitate, carti despre ‘urbanism’, ucuresti, istoricul culturii, economiei si al arhitecturii sale, etc. Precum deasemeni, cartea ‘Omul Recent’(editia a 2a), a dlui Horia Roman Patapievici.
  Cu toate ca si eu sunt o modernă prin excelență, așa cum sunt convinsă că deja a înțeles, de mult………………… De cînd și dînsul și restul celor cîțiva Înați-Oficiali pe care i-am plăcut(deși diferențiat în funcție de vîrstă și educație): încă din prima clipă. Au refuzat măcar să comunice fie public ori instituțional cu mine, din cănd în cînd..
  Și toate acestea, in contextul in care e clar ca ar fi trebuit fie sa am 90-60-90, vîrstă specifică ori studii si mai ales conceptii si prietenii. Precum sunt acele despre care noua nu ni s-a predat, vreodata: in vreuna dintre facultatile pe care le-am urmat(intre anii pe care-i puteti citi, in documentele mele). Conceptii oficiale(apolitice), fiind valide continuu, oriunde si oricind…
  Atunci cind si unde nu exista situatii pe care se pare ca numai eu intre tineretul si adultii corecti le-am intilnit, in practica…

  14.06.2019

  : Respectfully Yours,
  looking for a right life, and a right job, according to L.76 / 2002 Unemployment law ; The Romanian Constitution M.O.767/31 Oct.2003; National Education Law 1/2011 ; L.11/1991 against dishonest competition,
  E.U. Master Diplomat(International Economic Relations), Researcher, Expert, Top Professional in ‘Communications’ , Professional in ‘International Business Law’, University teacher, English translator, Professional Journalist, internationally awarded Fine Artist, mrs. Amy A.M.C. Neagoe

 4. E.U. Top Correct H.O Master, Expert, Top cultivated professional, top winner official independent Diplomat female, born in the summer of 1979 says:

  MY LIBERAL INDEPENDENT DEMOCRATIC MANIFESTO, August 4 2019
  To: Robert D. Kaplan From: Amy Neagoe
  My dear mr.Robert,
  I truly have not any idea why neither you, nor mr.Deletant or mr. Gallagher; plus other few American, British and E.U.ropeans i met, when i was young. Here, in the Capital of Romania. Why none from You, ever: has ever been willing to keep on the direct-in person communications, with me. That, because i still remember the great conversations we’ve had both in person, and on-line. In person(directly), when i was very young. Then, when i was neither as fully healthy, as i’ve started to be since 2007 on; and nor top cultivated(top-smart), too. And even not top-informed(through reliable official sources, as the secured information from the Central Intelligence Agency is) , too. Just as me individually(personally) i’ve began to be(with no use for my self-development, ever) since 2012 onn(after i becamre a Master, with the help of S.R.I. and S.I.E. plus the Ministry of Foreign Affairs i’ve contacted directly, for strictly explicit help). Then, since i’ve became an official and permanent Master within a top discipline, of both the E.U. and Romanian governmental administration. For that, You know i define ‚Health’, in strictly clinical, physic and mental plus psychic; strictly official(administrative), medical terms. Any from them, having only so very little to do, ever. With that definition of ‚perfection’ the illiterate culture of masses, gives to definitions of words). And i also observe its existence or not-existence, to other people: only because my top culture, long and complex and also complete process of education, my strictly personal life and professional experiences. All them, always possible because of my strong I.Q. from my birth(13.06.1979), and my civilisation(good or polite character, too): plus my full official(administrative) membership to this Capital of Romania, since my birth(my parents were already living in Bucharest when i’ve been born, in the house of my great grand-parents). More over these, since i’ve been only a few months old(2 months of age, and more): my parents have started to change on their residences, in Bucharest(and we all have other 1 urban plus other not-urban small and unfinished properties, outside the Capital). In relationship words, i think we are the most poor, from the extended family of my parents(each from them). When me definitely, i’ve always been the most poor, from them(and among many more other people in Bucharest and Romania), too…. In contrast to these, i’ve never met a not-materialist man(either co-national, or foreign): not-willing to do anything, in his power. To get advantages, through me: for him the most, only, or first: in my entire life. That, if we don’t also mention the similar character of girls, and females(and none them with no exception has ever reached her position or title of anysort, without sleeping with and being addicted to anyone, ever). When me, i’ve had only a few intimate relationships(heterosexual, with 1-2 males, only): in my entire life: when i’ ve already been graduated, only. Not also mentioning any from these males i’ve slept with, has ever given me anything, or helped me with, ever: in their life(during the very short periods of either flirts or intimate relationships, we had). More over these, contrary to my profound sense of observation(from birth), about mr.Tom Gallagher(who is a ‚Left’) recalls on. In many from the chapters wihin his book ‚Romania and the European Union: How the Weak Vanquished the Strong’. I stress down, mostly these realities about the prosecutors, within the National Anticorruption Directorate; the Prosecutors Office and all other; and the scandals with A.N.A.F., the Public Ministry, the Ministry of Justice and many more, too). More over these: in contrast 2007 has been that year when I’ve officially become a Roman-Catholic Christian(4% percent, from all the religious faiths, in Romania). And opposite I truly believe with my entire spirit, the Roman Catholic religion is the only one true religion, in the entire world. Not only that I refuse to build on my mind, with some from its faiths and convictions(like other from any form of religious-or-not beliefs, too). But more over these, through my strictly individual post-graduate research, I’ve always performed, privately(like you may read on, in the full copies I sent in April this year, to the ECHR(mrs.Judge Pauliine Koskelko). Since 2005 and the end of 2007, on: I’ve started denying the existence of the ‚Immaculate Conception’ , the torture of Jesus Christ(including His humilliation, on the cross). Plus other either Christian, not-Christian, plus atheist or not, other convictions: from any sort. As in my view about the nature and developments, of the planet: any from them and all them together, having not other fully practiced purpose , ever. None than first, only or the most, always: bringing money and fame, to specific professional classes, and people(any from them, making oaths and professing by contract, as well). As we’re all ‚captive clients’ of different types, anywhere(an official marketing; economy term). As i’m neither a monk or a priest, i’ve never objected of sleeping with males(even for reaching some from my goals, too). In contrast to these, both because my native-built feminism, and also my severe and strictly individual, experience of life. i’ve always issued strict legal, administrative and moral conditions, for that(sleeping with males). I list them down, only for You: not-married or divorced males, not kids, not-elders, not-gipsy(and other ethnic, too), not-muslim, not-islam, not-atheist, not religious or too religious, not-sectarian, not-stupid, not-jerk with me(either the only, or the 1st or the most); not-corrupted, not-fraudulent, not-disabled or handicapped; not kid(too young) and not old, too(around 5 years more than my age, will be his maximum age, i’ll admit). Maybe for these, i’ve always thought to start on relationships with cultured diplomats, cultured policy-makers, cultured prosecutors and other top-culture men from the official administration(. High-prosecutor males, plus other few male high-officials(none from whom either here or in the foreign embassies here, was ever interested in my conditions, and me). Those people with whom i’ve started to talk to, in person: before mr. Gallagher published his never-stopped, valid book. Not also mentioning i look and i looked more feminine and well, nowadays and in these most recent years. More than i did, when i’ve been so very young(not fully self-conscious, not fully aware of my femalehood and my self, too). All these, in contrast with the bastard hackers interfering on with me, illegally: their disabled and handicapped(youth and adult plus middle-aged), wherever i go. Only because, only in their forever undevelopped both bodies, and brains: i’ve always been and i am, a ‚not-good’(not-nice, abnormal, unattractive, and more). First and the most, only because my top brain, and correctness(full). And secondly, maybe(in contrast i’m not sure of that, whenever i look around and i see how many disabled and obscene couples too, exist). Maybe only because the not very visible signs of surgeries i have, in my still beautiful body: none from which having something to do, with what is meant through ‚disability’ and ‚handicap’, in the official medicine(administration). For that, 1st and the most in this city and nation, filled with both co-national and foreign permanently disabled and handicapped(with or without signs of surgeries), too. And because i’ve never ended not doing my best to apply on the professional official laws and regulations, in my entire life. I’ve always despised, these obscene people: trying on to become what they will never be). Because them, and their propellers-supporters: i’ve never stopped my despise and fear to leave out my apartment, exclusively and fully, in those years ‚The Red Plague’, ‚the Conservative’ plus all other developed from them and working with them, too: have never ended, harrassing me(which is another criminal offending, explicit within the Penal Code). All these, because they’ve never ended spying me, with the use of their technology(even in my own room, apartment and through any other means of communication i’ve had, ever(and also my parents living with me, too). If we don’t also mention the quantity of communists in any government, embassy, house, institution and place of any sort, anywhere in this world. Weather ‚communism’ is one from the officially-accepted faiths, in the governmental system, anywhere; wheather not. And more than the fact i’ve been always mistreated and left to do everything by myself and single, always(even since the final years of my high-school): i’ve never met either a Romanian or foreign man in my country, not trying to make me his (stupid)slave: so i’ve rejected them, always. In these circumstances, since many years ago, i’ve barely went on ,once in 1/2 months, to the gym. In contrast to who i am(both as a former top professional sportive), and as a former top patient, too. In the circumstances i know you’ve always known about the true meanings of ‚democracy’ and ‚liberalism’(and the entire mass-media has been filled on with lies: in contrast they’ve been precisely the same and identically repeated and played lies(about the same people), every year. Please let me write down, my repeated LIBERAL, INDEPENDENT(individual), CAPITAL, ROMANIAN, E.U., FULLY URBAN, INDIVIDUAL MANIFESTO, in the 2nd and the 3rd of August in 2019, in Bucharest: by AmyNeagoe(born in the 13th of June, in 1979 . For details about the truthfulness of the statistics of the C.I.A., about people have never understood and never cared about, too(another proof explaining why i’ve never been loved and been given the help and freedom to built in my own family, as i want(and with who i want, too). Not also reminding i’ve been proved heterosexual and no-ethnic too, since my birth; and i’ve also flirted a lot(in those rare occasions i’ve been given the chance, within a year/years)… In the meantime, I’ve became older(and a lot more cultivated and aware about the never-ended communism in my daily and strict personal living and life, without my will). And more over these, I’ve never stopped being harassed, by terrorists. Either co-nationals, immigrants or anyone else keeping on to destroy my life, with their illegal propelling of the disabled, and handicapped(and all other financially-socially insured, through my duty to pay them on, and on(but mum, dad and any other insured category, between ages 25-65(or other retirement age, too). As both the National Anticorruption Directorate, Dragnea, his peasants and other urchin against the police and the justice have done nothing, in these many years. And 1st, because Dragnea, his former and current supporters I’ve proved guilty at the D.N.A., for killing me, by purpose(on a signaled crossing-road, when I was 18). In contrast to my neverended official and compulsory repeated proves since 2005 and 2007 mostly, for I’ve never stopped being clinically-physically-mentally healthy. Regardless of either Yours, or mr’s Gallagher and other’s strictly intellectual official observation, about the never-stopped communism(evil spirits everywhere), in Romania. Just as I’ve always denied shared facts as the Immaculate Conception, the repeated(an always mediated as ‘a 1st time’) arrival of the Pope, in Romania(after the only real visit, of former Pope Joan Paul(1999). I’ve also both denied and proved on in practice, to be a fake. That mediated reality Dragnea has been both accused, condemned and jailed. And so many identically repeated more, within mass-media plus the public life, indeed(neverstopped, since 15 years ago when I’ve began to use the technical means, of communication). But in contrast to these, please do not think I either respect, or share the commercial convictions of people like mr. Dan Brown or similar to him, too……….. In these circumstances, I must remind you yesterday in the 3rd of August, after my communications @ home have been listened again, by both Dragnea and his young prostitute and anyone else spying me(for being ‘witness’, like I’ve ever been an accused, in my life……………witnessing me…………….for what????????????) In other words, hacking me, through my evil and mentally ill, mother and father(pretending he’s dead and buried, for not living with us). With all their socially insured(disabled and handicapped of any gender or age), all the time. And all corrupted and frauding (because their blank brains)public officers, hacking on and on me and my spaces: in their bastard, illegal and not-correct competitional trial to make me in person, to care. To care about immoral and abnormal of any gender, age and everything else: people I’ve never cared about, I’ve never liked. And I’ve also hated a lot, for my obligations to pay on, their daily lives(through the compulsory-for-me obligations to pay through taxes, fees and contributions). To give them free information and anything else, in contrast I’ve never wanted to do, these(and I have the full right of full independence and secrecy, in all that I make or I view). In these circumstances, i need to remind you I’ve never ended to be both formerly aged 10-11 during the ‘Mineriada’ which has truly destroyed my living and life(with also their neverstopped preference, for the disabled and the social insurance and anything else, I’ve always accused). since then on. And more over these, since the National Anticorruption Directorate has imposed me(in person, directly): not to stop, being correct. identically and identical repeated accusations and condemnations, of this bastard from Teleorman(if we don’t also remember the tones of other files the prosecutors have failed, to solve out). I’ve never ended to prove on, fully and in detail(compulsory law for anyone, practiced only by me).
  THE PERMANENT DIFFERENCE BETWEEN 1. ME, Amy N; AND 2. THE DISABLED OR HANDICAPPED. PLUS ALL OTHER CRIMINAL OFFENDERS( , FROM ANY CATEGORY, LEGALLY INSURED DIRECTLY OR INDIRECTLY): according to the Constitution(2003). And always without a stop, only through my compulsory and regularly paid on, money. Strictly, only under my-and-also the common compulsoriness of Not to be financially insured by the state(only the normal people, from those between ages of 25-and any other retirement age; or the maximum permitted retirement age, here). In these circumstances, i must pay on: in contrast i’ve never stopped to disagree, with any form of social insurance(like the national constitutional ones, since 2003 on). For that, I write you down, all these: as i could never be(and i’ve never wanted to become, also). Fully independent(defined that, in strictly democratic, liberal and official-institutional names). if I had ever believed in full individual freedom, I would have become either dictator or anarchist(and I would have also abused the laws, criminally, in order to ‘give up my intellectual title/degree’(like mr.Ponta did, when he’ve been caught up with plagiarism=fraud). And implicitly, corruption: corruption professor-student-faculty-ministry of education-ministry of culture-ministry of justice; and anyone else involved in this massive process, of intellectual fraud.

  1. E.U. Top Correct H.O Master, Expert, Top cultivated professional, top winner official independent Diplomat female, born in the summer of 1979 says:

   if I had ever believed in full individual freedom, I would have become either dictator or anarchist(and I would have also abused the laws, criminally, in order to ‘give up my intellectual title/degree’(like mr.Ponta did, when he’ve been caught up with plagiarism=fraud). And implicitly, corruption: corruption professor-student-faculty-ministry of education-ministry of culture-ministry of justice; and anyone else involved in this massive process, of intellectual fraud. Or simply, I would be acting socialist = communist: like Edward Snowden and other hackers and criminal offenders, of any sort. When in Romania, these people were always propelled and supported the 1st and the most, by the eternal ‘socialist youth’ and anyone else from P.S.D, P.C. + all their supporters and anyone else who left them, sooner or later: anywhere.

 5. E.U. Top Correct H.O Master, Expert, Top cultivated professional, top winner official independent Diplomat female, born in the summer of 1979 says:

  I communicate these, again: on my own responsibility and also being permanently confirmed by the documents of public administration, in Romania and the E.U.

  AmyNeagoe Formally Certified by the E.C. Master female, Researcher, national official Cultural Diplomat, and Expert in the European Funds of Cohesion: miss Amy Neagoe
  Sincerely Yours,
  Amy N., looking for a right life, and a right job, according to L.76 / 2002 Unemployment law ; The Romanian Constitution M.O.767/31 Oct.2003; National Education Law 1/2011 ; L.11/1991 against dishonest competition): Cultural Diplomat, Researcher, Master(certified by the E.C.), Expert
  A LIST WITH MY GRADUATED OFFICIAL INSTITUTIONS OF EDUCATION, AND RESEARCH: The National Scoring System from 1 the lowest to 10.00 the highest mark
  1)‘N.Tonitza’ Highschool( 7-12 grades) Scores/marks: 10.00; 8.50;10,00 (1992-1998); 2)National Baccalaureate mark 8.69´(in the top 5, from the entire highschool)(August, 1998); 3)National Academy of Fine and Visual Arts, Design and Decorations: Faculty of Fine Arts : 10.00; 10.00; 10.00; 10.00; 9.43; 9.84(1999-2003); 4)Faculty of Design(3rd year, theory exams): 10.00(2000-2001); 5)The British Consulate in Romania, Bucharest(1 semester): (2003-2004); 6)Teacher(highschool and faculty: 9.90): Department for the Training of the Teaching Staff, the Technical University of Civil Engineering, Bucharest(2004-2005); 7) The National Academy for the Economic Studies(1 semester) 10.00; mark (2005-2006); 8)Faculty of Law, Bucharest University( professional diploma);(2006-2011); 9) The National Authority for Qualifications: mark 10.00, yearly(up to 2014, last); 10)Romanian National Museum of Arts: mark 10,00; mark 9,83; mark 9.84; mark(up to 2017); 9)The Romanian Ministry of the Foreign Affairs mark 10,00; 10.00; 10,00; 10.00; 10,00(up to 2016); 10)Master in the International Economic Relations: Business Communications in English 10.00; 8.42 and in ‘Diplomacy’(10.00 si 7.50)(2010-2012)
  More over these, since 2012 on, I’ve been permitted to start on, my fully legally registered, and completely independent: strictly individual, official research.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s