5 thoughts on “FED trage cu gloante oarbe

  1. Nu cumva gloantele FED vor lovi cu delay :):):) …. si tocmai ce suntem pe cale sa asistam la un rally care va duce s&p-ul peste maximele anterioare?!

    1. Posibil, dar cat de mare sa fie acest “rally” ca sa justifice o asemenea masa monetara? Daca nu ajunge la 3000 tot mic o sa para in comparate cu cati bani sunt acum in piata.

      Si daca ar fi sa cred in “technical analysis” nu stiu cat de mult mai poate sa creasca S&P 500 dupa cum arata graficul.

  2. Asta e tot ce mai poate face Fed-ul… sa măcăne. Răţuştele hiperinflaţioniste se aliniază pe lac, totul decurge conform planului… până apare… blacky swani.

    Daniel, alias Lucian Croitoru, NGDP zealot, ne-a tradus măreţele planuri bernankiene care-s similare cu cele ale lui grinspanac atât doar că odată ambalat motorul economic, căruţa globală va fi lăsată să ruleze fără limită de viteză, fără ca cineva să ştie încotro se îndreaptă… şi e aproape sigur… pe arătură.

    Dar astea-s doar planurile unor modelatori, nu covrigari, ci monetari, care au pierdut dintre ipoteze pe cea mai importantă… bunul simţ.

    P.S. Căruţa se va face praf în timpul ambalării.

  3. Mai interesant ar fi un grafic cu M3-ul daca mai poate cineva sa il calculeze la cate produse “complexe” exista si la cat exista in “shadow banking”. M3-ul va impinge in M1 si atunci sa vezi inflatie si rally.

Leave a comment