Romania Liberala

Romania mea este o economie liberala

O economie liberala care asigura sanse egale si dezvoltare economica sanatoasa prin promovarea liberei initiative si limitarea interventiei statului. Intr-o economie liberala, statul este arbitru si nu alege „invingatorii” in economie. Principiile liberale au asigurat prosperitate tutoror celor care au avut curajul sa si le asume. Nu am nicio indoiala ca aceste principii sunt solutia pentru Romania.

 

O economie competitiva

Motorul unei economii competitive il reprezinta investitiile in sectorul privat. Veniturile bugetare nu pot creste prin cresterea artificiala a salariilor in sectorul public. Companiile private care contribuie la cresterea economica trebuie sa se dezvolte printr-un tratament egal si transparent, si nu artificial prin decizii administrative (cum este, de exemplu, programul start- up nation).

 

Sistem fiscal prietenos

Legislatia fiscala trebuie simplificata drastic iar nivelul taxelor si al costurilor cu forta de munca redus. Cota unica va fi generalizata pentru toata economia. O administratie fiscala moderna, axata pe zonele majore de risc care generează cea mai mare parte a gap-ului fiscal. Ancorarea conformarii voluntare printr-o abordare preventiva, prin servicii de asistență oferita contribuabililor. Reducerea timpului necesar pentru rambursarea TVA catre sectorul privat in maxim doua zile.

 

Privatizarea si reorganizarea companiilor de stat

Cresterea rolului sectorului privat in economie prin privatizarea sau administrarea privata a companiilor de stat. Listarea anuala a tuturor companiilor la care statul este actionar. Restructurarea companiilor care inregistreaza pierderi si eliminarea subventiilor implicite.

 

Politica fiscal-bugetara responsabila
− Politica fiscal-bugetara definita pe baza principiilor de responsabilitate, transparenta, eficienta si echitate intre generatii.
− Aplicarea efectiva a principiilor bugetului multinanual si monitorizarea creditelor de angajament.
− Stabilirea un raport tinta de salariati in sectorul public de maxim 20% din numarul total de salariati din economie.
− Intreruperea programelor ineficiente de investitii publice si alocarilor discretionare. Prioritizarea investitiilor publice pe baza principiului „best value for money”
− Eliminarea garantiilor si ajutoarelor de stat si a fondurilor de garantare si contragarantare
− Reforma sistemului de pensii si de sanatate prin cresterea ponderii sectorului privat. Un sistem de pensii sustenabil pe termen lung prin cresterea ponderii salariatilor in populatia activa.
− Publicarea de catre ANAF a planului de control si a planului de colectare a veniturilor bugetare.
− Eliminarea numirilor politice si profesionalizarea Curtii de Conturi.

 

Reglementarea non-invaziva a pietelor
− Maxim 5 autorizari pentru activitate economica in Romania
− Eliminarea programelor intervetioniste de stat: Prima casa, Prim masina, Prima chirie etc.
− Simplificarea procedurilor de autorizare pentru institutiile financiar-bancare
− Supraveghere independenta a sectorului bancar si financiar
− Eliminarea nominalizarilor politice in institutiile de reglementare a pietelor financiare bancare si introducerea criteriilor de performanta si experienta, eliminand orice fel de derogari sau asimilari.
− Privatizarea institutiilor financiar bancare din proprietatea statului

Advertisements

19 thoughts on “Romania Liberala

 1. Desi principial suna bine (desi e cam vag in anumite privinte) cred ca in practica unele tinte nu pot fi atinse.
  Rambursarea in 2 zile spre exemplu nu e posibila, decat daca cele doua zile se numara de la data aprobarii cererii de rambursare. Problema va fi intotdeauna la aprobarea cererilor, nu la momentul la care se fac platile. In unele tari (in Vest) exista posibilitatea rambursarii automate a soldului de TVA negativ, dar ANAF nu are nici mijloacele tehnologice nici pe cele umane si cu atat mai putin banii necesari pentru a face asta (care trebuie aprobati de MF, nu de ANAF).

  Alta chestie, un raport de 20% pentru salariati in sistemul bugetar e o tinta care poate face mai mult rau decat bine. Medicii sunt bugetari, profesorii, pompierii. Apoi ce ne facem daca vine o criza economica si scade rata de ocupare? Dam afara medicii? Daca nu ii dam afara pe ei, atunci pe cine concediem ca sa ne incadram in anvelopa de 20%? Asta nu e o masura pro-ciclica?

 2. Acum are şi PNL program ideologic. Adaug si eu – dreptul la purtarea unei arme pentru fiecare cetaţean şi drept de folosire pentru apararea proprietatii si a persoanei, etalon aur pentru moneda aflata in circulaţie, învăţământ privat pentru toate gradele.

 3. 24.03.2019

  Stimat Președinte al Academiei Romine Dr.Ma, istoric domnule Aurel Pop,

  permiteți-mi să vă scriu în aceste clipe, în continuarea plîngerii mele(din toți anii vieții mele). Și mai ales că aceasta este în primul si in cel mai mare rind, direct indreptata. Impotriva serviciilor de spionaj și contraspionaj, din Romînia.
  Precum și a întregii administrații guvernamentale(interne, dar și externe), d.a.
  Adica acea administrație de toate felurile și fără excepție, care e vinovată de moartea(fără a învia din moartea clinică de lungă durată, ca numai în cazul meu d.e.). A unei și doar cîtorva tineri Romîni la fel de sănătoși și bine educați cum am fost, fiecare dintre noi. În momentul în care neprofesionismul și politizarea veșnic comunistă, ne-au luat viețile.
  Deci nu are vreo legătură vreodată, cu grămezile de persoane sub și incredibil de multe de peste 14 ani, deasemeni.
  Care se vede clar după cum merg, arată și se comportă: că au dizabilități și handicapuri(ambele fiind, stări permanente și irecuperabile, vreodată).
  Dovada suplimentara, a realitatii statisticilor C.I.A. care plaseaza Rominia, din 1990 incoace: in topul celor mai infertile națiuni ale globului, la fel ca și în topul ‘lanțului slăbiciunilor’ din prea multe altele…
  In contextul in care medicii cunosc, deasemeni: infertilitatea(pe căi naturale), e o caracteristică a fiecăreia și a tuturor personajelor cu dizabilități ori handicap, de orice natură !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Și care realități, strict în cadrul învățămîntului și al candidaturii ori angajării în cadrul administrațiilor oficiale, sunt interzise. În legislația din Monitorul Oficial, ca și în cerințele întotdeauna transparente adică expuse la avizierele instituțiilor oficiale conf.legislațiilor, de peste 20 ani încoace. Din cîte îmi amintesc eu adică, ca Bucureșteancă de la vîrsta de cîteva luni de zile(și prin ambii părinți fiind deja rezidenți în Capitală, cînd eu m-am născut: 13 Iunie 1979).
  In timp ce eu personal am avut exact 10 spre 11 ani, la mineriada(muncitoriada) din Bucuresti: in vara anului 1990 !!!!!!!
  Adica aceea care-a distrus clădirile și conținutul majoritar, al multor importante instituții.
  Majoritatea imensă a acestora fiind destinate, culturii(´în și prin Capitală) !!!!!!
  Iar aici îi rog pe domnii rămași normali(nepolitizați) din cadrul Muzeului Național de Artă al Romîniei, să își amintească. Cît de mult m-am implicat eu personal și direct: în reabilitarea de către stat(din fondurile exclusiv guvernamentale), ale instituției !!!!!!!!
  Și îi rog deasemeni să își amintească cîte mi s-au făcut în schimbul neopritei mele sincerități și a spiritului meu necomunist(neconservator, nerepublican, nesocialist, nedictatorial și nemonarhist, deasemeni): începînd de atunci, încontinuu.
  Atît de către dl.Director și domnii Directori și Directoare ca și destui angajați de ambe sexe, ai muzeului.
  Care s-au dovedit de o corupție incredibila la adresa mea, în mod direct; și indirect indreptata impotriva celorlalți Romîni normali, deasemeni. S-au dovedit de o infracționalitate veșnic dublată de ‘mindria’ lor nesimțită, fără margini !!!!!!!!!!!
  (Aceeași mîndrie care i-a, le-a și îi face să pupe mîiinile călăilor foști și actuali din partidul Firea-Pandele-Iliescu-Dragnea-Năstase-Ponta-Viorica-Corina-musulmanii-țiganii-Olguțele-ex ministrul jurist(!!) care a negat Holocaustul.
  Precum si al necunoscatorilor si necunoscatoatrelor de limba Engleza, deci contrar prevederilor obligatorii alde legislatiei functionarimii publice de grade inalte, in care s-au incadrat totdeauna).
  Integritate profesionala-integritatea intelectului-integritatea (in)culturii??????????????????
  Sa stiti ca eu imi amintesc de repetatele incercari de tipul Ordonantei 13, in ultimii peste 10 ani de zile !!!!!!!!! Si existente in exclusivitate, doar in anii in care a condus, ‘Ciuma Rosie’(adica P.C.ul lui Voiculescu si P.S.D. ul lui Iliescovici si copiii).
  Redenumite si separate DIRECT din veșnicul P.C.R. incepind si neterminat, din 1921 incoace !!)
  Si mai ales repetate mereu, fara exceptie: in toti anii in care taica-meu a fost convalescent 2, respectiv 3 luni de zile; apoi a murit și a fost permanent reînmormîntat în același cimitir, deasemeni !!!!!
  În timp ce la înmormîntare, alături de mine și maică-mea, a fost aceeași armată de copii de țigani, rude securiste, handicapate și pesediste(rude de gradul al 3lea, ale maică-mii). Precum și cîțiva ex-colegi și colege fără prea multe studii, ale părinților pensionați.
  Însă avînd fie dizabilități, handicapuri ori pur și simplu doar predispoziție continuă pentru infracțiuni, indecență și imbecilitate nevindecabile, vreodată !!!!!!!
  Motiv suplimentar care ma determina sa acuz institutiile administratiei publice, de toate felurile.
  ˝Fiindcă eu știu că toate aceste sunt deasemeni, excesiv politizate(contrar legislației funcționărimii publice, deloc aplicate în Romînia: si care obligă orice categorie a acesteia, să Nu facă politică).
  MOTIV PENTRU CARE EU, CA SI DOMNUL PROCUROR DE LA D.N.A. PE CARE EU IL CUNOSC DE ACOLO: DE CIND ERAM STUDENTA IN ANUL AL 2, LEA, IN PRIMA MEA FACULTATE !!!!!!!!!
  Noi, nu am facut si nu facem politica(si cel mai mult eu, fiindca eu nu am fost vreodata oficial institutionalizata in acelasi fel, ca dinsul si dinsii/dinsele).
  Iar eu acuz politizarea recenta(infractoare si tîmpească a instituțiilor statului), în exclusivitate. Numai de către mafiile P.S.D.-P.C.-A.L.D.E.-P.R.U.-P.U.R.-P.R.M. si ale foștilor/fostelor si curentelor ‘personalități’ ale acestora, d.a.
  In timp ce eu va comunic acestea, in calitatea mea de persoana, cu veșnice titulaturi(ńicidecum funcții, ori locuri de muncă) publice, extrem de inalte. Si pe care eu, deși neangajată, le mențin autentice si continue(aprox.incepind din anul 2003-2005, incoace(nu imi aduc aminte cu exactitate, perioada penultimelor mele interventii chirurgicale, severe). Dar stiu ca acea din anul 2007(ce mie mi-a redat intreaga fertilitate si sanatate a aparatului de reproducere): a fost ultima necesitind internare si refacere de lunga durata.
  In sensul in care impotența este o caracteristică comună atît a femeilor și bărbaților cu vîrstă de peste 14 ani, avînd dizabilități ori handicap(permanente); precum si a ambelor sexe suferind strict de boli serioase, ale aparatelor de reproducere.
  Consider(ca și medicina oficială, deasemeni). Ca anul 2007 este acel care mie mi-a redat, întreaga sănătate(pierdută în accidentul provocat mie intenționat de către mafia P.S.D., în toamna anului 1999).
  Si, cu toate ca incepind din acel an eu entru prima oară, după numeroși ani de numeroase intervenții chirurgicale, gratuite(la fel ca pentru oricine în această națiune conf. Constituției din 2003(nu le cunosc d.a. și pe acele anterioare).
  Însă aceste fiind gratuite strict numai în sistemul de stat, din Romînia).
  Acesta a redat în strict cazul meu individual, întreaga mea sănătate: clinică-fizică-psihiatrică.
  Si cel mai mult de atunci incepind, a inceput sa fie reconfirmata anual strict doar pentru mine, conf. caracteristicilor lor oficiale.
  Fapt fiind obligatoriu(ín teorie, doar) de demonstrat anual, d.a.: pentru imensa majoritate numerică a celor aprox.22 milioane, locuind în țară.
  Neavind aceasta vreo legătură, din punct de vedere strict al legislației medicale oficiale(și a administrației pentru categoriile de personaje asistate social, deasemeni).
  Neavînd nicio tangență cu reumatismul, problemele de imunitate, anemia ori tonusul ușor scăzut, față de o persoană cu aceleași caracteristici de vîrstă și conformație, ca și mine. Si ca dovada, eu atașez doc.mele medicale și juridice actualizate și (re)ransmise recent: Ministerului Romîn de Externe și C.E.D.O.)
  Retrimise poștal și deasemeni în persoană, de către mine: PERIODIC, incepind cu anul 2007 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Iar aceste dovezi ale mele, de atunci incepind, sunt: sănătate clinică-fizică-psihiatrică; cazier curat; comunicările oficializate, din cadrul cercetării mele continue.
  Coincizînd toate deasemeni, cu d.a.veșnica(pînă la vîrsta maximă a obligativității pensionării, pentru oricine). Veșnica mea titulatură de intelectuală și om de cultură, de ranguri foarte înalte.
  In timp ce din vara anului 2012, incoace(moment in care am obtinut titulatura mea de Master in limba Engleza, in 2 discipline distincte ale ‘Relatiilor Economice Internationale’). Eu personal mi-am inceput cercetarea oficiala, strict la nivel individual(si nefiind inregistrat in strict un domeniu anume, de activitate).
  Eu mi-am continuat cercetarea mai mult ori mai puțin privată, în științe politice(politică și diplomație) Precum si in legislatie(stiinte juridice).
  Adică, am început cam de atunci să abordez, aproape exclusiv. Numai istoricul politicii și al legislației, autohtone. Toate aceste, întotdeauna direct(prin intermediul neîntreruptelor mele căutări ale unui loc corect de muncă, pentru calificările-specializările mele).
  La care ar fi trebuit să obțin eu acces, măcar prin concursurile de angajare(am luat de obicei, cea mai bună medie la proba scrisă; dar niciodata pina acum la acea eliminatorie, a interviului).
  Si-apoi direct, prin interpretarea pe care eu am dat-o: eșecurilor mele neîncetate.
  Am dat-o mereu din observație, dar numai prin prisma educației mele.
  Precum și a cercetărilor mele individuale(índependente si private), postuniversitare.
  Si incepute fiecare si toate acestea, deasemeni.
  Conform legislațiilor în vigoare pentru cercetare, doar începînd cu sfîrșitul anului 2003. Si mai precis, de cind eu am finalizat primele mele studii postuniversitare, oficiale(ca toate studiile pe care eu le am, fără excepție).
  Acestea primele, fiind de scurtă durată: în cadrul Consulatului Britanic al Ambasadei Marii Britanii, in Rominia. Mereu la fel de oficiale si oficializate, precum si acelea liceala si universitara, de citeva feluri. Fiind în totalitate, de stat(obtinute prin concursuri de admitere). Și-ntotdeauna, cu cele mai bune medii(ori în primele aprox.10, d.a.) Si deasemeni aceste cursuri au fost intotdeauna gratuite pentru mine, din nou strict individual.
  Si fiind conf.legislatiei, doar rezultat exclusiv(in cazul meu strict personal si independent): al concursurilor de admitere. În calitatea mea de fată, precum și de tînără femeie: neîncadrată, în vreuna din formele atît de diverse, precum si multe. Ale asistenței oficializate.
  Iar toate aceste s-au întîmplat, deși e observabil: încă de dinaintea lui Ceaușescu, încoace.
  ^ Dar mai ales incepind odată cu comunismul, în întreaga lume. De cînd autentica cultură și educație autohtone au fost înlocuite, exact asa cum se întîmplă in toate institutiile statului Romin fara exceptie, de-atit de multi ani de zile. Si inclusiv, în Academia Romînă(reprezentată de către dumneavoastră, colegii și colegele dumneavoastră).
  Iar aici eu vorbesc din nou, din strictă proprie experiență: de neoprita mafie a angajărilor(atît oficiale, cît și private): în Romînia.
  Și care în ansamblu, a favorizat înlocuirea totală a CULTURII si a autenticului profesionism, deasemeni.
  Cu ceea ‘ce se vinde’: adica are impact imediat, la o categorie cit mai mare(si mai variata), de personaje.
  Adica, exact acele ‘colectivitati’, ‘grupuri’ ori doar persoane individuale ce nu au fost vreodata in stare sa se ridice prin corectitudinea minții și a spiritului: macar puțintel, peste mediocritate.
  Si toate aceste mai ales, in timp ce ‘mediocritatea’ din Rominia este tradusa, in termeni strict de statistica(matematica).
  De citeva zeci bune de ani incoace, este tradusa prin ceea ce caracterizeaza d.a., intreaga populatie a U.N.: Natiunile Unite.
  Anume, un procent de aculturatie, respectiv fals ori inexistent profesionalism(asa cum acest este definit in dict. Oxford, d.e.), Fiind de aprox.80% procente atit in Rominia, cit si in comunitatea intreaga a Natiunilor Unite !!!!!!
  In timp ce in Natiunile Unite, procentul de iliteratie d.a, este unul incredibil: aprox.60-65%, din intreaga populatie a globului !!!!!!
  Motiv singular al semi-protestantismului meu continuu si dezvoltat odata cu credinta mea crestina Romano-Catolica, inca din adolescență.
  Dar pentru detalii asupra caracteristicilor dintotdeauna neschimbate ale acestora, precum si ale cetățeanului Romîn(membru si membra a celei mai majoritar lipsite de educație civilizată națiune, din întreaga U.N.). Eu personal, ca veșnic copil-speranță a revoluției îndreptate impotriva dictaturii ceaușiste(pentru a fi aceasta reînlocuită, cu anarhia ex-membrilor și urmașilor ei de toate sexele si virstele si profesiile). Va scriu ca deasemeni, sa va reconfirm(cu propria mea existenta). Ca acest comunism, s-a transformat in veșnicul ‘Capitalism de Cumetrie’ Inițiat și condus prioritar, tot numai de către P.S.D. și P.C. si ex-ii; ex-ele acestora.
  Si cu toate ca eu personal sunt de obicei impotriva referendumurilor de orice factura, țin totuși să vă reamintesc. De 2 destul de recente, avînd un rezultat neașteptat de bun(însă de care nu s-a ținut vreodată cont), în Romînia.
  Astfel, primul(postrevoluționar) a fost în legătură cu abrogarea legislației șomajului, în forma din 2002 a acesteia. În timp ce al 2lea al cărui rezultat mi-a plăcut la fel de mult mie și m-a surprins, deasemeni: a fost reducerea permanentă a nr.de parlamentari, la maxim 300(trei sute)!!!!!!!!!!!!
  Iar eu personal, care voi împlini 40 ani peste exact 3 luni.
  Vă recomand cu încredere, următoarele cărți: ‘My life as a ‘spy’: Investigation in a Secret Police File’ de Katherine Verdery; ‘Omul Recent’ de Horia Roman Patapievici(ed.2017); Tom Gallagher: Deceniul Pierdut al Rominiei(Mirajul Integrarii Europene Dupa Anul 2000); Strania Istorie a Comunismului Rominesc si Nefericitele lui Consecinte de Lucian Boia; cartile doamnei Acad. Aurora Liiceanu; cartile dlui Gabriel Liiceanu; cartile dlor Mircea Cartarescu, Andrei Plesu si ale atit de multor autori.
  Dar si carti precum ‘Inima de Ciine’, a lui M.Bulgakov.
  Si simultan, vă puteți reaminti pățaniile unor Romînce-musulmane ajunse maseuze și a unor ‘familiști(ele si ei) angajati in chat(erotic): povestind in show-biz si mass-media, dintotdeauna. Inclusiv despre fanteziile acestora legate de ‘ciini’, ‘pisici’, ‘animale’, ‘soferi(personali, taximetristi, publici)’ , transportul public, strazi, ‘cizmari’ etc…
  Pentru detalii, va rog sa consultati tratatele bibliotecilor universale, descriind vesnic neschimbatele mentalitati ale acestor handicapate vs handicapati(=pers.cu dizabilitati permanente). Dovada, in inca citeva carti pe care eu le-am citit, in prima facultate: ‘Epistemologia Genetica’ de Piaget; Sigmund Freud: Psihopatologia Vieții Cotidiene; Psiho-fiziologie sexuală de L.Strominger și Jocuri Pentru Adulți de Dr.Eric Berne.
  Iar eu va recomand d.a. tratate profund contrastante, cu aceste.
  Contrastind cu felul unor lucrari identice, ori asemanatoare cu ale ‘’dublului dottore’ Primar Pandele si a sotiei sale, d.e.
  Ambii fiind Nebucuresteni, d.a.: ca aprox. 3 sferturi din întregul personal angajat în orice ocupație, în cadrul administrației guvernamentale Bucureștene.
  Si care, de citiva ani de cind au fost realesi precum conducatori ai administratiei guvernamentale(numai in primarii, anii acestia).
  Au facut tot posibilul sa distruga, imaginea Bucurestiului(imens majoritar lipsit de personaje cu handicap vs.dizabilitati si mai ales atita mizerie si infractiune, de toate felurile posibile: pina in urmă cu doar cîțiva ani).
  Acel Bucuresti pe care eu personal il cunosc în persoană, încă din anul 1979(desi m-am nascut in casa strabunicilor mei emigrați din alte națiuni lîngă Dunăre, într-una din proprietățile fostului deputat membru al P.N.L. N.Calianu).
  Acesta ultim fiind deasemeni ucis de către comuniști, în August 1912. Astfel încît înțelegeți de ce, cu mult înaintea realității că numai eu în întreaga familie am fost oficial acceptată: ca membră a celei mai prigonite religii creștine din Romînia, dintotdeauna(deși majoritară în E.U., împreună cu Protestantismul) încă de la începuturile ei. Ei bine vă dovedesc că mult înaintea acestei perioade, întreg terorismul din viața mea: a avut dintotdeauna, un ajutor guvernamental(politizat si mafiotizat, intern si extern).
  Și mai ales am reținut nenumărate detalii, ale acestei scabroase realități. Tocmai fiindcă eu îmi amintesc perfect prin propria mea persoană, ca și prin toate conturile on-line și off-line, pe care le-am avut, Despre cum eu am adus dovezi împotriva familiei Trump și a legăturilor acesteia, inca dinaintea alegerilor Americane.(nov 2016˛). Atît despre implicarea nefasta dl.Vladimir Putin, cît și a P.S.D.(!!) Si toate acestea d.a., de nu mai amintesc cum exact aceste formațiuni politice s-au implicat atît în Brexit, cît și în invadarea tuturor spațiilor: cu sprijinul personajelor minoritare și asistabile ori asistate social, de toate felurile posibile(prioritar pers. refugiate cu efectele destabilizatoare ale acestora:pg.16 ‘Ghid de Diplomație’ de R.G.Feltham, Ed.Instit.European 2003) Fiindca eu personal am aflat, cu citiva ani incoace(prin intermediul fostelor mele conturi on-line), modul in care dl.Trump a inceput a isi construi candidatura(prin plagiat, hacking, violari de copyright etc.): cu citiva(destui) ani inainte de a candida, la Presedintia U.S.A. !!
  Si toate acestea mai ales, contrar realitatii ca tiparul a fost inventat de către un neamț protestant, în anul 1439 !!!!!!
  Iar Conventia(conventiile) de la Viena obligatorii aplicabile inclusiv in zilele noastre: in anul 1969 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! In forma re-ratificata a acestora, prin intermediul U.N.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Si in ceea ce ma priveste pe mine: in calitatea mea oficiala si oficializata individual, de Romano-Catolica(mai protestanta d.p.d.v.strict, al intelectului): eu am considerat intotdeauna, inventia tiparului(si implicit, a bibliotecilor in toate formele acestora).
  Ca mult mai importanta decit ‘transferul WCului din curte in casă, ș.a.m.d…. Detalii despre detalii ‘pro’ si ‘contra’ ale conceptului de ‘civilizatie’, găsiți în cărțile dlor Neagu Djuvara, Al. Paleologu, O. Paler ș.a.m.d..
  Si pe care eu personal am inceput sa le cumpar si sa le citesc, inca din gimnaziu, apoi liceu.
  Toate acestea, fiindca biblioteci Bucurestene faimoase, precum acea a Academiei Romine ori Carol: nu mi-au permis vreodata accesul(gratuit), in schimbul titulaturilor mele oficiale.
  Contrar a cum am aflat eu ca trebuie sa procedeze oficial cu persoane avind titulaturile mele oficiale(permanente), inclusiv acestea…
  Asadar, desi eu am invatat si am practicat permanent cum trebuie sa fiu corectă si desteapta mereu, încă de mică.
  Totul în viața mea foarte aproape de 40 ani s-a petrecut, conf.principiului clasic ‘MOARTE INTELECTUALILOR’. Adica pers.real inteligente, deasupra mediei.
  Deci nefiind precum acei si acele, descrisi in ‘Intelectualii lui Ceausescu si academia de stiinte sociale si politice(1970-1989)’ de Cosmin Popa.
  Ori in ‘Fabrica de Doctorate. Cum se surpa fundamentele unei nații’ de Emilia Șercan. Ca și în prea-multe altele…
  Și toate acestea, de nu uităm că absolut toate categoriile de pers.asistate social, fără excepție(inclus diplomații oficializați complet, politicienii, funcționărimea de grade f.înalte): au devenit automat înscriși și înscrise în facultăți(și în studiile postuniversitare), fără examen!!!!!!!!
  Adică, exact cum partidul conservator și socialist(muncitoresc)promovînd moartea intelectualității și culturii oneste(încă de la începuturile acestuia, în lume și în Romînia d.a.). Au anulat concursul REAL de admitere inclusiv in facultatile de stat, pentru toata lumea fara exceptie: incepind cu toamna anului, 2012!!!!!!!!!!
  Si mai precis, de atunci de cind explicit familia Dragnea si pers.suportere ale acestora), mi-au blocat intentionat accesul meu personal, pe piata muncii(exact asa cum am dovedit oficial, inclusiv prin D.N.A.).
  Iar mai apoi, impreuna cu ‘fostele’, ‘fostii’ ori ‘actualii’ m-au directionat infractor, doar spre personaje avind dizabilitati ori handicap(tineret, in special) !!!!!!!!!!
  Si d.a. au facut tot posibilul sa ma tina intr-o stare pe care o puteti deduce usor, in doc.pe care le atasez.
  Astfel, eu va demonstrez ca de peste 10 ani incoace totul a devenit indreptat, mai ales numai impotriva mea: o femeie singura si fara prietenii, avind aprox.50 kilograme la 1.70, Din cauza lipsei conditiilor diverse, de a ma face sa scap de anemie(contraindicata, oricui).
  Si totul incepind cu anul 2007, dar cel mai constant si continuat fara exceptie in viata mea, de catre majoritatile numerice: incepind din vara anului 2012 !!
  Cind eu si nicidecum majoritatile numerice ale ex-colegelor si colegilor mei inregistrati in acelasi program masteral international(2 ani si d.a. o pregatire anterioara, de citeva luni).
  Eu ca si numai alte citeva puține persoane, ne-am prezentat dizertațiile academice, în mediul oficial !!!!!!!
  Asadar, desi in viata mea strict individuala, nenorocirile incepusera cu multi ani inainte(iar eu am fost nevoita sa imi schimb cu ajutorul parintilor numeroase computere, laptops si telefoane mobile: din cauza neopritelor handicapuri ale celor din IT si comunicatii, ce mi le-au distrus regulat, de la distanta).
  Si despre care eu descoperisem d.a. tot prin intermediul conexiunilor on-line si al tel.mobile: ca sunt dominate de aceeasi execrabila mafie a tineretului si adultilor asistati social, ca si țigănime(prioritar pesedistă și conservatoare). Dar și sirieni, musulmani, turci, chinezi, indieni ș.a.m.d. Adică tot ce compune subcultura civilizațiilor, fiind înțeleasă prin ‘mame’, ‘tați’, ‘copii’, preferinte sexuale diverse etc..Ca in vremea lui Darwin si a ‘Epistemologiei genetice’ a lui Piaget, mai ales !!!!!!!!
  Si-aceste, de nu amintim si de continutul ‘Antropologiei Structurale’ a lui C.L.Strauss, d.e………..
  Toate acestea, fiindca eu am citit ‘Povestile Seherezadei’, ‘1001 nopti’, Winnetou, ‘Cei 3 muschetari’, ‘Basmele Rominilor’, ‘Fetita cu Chibrituri’, ‘Alba ca Zapada si cei 7 pitici’, M.Eminescu, Ivan Turbinca si chiar ‘Demonii’(L.Tolstoi) , Dostoievski(Idiotul), J.Conrad, Dickens, Hemingway, Hugo si altele ‘clasice’, ale autorilor universali(pe csare eu I-am preferat DINTOTDEAUNA CELOR ROMINI, FARA EXCEPTIE). Pe-atunci, cind eu eram eleva: intii in clasele primare si apoi, in gimnaziu.
  Asadar, toate nenorocirile in viața mea privită strict individual, obligatoriu(conf.constituției și a legislațiilor și titulaturilor mele oficiale, cu validitate permanentă).
  Toate au reînceput cel mai mult incepind din 2007 si 2012(cu o pauza de numai 1-2 ani nu rețin bine perioada).
  Ei bine reîncepînd de atunci, absolut totul a redevenit, conform principiului comunist d.a. anticrestin(si antiprotestant), celebru:‘Moarte Intelectualilor’. Și mai ales ‘Moarte Amy Neagoe’: fiindca ‘am avut tupeul’ sa cred ceea ce eu prin mediile mele de top(neoprit, incepind din clasa 1 incoace), am demonstrat ca am înțeles și reținut.
  Ca fiind normal si deci, obligatoriu.
  Și fiindcă tot de atunci începînd, eu nu am mai pierdut vreodată vreo ediție a bursei locurilor de muncă(în condițiile în care cei de la Hipo.ro s-au demonstrat a fi ‘trepăduși’ lipsiti de orice respect pt. titulaturile mele, inca din al 2lea lor an de infiintare).
  Și mai ales conf.a ceea ce Direcția Națională Anticorupție și Parchetul m-au ajutat să demonstrez împotriva lui Dragnea și a foștilor și actualilor susținători și susținătoare, ai acestuia si acestora. Fiind deasemeni parte, ai fost denumitului Partid Comunist Romîn.
  Și toate acestea mie mi s-au intimplat continuu, din 2007`si de la sfirsitul anului 2010, incoace. Dar mai ales, începînd din vara și toamna anului 2012,
  Cu accent pe realitatea că în vara acelui an, eu am dobîndit titlul permanent legal și ștapilat și detaliat pentru mine, în persoană(în calitățile mele descriindu-mă, precum intelectuală). De către însăși Comisia Europeană.
  Iar în sensul a ceea ce a fost încotinuu direcționat, asupra mea personal(femeie heterosexuală, neetnică, caucazian-albă, sănătoasă clinic, fizic și psihic complet din 2007`, încoace, nascuta in 13 iunie, anul 1979).
  Reclam ca numai eu sunt intelectuală(conf.definiției oficiale academice și europene, a acestui termen): din intreaga familie careia ii port d.a. numele(si din familiile acestora, d.a.). Precum si din majoritatea numerica a ‘intelectualitatii’ Romine..
  Si deasemeni, tot numai eu sunt atit Bucuresteanca completă(de la virsta de citeva luni). Ca si inregistrata oficial precum crestina Romano-Catolică. Avînd eu d.a. anume caracteristici strict individuale si independente de protestantism: neavind una dintre acestea vreo legătură cu titulatura mea oficializată, de Romano-Catolică(un procent de aprox. 0.6% din intreaga populație Romînă).
  Si in ciuda realitatii ca sunt atit femeie, cît și confirmata de la sfîrșitul anului 2007 incoace, ca fiind complet sănătoasă. Precum eu sunt d.a., inclusiv una dintre deloc numeroasele speranțe-copil ale celei aît de falsificat și de fals proclamate victorii anticomuniste, în iarna și în vara anilor 1989 și 1990, d.a.
  Adică, eu sunt inca de la mineriada, exact ce este explicit desemnat a fi prioritar de susținut și promovat, în Romînia. Începînd mai ales, din anii 2002-2003. Precum și în relație cu acea lege a șomajului, din anul 2002(validă în teorie legalizată numai, continuu).
  Va reamintesc ca aceasta legislatie a somajului si a angajarii(dindu-le prioritate si putere exclusiva, doar personajelor confirmate si reconfirmate ca fiind normale, oficial: clinic si fizic, in primul rind). Si neasistate social(legalizat), d.a..
  Aceste legi specifice au fost validate printr-un referendum anterior, recent anului 2002.
  Și separînd atît persoanele cu dizabilități ori handicap, precum si acele avind cazier.
  Deci separind personajele asistabile ori asistate social(logistic, financiar): de absolut orice fel.
  De toate acelea normale(ca mine și d.a. un procent de peste 50%, al populației Romîne de 22 milioane locuitori).
  Acestea, de nu includem d.a. inclusiv persoanele deranjate psihic, psihiatric: exclusiv mental, d.a.
  Fiindca sanatatea psihica si mentala sunt deasemeni obligatorii in teoria legalizata, in exclusivitate.
  Din nou, numai in cazul persoanelor corecte: dintre toate acelea avind titulaturi foarte inalte. Adica precum mine, dumneavoastra si celelalte personaje angajate ori nu, in administratia guvernamentala a Rominiei).
  Motiv suplimentar pentru care mie, impunindu-mi se sa fiu neincetat corecta, reincepind din anul 2007 incoace. Mie mi-a repugnat intotdeauna, existenta si perceperea acestor personaje anormale(d.p.meu strict oficial, precum si privat, de vedere).
  Și mai ales fiindca toate aceste infractionalitati mie mi s-au intimplat mereu mai intii, cu ajutorul părinților mei și a rudelor acestora. Precum și prin toți furnizorii de telefonie, informație și comunicație.
  Iar apoi, cu ajutorul celorlalti si celorlalte.
  Și-n special prin rudele si prieteniile handicapate si cu dizabilitati, rude de gradul al 3^lea din familia mamei mele Neagoe Loreta. Fiind familii de foști și actuali angajați și colaboratori ai Serviciilor Secrete , precum și ai poliției Romîne.
  Persoane cu handicap si dizabilitati si pe care le-am dovedit vinovate de diverse infractiuni, mai ales impotriva mea.
  Si fiind mereu, sub conducerea veșnic comunista precum si a musulmanilor si ‘doctorilor’ ori ‘doctoritelor’. Din guvernarile Rominiei, incluzind Ministerul de Interne și administratiile cu firmele naționale). Prioritar ori majoritar, intotdeauna: numai in anii in care membri Partidului Comunist Romin(ulterior redenumit întîi F.S.N.-P.S.D.-P.C. ș.a.m.d..)
  Fiindca dumneavoastra cunoasteti atit in teorie, dar mai ales practicat(individual, conf ex-titulaturii pe care ati detinut-o in P.C.R.): mult mai bine decit mine……
  In incheiere, va multumesc frumos pentru interes si va rog sa imi confirmati daca si cum ma puteti ajuta.
  In primul si cel mai mare rind, sa scap pentru totdeauna de concursurile de angajare fie false, ori falsificate(inca din primul lor an, de infiintare).
  Si abia dupa aceea(sau poate chiar in acelasi timp), fiindca sunteti intelectual si om de cultura real si experimentat(deci nu in ‘actorii’, ‘regii’, ‘piese de teatru , cintarete s.a.m.d.) Va rog sa ma ajutati sa scap de politica nationala, dezgustatoare.
  Care se face de peste 15, respectiv 7 ani de zile, prin familia parintilor mei mitomani, uituci, prefăcuți și proști coruptibili și corupți mereu în detrimentul meu.
  Si-ntotdeauna, prin și cu ajutorul rubedeniilor, colegilor or ex-colegilor și a cunoștințelor acestora, din administrsația coruptă). Toate acestea în timp ce de la vîrsta de 18·ani, eu am învățat să fac aproape totul singură și în cele mai grele situații..
  Confruntată dintotdeauna cu aceeași realitate a lipsei de conștiință a părinților mei, de cînd s-au apropiat de pensionare, apoi s-au pensionat.
  Și toate acestea, pe o veșnic scabroasă realitate a tineretului și a multor adulți avînd handicap ori dizabilități, în București și în Romînia. Și fiind d.a.automat incapabile și incapabili să(mai) procreeze natural, vreodată.
  Așa cum o arată statisticile neschimbate în Romînia, de peste 10 ani încoace.
  Vă mulțumesc și vă rog să mă ajutați !!
  Fiindcă, deși am învățat să gătesc puțin numai, să fac curățenie, să calc, etcaetera.
  Eu cel mai bine am fost învățată să achit, doar pentru mine ori numai în numele meu. Obligatoriile contribuții lunare, taxe, impozite.
  Obligatorii, doar nouă: celor neasistabili, neasistate și neasistați social !!!!!!!!!!(eu, începînd cu vîrsta de 25). Și chiar nu pot face cu dexteritate și cu bucurie, vreodată: decît ceea ce puteți citi despre mine, in doc.atasate !!!!!!!!!(precum si in mediile mele printre cele de top ori numai de top, incepind din clasa 1)!!!!!!!!!!!!!!!!
  Cu deosebit respect,

  AmyNeagoe

  (My date of birth, and official permanent titles: 13.06.1979);
   LISTA TUTUROR INSTITUTIILOR DE INVATAMINT, CERCETARE SI PROFESIONALE OFICIALE PE CARE LE-AM ABSOLVIT , CU MEDIILE/NOTELE DE INSCRIERE SI DE FINALIZARE, DE LA 1 LA 10.00(cea mai mare). Si adaug ca, fiind oficiale(Neprivate) nationale si d.a.europene(certificate de catre C.E.), acestea au valabilitate nelimitata: Reamintesc ca, spre deosebire de facultatea de arte si cea de design, cea de drept, precum si cea de constructii: la inscrierea in competitia oficiala in fiecare dintre instituțiile de invatamint si cercetare(profesie), mie personal mi s-a cerut sa aduc de fiecare data, urmatoarele doc.oficiale: Obligativitatea indeplinirii oficiale a cerintelor de inregistrare la concurs: redactarea cererilor de inscriere la concurs adresate conducatorului institutiei(Ro/Engl.); Originalul si copia actului de identitate; doc.oficiale(certificarile, calificarile etc.)care atesta nivelul studiilor, specializarii si indeplinirii conditiilor(original si copie); adeverinta de vechime in munca; cazierul judiciar actualizat si fara antecedente; adeverinta medicala care sa ateste detaliat starea de sanatate, precum si calitatea detinerii unei capacitati totale de exercitiu; scrisoare de recomandare; dovada ca nu am fost condamnata definitiv pt.infractiuni impotriva umanitatii, contra statului ori contra autoritatii; ori pt.infractiuni de serviciu ori in legatura cu serviciul, ori pt.fals ori fapte de coruptie ori infractiune savirsita cu intentie, care m-ar face incompatibila cu exercitarea functiei
  SISTEMUL NAȚIONAL DE NOTARE, ÎN ROMÎNIA: de la nota 1.00(cea mai mică), la 10.00(cea mai mare).
  1)Liceul ‘N.Tonitza’(cls. 7-12) mediile mele: 10.00; 8.50;10,00 (1992-1998)
  2)Bacalaureat National media 8˙.69(in primele 5 cele mai mari medii, pe liceu)(August, 1998)
  3)Academia Nationala de Arte Frumoase: Facultatea de Arte Plastice : 10.00; 10.00; 10.00; 10.00; 9.43; 9.84(1999-2003)
  4)Facultatea de Design(anul 3, examene teorie): 10.00(2000-2001)
  5)Consulatul Ambasadei Marii Britanii in Rominia,, Bucuresti(1 semestru): (2003-2004)
  6)Profesoara(pt.iceu si facultate: 9.90): Catedra pt.Pregatirea Personalului Didactic a Universitatii Tehnice de Constructii, Bucuresti(2004-2005)
  7)Academia de Studii Economice(1 semestru) media 10.00; media ??(2005-2006)
  8)Facultatea de Drept, Universitatea Bucuresti(diploma profesionala);(2006-2011)
  9)Autoritatea Nationala pt.Calificari: media 10.00, anual(up to 2014, last)
  10)Muzeul National de Arta al Rominiei : media 10,00; media 9,83; media 9.84; media ??(up to 2017)
  11)Ministerul Romin al Afacerilor Externe media 10,00; 10.00; ??; 10,00; 10.00; ??; 10,00; ??;??(up to 2016)
  12)Master in Relatii Economice Internationale Comunicare de Afaceri in limba Engleza 10.00; 8.42 si in ‘Diplomatie’(10.00 si 7.50)(2010-2012)

  Bibliography: Law No. 11 of January 29, 1991, on the Repression of Unfair Competition(updated); L. 76/2002 on the Official Unemployment; Acte normative care reglementează organizarea şi funcţionarea Ministerului Afacerilor Externe(Ministry of Foreign Affairs); The Romanian Constitution(); European Convention on Human Rights; CHARTER OF FUNDAMENTAL RIGHTS OF THE EUROPEAN UNION; (Court of Justice of the European Union). L. 188/1999; L 76/2002 Romania; L.11/29.01.1991, conf. Art.1(5) Constituţia Romîniei, 2003) Si, peste acestea oficiale avind valabilitate nelimitata, eu am deasemeni si citeva fiind NEACREDITATE(Private, cu validitate limitata(1-2 ani)˝si, doar in mediul profesional privat)

  My officially proved skills, & Abilities :
  • The continuous determination, or will of self-improvement, according to the official independent professional contracts, my Romanian Constitutional Rights, and the official compulsory provisions for the post-graduated people(Masters), within the National Education Law no.1/2011.
  • All skills and professional abilities which have been officially tested and detailed, within my certifications, numerous different examinations, diplomas and letters of recommendation, through the years;
  Samples from my professional portfolio:
  – Personal translation: Ukraine: ‘On the edge of empires’ by George Friedman: 10 x 4xA4 pages: 3.898 words, 272 lines; from which I found out 23 unfamiliar words for me; – I’ve been the single winner with the highest score in 2 different years, within the national official competition for the advancement in a diplomatic grade, at the Romanian Ministry of Foreign Affairs, Bucharest
  __ I’ve been the single winner with the highest score in 2 different years, in the city competition for getting a job of curator, at the National Museum of Arts. in Romania(and in various other exams for getting jobs, within the different institutions of the governmental administration). Since 2002, on…
  _ I have also been either the 1st, or the 2nd one top graded, within the majority of official competitions in the governmental administration, since 2002 on.
  _ Certification of the personal professional competences, in the international supplement 5994/21.05.2013: This supplement is for the Master diploma series A no. 0161944(Academic diploma of Master in International Economic Relations: Master in Business communications in English; qualification in Diplomacy); – Additional specialist qualification for my post-graduate studies, as EXPERT: Descriptive official supplement of the certificate no.00383906 cod COR 242213 – Diploma of attestation of my journalistic participation at yearly international events in ‚Business Law’, signed by former Minister Ph. D. professor Cătălin Predoiu, May 2011 -Premio di partecipazione comme artista at the ‘Premio d’ Arte di Vibo Marina’ competition, Italy(prima edizione, 27.08.2000
  – Winner of city or national school, or strictly professional competitions, all my life -Official public and group, technocrat independent and individual free presentations and communications, through the years -Author, journalist, writer, designer, editor, publisher, illustrator artist, marketer, seller, volunteering counselor, internal insurances agent, private manager, manager’s assistant -Independent (private)political and diplomatic communications, through the years
  I have been the 1st official, having the idea of including ‚Roşia Montana’ in the U.N.E.S.C.O. Patrimony.
  I have been with the idea of making from 30 November, each year: a national day. I’m sorry I didn’t manage to also make an yearly important cult celebration recognized by everyone, for my Roman-Catholic Saint, Viba Perpetua). All these, in the same time the Orthodox Protector Saint Andrew I chose for Romania, hasn’t ever been officially celebrated by both church and national administration, only under the communist ruling. Of those, from ‘the left’ parties(since Sept.2012)
  I have proposed the day of the Romanian Culture, on the 15th of January
  I proposed the private paid celebrations, in the individual contract of labour;
  I supported the same-gender marriages, in the E.U.(since 2011, on)
  – I’ve continuously supported in full practice, the independence of the official right-democratic justice; -Official attempts, as a private entrepreneur -2 published books(self-published, limited institutional(Academic)edition) -Speed in writing-down, editing, typing and designing a cultural or scientific(political or diplomatic article) of 8000 words, with spaces: 1-2 working days. Example: ‚Redefinirea politicilor naționale de către fenomenul global al emigrației’, 12.nov.2015, 2014, 2013;
  I have very good computer skills, and top professionalism, with these: Microsoft Office ™ tools; Internet Explorer; I have also worked a lot independently and strictly privately only, with 3D and 4D design applications as well as various other programs and applications (research, design, etc.)
  Since 2003 on, I have demonstrated yearly, whenever requested, officially: the full and very detailed compulsory requirements for anyone, enrolling in(and taking) official competitions, within the top institutions of governmental administration, in Bucharest: national card of health; clean criminal record, no (previous) record; official medical certificate, proving your health status(clinical, physiological, psychiatric); copies of your professional, or education certificates; letter of recommendation; copy of your certificate of work; letter of appliance for the job, to the director of the institution.

  Închei cu respect, în așteptarea răspunsurilor dumneavoastră oficiale/ I conclude by respectfully awaiting your official answers to me,
   Formally Certified by the E.C. Master female, national official Cultural Diplomat, and Expert in the European Funds of Cohesion: miss Amy Neagoe
  Resumee of what will always build on, my culture and professionalism(Amy N.):
  Higschool classes:Anatomie medicala; Anatomie artistica; Arta monumentala si Restaurare; Arte grafice; Gravură; Arte murale; Arte textile; Ceramica; Desen animat;Desen; Compoziție; Modelaj; Tehnici computer; Perspectivă; Design ambiental; Design industrial, Design vestimentar; Pictura de sevalet; Crochiuri; Scenografie; Sculptura. Discipline teoretice diverse: Religie; Istoria culturii și civilizațiilor; Gramatica limbii Romîne; Gramatica limbii Engleze; Limba si literatura Romina; Algebra; Geometrie; Trigonometrie; Fizica; Chimie;Geografie; Limba si literatura Engleza; Limba si literatura Franceza;Gramatică Franceză; Psihologie; Filozofie; Logica; Estetica; Pedagogie; Educatie tehnica; Istoria Artei Antice; Istoria Artei Universale; Religie; Genetica; Istoria Rominilor; Istoria universala; Geografia Rominiei; Geografia statelor lumii; Limba Latina; Colocvii; Educatie fizica si sport;Botanica ; Zoologie; Genetică; Antropologie; Literatura universala; Istorie medievala; Istorie antica etcaetera..
  Faculty of Fine Arts: Desen; Culoare; Modelaj; Compoziție; Prelucrarea imaginii pe calculator; Perspectivă; Anatomie artistică; Istoria artei universale; Limba Engleză; Educație fizică și sport;Crochiuri; Istoria religiilor; Studiul culorii pentru grafică; Arta scrisului; Tehnicile gravurii; Inițiere în tehnicile foto-video; Anatomie artistică; Istoria artei Romînești; Istoria artei universale; Estetică; Practica; Simbolistica medievală; Comunicare interumană prin sisteme de comunicare; Compoziție grafică; Ilustrație; Grafică editorială; Tehnicile tiparului; Concepte de grafică aplicată; elemente fundamentale de limbaj;Grafică pe computer și tehnici multimedia; Noțiuni generale de animație; Tehnici foto-video; Practică; Estetică;Filozofie; Rețele și comunicații; Marketing; Practică-elaborarea lucrării de licență; Facultatea de Arte Decorative si Design (FADD)(anul 3): Teoria informației; Psihologia designului și a publicității; Semiotică și limbaj vizual; Design grafic
  English Professional Language: Intensive Highschool preparation; The British Council in Romania(international tests); Master in ‘Business Communications, in English’(with Cambridge test, too).
  Faculty of Administrative ManagementManagement administrativ; Microeconomie; Engleză; Tehnologia comunicației în administrația publică; Bazele contabilității bugetare; Elemente de urbanism; Teoria științei administrative; Sociologie; Macroeconomie; Managementul documentelor; Organizarea, amenajarea și dezvoltarea spațiului Romîniei; Comunicare în administrația publică; Bazele administrației publice; Drept constituțional și instituții publice
  Faculty of Journalism Jurnalism cultural si P.R.
  Pedagogy Teaching(profesoara liceu si facultate)Profesoară/liceu/facultate(Logică; Psihologie educațională; Pedagogie 1; Pedagogie 2; Metodică; Sociologia educației; Practica pedagogică)
  Professional Diploma ZIARISTA PROFESIONISTA: Ziaristă internațională în ‘Dreptul afacerilor’(2005-2011)
  Romanian Diplomat female: Art.1(5) Romanian Constitution M.Of. 31 Oct.2003; EXPERTĂ în Fonduri Europene și de Coeziune; Bibliografia pentru concursul de admitere în Corpul diplomatic şi consular al Rominiei si o minima II. Bibliografie facultativa
  E.U.(C.E.) MASTER DIPLOMAT female Communication theories and face-to-face communication techniques; History of European Economy; Leadership and organizational communication; Politics and communication; The language of marketing and advertising; Communication landmarks between Romania and the English-speaking world-a geopolitical approach; International statistics; Ethics and business; Intercultural business communication; Strategic management; International business; Introduction to international finance; Negotiation techniques and conflict management; Interpersonal communication; Public Relations; Intra-and inter-organizational written business communication; Effective listening and interacting; International communication; International marketing; Diplomacy and diplomatic ceremonial and protocol in E.U.; Research Seminar(Seminar Științific); Development of critical and creative thinking; Internship(practică de specialitate); Protocol și ceremonial diplomatic(very little);
  INDEPENDENT OFFICIAL RESEARCH(postgraduate): Culture,Foreign Affairs,Economy,Judiciary(judicial power); Politics(Diplomacy).

  My letter of Intention
  Dear Sirs,
  I’d like to reply to the offer of employment I saw recently, in your ad.
  And opposite I have the status of both a Romanian, and an E.U. public authority. In contrast to my strong needs and will, i haven’t been given. A fully contractual paid job position, since 2008 on.
  Opposite the efforts and liabilities I took all my life, to become a fully official straight, right-democrat, Roman-Catholic Christian female, of no-ethnicity: born in June,1979.
  And secondly, because since 2002 on, I’ve started to be perfectly fit. To apply for any official job within the national governmental and top public administration, with its official claims.
  Legal and transparent claims, which have been compulsory for anyone registered or enrolled, anywhere here(since 1991 and 2002, on)
  Wherever it is neither political, nor civilian corruption or fraud to question on, or challenge. The never ended and fully legal coerciveness, for the always transparent claims, for anyone: clinical, physiological and psychiatric health; always clean criminal record; post-graduate education, with continuous validity of it(no misconduct or abuses, too).
  More over these, a few years ago, I discovered in our family papers: I am the last heiress of a famous policy-maker from the National Liberal Party(P.N.L.) who was murdered in August 14, 1912. In contrast with these, because I had neither the money nor the needed support, to start on making official contractual policy, and also having my independent full living and life, as I’ve always wanted. ).
  In exchange for the reality i have always proved my full, official responsibility for the validity of my claims, I’ll attach you a list with all my graduated institutions, having unstoppable validity, in the E.C., and E.U.
  With all their definitive particular marks, or scores I received, in each from them(from 1 the lowest, to 10.00 the best rank).
  And I also summarize my always independently achieved, computer skills: Microsoft Office ™ tools; Internet Explorer; 3D and 4D design applications as well as various other programs, and software(research, design).
  Please let me apply for your offered job, and help me start living on, my right, and full life.
  Sincerely Yours,
  Amy N., looking for a right life, and a right job, according to L.76 / 2002 Unemployment law ; The Romanian Constitution M.O.767/31 Oct.2003; National Education Law 1/2011 ; L.11/1991 against dishonest competition): Cultural Diplomat, Master(certified by the E.C.), Expert, researcher

  A LIST WITH MY GRADUATED OFFICIAL INSTITUTIONS OF EDUCATION, AND RESEARCH: The National Scoring System from 1 the lowest to 10.00 the highest mark
  1)‘N.Tonitza’ Highschool( 7-12 grades) Scores/marks: 10.00; 8.50;10,00 (1992-1998); 2)National Baccalaureate mark 8.69´(in the top 5, from the entire highschool)(August, 1998); 3)National Academy of Fine and Visual Arts, Design and Decorations: Faculty of Fine Arts : 10.00; 10.00; 10.00; 10.00; 9.43; 9.84(1999-2003); 4)Faculty of Design(3rd year, theory exams): 10.00(2000-2001); 5)The British Consulate in Romania, Bucharest(1 semester): (2003-2004); 6)Teacher(highschool and faculty: 9.90): Department for the Training of the Teaching Staff, the Technical University of Civil Engineering, Bucharest(2004-2005); 7) The National Academy for the Economic Studies(1 semester) 10.00; mark ??(2005-2006); 8)Faculty of Law, Bucharest University( professional diploma);(2006-2011); 9) The National Authority for Qualifications: mark 10.00, yearly(up to 2014, last); 10)Romanian National Museum of Arts: mark 10,00; mark 9,83; mark 9.84; mark ??(up to 2017); 9)The Romanian Ministry of the Foreign Affairs mark 10,00; 10.00; ??; 10,00; 10.00; ??; 10,00; ??;??(up to 2016); 10)Master in the International Economic Relations: Business Communications in English 10.00; 8.42 and in ‘Diplomacy’(10.00 si 7.50)(2010-2012)
  More over these, since 2012 on, I’ve been permitted to start on, my fully legally registered, and completely independent: strictly individual, official research.

  1. Remarc de peste 20 ani incoace(pe cind eu eram in al 2lea an in 1a facultate si-mi incepusem corespondența cu Parchetul Național Anticorupție, de vă amintiți).
   Toate acestea s-au intimplat si continua sa se petreaca, identic. Exact ca în orice formă de comunismo-conservativo-socialism-bolșevism; nazism-populism-dictatură-anarhie-republică; libertarianism. Ori, exact precum este deasemeni povestit, ca fiind o constanta acțiune a securității: în cartea doamnei Ph.D. Ma. professor mrs.Katherine Verdery. Ca si in multe altele, deasemeni: Rominesti, Europene si non-E.U., d.a.
   In aceste conditii a veșnicelor hărțuiri ale mele inclusiv de vecine și vecini, pe lîngă toate și toți restul pe care îi acuz.
   Continui să vă distrag atenția, redactîndu-vă. Și în această însorită zi, de miercuri.
   Tocmai ca sa va reamintesc de cursul ‘Judecătorul național, la confluența principiilor efectivității dreptului Uniunii Europene și autonomiei procedurale naționale’. Precum si de titulatura mea oficiala, acordata de catre Facultatea de Stiinte Juridice, din Bucuresti(dar pe care eu, ca necomercianta de vreun fel, nu indraznesc sa o numesc vreodata, diploma(calificare) de ‘jurist’,
   In primul rind, din respect veșnic pentru munca mea de zile și nopți fără mîncare, relaxare, odihnă ori somn. Dar numai cu cafele după cafele, 1-2 sandwiches zilnic, un măr și vitamine.
   Și toate pierdute în fața cărților și caietelor de cursuri, ca și după anii de după facultăți, pentru proiectele de la servici.
   Adică pentru examenele neîntrerupte, din viața mea.
   Și în al doilea rînd, din respect pentru dumneavoastra, ca si ceilalti doamne si domni procurori avind titulaturi academice, OFICIALE(nicidecum ‘la privat’).
   Precum si experienta dumneavoastra profesionala, de necercetare(adica cercetare cum am facut mereu in domeniul justitiar, eu). Iar eu am inceput cercetarea strict individuala in domeniul OFICIAL al justitiei, de la virsta de aprox. 20(douazeci) de ani…
   Dar mai ales eu am respect neoprit, pentru studiile dumneavoastra postuniversitare de lunga durata precum si experiente profesionale CORECTE, in strict domeniul judiciar.
   Și, întrucît erați în prezența fiicei dumneavoastră(cu vîrstă apropiată mie, din cîte rețin). Deci fiind noi intotdeauna 3 femei sănătoase și neasistate social, neetnice(deci neminoritare, din punct de vedere al democrației înțeles prin majoritate statistică administrativă, în price națiune).
   Vă reamintesc că, potrivit Constituției Romîne(2002-2003), precum și a tuturor legislațiilor distincte din această perioadă(valide continuu fie cu, ori fără ordonanțe infractoare și nemernice, ca acele pe care ni le amintim).
   Vă reamintesc că Noi 3 femei Nebătrîne și normale d.t.p.d.v., avem prioritate.
   Si niciunnul din aceste lucruri nu va avea vreodata o legatura cu ce vorbesc eu de pilda acasa ori oriunde altundeva, cu maica-mea. Si fie ca ii raspund ori nu comunicarilor ei, sau in orice mod o fac: vorbele mele sunt interpretate timpeste si infractor, de ani chinuitori de zile, in viata mea. De-aceiasi si aceleasi securisti handicapati si familiile acestora, cu tot cu tineretul si copiii si cunoscutii lor(de orice virsta, ori sex). Handicapati si personaje cu dizabilitati vesnic fiind complexsati si complexate si de-o eternă imbecilitate, strigătoare la cer(precum erau și sunt toate personajele descrise în cărțile dnei Verdery și în toate celelalte, pe care le știm).
   Și care încă de cînd am fost studentă, în prima mea facultate, mi-au zis mie în toate felurile posibile(ori pur și simplu în imbecilitățile și incultura veșnic neschimbate, ale acestora: m-au tot verificat de eu am ‘memorie’, sănătate etc…
   Anormalitățile umane să aibă pretenția să îi verifice, pe acei(acele normali)…
   Adică, așa după cum în fiecare dintre anii cînd taică-meu s-a prefăcut 2/3 luni convalescent apoi îngropat(iar eu am sperat în ultimii ani mereu, să se întîmple cu adevărat).
   Ei bine, în toți acești incredibil de mulți ani cînd eu am fost OBLIGATĂ CONTRAR LEGISLAȚIILOR ÎN VIGOARE NAȚIONAL ȘI INTERNAȚIONAL, SĂ ASIST LA SCENETELE(PREFĂCĂTORIILE ASTEA REGIZATE, CU AJUTORUL SECURIȘTILOR HANDICAPAȚI ȘI AI FAMILIILOR LOR).
   ÎN TOȚI NUMEROȘII ĂȘTIA ANI FĂRĂ EXCEPȚIE: DOAR EU AM MERS ATÎT LA DOCTORIȚELE PSIHIATRU ȘI PSIHOLOG CÎT ȘI LA DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE, CA SĂ RECUNOSC PREFĂCĂTORIA, OFICIAL!!!!!!!!!
   ȘI-N TOȚI ANII DE ÎMBOLNĂVIRI,CONVALESCENȚE ȘI MORȚI FĂRĂ EXCEPȚIE: doar doctorii la care Eu am mers, precum si procurorii Directiei Nationale Anticoruptie !!!!!!!!!!
   DOAR NOI AM AFIRMAT CA PREFACATORIA(INSCENARILE DE BOLI, CONVALESCENTE SI MORTI): ESTE ACEEASI, DIN TOTI ANII TRECUTI !!!!!!!!!!!!!!
   Iar in aceste momente este trecut de 1 an de zile, de cind eu am fost forțată infinit mai mult ca maică-mea, să asist neputincioasă. Inclusiv la înmormîntarea tatălui meu…
   Și la exact aceleași scenete de convalescențe, îmbolnăviri, morți și înmormîntori și procesul detaliat, pentru rezolvarea fiecăreia dintre aceste. Și toate în fiecare an, fără excepție: cu frigiderul permanent gol(mincat doar o mămăligă și o supă la pachet și un sandwich ori un cartof fiert, din cînd în cînd). Și cu hainele și încălțămintea bună recent cumpărate anii trecuți: dispărute din dulapuri, ca prin minune !!!!!!!!!!
   Exact in acelasi fel cum mie mi-au disparut in situatii identice, aceleasi doc. Private, ori Oficiale!!!!!!!!!!!!!!
   Cum este d.a. cazul aceluiasi certificat(Diploma) de Experta in Fonduri U.E. si de Coeziune !!!!!!!!!!!1
   Pe care, timp de vreo 7 ani fara oprire: m-au obligat ILEGAL sa repet aceleasi cursuri si acelasi examen, in aceeasi firma si sub patronajul aceleiasi impuțite Autorități Naționale pt.Certificări !!!!!!!!!!!!!!!
   CA SĂ VERIFICE…CE MEMORIE AM EU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   SĂ VERIFICE ANORMALII, NORMALITATEA MEA ANUAL OBLIGATORIU(IN CALITATEA MEA DE PERS.TITULARĂ) FIIND RECONFIRMATĂ ANUAL !!!!!!!!!!!!DECI INCLUSIV CU CAZIER SI PROFESIE RE-VALIDATE ANUAL, DE CATRE INSTITUTII DE STAT !!!!!!!!!
   ATIT IN BUCURESTI UNDE EU LOCUIESC, DAR SI IN UNIUNEA EUROPEANA, D.A. !!!!!!!!!!
   E INCREDIBIL CE MI SE INTIMPLA MIE IN VIATA MEA PRIVATA SI IN FAMILIE, CIT SI IN ADMINISTRATIE. DE LA SFIRSITUL ANULUI 2007(CIND EU AM REDEVENIT SANATOASA OVARIAN, PINA LA MENOPAUZA SA SPERAM).!!!!1
   ADICA DE-ATUNCI DE CIND IN VIATA MEA AU NĂVĂLIT EXACT PERSOANELE PE CARE EU LE DISPREȚUIESC(ANORMALITĂȚILE CLINICE, FIZICE ȘI ECONOMICE CEL.PUȚIN)!!!!!!!!!!!!!!!!!
   ADICA PERSONAJELE CARE, DOAR FIINDCA SUNT ANORMALE DIN ACESTE P.D.V., EU SUNT OBLIGATA SA LE PLĂTESC(PRIN ASIGURAREA DE SĂNĂTATE SUPLIMENTARĂ), LUNAR!!!!!!!!!!!
   IN TIMP CE PERS.PRENSIONATE, COPIII ST TINERETUL(DOAR ACELE SI ACEI SĂNĂTOȘI ȘI FĂRĂ VREUN DREPT DE ASISTENȚĂ FINANCIARĂ, DINTRE ELE ȘI EI. Aceste personaje au card de sanatate fara a fi obligat sa il achite suplimentar, ca mine. Si ca toate celelalte persoane fara dixzabilitati ori handicap, intre 25 ani si orice virsta a pensionarii !!!!!!!!!!!!!!
   O DOAMNE, SI AM FOST OBLIGATA SA REPET DE MILIOANE DE ORI ACESTE LUCRURI, PRIORITAR CIND TAICA-MEU S-A PREFACUT CONVALESCENT, GRAV BOLNAV, INMORMINTAT, MORT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   VA ROG AJUTATI-MA, NU AM MAI FOST UN VREO RELATIE CU VREUN BARBAT, DE LA APROX. 26 ANI !!!!!!!!!!! SI TOTI CU CARE AM FLIRTAT FARA ECXCEPTIE, S-AU DOVEDIT NISTE NEMERNICI CU AFECTIUNE PENTRU PERSONAJELE ADSISTATE SOCIAL SI PENTRU TOT FELUL DE INFRACTIUNI !!!!!!!!!!!! SI D.A., PENTRU ‘MAMELE’ ORI ‘TATII ‘ lor…
   Precum in cintecul ‘Mamelor (taților)din Lumea Intreaga’, d.e…Ori în alte manele de transport public, de politică și administrație, de ‘capitalism de cumetrie’(și nu doar)…
   (..)Vă scriu în aceste momente(după o pauză de mulți ani, în care mi-au fost stricate de la distanță-prin intermediul ‘profesionistilor’de ambe sexe din IT si comunicatii, avind handicapuri si dizabilitati(clinico-fizice și implicit și mentale): nevindecabile vreodata.
   Prin naturile astea ‘colectiviste’(mai ales ale tineretului, părinților și bunicelor ori bunicilor acestora). Mie mi-au fost stricate numeroase tehnologii și medii de comunicație-de la distanță, de ani de zile încoavce. Toate, prin intermediul personajelor avînd acces la mijloacele mele de informație și comunicații).
   Mi-au fost stricate incredibil de multe, începînd cu aprox.anul 2007. Dar pentru detalii, vă invit să revedeți istoricul si mai ales continua evoluție a sintagmei ‘MOARTE INTELECTUALILOR(si a proprietății exclusiv private, de toate felurile). In Rominia condusa de catre pușcăriașe/pușcăriași și persoanele pușcăriabile, cu și prin ajutorul C.C.R. și a altor instituții fiind de peste 10 ani încoace la fel de corupte și mafiotizate, cum este(inclusiv această Curte Constituțională).
   Precum si istoricul anului 2007, deasemeni(anul cind eu sunt dovedita oficial medical, ca marcind primul meu an de sanatate deplina: sfirsitul anului 2007).
   Sa rezum: criza economica mondiala(cind eu am ramas fara servici si nu am mai gasit vreodata de-atunci incepind, nici macar unul); Rominia a devenit membra cu drepturi depline, a U.E.(iar eu am transmis pt.prima oara prin poștă, în Franța, petițiile și dovexzile mele); dl. Bill Gates vine in Rominia; se voteaza suspendarea din functie a dlui Traian Basescu iar P.D.este exclus din guvernare, de catre dl.Tariceanu; un țigan devenit celebru, agresează o cetățeană Italiană; Partidul Democrat și Partidul Liberal Democrat s-au contopit in PD-L;au loc funeraliile lui Boris Yeltsin; Nicolas Sarkozy devine Presedintele Frantei; Mihai Razvan-Ungureanu este demis, din fruntea Ministerului de Externe; moare Luciano Pavarotti; e interzis fumatul in localurile publice, in E.U.(mai puțin în Romînia, desigur); Aleksandr Solzhenitsyn este premiat Nobel; Japonia lansează al 4lea satelit spion, pe orbită; Dept.de Justitie al U.S.A. condamna desecretizarea conturilor private ale cetățenilor, de către F.B.I….
   Iar Wikipedia introduce o traducere inclusiv in limba Romina, o traducere a termenului ‘Value’. In timp ce extinde d.a., explicatia culturala, antropologica si legislativa a termenului ‘Value’, pentru diferite națiuni. Exact cum este d.a.cazul celebrului Anticorruption Act, din U.S.A.
   Lucru deasemeni prezent si exclusiv in politica guvernamentala, din Rominia,,,
   Insa in țara veșnicelor legislații și ordonanțe corupte, în scopul de a le anula pe acelea bune: mă-ntreb care din funcționărimea publică de grade înalte, a auzit vreodată despre ea..
   Și despre restul lucrurilor cerute oficial d.a., dintotdeauna de după revoluția din 1989: in toate bibliografiile de concurs(pentru un job in stat)…
   Si, intrucit in această națiune și lume cu un nr.cel puțin dublu al băieților și bărbaților, față de cel al femeilor și fetelor: (in)cultura generală a devenit exclusiv manelizată, islamizată și minorizată(inclusiv religios), de la revoluție încoace.
   Reclam ca aceste și acești anormalități și scîrboșenii umane fiind părți ale unor culturi minoritare, ori subculturi naționale deasemeni. Si din cauza carora(dar mai ales datorita indiscretiei si curiozitatii ‘oamenilor de bine’ din Rominia sau din lume, care vor infractor si indecent sa stie ce fac-cu cine sunt-ce am de gind eu, in orice clipa.
   Datorita acestora, eu nu am mai avut viata intima, de aprox. 15 ani de zile !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Din cauza competitiei neloiale, manifestata permanent prin ajutorul dat fie fostilor parteneri(flirturi), fie părinților, rudelor, șefilor, colegilor etc. Să știe INDECENT si ILEGAL UNDE SUNT EU SI CE FAC EU, MEREU SI ORIUNDE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Au avut neobrăzarea să îmi distrugă atît zile și nopți întregi din viață, în încercarea mea fie de a le repara ori de a le manevra corespunzător, deasemeni(și de a face mereu setările de una singură și doar pentru mine personal, deasemeni).
   Dar mai ales, după ce că m-am născut și am locuit întotdeauna, într-o familie de foarte modești funcționari la stat(într-o națiune veșnic furată și cred că mult mai mult din interiorul acesteia, decît din afara granițelor). Mie mi-au fost distruse de la distanță, incredibil de numeroase computere, conturi on-line, telefoane mobile si 1-2 televizoare, deasemeni. Si toate acestea, mereu in conditiile in care eu personal am invatat sa utilizez aceste tehnologii, deosebit de bine. Si mai ales, fiindca fie doar eu(in scurta perioada cind am fost angajata contractual si mi-am utilizat și plătit strict pe numele meu, furnizorii de comunicație).
   Dar in imensa majoritate a cazurilor, părinții(pe rînd, fiecare): am si au plătit întotdeauna, exclusiv pentru noi(și pentru nimeni altcineva din agendele noastre de contacte, vecini etc.).
   Noi am plătit și plătim strict doar pentru noi(și pentru fiecare din noi, în mod diferit): totalitatea serviciilor de comunicație, înregistrate pe numele noastre.
   În timp ce doar eu între ei 3, am folosit cel mai mult internetul(dar nicidecum pentru conturi ‘de socializare’. Si aproape exclusiv în ultimii numeroși ani, doar din laptopul de acasă.
   Aici unde m-am plins ca, de peste 10 ani incoace. Cei de la Microsoft nu mi-au sters complet din serverele acestora, conturile vechi pe care eu le avusesem, exact in acesti ani de zile. Astfel, de cite ori mi-am inlocuit fie computerul(IP-ul), ori mi-am schimbat furnizorul de internet, telefonie si cablu(si i-am schimbat de citeva ori in toti anii, pe majoritatea acestora).
   Internetul si prioritar contul meu Google si furnizorii on-line de comunicatie(fara exceptie), mi-au reactualizat fostele mele adrese(de acum peste 10, chiar 15 ani de zile). Toate acestea, la aprox.10 minute dupa ce am deschis pentru prima oara internetul, in noul I.P.
   Si la aprox.citeva minute dupa ce am cautat on-line informatie, prin intermediul Google. Cel care, fiind corupt: mi-a reactualizat fara de voia mea si fara posibilitatea ca eu sa le pot șterge, DIN NOU: conturile mele atît de vechi și atît de mult învechite și ‘precedente’…
   Mai precis, daca prima cautare a mea on-line, pe noul I.P.(de obicei dar nu exclusiv, prin Google Search): mi-a apărut mereu ‘BLANK’. La aprox. citeva minute dupa ce am deschis internetul, mi-au reapărut pe ecran, vechi adrese de e-mail și conturi(cele pe care eu deja le ștersesem prin ‘delete your account and your mail address’, de multe ori inainte(!!)
   Toate acestea in timp ce eu am inceput sa utilizez atit computerele cit si internetul, incepind cu virsta de aprox.15 ani, mai intii si cel mai mult, fără niciun fel de dubiu: de una singura. Prin intermediul tatalui meu inginer si a colegilor intelectuali si d.a. profesori Dr., in Politehnica Bucuresti: singurii intelectuali intre toate si toti ceilalti, ai tatălui meu și ai părinților). Iar apoi incepind de la aprox.17 ani, continuu(atit in liceul de specialitate: in sediul sau, exact linga cladirea fostului Parchet National Anticoruptie).
   Si continuind mai apoi in toate facultatile, trecute in Curriculum meu Vitae(cu exceptia studiilor masterale). Precum si cu exceptia cercetarii mele independente in drept, in cadrul Facultatii de Stiinte Juridice: a Universitatii Bucurestene(la fel ca toate celelalte).
   Si vesnica concurenta Neloiala> pe mine ma obliga sa fiu in detaliu corecta, inca din cel de al 2lea an de infiintare al Directiei Nationale Anticoruptie. Totul, din banii, nervii(stresul), timpul, spatiile mele exclusiv etc.
   Si in schimb, ma pune in mijlocul acelor si acele fiind incorecti(incorecte), de parca as fi eu obligata vreodata sa-mi pese de ele, ori ei(cu sau fara copiii, ori rudele lor)…
   SI MAI ALES CA MI-AU DISTRUS COMPLET SI ULTIMUL TELEFON MOBIL DIGI(NU MAI FOLOSESC ACEL APARAT, DE LA INCEPUTUL LUNII SEPTEMBRIE 2018). SI S-A STRICAT DIN PRIMA CLIPA CIND L-AM CUMPARAT(MARTIE, ANUL TRECUT) NE-IN-CE-TAT !!!!!!!!!!!
   In schimb, ma obliga infractor sa continui sa platesc acel nr.de telefon, pe care nu l-am mai folosit deloc, de peste 6 luni !!!!!!!!!!!!!
   In timp ce dimineata, nu sunt lasata sa ma trezesc ori sa cobor din pat, cind eu vreau. FIINDCA NEOPRIT INFRACTORII SI INFRACTOARELE SOFERI ANGAJATI PE MASINILE PRIMARIILOR(ambulanta, pompieri, politie etc.). AU DOAR IN ANII IN CARE ‘CIUMA ROSIE’ E LA CONDUCERE. TUPEUL NEMARGINIT(CA EXACT IN ACESTE CLIPE IN CARE SCRIU, LA ORA 3,04 P.M.). SA CLAXONEZE CONTINUU(contrar orelor legale 9.00-22.00) CA SA ISI TREZEASCA CLIENTELA !!!!!!!!!!!!
   SAU CA SA-SI ARATE ‘MUNCA’ IN TIMP CE EU SCRIU(DIN NOU) IMPOTRIVA LOR SI A MAJORITATILOR NUMERICE, ALE ORICUI SI TUTUROR !!!!!!!!!1
   CUM E POSIBIL CA ASTEA SA SE INTIMPLE DE PESTE 10 -15 ANI(, NEINCETATde cind au venit țigănimea, muncitorimea, femeile de servici, musulmanii și turcii, refugiații, tineretul infractor, țărănimea, curvele și proxeneții, la conducere)????
   CUM E POSIBIL SĂ NU MĂ SCĂPAȚI DE FAMILIA DE SECURIȘTI PENSIONAȚI RUDE DE GRADUL AL 3LEA CU MAICĂ-MEA, DE O POLITIZARE, infractionalitate ȘI INDECENȚĂ ULUITOARE, mereu !!!!!
   Cum e posibil ca nu m-ati scapat vreodata de aceste familii de anormalități și scîrboșenii rude de gradul 4 și 5 cu mine, pe care eu le-am reclamat la poliție și la Parchet, de atîția ani !!!!!!!???????????????????????????? Precum si de tineretul, batrinii si restul de scirbosenii umane, asistate social !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   CUM E POSIBIL SA AJUTATI SA MI SE FACA VIATA PRAF, ASA CUM MI S-A INTIMPLAT CONTINUU DE CIND AM INCEPUT SA RECLAM IN PERSOANA, LA SEDIUL D.N.A.!!!!!!!!?????????? SI SA TRIMIT D.A. NENUMARATE PLINGERI LA C.E.D.O., D.A.!!!!!!!!!!!!!(din 2007 incoace, aproape anual !!!!!!!!!!!!

   ___________________________________________________________–
   24.02. 2019 Sunday Bucharest D1, Romania

   Dear former Highest Prosecutor, Ph.D. Master Expert-prosecutor mrs. Anca Jurma,
   would You please let me thank both You and Your colleagues, for helping me in the 1st phase of sending by the not-electronic post, my completed registered letter(Recomandata): in France. In these circumstances I must assure You, I haven’t made the same mistake I did, when I was so very young. Those, with the original documents. All these, in contrast my stress has started to be more and more amplified since more than 10 years ago, indeed. In other words, since years ago when I grew up, I’ve stopped making the same mistakes, through post. Those I remember that only the National Prosecutors Office and the National Anticorruption Directorate, have helped me to solve them out(up to that permissible point, of course). In contrast with these, and to the reality. That I’ve also registered my same official accusation to the Romanian Ministry of Foreign Affairs and Minister mr. Meleșcanu. That, for never giving me a right official job either there or elsewhere here or abroad. Because of their neverended arranged or fake, competitions.
   And all these,within the ‚more than plenty’ governmental institutions, anywhere.(and their registry has kept my proves of clean criminal record + details of my COMPLETE health, on 22.02.2019).
   All these, in contrast to all my great credits(official educational and other strictly professional docs. I have, in very specific top issues after that of priced artist, abroad). And also in contrast to the reality that only after a few years after the extremely bad effects, of my deadly clinical accident(September, 1990), have vanished away. Since 2002 and 2005 on, me personally I’ve started to prove this truth, with official valid papers from medics, prosecutors and professors. The truth I’ve never ended, being completely valid(with no dysfunctionalities of any sort, ever). All these, in contrast with what have always pretended about me, the shameless corrupted and fraudulent bitches of both genders, under the administration of the Ministry of Interior. And that of Transportation 1st, with all their departments and directions. As with the help of the bastards from Victoria Palace and the surrounding embassies, they have periodically redirected me, personally(both illegally and illogically, too). Precisely to, and through the disabled and handicapped, plus other social(financially) insured people, of and from all their legalized forms.
   Just as in precisely the same manner, with the bastards from the Ministry of Transportation and that of Labour, plus others only when under the rule of ‘Șerbănică șoferul profesionist al condamnatului Dragnea, precum și taximetrist absolvent al Facultății Romîno-Americane înființată de către Ion Iliescu & Co. Și ‘bineinteles’, devenit cu ajutorul lui Dragnea, Nastase, Ponta and co. : avocat cu firma privată de avocatură, d.a.
   In this continuously more than simply cruel situation for me, I must remind you i am a completely healthy. Plus top smart, and upright top cultured and intellectual nice-looking young, then young adult female of none ethnicity(not ethnic minority), born in the same day and month with President Iohannis. But in contrast to Him and with anyone else too, i’m born in a very different year and family plus raised in a different city, too. A truth which tells everything about me and my specific Bucharester and full urbanism from my birth, of course. Similar but far from being equal or identical, with the full urbanism of my parents, grand-parents, great grand parents and great-great grand parents, too. Just like i’d like to remind to You, all Prosecutors: I’ve never ever been permitted to celebrate, since 2007-2008 on, my favourite celebrations, ever: my personal Christian and Protestant ones; my Birthday, ever(!!); Valentine’s Day; the 1st of March and the 8th of March; the 1st of January(my favourite Catholic Saint, martyr Vibo Valentia); the Easter(since a few years ago on, only); the Christmas(since incredibly many years go); plus other 2-3 common and also strictly Roman-Catholic celebrations, too
   Just as i clearly remember that in my generation(4 +4 classes of highschool, since the grade 5 to grade 12). Plus within the entire highschool, too. We’ve never had any colleagues or professors with handicap and disabilities, ever(except one stupid, limp girl I’ve never truly liked since I’ve grown up, in the 11th or 12th grade, plus another diabetic one). Both them being officially registered as handicapped and disabled, and also admitted to study in different faculties than my official, 1st one. And I’ve also heard about another limp boy, in superior classes of highschool: BUT THESE 3, WERE THE ONLY ABNORMAL COLLEAGUES IN ALL GENERATIONS WE’VE EVER HAD IN BOTH HIGHSCHOOL, THEN IN OUR FACULTY !!!!!!!!!NOT ALSO MENTIONING I’VE NEVER KNOWN OR MET A HANDICAPPED OR DISABLED, EVER: IN ANY FROM THE OFFICIAL POST-GRADUATE FACULTIES I’VE BEEN REGISTERED IN, SINCE 2003 ON !!!!!!!!!!!!!!!!!!! More over these, I’m officially registered as Christian Roman-Catholic, but I have never mixed my religious convictions, with that of right-appliance of laws You’ve always been obliged to apply, too. Just alike all Prosecutors and public officers from those never friends or supporters for, or registered in any political party, or group of interests. Alike that of your former colleague ‘ex-procuror fără de bac,master și doctorat Victoraș Poantă, has been).
   All in all, as i have never ended my complete health(clinical + physical+ physiologic + mental +psychiatric), please let me write You down offering details about my ‘recomandata’ I’ve just sent by the regular post, to that E.U. institution of justice(about You know). All these, as I also remember that very precise year when my official registered letter(fully stamped and timberd in front of me and other few people, by the public officer in the post): has never been permitted, to reach its official designation, in the E.U.(Strasbourg).
   In these circumstances, please let me sum up the list of papers i have attached in my official PRIORITY registered(secret) letter(164 g.), Serie COWB132 00000361. Expeditor: Amy Ana Maria Neagoe, in the date of 23.02.2019 (25 Ron, my costs). Here, where I’ ve only asked my mother to give me a large envelope for the post. And in return, she has sent me as ‘witness’, those bastards from her family I’ve always accused, with proves. Just as the ‘left’ and ‘right’ handicapped and disabled youth sent after me today when I bought a new public transport subscription: in the same time she has had a phone communication, to her retired communist doctor during the neverstopped regime of mr.and mrs. Ceaușescu). And all these, in contrast i didn’t tell she or anyone, i’ve headed to the seller of cards, for the public transportation(that close to Victoria Palace, near the metro station). Alike in these moments she phones to her worker friends, and other in her phone-contacts list. All these, when my phone has worked wrong since the very 1st minute i brought it, at home in the apartment. And those bastards from Digi phone have always refused to terminate my contract(both my phone number and technical device), without any additional costs. Which is why I’ve never had the possibility to have a mobile phone registered on my name and also working properly, too: since August, on. That, when i bought it under a contract on her name, in March: last year.
   In these circumstances we’ve constantly lived in a country, under a Constitution and laws since 1992 and 2002-2003 on, obliging anyone between ages of 14—70, to stay healthy and not-socially(financially) insured, all the time.
   Please let me remind you that neither my parents nor any from their relatives(retired, plus severely handicapped Securisti with their wives, handicapped parents and handicapped children/youth) and friends. They have ever been obliged to prove yearly they’re healthy(psychically plus mentally, too). In contrast with these, the Public Ministry and the handicapped from Digi, have never ended illegally permitting them to know what I do either on-line, or off-line !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   All these, if we don’t also mention how many other people from 14-70 are proved disabled or handicapped(against the Constitution and the law). All these, within a E.U. nation having a population of 21,457,116 (July 2018 est.), according to the Central Intelligence Agency. With a no-ethnic population and caucasian-white, of a democratic percent of 84%. With a Christian(Orthodox, Catholic and Protestant) sum, of almost 90% percents, together !!!!!!!!!!!!! Plus an official amount of low-culture(equal to idiocy), of 56 percents !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   A Christian nation in theory only, as it has never ended being obvious how many other from all co-national, have daily applied the officialized norms of conduct(not-lying, not committing theft/plagiarism/abuses, not..no). Official constant mores of conduct, having nothing in common with those populist ones: ‘love for the children’, ‘love for mummy’, ‘for daddy’, for the sick’, and on…
   In the end, under these neverended identically repeated international lies in these so many years. Just like the marriage between Prince Harry and Meghan, their provided ancestor to the British throne, a Brexit about I am certain it will never occur, the identically repeated yearly death of the same personalities and more idiot ones. Similar with a fake Catholic, low-cultured, liar with love for the gipsies and the Hungarian ugly actor proving to be a mason, I’ve met 6-7 years ago. And no, if you ask me: more than that indecent and low-cultured brain of that religious movement named ‘Masonry’(like that of ‘Illuminati’ and so many more communist proves of idiocy, no-inspiration, no-talent and continuous attempts to destroy both the natural beauty and health(see the case of that boy Vinny Ohh, being supported to become a handicapped, in that Social-Democrat and also not-Christian support and respect for the ‘extraterestrial life’ plus plenty of other proves of idiocy and bad or no education, or real culture). All these, within a district, a city, a nation, an Europe and a U.N. and not U.N. too, Filled with ordinary people who need tones of make-up, investors, clinical surgeries and supporters. To make them believe, they’re different from what both top and common strictly official education, culture plus continuous official not-religious research, have taught us. About life and the meaning(between those very precise years you may read, in C.V.).
   In sum, into this nation, E.U., Europe and U.N. filled with human monstrosity, kindly(abusively) propelled by either priests or non-priests in the undemocratic and illegal detriment of the normal people(from all those either being parents, or not). Please let me end, listing down the full list of not-original official docs I have sent in France, yesterday.
   I hope they’ll be permitted to reach the recipient, indeed(their always ‘secret’dispatch that has never been permitted to stay secret as it is legal to be). Always, because of the corruption and fraud against me, of these: my mother, father, their families, friends, my former colleagues and ex-employees, policy-makers and all my very few dates, ever), the socially-insured of all sorts, civilians. and all other I’ve proved guilty, against me).
   Thank You and Your partners again, for Your concern, and here it is:
   recent certificate proving my clean criminal record(issued on 21.01.2019 with continuous validity up to February 2020, as I’ll keep staying ‘cool’)
   Recent certificate proving my COMPLETE clinical+ physic+ physiologic+ psychic+ mental Health issued on 22.01.2019 with continuous validity up to February 2020, as I’ll keep staying ‘cool’. Always, in contrast to an invisible sensitivity after the deadly and complex event, in September 1999(the birthday of my mother);
   Proof of my I.E.L.T.S. within the British Council(The British Embassy), in Bucharest;
   English Curriculum Vitae(2 + 1 pages);
   Romanian Curriculum Vite(2 +1 pages)
   Official Portfolio Describing my complex statutes(official permanent titles, up to this day of February 2019, ever) 2 + 2 pages
   My Diploma of MASTER in 2 distinct disciplines of International Economic Relations Series A.no.0161944
   Master Diploma Supplement Series A.no.0161944 (STAMPED BY THE EUROPEAN COMISSION, ITSELF)!!
   Professional Diploma in ‘Business Law’(May 2011)
   Individual Contract of Labour , with the amount of won money btwn. 20.03.2008-17.10.2008 (my last paid job, EVER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1)
   Certificate of Teacher 16.06.2005
   Diploma of Licence 07.07.2004
   Professional Attestate, in Arts(Vibo Marina, Italy 2000)
   1st scholarship offer, in Moore College of Arts and Design(September 22, 1997)
   Diploma of Expert in E.U. funds of cohesion(yearly repeated exams fraudulently testing my I.Q., up to 2014)
   Individual Contract of Labour, 2005(2 pages)
   Job Description(Fișa Postului) 2005
   Professional Attestate: Graphic Artist with Low Education
   National Baccalaureate
   (Din lipsa de spatiu si d.a.gindindu-ma si la celelalte costuri de tiparire si expediere, nu am pus si copiile celorlalte titulaturi(diplome) pe care le detin. Dar care, spre deosebire de toate acele private, ori de acele ‘profesionale/de profesionist-profesie’ cu 7 maxim 10 sau 12 clase.: ale altora/celorlalte personaje. Ale mele au validitate Nelimitata(si mai ales, toate mediile pe care le-am obtinut continuu, incepind cu clasa 1 intr-o scoala primara, in Bucuresti: cu parintii functionari publici neasistabili social, ori profesional) !!!!!!!!!!!!!

   AmyNeagoe

   (My date of birth, and official permanent titles: 13.06.1979);
    LISTA TUTUROR INSTITUTIILOR DE INVATAMINT, CERCETARE SI PROFESIONALE OFICIALE PE CARE LE-AM ABSOLVIT , CU MEDIILE/NOTELE DE INSCRIERE SI DE FINALIZARE, DE LA 1 LA 10.00(cea mai mare). Si adaug ca, fiind oficiale(Neprivate) nationale si d.a.europene(certificate de catre C.E.), acestea au valabilitate nelimitata: Reamintesc ca, spre deosebire de facultatea de arte si cea de design, cea de drept, precum si cea de constructii: la inscrierea in competitia oficiala in fiecare dintre instituțiile de invatamint si cercetare(profesie), mie personal mi s-a cerut sa aduc de fiecare data, urmatoarele doc.oficiale: Obligativitatea indeplinirii oficiale a cerintelor de inregistrare la concurs: redactarea cererilor de inscriere la concurs adresate conducatorului institutiei(Ro/Engl.); Originalul si copia actului de identitate; doc.oficiale(certificarile, calificarile etc.)care atesta nivelul studiilor, specializarii si indeplinirii conditiilor(original si copie); adeverinta de vechime in munca; cazierul judiciar actualizat si fara antecedente; adeverinta medicala care sa ateste detaliat starea de sanatate, precum si calitatea detinerii unei capacitati totale de exercitiu; scrisoare de recomandare; dovada ca nu am fost condamnata definitiv pt.infractiuni impotriva umanitatii, contra statului ori contra autoritatii; ori pt.infractiuni de serviciu ori in legatura cu serviciul, ori pt.fals ori fapte de coruptie ori infractiune savirsita cu intentie, care m-ar face incompatibila cu exercitarea functiei
   SISTEMUL NAȚIONAL DE NOTARE, ÎN ROMÎNIA: de la nota 1.00(cea mai mică), la 10.00(cea mai mare).
   1)Liceul ‘N.Tonitza’(cls. 7-12) mediile mele: 10.00; 8.50;10,00 (1992-1998)
   2)Bacalaureat National media 8˙.69(in primele 5 cele mai mari medii, pe liceu)(August, 1998)
   3)Academia Nationala de Arte Frumoase: Facultatea de Arte Plastice : 10.00; 10.00; 10.00; 10.00; 9.43; 9.84(1999-2003)
   4)Facultatea de Design(anul 3, examene teorie): 10.00(2000-2001)
   5)Consulatul Ambasadei Marii Britanii in Rominia,, Bucuresti(1 semestru): (2003-2004)
   6)Profesoara(pt.iceu si facultate: 9.90): Catedra pt.Pregatirea Personalului Didactic a Universitatii Tehnice de Constructii, Bucuresti(2004-2005)
   7)Academia de Studii Economice(1 semestru) media 10.00; media ??(2005-2006)
   8)Facultatea de Drept, Universitatea Bucuresti(diploma profesionala);(2006-2011)
   9)Autoritatea Nationala pt.Calificari: media 10.00, anual(up to 2014, last)
   10)Muzeul National de Arta al Rominiei : media 10,00; media 9,83; media 9.84; media ??(up to 2017)
   11)Ministerul Romin al Afacerilor Externe media 10,00; 10.00; ??; 10,00; 10.00; ??; 10,00; ??;??(up to 2016)
   12)Master in Relatii Economice Internationale Comunicare de Afaceri in limba Engleza 10.00; 8.42 si in ‘Diplomatie’(10.00 si 7.50)(2010-2012)

   Bibliography: Law No. 11 of January 29, 1991, on the Repression of Unfair Competition(updated); L. 76/2002 on the Official Unemployment; Acte normative care reglementează organizarea şi funcţionarea Ministerului Afacerilor Externe(Ministry of Foreign Affairs); The Romanian Constitution(); European Convention on Human Rights; CHARTER OF FUNDAMENTAL RIGHTS OF THE EUROPEAN UNION; (Court of Justice of the European Union). L. 188/1999; L 76/2002 Romania; L.11/29.01.1991, conf. Art.1(5) Constituţia Romîniei, 2003) Si, peste acestea oficiale avind valabilitate nelimitata, eu am deasemeni si citeva fiind NEACREDITATE(Private, cu validitate limitata(1-2 ani)˝si, doar in mediul profesional privat)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s