57 thoughts on “RAPORT-Starea Romaniei dupa 6 luni de guvernare rosie

  1. “Cum dracu’ se face că toate crizele – de care statul ar fi de vină – izbucnesc din sistemul privat și integral din cauza acestuia, iar statul este doar chemat să le rezolve?! Cum dracu’ se face că întotdeauna se dă uitării că statul a intervenit – pe seama contribuabililor, căci altfel nu are cum! – și sistemul privat, direct răspunzător de criză, își continuă apoi, cu și mai mare lăcomie, dezastrul în economie, în timp ce „internaționaliștii“ dezvoltă și mai abitir teza primatului piețelor și statului minimal?! Asta, până când jaful destructurează din rărunchi economia, moment în care statul este scos de la naftalină spre a echilibra situația.”

    http://www.cotidianul.ro/vine-criza-stapanul-strain-si-vatafii-interni-pregatesc-urgia-asupra-romanilor-305723/

  2. Dragă Procuror Șef Dr Ma. Expert procuror, doamnă Aca Jurma,
    Stimată doamnă Președinte Judecător Dr.Ma profesor universitar Ana Maria Groza,
    Stimați doamne și domi Procurori și Juriști ai acestor 2 instituții,

    permiteti-mi va rog sa imi finalizez astazi, scrisoarea diplomatica(óficială)˝, din urmă cu cîteva zile. Eu încă fiind, în perioada menstruației mele lunare, regulată. Dar despre care toate colegele dumneavoastră care cunosc detaliat și direct oficial, cazul meu. Ințeleg de ce la mine este de obicei, dureroasă și intrigantă.˝Si oricare dintre juriștii și juristele instituției dumneavoastră au avut dintotdeauna acces, la toate documentele și conturile mele instituționale, de orice natură.
    Adică, la fel ca în cazul oricui altcuiva căruia sunteți obligați să îi verificați, corectutudinea(óricînd și oriunde)˝.
    Iar în contextul în care eu, spre deosebire de tineretul si adultii si bătrînii pesediști(dar și precum mulți alții și altele, de oriunde).
    Eu am fost mereu, împotriva hackingului, violării de copyright si plagiatului(și implicit a lui E.Snowden, J.Assange, Guccifer și alți infractori și infractoare celebri).
    Am făcut mereu toate aceste, din simplul motiv că încă din clasele primare, am început să fim învățați și învățate. Încet încet, ce însemnează CORECTITUDINE: să trăiești corect, într-o societate democratică.
    Dar pentru detalii asociate cu incorectitudinea, vă invit nicidecum ‘sa mergeti la biserica’(asa cum sfatuiesc cretinii, ori pur și simplu fricoșii, pomanagiii, cerșetorii etcaetera).
    Dar eu vă sfătuiesc să luați istoricul școlar(în paralel cu traseul educațional și profesional independent): al tuturor celor care sunt(si vor fi acuzați, de către justiție).
    Fiindcă, pentru cine a fost vreodată pedepsit, în viață: justiția(în cazul în care aceasta este corectă), ar trebui să fie suficientă, pentru a induce teama.
    Cu toate acestea, uitîndu-mă acum pe bibliografia unuia dintre fostele cursuri masterale în limba Engleză, am înțeles.
    De ce in loc sa isi vada ‘lungul nasului’ a.i. sa nu mă mai suspecteze pe mine corectitudinea feminină întruchipată, doar fiindcă nu le plac unora dintre ei și ele(plătiți la fel ca și restul, din banii și sacrificiile mele grețoase mie, ca persoană dovedită complet normală).
    Și-n loc să mă fi caracterizat pe mine ‘ca sunt rea’ fiindca imi place ce se impune tuturor(exclusiv, doar pe hîrtie): la inregistrarea si concursurile de angajare precum și în concursuri și profesie: oriunde in sistemul de stat. În loc să-i fi lăsat pe majoritatea infractorilor de toate sexele și vîrstele și felurile, să își vadă de treabă.
    Mi-as fi dorit sa ma apreciati ca am facut un efort, sa incerc de a intelege(atît anul trecut, în 2ˇ0˝1~7`cît si anul acesta). De ce aveti nevoie de date reactualizate in permanenta, despre mine.
    Si cu ocazia aceasta a neoprit pierdutelor mele sărbători și celebrări personale preferate mie dar nesărbătorite vreodată de către mine, în toți anii aceștia de conducere comunisto-pesedistă(vă atașez lista, la finalul documentului).
    Vă reamintesc că de peste 7-10 ani încoace, eu nu am mai avut cu cine și unde să merg să celebrez, vreodată, zilele mele preferate, în orice an calendaristic.
    Toate acestea, in timp ce inclusiv de Revelioane si de zilele mele de nastere am fost nevoita, sa stau in casa.
    Si nu am primit cadou decit cel mult, o ciocolată și aceeași pereche de cizme pe care bătrînii părinți pensionați de bătrînețe, de aprox.7 ani de zile: au uitat periodic că ‘mi le-au cumpărat noi’, în fiecare din anii anteriori, d.e…
    La fel după cum au uitat că au repetat și repetă aceleași veșnice mitomanii, de toate felurile posibile. Crezîndu-mă la fel ca și restul celor incapabili si incapabile de a mă interpreta și înțelege corect; precum si a le păsa vreodată de mine, așa cum trebuie: proastă și în alte feluri d.a.
    La fel după cum netrebnicii din pesedeu le-au permis periodic INFRACTOR, administratorilor de bloc și vecinilor: să afle ce transmit eu on-line și pe computer.
    Și-n consecință, în imbecilitatea și netrebnicia lor constante, de peste 10 ani încoace.
    Persoanele angajate la ghenă și-n alte munci inferioare(în bloc ori la primărie): nu doar că au avut permisiunea infractoare să îmi citească inclusiv e-mailurile private; însă în funcție de ce se întîmplă la mine în apartament, își fac și ei(ele) programul !!!!!!!!!!
    Toate acestea, prin administrație, primărie și politikia asta veșnic tribalo-musulmano-țigănească-de firea și pandele plus găștile lor ale analfabatismului cu diplome luate pe bani și pe sex, firește..
    La fel dupa cum s-au comportat fiecare din ei identic, in fiecare dintre anii in care ‘eu am decis’ ca taica-meu trebuie sa fie convalescent 3 luni, apoi sa moara si sa fie inmormintat exact in acelasi loc si exact cu aceiasi oameni. Ca intr-un film cretin si violent(Science Fiction): de tipul Steven Spielberg, d.e…
    Ori ca domnul procuror sa fie ‘din nou handicapat’(dar numai citeodata, cind isi aminteste ca trebuie sa se prefaca, a.i. sa protejeze egourile personajelor anormale..…
    Sau ca in alte filme de tipul X-Men, ori cu invazii ale extraterestrilor(existenta acestora fiind dovedita o inventie a partidelor socialist-comunist-nazist, dintotdeauna). La fel ca si religiile subterane ale oraselor antice Italiene, d.e..
    Si care, d.p.meu individual si independent de intelectuala(si d.a.specialista in stiintele comunicarii internationale’): e o trimitere directa.
    La preferintele conservatoare ale personajelor asistate social(indeosebi acele cu dizabilitati si handicap, de orice virsta).
    ..
    Dar stiti….eu am explicat detaliat INTELECTUAL SI CULT, toate legislatiile neschimbate vreodata,ale corectitudinii. Atit inainte de 2010, cit si din 2012 incoace..
    Si-n schimb, mojicii si mojicele habdicapati si cu dizabilitati ori pur si simplu, duhnind de infracționalitatea imbecilității și invidiei: mi-au zis mie că ar trebui să merg să cerșesc bani, la asistență socială.
    De tot nu m-a angajat, nu m-a plătit și nu m-a f…t pe mine nimeni: cel mai mult, începînd de la sfîrșitul toamnei 2007., încoace.
    Și toate acestea, în timp ce mormanele astea de juriste și juriști la tot pasul(în special țigănimea șoferilor și a taximetriștilor de genul țiganului și țiganilor violatori ai spațiilor private și a titulaturilor oficiale, de genul Șerban Nicolae, L.Dragnea și găștile).
    Le-au și v-au poruncit să mă lăsați inclusiv fără de proprietate și de restul drepturilor, proprietăților și libertăților mele constituționale și legale, în detaliu. Și fără un procuror și avocat așa cum eu îi vreau să fie….
    Vă recomand Constituția din 2002-2003(anul publicării), pentru detalii..
    Așa încît, din simplul motiv că eu nu m-am complăcut vreodată precum ați făcut-o dumneavoastră frecvent(în detrimentul meu și al celorlalți cetățeni plătitori și corecți): in lozinca comunisto-socialista celebra ‘MOARTE INTELECTUALILOR’.
    Va reamintesc ca D.N.A.ul a fost intotdeauna prima si ultima institutie oficiala dintre cele pe care eu le-am vizitat(si-am fost inregistrata, cu B.I.ul).
    Inca din prima zi de funcționare a acesteia, la începutul oricărui an.
    In aceștia chinuitori excesiv, pentru mine independent: din 2007 încoace. Fiindcă anterior începusem să vă vizitez, încă odată cu cel de al 2lea an, al instituției..
    Așadar, eu am înțeles din nou de ce trebuie să redau date actualizate asupra suferințelor mele, de fiecare dată.
    Motiv pentru care, o voi face din nou acum: cînd încerc să stau liniștită.
    Fiindcă încă sufăr de acea situație lunară(existentă pînă în jurul vîrstei de 50-56˛ani, numai la orice fată maturizată, precum și femeie sănătoasă).
    Și care, fiindcă eu nu am fost să votez în ultimii ani de repetiții identice a referendumului inițiat exclusiv de catre supra-condamnatul Dragnea, pentru redefinirea familiei(si numai pentru protejarea intereselor membrilor si susținătorilor partidului).
    Si în contextul în care eu sunt dovedită în detaliu, oficial, anual: ‘fără de pată’.
    Reclam idioțenia(lipsa de insuficientă memorie profesională a Înalt Funcționarilor de ambe sexe, avînd slujbe și funcții: tocmai în acord cu ceea ce-i dovedit legalizat ca fiind inteligență peste medie, în cazul acestora).
    Detalii, puteți găsi inclusiv în cartea republicata în 2017, a domnului Acad. Horia Roman Patapievici: ‘Omul Recent’.
    În care dînsul explicitează exact ce am povestit și eu continuu, despre mafia angajărilor și a investițiilor.
    Precum și a ‘succeselor’ vs ‘succesurilor’ din toti acesti ani de cind minerii(muncitorimea) adusă în București în vara anului 1990, ca si celelalte categorii profesionale inferioare si personajele asistate social, de toate felurile.
    Au fost aduse să ucidă intelectualitatea și cultura Romînă.
    În timp ce eu pe atunci, deja fiind premiantă pe Capitală, la ‘CINTAREA ROMINIEI’ si la alte numeroase concursuri culturale, imediat dupa revolutie.
    Am devenit in gimnaziu si in liceu campioana Bucuresteana si pe sector si la alte lucruri: inot, matematica, limbi straine.
    Si d.a. pe intreaga Rominie, la numeroase concursuri de angajare(Externe, Primarie, Arte(Cultura) si la inca alte citeva). Niciuna dintre acestea neaducindu-mi mie vreodata pina acum, ANGAJAREA…
    Totul intotdeauna, din acelasi vesnic motiv al neaplicarii corecte(in fiecare detaliu), ale cerințelor oficiale ale angajării, din anul 2002-2003^. În timp ce curios este d.a.că aceste precizări detaliate din L.76/2002, au fost stabilite printr-un referendum anterior, in jurul anilor 1990.
    Și-anume acele atestînd realitatea că doar persoanele neasistabile social(neasistate), cu vîrsta de peste 14 ani. Numai aceste pot fi angajate, în muncă contractuală(plătită).
    În contextul în care redefinirea familiei m-a interesat din ce in ce mi puțin, pînă la ‘deloc’. Incepind cu terminarea studiilor mele masterale.
    Dar cel mai mult, odata cu vara anului 2016.
    Atunci cînd eu am mințit(și sper că pentru ultima oară în viața mea, într-un concurs de angajare, oficial): în cadrul examenului de avansare în grad diplomatic, la Ministerul Romîn de Externe.
    Fiindcă imediat după aceea, în toate examenele instituționale oficiale, ce au urmat: am fost excesiv de sinceră(și supărată), întotdeauna.
    Motiv pentru care, nu m-a mai angajat dar nici nu m-a mai intervievat vreodată, absolut nimeni. Absolut nimeni, în afara amicilor mei care m-au intervievat constant(dar fara sa ma angajeze): in cadrul Direcției Naționale Anticorupție.
    Totul, în țara și-n lumea asta comunistizate și comuniste în care părinții mai mult rău mi-au făcut, decît să mă ajute, VREODATĂ !!!!!!!
    Si mai ales fiindca E.U., mai mult decit Rominia, a fost inca de la inceputurile sale, cel mai mult: o entitate geopolitică.
    De peste 15°ani încoace, eu am reclamat toate jocurile acestea ale tuturor, pe toate planurile existențelor. Ca fiind încercate ori repetate identic, doar pentru. Pentru satisfacerea alter-egoului anormalităților umane, ale tuturor națiunilor.
    Cu accent, pe acel al tineretului si adultilor cu handicap, precum si dizabilitati(clinice, fizice, psihiatrice si mentale).
    Fără a se putea vindeca vreodată, orice ar face(lucru atît dovedit medical, cit si observabil de peste 15 ani încoace, în statisticile oficiale.
    Cu toate acestea(și mai ales că mi s-au refuzat relațiile complete, de(cu)către domnii diplomați(funcționari publici de ranguri înalte) și domnii procurori(asemeni) de care eu am fost si voi fi permanent, cu adevărat interesată,
    Eu personal(încă de dinainte de a deveni oficial, creștină Romano-Catolică): am avut o moralitate foarte complexă, deosebit de educată.
    Precum puteți citi d.a., inclusiv în acuzațiile aduse de către mine, oficial. Parchetului și D.N.A.ului, împotriva condamnatului Dragnea.
    Precum si impotriva tuturor celorlalți angajate și angajați ori colaboratori și susținători ai acestuia, de ambe sexe(și prioritar, femei).
    Care m-au pus ori direcționat infractor, către personajele asistate social(în special avînd dizabilități ori handicap), încă de cînd eram adolescentă.
    Și toate aceste fiindcă eu am refuzat, dintotdeauna(încă de la începuturile pubertății).
    Am refuzat eu dintotdeauna, fără oprire. Să am vreodată, relații intime: cu bărbați în vîrstă, căsătoriți, divorțați, asistați ori asistabili social(inclusiv categoriile celor mult mai tineri, ca mine).
    Iar interesul meu pentru persoane a fost din anul 2007 și neintrerupt, din 2010 încoace.
    A fost doar pentru funcționărimea, din țări Europene(membre sau nu E.U., fără excepție), ori din S.U.A. și Rusia(dar numai din anume puncte de vedere, în cazul fiecăreia).
    Și mai ales în contextul în care, deși nu mi-a plăcut nici nu îmi place mentalitatea colectivisto-bolșevico-comunistă a Rusiei. Pe care o cunosc inclusiv din cîteva comunicări cu Ambasada acestora, încă de-acum aprox.15 ani de zile). Precum si cu ceea ce mi s-a intimplat permanent datorita acestora, mai ales in anii alegerilor prezidentiale, ale acestora(ca si in cazul celor din S.U.A.), deasemeni.
    Ca om de cultura si intelectuala independenta: desi apreciez in mod egal, literatura clasica a acestor 2 națiuni. Eu personal, am valorificat infinit mult mai mult, dintotdeauna: arta plastică Rusă(din toate timpurile). Dar, hey: n-a emigrat cumva inclusiv V.Kandinsky, in S.U.A. ???
    În timp ce moștenirea mea strict neartistică, din familie: mă atrage dintotdeauna inclusiv pentru civilizații, ca acea din Japonia.
    Deși eu știu deasemeni despre Japonia(la fel ca și China, deși la China e de înțeles prin însăsi comunismul acesteia).
    Am aflat că inclusiv una dintre cele mai civilizatele națiuni ale lumii(Japonia): se află în topul țărilor cu mafie și criminalitate, crescînde.
    Cu alte cuvinte, în calitatea mea de heterosexuală și sănătoasă dovedită(atît prin naștere, cît și prin preferințe și educație anual re-dovedite oficial, deasemeni).
    Deși nu mi-a păsat vreodată de voi avea un partener care poate suferi , de o boală internă ce nu îi permite să mă lase vreodată, însărcinată(eg.cazul dlui Președinte K.W.Iohannis).
    Eu personal am refuzat, dintotdeauna: să am relații intime: cu imorali, infractori, inculți, anormali(clinico-fiziologic-psihic), prost educați ori tembeli.
    Ori avind o vîrstă (foarte) înaintată sau mai mică decît a mea, deasemeni.
    Și mi-am permis să fiu selectivă, atît datorat corectitudinii mele detaliat dovedită anual, din anul 2007 încoace.
    Dar mai ales, într-o Romînie și o națiune și o întreagă comunitate U.N.
    Cu un număr dublu și mult mai mult ca dublu, al procentajului masculin(față de acel al femeilor).
    Cu toate acestea, de nu as fi Mastera cu medii de top, in 2 discipline politice si economice, distincte. Si mai ales, in strict specializarea ‘DIPLOMATIE’, aleasa de catre mine.
    As fi foarte surprinsa, pentru realitatea pe care v-o destăinui.
    Anume că de peste 10 ani încoace, nu am mai întîlnit niciun bărbat si mai ales unul apropiat, necesitatilor si dorintelor mele(precum și nici femele) normali, deci pe interesul meu.
    Si toate acestea, desi am fost in multe locuri pina in urma cu aprox 7 ani(cind au reinceput inclusiv scenetele de imbolnaviri, convalescențe, morți și înmormîntări repetate și incredibile ale tatălui meu).
    Toate acestea, în exclusivul și veșnicul beneficiu al infracționalității și a asistaților și asistatelor social de feluri diverse, în Romînia(!!!!!!!)
    Și care mie mi-a demonstrat încă de peste 15 ani, de cînd am mers să reclam încontinuu în diferite instituții(dar prioritar si aproape exclusiv in anii in care tatal meu și-a înscenat moartea, lăsîndu-mă într-o sărăcie și o mizerie infecte).
    Mi-a demonstrat cit de neinsemnati suntem fiecare din noi, in raport cu incredibilele mafii din familii, administratie, politica si din mediul de-afaceri precum si din mafia populatiei civile, deasemeni !!!!!!!!!!!
    In timp ce din cauza acestora, eu personal cintaresc continuu, din anul 2007 incoace aprox.50 kilograme, la o inaltime de 1.70(talia Slim si bustul 75 B-C, deasemeni).
    Iar atunci cind am fost ori sunt angajată, cîntăresc mai puțin, decît aceste kilograme.
    In timp ce in toti anii in care taica-meu s-a prefacut mort(iar in ultimii 5˘eu chiar i-am dorit din tot sufletul, sa fie pentru ultima oara).
    In exclusivitate în acești ani eu am fost să mă plîng(pe lîngă doamnelor psiholog și psihiatru, precum și medicului meu de familie): DIRECȚIEI NAȚIONALE ANTICORUPȚIE.
    Și vă asigur că nu am obiceiul să îmi pierd viața în apartament ori sa merg sa ma pling, de nu am motive impotriva vointei mele.
    In primul rind, fiindca nu am avut vreodata, o mentalitate conservatoare ori populista(socialista, comunista, monarhista etcaetera).
    Iar apoi, deoarece sunt Bucureșteancă completă, de la vîrsta de cîteva luni de zile.
    Și, cu toate că e firesc că nu cunosc multe părți ale Capitalei, vă reamintesc.
    Că am început să folosesc toate mijloacele de transport, fără excepție(și pentru zone diverse, ale Bucureștiului). Incă de dinainte să mă fi înscris, în clasa primară.
    Si-ntotdeauna cu exceptia anilor cind am fost studentă, în prima mea facultate; apoi încă 1 an.
    Ca urmare a unei operații ovariene pe care am avut-o(la cîteva luni de la începerea vieții mele intime, la 25 ani de zile).
    Astfel intotdeauna, de cind am parasit adolescenta si foarte prima tinerete. Eu am plătit inclusiv, pentru transportul public: numai pentru mine si in numele meu, inclusiv pe baza buletinului de identitate.
    Si fără să fiu d.a.înregistrată în vreuna dintre categoriile personajelor asistate social(adică acele beneficiind de numeroase gratuități, avantaje și scutiri diverse).
    Dar dumneavoastra stiti la fel de bine ca si mine(cu cele mai complete dovezi, cu putiință): toate aceste lucruri.
    Iar in calitatea mea de nedoctoriță, însă de femeie profesionistă, deosebit de cultă și avînd d.a. deja experiența unui cancer ovarian, în prima perioadă a tinereții mele.
    Vă reamintesc că menstruația regulată, este singurul lucru care le permite medicilor să știe, despre o fată ori femeie. De poate să rămînă însărcinată, vreodată.
    La fel după cum este ciclul hormonal regulat(dar invizibil extracorporal), al bărbaților.
    Și este d.a. acel lucru inexistent, ori inexistent regulat: la fetele și femeile cu dizabilități și(sau) handicap; precum și la acele fiind strict bolnave ovarian: ori uterin.
    Asa cum d.a. sunt, inclusiv doamnele si domnii de orice virsta dintre acei intrați la menopauză și la andropauză, d.a…
    Precum in echivalență nu pot d.a.sa produca copii: atit băieții și bărbații puberi avind dizabilități, ori handicap. Sau cei suferind, doar de impotență.
    Niciunul dintre aceste și acești, neputînd să mai procreeze(ori să mai procreeze, de-au fost vreodată sănătoși ori sănătoase si au putut, vreodată)
    Revenind: fiindca eu sunt complet sanatoasa, am menstruatie lunara, regulata(cu durata de citeva zile, lunar). Si, fiindca sunt atit anemica precum si dezavantajata d.t.p.d.v., din 2007 incoace.
    Ei bine, pe mine ma doare burta, ma dor urechile si ochii acut si ma dor d.a., muschii: in aceste momente(si in aceste zile).
    Si de aceea nu pot face mare lucru, decit sa stau si sa scriu la computer, ori sa merg in oraș sau sa dansez d.e…..dar nu atit de ‘perfect’ cum o fac cind ma simt bine,,
    Dar nu am nici bani, precum nicio înclinație să îmi părăsesc vreodată, apartamentul.
    Pentru acest cartier si oras din ce în ce mai murdar, fara evenimente culturale reale(si mai ales gratuite, ori cit mai ieftine).
    Si plin de scîrboșenii umane, peste tot fără excepție: de foarte mulți ani de zile încoace).
    Ori , tot in perioada aceasta: eu nu pot decit sa dau cu aspiratorul si sa fac alte citeva treburi casnice, minore(´dintre cele la care am pricepere)˝.
    Cu toate ca, in momentul in care doare o parte a corpului, citeodata(percepție umană deasemeni inexistentă la oricare dintre persoanele de orice vîrstă, avînd dizabilități ori handicapuri: deci stări permanente).
    Ei bine în aceste momente, nu cred ca sunt singura lipsită de orice predispoziție ori forță, suficiente(de a munci(activa), în orice fel de activitate….
    Lucru care pe mine personal, mă face să revăd cîteva dintre cursurile foste de Masterat(toate fiind în limba Engleză, între anii 2ˇ010-2012(vara).
    În care, pe lîngă acelea dedicate atît statisticilor matematice, cît și interpretărilor acestora în viața instituțională din Romînia precum și din Națiunile Unite.
    Ni s-a predat(mie, pentru prima oară în viață), ce însemnează în diferite națiuni și continente: corupția, frauda, infracțiunea etc…
    Și, vă reamintesc: cu toate că este foarte posibil ca numai eu între toate și toți ceilalți colegi, să nu fi fost vreodată înscrisă(complet oficial), ca făcînd politică.
    Ori colaborînd contractual cu un anume partid, sau organizație politică sau administrativă). La fel precum nu am colaborat vreodata eu contractual cu justiția, ministere, primării ori alte instituții ale administrației guvernamentale.
    Deci diferit atît de dovezile pe care eu le-am adus anual, de la 22 și 27 ani, asupra integrității mele, în detaliu.
    Dar și diferit de plățile, taxele, impozitele și contribuțiile lunare pe care eu le-am făcut ori care s-au făcut în numele meu și pentru mine, de atîția ani de zile.
    In aceste conditii eu vă scriu(cu internetul deschis în fundal), ca să vă rog.
    Să mă ajutați să cîștig cum nu mi s-a mai permis mie deloc, începînd din anul 2007`încoace.
    Vă rog să mă ajutați să cîștig,(pe) cine vreau si imi trebuie.
    Doar fiindcă am fost permanent corectă și integră, în corectitudinea mea(în fiecare dintre detaliile confirmate oficial periodic), ale acestora.
    Să le rezum, d.p.d.v.al funcționarului public(profesiei) de rang înalt: sănătatea clinică-fizică-psihiatrică; cazierul curat(fără de acuzări ori condamnări penale, d.a.); studii postuniversitare de lungă durată(și toate în sistemul de stat d.a., fără excepție) si medii intotdeauna, intre 9 si 10.
    Toate acestea, într-o Romînie și o lume întreagă(dar cel mai mult în E.U., Romînia).
    Care, din cauza acelor cîteva lucruri despre care ni s-a predat explicit nouă(doar generației între toamna anului 2010 și vara anului 2012: au involuat, în permanență.
    CU MENȚIUNEA CĂ ORICE FEL DE COMUNICARE PE CARE EU PERSONAL AM FĂCUT-O ȘI O FAC, ESTE DINTOTDEAUNA, TRECUTA. PRIN MINTEA, CREIERUL MEU SI EXPERIENȚELE FORMALE(EDUCAȚIA) ȘI INFORMALE(CULTURA), ACESTORA..
    Și mai precis, prin capacitatea mea strict individuală și independentă a minții mele, de a judeca(și acționa)CORECT(legal-inteligent si etic, in acelasi timp).
    Si care nu au avut si nu vor avea vreodata o legatura, cu ‘băieții cu ochi albaștri’ copii și nepoți infractori, cu handicapuri și dizabilități ai securiștilor, în Romînia.
    Adica oamenii pe care eu i-am dovedit vinovați Parchetului și instituțiilor Ministerului Public, ca și poliție(oficial, la fel cum am făcut-o d.a., inclusiv in cazul părinților, rudelor, foștilor angajatori de ambe sexe(predominant femei).
    Precum și împotriva unei mari părți ale fostelor și foștilor colegi(de școală ori de servici), d.a. Adică, exact precum psihiatri și antropologi faimoși precum Ctin Rădulescu Motru au demonstrat d.a., despre valorile, inculturile și mentalitățile popoarelor.
    Iar nouă personal(celor aprox. 30 studenti prezenti la fiecare curs, in persoana: dintre toate personajele figurind ca fiind d.a, inregistrate, in cursurile masterale).
    Printre deosebit de multe lucruri care noua ni s-au predat(detalii, în doc.care îmi descrie cultura însușită, prin educație). Ni s-a predat cu lux de amănunte, în studiile oficiale de Master de 2 ani(ștampilate împreună cu detaliatele mele competențe, de către însăși COMISIA EUROPEANA si ministerul sub conducerea dlui Ministru Daniel Funeriu).
    Ni s-a predat cu exactitate in cei 2 ani masterali in cadrul Facultatii de Relatii Economice Internationale a A.S.E., in Bucuresti. Ce insemneaza corupție și fraudă, în diferite continente.
    Si prioritar, în Romînia, E.U.(nicidecum Europa) și S.U.A. (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
    In timp ce, de facem calculul politico-economic pe care e obligat sa il faca corect, orice angajator(manager) inteligent si profesionist(complet dispăruți din Romînia anilor post-revoluționari).
    Ei bine, de facem-asa cum trebuie-acest calcul, in Curriculum meu Vitae si in doc,atasate lui.
    Desi am fost admisă întotdeauna gratuit, la toate studiile mele universitare și postuniversitare în instituțiile de educație, Romînești.
    Vă reamintesc că acest lucru a rezultat pentru mine, ca și pentru un număr mic de colege și colegi admiși odată cu mine, dintre toți competitorii.
    Doar pentru mine personal cel mai mult, a rezultat. In alte costuri suplimentare, de toate felurile.
    Si pe care fiecare dintre noi le-a resimtit diferit, in urma resurselor financiare si materiale, ale fiecaruia(fiecareia).
    In timp ce eu personal, nefacind vreodata parte din personajele avind avantaje, din urma asistenței sociale(financiare și logistice), in oricare dintre felurile acesteia(deci părinții mei nu au fost nici securiști ori politicieni d.a, vreodată).
    Eu personal am fost nevoita sa fiu cinstita, inca de mic copil. Incepind de la si in urma examenelor de admitere complexe, pe care eu personal le-am inceput si continuat.
    Eu personal, fix de la virsta, de 14ani(cind am părăsit înotul de performanță, pentru a da examenele de admitere de 3-4 zile, intreaga mea viață).
    Continuind pînă acum, aproape de 40 ani(si deasemeni după aceea, conf.obligativităților mele de a fi corectă, pînă la pensionare).
    Iar eu am început cu examenele de admitere de la 14˘ani(virsta legalizata, pentru inceperea muncii).
    Intii, in liceul de arte,(acel pe care l-am absolvit în același an, cu accidentul meu mortal dovedit a fi fost cauzat de catre dl.Dragnea, prin colaborarile si colegialitatile lui pesediste)..
    In natiunea asta care nu m-a angajat si nu m-a platit in schimbul contractelor de munca din trecut, dupa cum puteti citi in doc.mele.
    Si mai ales in acest oras in care eu, femeie sănătoasă complet din 2007 încoace, asa cum am dovedit Direcției Naționale Anticorupție și Parchetului General.
    Am dovedit cum si alte personaje si dl.Dragnea a discutat personal în special cu numeroase doamne angajator și d.a.alți angajate și angajați: să Nu mă angajeze.
    Si cum puteti afla d.a., de la colegii dumneavoastra din Parchet si din D.N.A. si din Tribunal.
    Carora eu ma pling in persoana de peste 15 ani, incoace.
    Iar in aceste momente cind stau in fața laptopului ma simt, ingrozitor(fiind cu intreaga mea musculatura, slabita).
    După ani întregi, de zile: în care de abia mi s-a permis să fac antrenament de forță, de numai cîteva ori, anual.
    Dar nicidecum mi-a fost mie interzis de către medici, ori de către justiție, vreodată(ba chiar îmi este pentru întreaga mea viață fără de pauze lungi, specific recomandat). Și mai ales fiindcă am fost una din campioanele la înot exclusiv școlar, pe București: în jurul vîrstei de 14 ani.
    Și deasemeni tatăl meu inginer a fost în tinerețe sportiv de performanță, precum și cîștigător: dar nicidecum pe București.
    Însă din 2007-2008, mie mi-a fost interzis, sa mai fac sport, ori sa ma simt vreodata, bine.
    Adica, mi-a fost impus dictatorial si infractor, ca eu sa ma simt bine. In prezenta personajelor de ambe sexe și de toate vîrstele legale, posibil: avind dizabilitati, ori handicap.
    Adica, exact in prezenta acelor personaje pe care eu le-am acuzat fara oprire, incepind din anul 2007, in sus. Si care inca cu mult dinaintea acestui an(cind eu la fel de sănătoasă clinic și fizic și mental fiind, mergeam și mă cazam singură în concediile ori vacanțele de vară, la hotele din Romînia).
    Mi-au fost infractor si neprofesionist administrate(si inclusiv impotriva vointei si a necesitatilor, drepturilor si libertatilor mele): in viața și în existența mea, zilnică. Motiv suplimentar ce m-a determinat d.a.să nu mai părăsesc decît rareori apartamentul de 3 camere, în ultimii peste 10 ani de zile.
    Și-aproape exclusiv(dacă puteți crede), în anii în care ‘Ciuma Roșie’ a fost la conducere.
    Iar directori ai R,A.P.P.S. si manageri de ambe sexe ai unor institutii ori firme publice ori private, d.a.: mi-au explicitat mie in calitate de CONSUMATOARE NORMALA.
    Mi-au explicat per-so-nal ca Eu nu am voie sa ma pling, in calitatea mea de plătitoare onestă(!!!!!!!!!!)
    Să nu mă plîng, fiindcă sunt pusă în compania personajelor vizibil asistate social(financiar), de toate vîrstele, sexele etcaetera…
    si asta, nemaivorbind de conducerea Ministerului Transporturilor si a celui de Interne precum și ale primăriilor și tuturor instituțiilor guvernamentale comportîndu-se infracționar față de mine, de peste 10 ani încoace..
    Și pe care eu le-am reclamat periodic, la C.E.D.O. si altor institutii Europene.
    Precum am facut-o inclusiv in februarie a.c., cind am trimis prin posta(apoi am lăsat copii actualizate Ministerului Romîn de Externe și d.a. am arătat, Ambasadei Spaniei din București).
    In această națiune, a veșnicilor interpreți(oameni proști și prefăcuți și hoți, adică artiști si artiste fără de certificări de specialitate).
    În consecinta, mi-a fost întotdeauna interzis mie sa mai practic sportul regulat(din 2007`incoace:, în exclusivitate).
    De către politicienii și ceilalți angajați corupți și frauduloși(adică răi). Fiind vinovate si vinovați, de toate felurile de fraudă(furt) și corupție.
    Si de trimiterea după mine să mă înfunte-necăjească-obosească(în exclusiv anii cînd partidele dlor. Dragnea-Dăncilă-Ponta-Crețu etc,, sunt la guvernare. Prioritar ori in exclusivitate, persoanele asistate social(cu accent pe acele avind handicap sau dizabilitati, de orice virsta ori sex).
    Si care angajatori, angajati si politicieni, d.a.
    Dupa ce ca exact de atunci m-au lăsat fără de locuri de muncă plătite, vreodată(deși toate contractele de angajare fără excepție, au fost legale și legalizate d.a.). Din anul 2007-2008 incoace, fara oprire. Au trimis în fiecare moment după mine, să mă hîrțuiască-urmărească-intersecteze-copieze etc.
    Exact personajele care deja ne vor fura mereu legalizat, numai și numai pe noi, persoanele normale(fie ca suntem angajati, ori nu).
    Adică, m-au interceptat mereu ilegal si cretin, cu asistații și asistatele social, de absolut orice natură.
    Dintre toate persoanele avînd, de la 14 ani în sus. In special scirboseniile de tineret, copii si adulti cu dizabilitati/handicap…
    Și care toate și toți fără excepție, se fac vinovați și vinovate dintotdeauna și pentru totdeauna.
    De toate formele de infracțiuni=nesimțire, pe care eu le-am comunicat cred de sute de mii de ori, doar în ultimii cîțiva ani(și de alte sute de mii de ori, în anii precedenți).
    Aceste, fiindcă am fost învățată încă de mic copil, întîi prin școli/facultăți(unde rareori au fost vreodată pedepsiți și pedepsite persoanele vinovate de tot ce e menționat în codul penal, ca fiind interzis).
    Apoi, prin intermediul dumneavoastră direct, la Direcția Națională Anticorupție și în cadrul A.N.I. , deasemeni(deși aici mult mai puțin, ca in cadrul D.N.A.). Eu personal am fost învățată și supravegheată oficial continuu de către dumneavoastră, din 2007 încoace: să nu fur(plagiez, copiez, să fur idei ori informații), oficializat academic, ori strict profesional. Adica, să nu fac ceva care să mă poată vreodată încadra, in categoriile atit de multe.
    Ale scirboseniilor de oameni ce violeaza P.I.B.ul Rominiei in primul rind, apoi pe acel al Natiunilor Unite d.e.
    Adica, in cei aprox.20(douazeci) ani de cind ne cunoastem, va reamintesc.
    Ca doar pe mine m-ati supravegheat, atent.
    Poate fiindca, eu ma indragostisem acum 20 ani, intii on-line. De un acelasi ‘porc’ de domn procuror care inca de dinainte ca P.N.A. sa fi fost redenumit, in D.N.A.
    Mie imi comunica regulat, on-line: si intotdeauna, la fel de profesionist comunicat ‘empatic’, față de o fetiță ca mine. Mie-mi comunica încă de atunci, că ‘Dosarul a fost clasat’.(Do u remember that, my SEMANTIC eternal love??)
    Si care domn nu s-a aratat interesat vreodata, de mine. În modul în care eu am vrut și vreau, de la orice bărbat( doar dintre cei pentru care am, interes).
    N-a fost vreodată interesat, de mine(din cîte îmi amintesc eu din ultimii peste 10 ani de comunicări cu instituțiile dumneavoastră).
    Decit precum sunt interesati dintotdeauna fara exceptie, ‘bărbații moderni’(fara a fi feminista ori misandristă, în mod peiorativ îi denumesc eu, așa).
    Adică, în calitatea mea de femeie care strict în prima ei tinerețe, a încercat să digere cîteva cărți despre diferențele psihice și de comportament, zice-se native: între femei și bărbați).
    Însă pe catre eu citindu-le parțial(deși foarte atent), le-am aruncat din mînă, cu dispreț.
    Adică a fost interesat la fel ca si celelalte personaje pe care eu le-am reclamat mereu, inclusiv de violarea proprietății mele, private(inclusiv comunicările private pe internet).
    Si nu vorbesc eu aici, nici de ITiștii si celelalte persoane angajate, la D.N.A.
    Anume, am concluzionat că diferențele între oameni(și sexe, d.a.): au ca fundament, exact ceea ce ni s-a predat.
    În strict unul dintre numeroasele cursuri(și examene, firește), din cadrul programului de Master pe care eu și alții și altele(Romîni și străini) l-am urmat, în București.
    Și care sper că mi-au înțeles reacția față de politicile externe duse de către aceste guverne de mafioți curve cretine și analfabeți, mînă în mînă cu serviciile secrete și cu asistența socială de toate categoriile, la noi.
    În cazul în care au observat reacția mea de săptămîna trecută, în timp ce mergeam în mijlocul drumului public (ca să mă feresc nicidecum de prezenta cetatenilor sănătoși, dintre toți acei prezenti citeodata în fața ambasadei Siriei; dar mai ales, de acei din partea dreapta a drumului.
    Venind dinspre farmacia din acea reședință în care a locuit un prieten al stră-străbunicului meu Deputat P.N.L.: ambii aceștia fiind uciși, de către comuniști(în jurul anului 1900).
    Reactia mea de saptamina trecuta, a fost obligata, numai de prezența tineretului.
    Si mai ales a tineretului cu dizabilități și handicap, urmărindu-mă în fața tuturor instituțiilor publice Romîne și străine, prin fața cărora trec(și mai ales prin fața Ambasadelor Siriei, a celor Arabe, a Ministerului Romîn de Externe etcaetera).
    Persoanele vizibil anormale si nerecuperabile vreodata clinic-fizic-psihiatric(mai ales).
    Si care au devenit atit ucigași și ucigașe ai finanțelor naționale și mondiale, deasemeni(de-atît de mulți ani). Dar mai ales au devenit aceste si acesti scirbosi irecuperabili(si aduși ori aduse în această stare, prioritar numai din vina lor: în cazul în care nu au fost victimele unui atac terorist adică armat, ori a unor procedee teroriste violente, precum ale derbdedeilor de la ISIS, din mafiile țigănești, musulmane, turce etcaetera). Pentru mai multe detalii, căutați în librăriile și bibliotecile naționale, cărți despre ‘terorism’…
    Cu toate ca din punctul meu intelectual liberalo-politic strict independent, de vedere: ‘TERORISM’mai poate desemna deasemeni, inclusiv furtul financiar pe care il produc de ani incoace asupra mea si a celorlalte personaje neasistabile si neasistate social, intre virstele de 14-65 ani.
    Prin simplul fapt ca beneficiaza de avantaje nemeritate si nefiresti d.a., prin 1,normalitatea si 2. banii nostri de oameni normali(medical, legal si profesional-democratic).
    Aceste si acesti beneficiaza inca de dinaintea comunismului(insa amplificat exacerbat numai odata cu inceputurile si avansul comunismului, de peste tot).
    Au beneficiat dintotdeauna gratuit, de lucrurile pentru care noi cei si cele fiind dovediti normali clinic, legal si democratic, deci institutional profesional. Noi numai, suntem obligati sa le finanțăm(direct, ori indirect).
    Iar eu mă plîng fiindca aceste si acesti au devenit de zeci de ani incoace, mindria poporului Romin, dar si a Natiunilor Unite !!!!!!(de peste 10-20 ani incoace, mai ales) !!!!!!
    Și cind vorbesc despre violarea spatiilor mele private, nu ma refer si nu m-am referit, vreodata. La spațiile comune de orice fel, existente într-o relație de cuplu(oficializată, ori nu).
    Însă discut de netrebnicii și netrebnicele ce m-au fraudat continuu în primul rînd în orașul și nația asta, între toate. In care eu am fost totdeauna singura intr-o relatie de necuplu(oficializat). Indiferent cind am avut partener(în pat), ori nu…
    Astfel, am reclamat oficial(la poliție și la direcțiile Ministerului Public).
    Veșnic neschimbata permisiune a acestor masculi și(sau) femele,(ori ambele, în același timp), de a mă fura.
    Ca să formeze împreună cu mine, un număr de cel puțin 2(ori 2 și un copil). Auzi !!!!!!!!!!!!!!!!!
    De parcă dumneavoastră și colegii dumneavoastră în orice act de justiție, vreodată: i-ați(le-ați) judeca vreodată pe oameni în cuplu, ori i-ați și le-ați achita fiindcă…au copii, d.e. !!!!!!!!!!!
    Ori de parcă vreodată, conf.constituției și a legislațiilor detaliate, eu personal ar trebui vreodată să am deferență pentru cineva, în afara mea deci de mine !!!!!!!!!
    Atîta vreme cît nu am fost vreodată logodită ori căsătorită și nu am avut ori am vreodată, copii !!!!!!!!!!!
    Și nici nu am d.a.kef să am, deși pot: de nu sunt căsătorită oficial(cu actele de rigoare și necontrafăcute, la primărie).
    Și numai după ce, în cadrul relației complet oficializate cu acordul scris și ștampilat, al fiecăruia dintre noi(și cu martori în prezența angajaților guvernamentali de acolo, d.a.).
    Atît eu cît și soțul meu(atît în acte, cît și în pat și în aceeași locuință cu mine etc..). Noi ambii am conveni d.a. legalizat: să facem un copil(adică cel puțin 12 luni de relații intime regulate și fără protecție, între noi)..
    Timp în care deasemeni, mie ar începe să mi se umfle puternic burta și să merg la ecografie, săptămînal !!!!!!!!
    Și deasemeni, nici nu am fost eu angajată vreodată ca profesoară, învățătoare ori asistentă social sau politiciană și funcționară publică, de vreun fel !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    MI-ESTE ATÎT DE SILĂ DE NAȚIA, ORAȘUL ȘI LUMEA ASTA DE CERȘETORI ȘI POMANAGII ADICĂ HOAȚE ȘI HOȚI AVÎND PRETENȚIA NERUȘINATĂ SĂ LE DAI ATENȚIE ORI ORICE ALTCEVA, DIN CE AI TU !!!!!!!!!!!!!!!
    ȘI FIIND MEREU AJUTAȚI ȘI AJUTATE SĂ FACĂ ASTEA, DE HANDICAPATUL ȘI HANDICAPATA OTRI PUR ȘI SIMPLU VEȘNIC ACEIAȘI FURÎND INFORMAȚIE DE LA MINE, URMĂRINDU-MĂ CU ATENȚIE DE HOȚ ȘI AGĂȚÎNDU-SE CU CREIERELE LOR VEȘNIC NESCHIMBATE DE POPULISTE ȘI POPULIȘTI INFRACTORI(COMUNIȘTI ORDINARI), DE ORICE LUCRU PE CARE DEU ÎL FAC !!!!!
    D.E., CÎND EU CUMPĂR CAFEA ‘3 in 1’ de exemplu, iar astea si astia ma urmaresc ori trec pe linga mine intenționat, ca să formeze împreună cu mine un nr. De cel puțin 2, ori 3 !!!!!!!!!!!
    Dumnezeule: daca am indulgență dintotdeauna pina la un punct numai, doar pentru mama si pe tata(dar nicidecum pe prieteniile, rudele lor si celelalte persoane etc.).
    Eu personal, cu MINTEA ,MEA MEREU INDEPENDENTĂ ȘI STRICT INDIVIDUAL FIIND DOVEDITĂ NEINFRACTOARE VREODATĂ, ATÎT DINAINTE CÎT ȘI DIN 2007 ÎNCOACE …
    CHIAR NU AM ȘTIUT VREODATĂ UNDE MAI POT MERGE VREODATĂ, SĂ SCAP DE ACESTE HOARDE DE PERSONAJE SI DE PERSONAJE AVIND LA MINE(ORI PRIN MINE) PRETENTIA DE A FI ASISTATE, SOCIAL !!!!!!!!! ORI DE A OBTINE AVANTAJE SI AJUTOR, PRIN MINE(CA PERSOANA PRIVATA SI STRICT INDEPENDENTA D.P.D.V.AL HIRTIILOR LEGALIZATE, NUMAI) !!
    CU TOATE CA ACESASTA VESNICA PRETENTIE A CELORLALTI SI CELORLALTE, E NU DOAR JOSNICA, DIN PUNCTUL MEU SI AL EDUCAȚIEI STRICT OFICIALE, DE VEDERE !!!!!
    INSA E DEASEMENI ILEGALĂ ȘI JOSNICĂ DIN PUNCT DE VEDERE AL JUSTIȚIEI, EXCLUSIV !!!!!!!!!!
    Iar eu in calitatea mea oficial administrativa, cea mai inalta(din nou individuală și independentă, pentru întreaga mea existență: indiferent de mă voi căsători vreodată ori voi mai avea vreodată un loc de muncă, ori imi voi da doctoratul oficializat ca atare, ori nu…
    Remarc ca toate aceste neschimbate vreodata mentalități de a fi asistat, ori asistată social sau legalizat(și-n special, prin simpla prezență a mea și orice aș face eu, oricînd)…
    Remarc de peste 20 ani incoace(pe cind eu eram in al 2lea an in 1a facultate si-mi incepusem corespondența cu Parchetul Național Anticorupție, de vă amintiți).
    Toate acestea s-au intimplat si continua sa se petreaca, identic. Exact ca în orice formă de comunismo-conservativo-socialism-bolșevism; nazism-populism-dictatură-anarhie-republică; libertarianism. Ori, exact precum este deasemeni povestit, ca fiind o constanta acțiune a securității: în cartea doamnei Ph.D. Ma. professor mrs.Katherine Verdery. Ca si in multe altele, deasemeni: Rominesti, Europene si non-E.U., d.a.
    In aceste conditii a veșnicelor hărțuiri ale mele inclusiv de vecine și vecini, pe lîngă toate și toți restul pe care îi acuz.
    Continui să vă distrag atenția, redactîndu-vă. Și în această însorită zi, de miercuri.
    Tocmai ca sa va reamintesc de cursul ‘Judecătorul național, la confluența principiilor efectivității dreptului Uniunii Europene și autonomiei procedurale naționale’. Precum si de titulatura mea oficiala, acordata de catre Facultatea de Stiinte Juridice, din Bucuresti(dar pe care eu, ca necomercianta de vreun fel, nu indraznesc sa o numesc vreodata, diploma(calificare) de ‘jurist’,
    In primul rind, din respect veșnic pentru munca mea de zile și nopți fără mîncare, relaxare, odihnă ori somn. Dar numai cu cafele după cafele, 1-2 sandwiches zilnic, un măr și vitamine.
    Și toate pierdute în fața cărților și caietelor de cursuri, ca și după anii de după facultăți, pentru proiectele de la servici.
    Adică pentru examenele neîntrerupte, din viața mea.
    Și în al doilea rînd, din respect pentru dumneavoastra, ca si ceilalti doamne si domni procurori avind titulaturi academice, OFICIALE(nicidecum ‘la privat’).
    Precum si experienta dumneavoastra profesionala, de necercetare(adica cercetare cum am facut mereu in domeniul justitiar, eu). Iar eu am inceput cercetarea strict individuala in domeniul OFICIAL al justitiei, de la virsta de aprox. 20(douazeci) de ani…
    Dar mai ales eu am respect neoprit, pentru studiile dumneavoastra postuniversitare de lunga durata precum si experiente profesionale CORECTE, in strict domeniul judiciar.
    Și, întrucît erați în prezența fiicei dumneavoastră(cu vîrstă apropiată mie, din cîte rețin). Deci fiind noi intotdeauna 3 femei sănătoase și neasistate social, neetnice(deci neminoritare, din punct de vedere al democrației înțeles prin majoritate statistică administrativă, în price națiune).
    Vă reamintesc că, potrivit Constituției Romîne(2002-2003), precum și a tuturor legislațiilor distincte din această perioadă(valide continuu fie cu, ori fără ordonanțe infractoare și nemernice, ca acele pe care ni le amintim).
    Vă reamintesc că Noi 3 femei Nebătrîne și normale d.t.p.d.v., avem prioritate.
    Si niciunnul din aceste lucruri nu va avea vreodata o legatura cu ce vorbesc eu de pilda acasa ori oriunde altundeva, cu maica-mea. Si fie ca ii raspund ori nu comunicarilor ei, sau in orice mod o fac: vorbele mele sunt interpretate timpeste si infractor, de ani chinuitori de zile, in viata mea. De-aceiasi si aceleasi securisti handicapati si familiile acestora, cu tot cu tineretul si copiii si cunoscutii lor(de orice virsta, ori sex). Handicapati si personaje cu dizabilitati vesnic fiind complexsati si complexate si de-o eternă imbecilitate, strigătoare la cer(precum erau și sunt toate personajele descrise în cărțile dnei Verdery și în toate celelalte, pe care le știm).
    Și care încă de cînd am fost studentă, în prima mea facultate, mi-au zis mie în toate felurile posibile(ori pur și simplu în imbecilitățile și incultura veșnic neschimbate, ale acestora: m-au tot verificat de eu am ‘memorie’, sănătate etc…
    Anormalitățile umane să aibă pretenția să îi verifice, pe acei(acele normali)…
    Adică, așa după cum în fiecare dintre anii cînd taică-meu s-a prefăcut 2/3 luni convalescent apoi îngropat(iar eu am sperat în ultimii ani mereu, să se întîmple cu adevărat).
    Ei bine, în toți acești incredibil de mulți ani cînd eu am fost OBLIGATĂ CONTRAR LEGISLAȚIILOR ÎN VIGOARE NAȚIONAL ȘI INTERNAȚIONAL, SĂ ASIST LA SCENETELE(PREFĂCĂTORIILE ASTEA REGIZATE, CU AJUTORUL SECURIȘTILOR HANDICAPAȚI ȘI AI FAMILIILOR LOR).
    ÎN TOȚI NUMEROȘII ĂȘTIA ANI FĂRĂ EXCEPȚIE: DOAR EU AM MERS ATÎT LA DOCTORIȚELE PSIHIATRU ȘI PSIHOLOG CÎT ȘI LA DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE, CA SĂ RECUNOSC PREFĂCĂTORIA, OFICIAL!!!!!!!!!
    ȘI-N TOȚI ANII DE ÎMBOLNĂVIRI,CONVALESCENȚE ȘI MORȚI FĂRĂ EXCEPȚIE: doar doctorii la care Eu am mers, precum si procurorii Directiei Nationale Anticoruptie !!!!!!!!!!
    DOAR NOI AM AFIRMAT CA PREFACATORIA(INSCENARILE DE BOLI, CONVALESCENTE SI MORTI): ESTE ACEEASI, DIN TOTI ANII TRECUTI !!!!!!!!!!!!!!
    Iar in aceste momente este trecut de 1 an de zile, de cind eu am fost forțată infinit mai mult ca maică-mea, să asist neputincioasă. Inclusiv la înmormîntarea tatălui meu…
    Și la exact aceleași scenete de convalescențe, îmbolnăviri, morți și înmormîntori și procesul detaliat, pentru rezolvarea fiecăreia dintre aceste. Și toate în fiecare an, fără excepție: cu frigiderul permanent gol(mincat doar o mămăligă și o supă la pachet și un sandwich ori un cartof fiert, din cînd în cînd). Și cu hainele și încălțămintea bună recent cumpărate anii trecuți: dispărute din dulapuri, ca prin minune !!!!!!!!!!
    Exact in acelasi fel cum mie mi-au disparut in situatii identice, aceleasi doc. Private, ori Oficiale!!!!!!!!!!!!!!
    Cum este d.a. cazul aceluiasi certificat(Diploma) de Experta in Fonduri U.E. si de Coeziune !!!!!!!!!!!1
    Pe care, timp de vreo 7 ani fara oprire: m-au obligat ILEGAL sa repet aceleasi cursuri si acelasi examen, in aceeasi firma si sub patronajul aceleiasi impuțite Autorități Naționale pt.Certificări !!!!!!!!!!!!!!!
    CA SĂ VERIFICE…CE MEMORIE AM EU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    SĂ VERIFICE ANORMALII, NORMALITATEA MEA ANUAL OBLIGATORIU(IN CALITATEA MEA DE PERS.TITULARĂ) FIIND RECONFIRMATĂ ANUAL !!!!!!!!!!!!DECI INCLUSIV CU CAZIER SI PROFESIE RE-VALIDATE ANUAL, DE CATRE INSTITUTII DE STAT !!!!!!!!!
    ATIT IN BUCURESTI UNDE EU LOCUIESC, DAR SI IN UNIUNEA EUROPEANA, D.A. !!!!!!!!!!
    E INCREDIBIL CE MI SE INTIMPLA MIE IN VIATA MEA PRIVATA SI IN FAMILIE, CIT SI IN ADMINISTRATIE. DE LA SFIRSITUL ANULUI 2007(CIND EU AM REDEVENIT SANATOASA OVARIAN, PINA LA MENOPAUZA SA SPERAM).!!!!1
    ADICA DE-ATUNCI DE CIND IN VIATA MEA AU NĂVĂLIT EXACT PERSOANELE PE CARE EU LE DISPREȚUIESC(ANORMALITĂȚILE CLINICE, FIZICE ȘI ECONOMICE CEL.PUȚIN)!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ADICA PERSONAJELE CARE, DOAR FIINDCA SUNT ANORMALE DIN ACESTE P.D.V., EU SUNT OBLIGATA SA LE PLĂTESC(PRIN ASIGURAREA DE SĂNĂTATE SUPLIMENTARĂ), LUNAR!!!!!!!!!!!
    IN TIMP CE PERS.PRENSIONATE, COPIII ST TINERETUL(DOAR ACELE SI ACEI SĂNĂTOȘI ȘI FĂRĂ VREUN DREPT DE ASISTENȚĂ FINANCIARĂ, DINTRE ELE ȘI EI. Aceste personaje au card de sanatate fara a fi obligat sa il achite suplimentar, ca mine. Si ca toate celelalte persoane fara dixzabilitati ori handicap, intre 25 ani si orice virsta a pensionarii !!!!!!!!!!!!!!
    O DOAMNE, SI AM FOST OBLIGATA SA REPET DE MILIOANE DE ORI ACESTE LUCRURI, PRIORITAR CIND TAICA-MEU S-A PREFACUT CONVALESCENT, GRAV BOLNAV, INMORMINTAT, MORT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    VA ROG AJUTATI-MA, NU AM MAI FOST UN VREO RELATIE CU VREUN BARBAT, DE LA APROX. 26 ANI !!!!!!!!!!! SI TOTI CU CARE AM FLIRTAT FARA ECXCEPTIE, S-AU DOVEDIT NISTE NEMERNICI CU AFECTIUNE PENTRU PERSONAJELE ADSISTATE SOCIAL SI PENTRU TOT FELUL DE INFRACTIUNI !!!!!!!!!!!! SI D.A., PENTRU ‘MAMELE’ ORI ‘TATII ‘ lor…
    Precum in cintecul ‘Mamelor (taților)din lumea-ntreaga, eu va dau un singur sfat…d.e…Ori în alte manele de transport public, de politică și administrație, de ‘capitalism de cumetrie’(și nu doar)…
    (..)Vă scriu în aceste momente(după o pauză de mulți ani, în care mi-au fost stricate de la distanță-prin intermediul ‘profesionistilor’de ambe sexe din IT si comunicatii, avind handicapuri si dizabilitati(clinico-fizice și implicit și mentale): nevindecabile vreodata.
    Prin naturile astea ‘colectiviste’(mai ales ale tineretului, părinților și bunicelor ori bunicilor acestora). Mie mi-au fost stricate numeroase tehnologii și medii de comunicație-de la distanță, de ani de zile încoavce. Toate, prin intermediul personajelor avînd acces la mijloacele mele de informație și comunicații).
    Mi-au fost stricate incredibil de multe, începînd cu aprox.anul 2007. Dar pentru detalii, vă invit să revedeți istoricul si mai ales continua evoluție a sintagmei ‘MOARTE INTELECTUALILOR(si a proprietății exclusiv private, de toate felurile). In Rominia condusa de catre pușcăriașe/pușcăriași și persoanele pușcăriabile, cu și prin ajutorul C.C.R. și a altor instituții fiind de peste 10 ani încoace la fel de corupte și mafiotizate, cum este(inclusiv această Curte Constituțională).
    Precum si istoricul anului 2007, deasemeni(anul cind eu sunt dovedita oficial medical, ca marcind primul meu an de sanatate deplina: sfirsitul anului 2007).
    Sa rezum: criza economica mondiala(cind eu am ramas fara servici si nu am mai gasit vreodata de-atunci incepind, nici macar unul); Rominia a devenit membra cu drepturi depline, a U.E.(iar eu am transmis pt.prima oara prin poștă, în Franța, petițiile și dovexzile mele); dl. Bill Gates vine in Rominia; se voteaza suspendarea din functie a dlui Traian Basescu iar P.D.este exclus din guvernare, de catre dl.Tariceanu; un țigan devenit celebru, agresează o cetățeană Italiană; Partidul Democrat și Partidul Liberal Democrat s-au contopit in PD-L;au loc funeraliile lui Boris Yeltsin; Nicolas Sarkozy devine Presedintele Frantei; Mihai Razvan-Ungureanu este demis, din fruntea Ministerului de Externe; moare Luciano Pavarotti; e interzis fumatul in localurile publice, in E.U.(mai puțin în Romînia, desigur); Aleksandr Solzhenitsyn este premiat Nobel; Japonia lansează al 4lea satelit spion, pe orbită; Dept.de Justitie al U.S.A. condamna desecretizarea conturilor private ale cetățenilor, de către F.B.I….
    Iar Wikipedia introduce o traducere inclusiv in limba Romina, o traducere a termenului ‘Value’. In timp ce extinde d.a., explicatia culturala, antropologica si legislativa a termenului ‘Value’, pentru diferite națiuni. Exact cum este d.a.cazul celebrului Anticorruption Act, din U.S.A.
    Lucru deasemeni prezent si exclusiv in politica guvernamentala, din Rominia,,,
    Insa in țara veșnicelor legislații și ordonanțe corupte, în scopul de a le anula pe acelea bune: mă-ntreb care din funcționărimea publică de grade înalte, a auzit vreodată despre ea..
    Și despre restul lucrurilor cerute oficial d.a., dintotdeauna de după revoluția din 1989: in toate bibliografiile de concurs(pentru un job in stat)…
    Si, intrucit in această națiune și lume cu un nr.cel puțin dublu al băieților și bărbaților, față de cel al femeilor și fetelor: (in)cultura generală a devenit exclusiv manelizată, islamizată și minorizată(inclusiv religios), de la revoluție încoace.
    Reclam ca aceste și acești anormalități și scîrboșenii umane fiind părți ale unor culturi minoritare, ori subculturi naționale deasemeni. Si din cauza carora(dar mai ales datorita indiscretiei si curiozitatii ‘oamenilor de bine’ din Rominia sau din lume, care vor infractor si indecent sa stie ce fac-cu cine sunt-ce am de gind eu, in orice clipa.
    Datorita acestora, eu nu am mai avut viata intima, de aprox. 15 ani de zile !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Din cauza competitiei neloiale, manifestata permanent prin ajutorul dat fie fostilor parteneri(flirturi), fie părinților, rudelor, șefilor, colegilor etc. Să știe INDECENT si ILEGAL UNDE SUNT EU SI CE FAC EU, MEREU SI ORIUNDE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Au avut neobrăzarea să îmi distrugă atît zile și nopți întregi din viață, în încercarea mea fie de a le repara ori de a le manevra corespunzător, deasemeni(și de a face mereu setările de una singură și doar pentru mine personal, deasemeni).
    Dar mai ales, după ce că m-am născut și am locuit întotdeauna, într-o familie de foarte modești funcționari la stat(într-o națiune veșnic furată și cred că mult mai mult din interiorul acesteia, decît din afara granițelor). Mie mi-au fost distruse de la distanță, incredibil de numeroase computere, conturi on-line, telefoane mobile si 1-2 televizoare, deasemeni. Si toate acestea, mereu in conditiile in care eu personal am invatat sa utilizez aceste tehnologii, deosebit de bine. Si mai ales, fiindca fie doar eu(in scurta perioada cind am fost angajata contractual si mi-am utilizat și plătit strict pe numele meu, furnizorii de comunicație).
    Dar in imensa majoritate a cazurilor, părinții(pe rînd, fiecare): am si au plătit întotdeauna, exclusiv pentru noi(și pentru nimeni altcineva din agendele noastre de contacte, vecini etc.).
    Noi am plătit și plătim strict doar pentru noi(și pentru fiecare din noi, în mod diferit): totalitatea serviciilor de comunicație, înregistrate pe numele noastre.
    În timp ce doar eu între ei 3, am folosit cel mai mult internetul(dar nicidecum pentru conturi ‘de socializare’. Si aproape exclusiv în ultimii numeroși ani, doar din laptopul de acasă.
    Aici unde m-am plins ca, de peste 10 ani incoace. Cei de la Microsoft nu mi-au sters complet din serverele acestora, conturile vechi pe care eu le avusesem, exact in acesti ani de zile. Astfel, de cite ori mi-am inlocuit fie computerul(IP-ul), ori mi-am schimbat furnizorul de internet, telefonie si cablu(si i-am schimbat de citeva ori in toti anii, pe majoritatea acestora).
    Internetul si prioritar contul meu Google si furnizorii on-line de comunicatie(fara exceptie), mi-au reactualizat fostele mele adrese(de acum peste 10, chiar 15 ani de zile). Toate acestea, la aprox.10 minute dupa ce am deschis pentru prima oara internetul, in noul I.P.
    Si la aprox.citeva minute dupa ce am cautat on-line informatie, prin intermediul Google. Cel care, fiind corupt: mi-a reactualizat fara de voia mea si fara posibilitatea ca eu sa le pot șterge, DIN NOU: conturile mele atît de vechi și atît de mult învechite și ‘precedente’…
    Mai precis, daca prima cautare a mea on-line, pe noul I.P.(de obicei dar nu exclusiv, prin Google Search): mi-a apărut mereu ‘BLANK’. La aprox. citeva minute dupa ce am deschis internetul, mi-au reapărut pe ecran, vechi adrese de e-mail și conturi(cele pe care eu deja le ștersesem prin ‘delete your account and your mail address’, de multe ori inainte(!!)
    Toate acestea in timp ce eu am inceput sa utilizez atit computerele cit si internetul, incepind cu virsta de aprox.15 ani, mai intii si cel mai mult, fără niciun fel de dubiu: de una singura. Prin intermediul tatalui meu inginer si a colegilor intelectuali si d.a. profesori Dr., in Politehnica Bucuresti: singurii intelectuali intre toate si toti ceilalti, ai tatălui meu și ai părinților). Iar apoi incepind de la aprox.17 ani, continuu(atit in liceul de specialitate: in sediul sau, exact linga cladirea fostului Parchet National Anticoruptie).
    Si continuind mai apoi in toate facultatile, trecute in Curriculum meu Vitae(cu exceptia studiilor masterale). Precum si cu exceptia cercetarii mele independente in drept, in cadrul Facultatii de Stiinte Juridice: a Universitatii Bucurestene(la fel ca toate celelalte).
    Si vesnica concurenta Neloiala> pe mine ma obliga sa fiu in detaliu corecta, inca din cel de al 2lea an de infiintare al Directiei Nationale Anticoruptie. Totul, din banii, nervii(stresul), timpul, spatiile mele exclusiv etc.
    Si in schimb, ma pune in mijlocul acelor si acele fiind incorecti(incorecte), de parca as fi eu obligata vreodata sa-mi pese de ele, ori ei(cu sau fara copiii, ori rudele lor)…
    SI MAI ALES CA MI-AU DISTRUS COMPLET SI ULTIMUL TELEFON MOBIL DIGI(NU MAI FOLOSESC ACEL APARAT, DE LA INCEPUTUL LUNII SEPTEMBRIE 2018). SI S-A STRICAT DIN PRIMA CLIPA CIND L-AM CUMPARAT(MARTIE, ANUL TRECUT) NE-IN-CE-TAT !!!!!!!!!!!
    In schimb, ma obliga infractor sa continui sa platesc acel nr.de telefon, pe care nu l-am mai folosit deloc, de peste 6 luni !!!!!!!!!!!!!
    In timp ce dimineata, nu sunt lasata sa ma trezesc ori sa cobor din pat, cind eu vreau. FIINDCA NEOPRIT INFRACTORII SI INFRACTOARELE SOFERI ANGAJATI PE MASINILE PRIMARIILOR(ambulanta, pompieri, politie etc.). AU DOAR IN ANII IN CARE ‘CIUMA ROSIE’ E LA CONDUCERE. TUPEUL NEMARGINIT(CA EXACT IN ACESTE CLIPE IN CARE SCRIU, LA ORA 3,04 P.M.). SA CLAXONEZE CONTINUU(contrar orelor legale 9.00-22.00) CA SA ISI TREZEASCA CLIENTELA !!!!!!!!!!!!
    SAU CA SA-SI ARATE ‘MUNCA’ IN TIMP CE EU SCRIU(DIN NOU) IMPOTRIVA LOR SI A MAJORITATILOR NUMERICE, ALE ORICUI SI TUTUROR !!!!!!!!!1
    CUM E POSIBIL CA ASTEA SA SE INTIMPLE DE PESTE 10 -15 ANI(, NEINCETATde cind au venit țigănimea, muncitorimea, femeile de servici, musulmanii și turcii, refugiații, tineretul infractor, țărănimea, curvele și proxeneții, la conducere)????
    CUM E POSIBIL SĂ NU MĂ SCĂPAȚI DE FAMILIA DE SECURIȘTI PENSIONAȚI RUDE DE GRADUL AL 3LEA CU MAICĂ-MEA, DE O POLITIZARE, infractionalitate ȘI INDECENȚĂ ULUITOARE, mereu !!!!!
    Cum e posibil ca nu m-ati scapat vreodata de aceste familii de anormalități și scîrboșenii rude de gradul 4 și 5 cu mine, pe care eu le-am reclamat la poliție și la Parchet, de atîția ani !!!!!!!???????????????????????????? Precum si de tineretul, batrinii si restul de scirbosenii umane, asistate social !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    CUM E POSIBIL SA AJUTATI SA MI SE FACA VIATA PRAF, ASA CUM MI S-A INTIMPLAT CONTINUU DE CIND AM INCEPUT SA RECLAM IN PERSOANA, LA SEDIUL D.N.A.!!!!!!!!?????????? SI SA TRIMIT D.A. NENUMARATE PLINGERI LA C.E.D.O., D.A.!!!!!!!!!!!!!(din 2007 incoace, aproape anual !!!!!!!!!!!!

  3. 24.02. 2019 Sunday Bucharest D1, Romania

    Dear former Highest Prosecutor, Ph.D. Master Expert-prosecutor mrs. Anca Jurma,
    would You please let me thank both You and Your colleagues, for helping me in the 1st phase of sending by the not-electronic post, my completed registered letter(Recomandata): in France. In these circumstances I must assure You, I haven’t made the same mistake I did, when I was so very young. Those, with the original documents. All these, in contrast my stress has started to be more and more amplified since more than 10 years ago, indeed. In other words, since years ago when I grew up, I’ve stopped making the same mistakes, through post. Those I remember that only the National Prosecutors Office and the National Anticorruption Directorate, have helped me to solve them out(up to that permissible point, of course). In contrast with these, and to the reality. That I’ve also registered my same official accusation to the Romanian Ministry of Foreign Affairs and Minister mr. Meleșcanu. That, for never giving me a right official job either there or elsewhere here or abroad. Because of their neverended arranged or fake, competitions.
    And all these,within the ‚more than plenty’ governmental institutions, anywhere.(and their registry has kept my proves of clean criminal record + details of my COMPLETE health, on 22.02.2019).
    All these, in contrast to all my great credits(official educational and other strictly professional docs. I have, in very specific top issues after that of priced artist, abroad). And also in contrast to the reality that only after a few years after the extremely bad effects, of my deadly clinical accident(September, 1990), have vanished away. Since 2002 and 2005 on, me personally I’ve started to prove this truth, with official valid papers from medics, prosecutors and professors. The truth I’ve never ended, being completely valid(with no dysfunctionalities of any sort, ever). All these, in contrast with what have always pretended about me, the shameless corrupted and fraudulent bitches of both genders, under the administration of the Ministry of Interior. And that of Transportation 1st, with all their departments and directions. As with the help of the bastards from Victoria Palace and the surrounding embassies, they have periodically redirected me, personally(both illegally and illogically, too). Precisely to, and through the disabled and handicapped, plus other social(financially) insured people, of and from all their legalized forms.
    Just as in precisely the same manner, with the bastards from the Ministry of Transportation and that of Labour, plus others only when under the rule of ‘Șerbănică șoferul profesionist al condamnatului Dragnea, precum și taximetrist absolvent al Facultății Romîno-Americane înființată de către Ion Iliescu & Co. Și ‘bineinteles’, devenit cu ajutorul lui Dragnea, Nastase, Ponta and co. : avocat cu firma privată de avocatură, d.a.
    In this continuously more than simply cruel situation for me, I must remind you i am a completely healthy. Plus top smart, and upright top cultured and intellectual nice-looking young, then young adult female of none ethnicity(not ethnic minority), born in the same day and month with President Iohannis. But in contrast to Him and with anyone else too, i’m born in a very different year and family plus raised in a different city, too. A truth which tells everything about me and my specific Bucharester and full urbanism from my birth, of course. Similar but far from being equal or identical, with the full urbanism of my parents, grand-parents, great grand parents and great-great grand parents, too. Just like i’d like to remind to You, all Prosecutors: I’ve never ever been permitted to celebrate, since 2007-2008 on, my favourite celebrations, ever: my personal Christian and Protestant ones; my Birthday, ever(!!); Valentine’s Day; the 1st of March and the 8th of March; the 1st of January(my favourite Catholic Saint, martyr Vibo Valentia); the Easter(since a few years ago on, only); the Christmas(since incredibly many years go); plus other 2-3 common and also strictly Roman-Catholic celebrations, too
    Just as i clearly remember that in my generation(4 +4 classes of highschool, since the grade 5 to grade 12). Plus within the entire highschool, too. We’ve never had any colleagues or professors with handicap and disabilities, ever(except one stupid, limp girl I’ve never truly liked since I’ve grown up, in the 11th or 12th grade, plus another diabetic one). Both them being officially registered as handicapped and disabled, and also admitted to study in different faculties than my official, 1st one. And I’ve also heard about another limp boy, in superior classes of highschool: BUT THESE 3, WERE THE ONLY ABNORMAL COLLEAGUES IN ALL GENERATIONS WE’VE EVER HAD IN BOTH HIGHSCHOOL, THEN IN OUR FACULTY !!!!!!!!!NOT ALSO MENTIONING I’VE NEVER KNOWN OR MET A HANDICAPPED OR DISABLED, EVER: IN ANY FROM THE OFFICIAL POST-GRADUATE FACULTIES I’VE BEEN REGISTERED IN, SINCE 2003 ON !!!!!!!!!!!!!!!!!!! More over these, I’m officially registered as Christian Roman-Catholic, but I have never mixed my religious convictions, with that of right-appliance of laws You’ve always been obliged to apply, too. Just alike all Prosecutors and public officers from those never friends or supporters for, or registered in any political party, or group of interests. Alike that of your former colleague ‘ex-procuror fără de bac,master și doctorat Victoraș Poantă, has been).
    All in all, as i have never ended my complete health(clinical + physical+ physiologic + mental +psychiatric), please let me write You down offering details about my ‘recomandata’ I’ve just sent by the regular post, to that E.U. institution of justice(about You know). All these, as I also remember that very precise year when my official registered letter(fully stamped and timberd in front of me and other few people, by the public officer in the post): has never been permitted, to reach its official designation, in the E.U.(Strasbourg).
    In these circumstances, please let me sum up the list of papers i have attached in my official PRIORITY registered(secret) letter(164 g.), Serie COWB132 00000361. Expeditor: Amy Ana Maria Neagoe, in the date of 23.02.2019 (25 Ron, my costs). Here, where I’ ve only asked my mother to give me a large envelope for the post. And in return, she has sent me as ‘witness’, those bastards from her family I’ve always accused, with proves. Just as the ‘left’ and ‘right’ handicapped and disabled youth sent after me today when I bought a new public transport subscription: in the same time she has had a phone communication, to her retired communist doctor during the neverstopped regime of mr.and mrs. Ceaușescu). And all these, in contrast i didn’t tell she or anyone, i’ve headed to the seller of cards, for the public transportation(that close to Victoria Palace, near the metro station). Alike in these moments she phones to her worker friends, and other in her phone-contacts list. All these, when my phone has worked wrong since the very 1st minute i brought it, at home in the apartment. And those bastards from Digi phone have always refused to terminate my contract(both my phone number and technical device), without any additional costs. Which is why I’ve never had the possibility to have a mobile phone registered on my name and also working properly, too: since August, on. That, when i bought it under a contract on her name, in March: last year.
    In these circumstances we’ve constantly lived in a country, under a Constitution and laws since 1992 and 2002-2003 on, obliging anyone between ages of 14—70, to stay healthy and not-socially(financially) insured, all the time.
    Please let me remind you that neither my parents nor any from their relatives(retired, plus severely handicapped Securisti with their wives, handicapped parents and handicapped children/youth) and friends. They have ever been obliged to prove yearly they’re healthy(psychically plus mentally, too). In contrast with these, the Public Ministry and the handicapped from Digi, have never ended illegally permitting them to know what I do either on-line, or off-line !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    All these, if we don’t also mention how many other people from 14-70 are proved disabled or handicapped(against the Constitution and the law). All these, within a E.U. nation having a population of 21,457,116 (July 2018 est.), according to the Central Intelligence Agency. With a no-ethnic population and caucasian-white, of a democratic percent of 84%. With a Christian(Orthodox, Catholic and Protestant) sum, of almost 90% percents, together !!!!!!!!!!!!! Plus an official amount of low-culture(equal to idiocy), of 56 percents !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    A Christian nation in theory only, as it has never ended being obvious how many other from all co-national, have daily applied the officialized norms of conduct(not-lying, not committing theft/plagiarism/abuses, not..no). Official constant mores of conduct, having nothing in common with those populist ones: ‘love for the children’, ‘love for mummy’, ‘for daddy’, for the sick’, and on…
    In the end, under these neverended identically repeated international lies in these so many years. Just like the marriage between Prince Harry and Meghan, their provided ancestor to the British throne, a Brexit about I am certain it will never occur, the identically repeated yearly death of the same personalities and more idiot ones. Similar with a fake Catholic, low-cultured, liar with love for the gipsies and the Hungarian ugly actor proving to be a mason, I’ve met 6-7 years ago. And no, if you ask me: more than that indecent and low-cultured brain of that religious movement named ‘Masonry’(like that of ‘Illuminati’ and so many more communist proves of idiocy, no-inspiration, no-talent and continuous attempts to destroy both the natural beauty and health(see the case of that boy Vinny Ohh, being supported to become a handicapped, in that Social-Democrat and also not-Christian support and respect for the ‘extraterestrial life’ plus plenty of other proves of idiocy and bad or no education, or real culture). All these, within a district, a city, a nation, an Europe and a U.N. and not U.N. too, Filled with ordinary people who need tones of make-up, investors, clinical surgeries and supporters. To make them believe, they’re different from what both top and common strictly official education, culture plus continuous official not-religious research, have taught us. About life and the meaning(between those very precise years you may read, in C.V.).
    In sum, into this nation, E.U., Europe and U.N. filled with human monstrosity, kindly(abusively) propelled by either priests or non-priests in the undemocratic and illegal detriment of the normal people(from all those either being parents, or not). Please let me end, listing down the full list of not-original official docs I have sent in France, yesterday.
    I hope they’ll be permitted to reach the recipient, indeed(their always ‘secret’dispatch that has never been permitted to stay secret as it is legal to be). Always, because of the corruption and fraud against me, of these: my mother, father, their families, friends, my former colleagues and ex-employees, policy-makers and all my very few dates, ever), the socially-insured of all sorts, civilians. and all other I’ve proved guilty, against me).
    Thank You and Your partners again, for Your concern, and here it is:
    recent certificate proving my clean criminal record(issued on 21.01.2019 with continuous validity up to February 2020, as I’ll keep staying ‘cool’)
    Recent certificate proving my COMPLETE clinical+ physic+ physiologic+ psychic+ mental Health issued on 22.01.2019 with continuous validity up to February 2020, as I’ll keep staying ‘cool’. Always, in contrast to an invisible sensitivity after the deadly and complex event, in September 1999(the birthday of my mother);
    Proof of my I.E.L.T.S. within the British Council(The British Embassy), in Bucharest;
    English Curriculum Vitae(2 + 1 pages);
    Romanian Curriculum Vite(2 +1 pages)
    Official Portfolio Describing my complex statutes(official permanent titles, up to this day of February 2019, ever) 2 + 2 pages
    My Diploma of MASTER in 2 distinct disciplines of International Economic Relations Series A.no.0161944
    Master Diploma Supplement Series A.no.0161944 (STAMPED BY THE EUROPEAN COMISSION, ITSELF)!!
    Professional Diploma in ‘Business Law’(May 2011)
    Individual Contract of Labour , with the amount of won money btwn. 20.03.2008-17.10.2008 (my last paid job, EVER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1)
    Certificate of Teacher 16.06.2005
    Diploma of Licence 07.07.2004
    Professional Attestate, in Arts(Vibo Marina, Italy 2000)
    1st scholarship offer, in Moore College of Arts and Design(September 22, 1997)
    Diploma of Expert in E.U. funds of cohesion(yearly repeated exams fraudulently testing my I.Q., up to 2014)
    Individual Contract of Labour, 2005(2 pages)
    Job Description(Fișa Postului) 2005
    Professional Attestate: Graphic Artist with Low Education
    National Baccalaureate
    (Din lipsa de spatiu si d.a.gindindu-ma si la celelalte costuri de tiparire si expediere, nu am pus si copiile celorlalte titulaturi(diplome) pe care le detin. Dar care, spre deosebire de toate acele private, ori de acele ‘profesionale/de profesionist-profesie’ cu 7 maxim 10 sau 12 clase.: ale altora/celorlalte personaje. Ale mele au validitate Nelimitata(si mai ales, toate mediile pe care le-am obtinut continuu, incepind cu clasa 1 intr-o scoala primara, in Bucuresti: cu parintii functionari publici neasistabili social, ori profesional) !!!!!!!!!!!!!

    AmyNeagoe

  4. myNeagoe |  technical.diplomat@outlook.com
    Certificari, calificari oficiale permanente(in E.U. si Romania) : Posesoare a dreptului E.U. si național, de asigurări medicale de sănătate(medicină individuală gratuită de familie, conform statutului de persoană fără handicap/dizabilități=permanente); Neetnică; Diplomată oficială; Desenatoare; Artistă vizuală; Graficiană și Graphic Designer; Copywriter; Traducătoare Engleză; Ziaristă profesionistă; Profesionistă în P.R.; Profesoară; fost-Sportiva de Performanta; MASTERĂ certificată de către Comisia Europeană, in Relații Economice Internaționale: Business Communications in English: DIPLOMACY; EXPERTĂ in politica si administratie nationale(Fonduri Europene de Coeziune); Scriitoare; Cercetatoare oficiala independenta; Cazier judiciar curat COR 2016 Clasificarea Ocupatiilor in Romania; The International Standard Classification of Occupations (ISCO); Decizia no. 8 Ianuarie 9, 2013 pt. Organizarea Ministerului Afaceri Externe al Rominiei ; Top Oficiala in căutarea unui loc de muncă, conf. L.76/2002, a Șomajului; Constituția Romîniei M.O.767/31 Oct.2003; Legea Educației Naționale 1/2011 ; L.11/1991 împotriva competiției neoneste; Raport Național, asupra măsurilor luate în implementarea prevederilor din 1954, asupra Convenției de la Haga pentru protecția proprietății culturale, în eventualitatea unui conflict armat; Vienna Convention on Diplomatic Relations; Domeniu: Relații Economice Internaționale Obiectiv : Conform legislației naționale pentru educație, cercetare și profesie: sunt obligată să îmi continui și închei cercetarea și profesia, printr-un Ph.D, precum si o cariera in domeniile administratiei politice guvernamentale, in care detin titluri postuniversitare.
    Educatie: Titlul universitar/postuniversitar |  data obtinerii |  institutia SI mediile obtinute., conf.sistemului national de notare, de la 0.01(cel mai mic), la 10.00(scor maxim)
    Masteră in Relații Economice Internaționale: Comunicare de Afaceri în Limba Engleză și Diplomație(09. 2010-06 2012, 2 ani) Comunicare de Afaceri în Limba Engleză 10.00; 8.42 si ‘Diplomație’(10.00, 10.00 si 7.50) Facultatea de Relatii Economice Internaționale, Academia Națională de Studii Economice, București(Diploma Europeană de Studii și supliment descriptiv al competențelor mele individuale, semnat(´ștampilat oficial)˝, de către Comisia Europeană și Ministerul Educației Naționale
    Cercetare post-universitară oficială, independentă(auto-finanțată), în : diplomație, politică, comunicare, justiție, economie, protocol, cultură. Pentru acestea, începînd cu anul 2002, am fost înregistrată periodic(anual) în cadrul instituțional al administrației guvernamentale în București, cu toate dovezile normalității mele. Conform funcționărimii publice(atît cea obișnuită, cît și acea de grade superioare): sănătate clinică, fiziologică, psihiatrică; cazier judiciar curat(fără acuzații ori condamnări penale, vreodată); veridicitatea studiilor mele post-universitare de lungă durată, precum și a mediilor obținute(inclusă obligația bunei cunoașteri a limbii Engleze, pentru înregistrarea în învățămîntul post-universitar, de orice fel)( 2002-Prezent)
    Competiție oficială pentru avansarea în grad diplomatic, în cadrul Corpului Diplomatic și Consular al Romîniei, in Ministerul Romîn al Afacerilor Externe (2016, 2013, 2009-2003)(concursul oficial a fost în limbile Franceză, Italiană și Romînă) media 10,00; 10.00; ??; 10,00; 10.00; ??; 10,00; ??;??( 2016)
    Cercetătoare Independentă, in Muzeul Național al Artelor, in Romania(2007-2012 module anuale, de studiu) : Muzeologie; Istoria Artei; Management; Marketing; Etică; Estetică; Legislatie Culturală: Contra Terorism; P.R.; Comunicare (Examinări Oficiale, in Engleză și Romînă)media 10,00; media 9,83; media 9.84; media ??( 2017)
    Expertă în European Fonduri Europene de Coeziune(2011, 2012, 2013, 2014 module anuale, 1~lună)Autoritatea Națională Pentru Calificări
    (Diplome oficiale de studiu, precum și supliment profesional descriptiv)media10.00, anual(2014, ultimul examen)
    Curs introductiv in ‚Protocol Diplomatic’(26.10.2015 si 2013) Centrul pentru Studii Aplicate@Camera Romînă de Comerț și Industrii
    (Înregistrări)
    Cursuri în ‚Diplomație și Siguranță Națională’(2009-2014, module anuale de 1 lună) Centrul pentru Studii Aplicate@Camera Romînă de Comerț și Industrii
    (Înregistrări)
    Cursuri in Asigurare-Reasigurare(22/07/2013 – 06/09/2013, module anuale, 1 lună)
    Atestare cursuri, examen absolvit și profesie
    Ziaristă în ‘Dreptul Internațional al Afacerilor’(2005-2011,6 ani) Universitatea București, Facultatea de Drept
    (Diploma Profesională)
    Jurnalism Cultural(Aprilie-Mai 2009, 2 luni) Centrul pentru Journalism Independent
    (Atestare)
    Cursuri in ‚Management Administrativ’ Facultatea de Management, Academia de Studii Economice București(Septembrie 2005- Iunie 2006, 9 luni) : 10.oo și 8.00
    (Atestare)
    Profesoară Centrul Pedagogic al Universității Tehnice de Construcții, București(09.2004-27.03.2005, 6 luni) 9.90
    (Diploma de Studii si Supliment Descriptiv)
    ENGLEZA AVANSAT(1996-2012, 16 ani) Certificări oficiale: Olimpică, Consulatul Britanic în Romînia(București), Academia de Studii Economice, Consiliul European, Ministerul Romin al Educației Naționale
    (Diplome, Acreditări oficiale cu durată nelimitată )
    Artistă Grafică și Graficiană(09.1999-07.07.2003, 4 ani)Academia Națională de Arte Frumoase, București10.00; 10.00; 10.00; 10.00; 9.43; 9.84 (Diplomă de Licență)
    Facultatea de Design, specializarea Graphic Design(anul 3, doar examenele teoretice): 10.00; 10.00; 10.00; 10.00; 10.00
    Bacalaureat(August 1998) ’Liceul de Artă Nicolae Tonitza’media 8.69´(in primele 5, pe intreg liceul)
    (Diploma de Bacalaureat Național)
    Graficiană cu Educație Secundară(Septembrie 1992-August 1998, 6 ani) Liceul de Arte Frumoase ‘Nicolae Tonitza’București 10.00; 8.50;10,00
    (Diploma de Studii, precum si Certificat de Artista Graficiana Autorizata)
    Competențele mele, dovedite oficial(izat):
    Toate atributele profesionale care mi-au fost testate oficial, in detaliu: prin examinări, ca și certificările, diplomele și scrisorile de recomandare cu valabilitate nelimitată(în condițiile menținerii cazierului judiciar, curat; precum si a stării de sănătate clinica, fiziologica, psihiatrică). Conf. cerințelor oficiale de angajare în administrația publică, în Romînia)˝.
    Limbi vorbite si nivel: Romănă:Nativă completă; Engleză:Profesională completă; Franceză: Competențe limitate de lucru; Italiană: Competență limitată, de lucru
    Competențe digitale: Deosebit de bune, precum si experienta profesionala, cu: Microsoft Office ™ ; Internet Explorer; am lucrat strict independent si privat, cu aplicatii design 3D si 4D, precum si altele(cercetare, design, etc.) Cultură profesională postuniversitara de specialitate, testată oficial, in: Teorii ale Comunicării și Comunicare Față în Față; Istoria Economiei Europene; Leadership și comunicare organizațională; Politică și comunicare(Comunicare Politică); Limbajul Marketingului, in Publicitate si Advertising; Geopolitică; Statistică Internațională; Etica Afacerilor; Comunicare interculturală de afaceri; Management strategic; Afaceri Internaționale; Introducere in finanțele internaționale; Tehnici de Negociere si Managementul Conflictelor; Comunicare Interpersonala; Relatii Publice; Comunicare Inter-Organizationala scrisa; Ascultare si Interactiune Eficienta; Comunicare Internationala; Marketing International; Diplomatie si ceremonial protocolar in E.U.; Research Seminar(Seminar Științific); Gîndire Critica si Creativa; Internship(practică de specialitate); Protocol si Ceremonial Diplomatic(foarte puțin); Diplomatie de(către) Ministerul Romîn al Afacerilor Externe; Cercetare.
    Experiență oficială postuniversitară, recompensată oficial(nefinanciar), în : Cultură; Jurnalism Profesionist(independent).
    Experiență profesională
    Profesia COR 2016 Clasificarea Ocupațiilor in Romania; The International Standard Classification of Occupations (ISCO);|  Compania |  Data De la-La
    Înalt Oficială și Cercetătoare independentă, în căutarea unui loc de muncă,(conf. L. 76/2002) Guvernul și Administrația Romîniei 10.2014-Prezent Reincepind cu anul 2ˇ0˝02, m-am incadrat in fiecare dintre si toate cerințele oficiale întotdeauna transparente, de concursuri oficiale: sănătate clinică-fiziologică-psihică; cazier judiciar curat; studii superioare și postuniversitare, de specialitate(cu obligativitatea cunoașterii limbii Engleze, conf. legislației pt.orice fel de studii postuniversitare, în Romînia )
     Cercetare oficială independentă, pentru un loc de muncă plătit, în diplomația oficială(Ministerul Romîn al Afacerilor Externe): am obținut singura medie maximă ‘10’ în cele 2 obligatorii, între toți diplomații de vîrste și sexe diferite(în 2 ani diferiți(2007, 2012, 2013, 2014, 2016)
    Cercetare oficială independentă(privată), in cadrul Muzeului Național de Artă al Romîniei: media 10.00; 9.83 si 9.90 in 3 ani diferiti(2012, 2013, 2014, 2015, 2017)
    Voluntariat intr-o Simulare de Negociere Internationala: Universitatea Romino-Americana, Facultatea de Drept 10/19/15 si 2013
    Voluntariat ca Experta in Fonduri Europene Guvernul si Administratia Rominiei 16.03.2014-09.2014
    Voluntariat in Administratie si institutii guvernamentalde; P.R. si publicitate on-line 01.2014-03.2015
    Consiliere marketing F.L.P. Romania 19/11/2013—28/01/2014
    Agenta interna Asigurari Reasigurari, Sector 1 Bucuresti 22/07/2013 – 06/09/2013
    Oficial Șomeră, conform Legii 76/2002 Guvernul și Administrația Romîniei 10/09/2012 – 10/03/2013
    Designer, Scriitoare, Editor, Publicistă(prezentare academică și on line, a dizertației masterale oficiale în ‘Relații Economice Internaționale’ Facultatea de Relații Economice Internaționale, București Academia de Studii Economice, București
    Stagiu Masterat S.C.Work’s S.R.L. 15/01/2012 – 02/04/2012
    Voluntariat oficial(comunicare diplomatică, on-line) Say No to Violence.org, U.N.I.F.E.M. 11/03/2010 – 04/03/2012
    Ziaristă oficială în ’Dreptul Afacerilor’ Facultatea de Drept Universitatea din Bucuresti 2005-2011
    Consiliere; Traduceri Shoppers/Mystery Shopping Romania10/03/2008 – 11/08/2008
    Voluntariat Muzeul Național de Artă al Romîniei Sector 1 București 11/04/2008 – 07/06/2008
    Scriitoare(dovezi ale manuscrisului meu nepublicat, la P.N.L. si la Ministerul Romin al Afacerilor Externe(2007)
    Voluntariat in organizarea unei expozitii de arta Nicolae Blei, pentru FEDES IRECCSON, Bucuresti 15/01/2007 – 16/03/2007
    Oficial Șomeră, Guvernul și Administrația Romîniei 2007-2008
    Artistă expozantă de graphic design: competiție privată, în U.K. și online(France, Switzerland, U.S.) 2006
    Comunicări Diplomatice The British Council in Romania in cadrul Ambasadei Britanice in Bucuresti, Romania 12/02/2005 – 15/06/2005
    Expertă/ Asistentă Manager/ Designer QUILL GROUP S.R.L 11/02/2004 – 15/03/2004
    Consiliere și Design A.G.I.R. S.A. București 05/02/2003 – 06/03/2003
    Designer, Editor și Publicistă a primei mele cărți: ‘ Visual advertising’ Facultatea Națională de Arte Frumoase, București 2003
    Co-organizare și prezentare a licenței mele, în cadrul spațiului expozițional al Teatrului Național din București ‘Promoția Absolvenților 2003’ 06-07.2003
    Designer, Copywriter si Consiliere METROUL S.A 08/08/2002 – 31/12/2003
    Artistă Expozantă în Premio d’ Arte di Vibo Marina, Italy(prima ediție) 07-08.2000
    Notă: In contradicție cu realitatea că eu dețin certificări oficiale complete, permisiuni și copii contractuale ale tuturor realizărilor mele profesionale, am subliniat și am scris într-un font îngroșat, doar activitățile contractuale oficiale care mi-au fost vreodată recompensate financiar de către angajatori: în conformitate cu prevederile Codului Muncii, in Romînia si in E.U. Menționez că toate contractele de muncă(colaborare), au fost legale(legalizate, oficial) L. 188/1999; L 76/2002 Romania; L.11/29.01.1991, conf. Art.1(5) Constituţia Romîniei, 2003)

    Exemple din portofoliul profesional: Voluntariate(Activistă)
    – In 2 ani distincti, eu am fost singura cîștigătoare cu media maximă ‚10.00’, în concursul anual de avansare în grad diplomatic, oficial(Ministerul Romîn al Afacerilor Externe). După acesta, am fost deasemeni singura cîștigătoare cu medie maximă, în concursul de angajare la Muzeul Național de Artă al Romîniei(și înaintea acestora, în alte cîteva instituții ale administrației guvernamentale de feluri distincte, în București(inclusiv, Primăria Capitalei). Nu am obținut pina la aceasta data un loc de muncă contractual, în urma rezultatelor mele deosebite, din cadrul competițiilor. ) – Eu am avut ideea oficială de a face din 30 noiembrie, în fiecare an: o zi națională(ća și celebrarea cîtorva sărbători Romano-Catolice, d.a.)
    – Eu am fost 1a persona oficiala, cu ideea de a inregistra‚Roşia Montana’ in Patrimoniul U.N.E.S.C.O.
    – Eu am avut ideea si am convins prima(ćompletă)reconstrucție a Muzeului Național de Artă, de către fostul P.D.-L.: in urma evenimentelor teroriste provocate de către mineri și locuitori ai mediului rural, in București(am avut d.a, exact 10 ani, la Revolutia din Decembrie 1989);
    Complet oficial (prin contract), am susținut în mod independent, alte proiecte arhitecturale și urbane, la București: capitala copilăriei, maturizarii personale și a educațiilor mele, de vârf.
    – Am propus ziua Culturii Romane, pe data de 15 ianuarie
    – Am propus liberalizarea și individualizarea contractului de muncă
    – Am propus o reducere administrativă și permanentă imediată a numărului de parlamentari, la o dimensiune maximă de 300(și condiții, pentru ocuparea funcțiilor publice politice).
    -Am propus crearea cardului național de asigurări de sănătate în România (pentru separarea oficială a persoanelor cu dizabilitati și a celor cu handicap permanente, de către persoanele obișnuite)
    – Am propus rescrierea Constituției (2003).
    – Am propus liberalizarea căsătoriilor oficiale (căsătoriile inter-sexuale, în E.U.) si am sustinut legalizarea acestora, in Rominia. Bazindu-ma pe definiția academică a E.U., pentru “Dragoste”˝
    – Sunt dovedită d.a., ca fiind ultima urmașă în linie directă, a celebrului politician P.N.L. Niculae Calianu(ucis in 14˘Aug.,1912).
    – Traducere personala: Ucraina: “La marginea imperiilor” de George Friedman: 10 x 4xA4 pagini: 3.898 cuvinte, 272 linii; din care 23 de cuvinte noi, pentru mine;
    – Certificarea competențelor profesionale personale, în suplimentul internațional 5994 / 21.05.2013: Acest supliment se aplică pentru diploma de masterat seria A nr. 0161944 (Diplomă academică de Master în Relații Economice Internaționale: Master în Comunicare în Afaceri în Engleză; Calificare în Diplomație);
    -Calificare specializată suplimentară pentru studiile mele postuniversitare, ca EXPERTA: Supliment descriptiv oficial al certificatului nr.00383906 cod COR 242213
    -Diploma profesională ca ‘Ziaristă în Dreptul Internațional al Afacerilor’ , semnata de catre dl. Ex-Ministru Dr.profesor Cătălin Predoiu
    -Premiul de participare la Premiul de artă al Vibo Marina, Italia (prima ediție, 27.08.2007)
    – Înotătoare de performanță, cîștigătoare a diferite competiții școlare, locale(´gimnaziale, București)
    -Viteză în scrierea, editarea, scrierea și proiectarea unui articol cultural sau științific (articol politic sau diplomatic) de 8000 de cuvinte, cu spații: 1-2 zile lucrătoare. Exemplu: “Redefinirea politicilor naționale de către fenomenul global al emigrării”, 12.nov.2015, 2014, 2012

  5. Experiență profesională
    Profesia COR 2016 Clasificarea Ocupațiilor in Romania; The International Standard Classification of Occupations (ISCO);|  Compania |  Data De la-La
    Înalt Oficială și Cercetătoare independentă, în căutarea unui loc de muncă,(conf. L. 76/2002) Guvernul și Administrația Romîniei 10.2014-Prezent Reincepind cu anul 2ˇ0˝02, m-am incadrat in fiecare dintre si toate cerințele oficiale întotdeauna transparente, de concursuri oficiale: sănătate clinică-fiziologică-psihică; cazier judiciar curat; studii superioare și postuniversitare, de specialitate(cu obligativitatea cunoașterii limbii Engleze, conf. legislației pt.orice fel de studii postuniversitare, în Romînia )
     Cercetare oficială independentă, pentru un loc de muncă plătit, în diplomația oficială(Ministerul Romîn al Afacerilor Externe): am obținut singura medie maximă ‘10’ în cele 2 obligatorii, între toți diplomații de vîrste și sexe diferite(în 2 ani diferiți(2007, 2012, 2013, 2014, 2016)
    Cercetare oficială independentă(privată), in cadrul Muzeului Național de Artă al Romîniei: media 10.00; 9.83 si 9.90 in 3 ani diferiti(2012, 2013, 2014, 2015, 2017)
    Voluntariat intr-o Simulare de Negociere Internationala: Universitatea Romino-Americana, Facultatea de Drept 10/19/15 si 2013
    Voluntariat ca Experta in Fonduri Europene Guvernul si Administratia Rominiei 16.03.2014-09.2014
    Voluntariat in Administratie si institutii guvernamentalde; P.R. si publicitate on-line 01.2014-03.2015
    Consiliere marketing F.L.P. Romania 19/11/2013—28/01/2014
    Agenta interna Asigurari Reasigurari, Sector 1 Bucuresti 22/07/2013 – 06/09/2013
    Oficial Șomeră, conform Legii 76/2002 Guvernul și Administrația Romîniei 10/09/2012 – 10/03/2013
    Designer, Scriitoare, Editor, Publicistă(prezentare academică și on line, a dizertației masterale oficiale în ‘Relații Economice Internaționale’ Facultatea de Relații Economice Internaționale, București Academia de Studii Economice, București
    Stagiu Masterat S.C.Work’s S.R.L. 15/01/2012 – 02/04/2012
    Voluntariat oficial(comunicare diplomatică, on-line) Say No to Violence.org, U.N.I.F.E.M. 11/03/2010 – 04/03/2012
    Ziaristă oficială în ’Dreptul Afacerilor’ Facultatea de Drept Universitatea din Bucuresti 2005-2011
    Consiliere; Traduceri Shoppers/Mystery Shopping Romania10/03/2008 – 11/08/2008
    Voluntariat Muzeul Național de Artă al Romîniei Sector 1 București 11/04/2008 – 07/06/2008
    Scriitoare(dovezi ale manuscrisului meu nepublicat, la P.N.L. si la Ministerul Romin al Afacerilor Externe(2007)
    Voluntariat in organizarea unei expozitii de arta Nicolae Blei, pentru FEDES IRECCSON, Bucuresti 15/01/2007 – 16/03/2007
    Oficial Șomeră, Guvernul și Administrația Romîniei 2007-2008
    Artistă expozantă de graphic design: competiție privată, în U.K. și online(France, Switzerland, U.S.) 2006
    Comunicări Diplomatice The British Council in Romania in cadrul Ambasadei Britanice in Bucuresti, Romania 12/02/2005 – 15/06/2005
    Expertă/ Asistentă Manager/ Designer QUILL GROUP S.R.L 11/02/2004 – 15/03/2004
    Consiliere și Design A.G.I.R. S.A. București 05/02/2003 – 06/03/2003
    Designer, Editor și Publicistă a primei mele cărți: ‘ Visual advertising’ Facultatea Națională de Arte Frumoase, București 2003
    Co-organizare și prezentare a licenței mele, în cadrul spațiului expozițional al Teatrului Național din București ‘Promoția Absolvenților 2003’ 06-07.2003
    Designer, Copywriter si Consiliere METROUL S.A 08/08/2002 – 31/12/2003
    Artistă Expozantă în Premio d’ Arte di Vibo Marina, Italy(prima ediție) 07-08.2000
    Notă: In contradicție cu realitatea că eu dețin certificări oficiale complete, permisiuni și copii contractuale ale tuturor realizărilor mele profesionale, am subliniat și am scris într-un font îngroșat, doar activitățile contractuale oficiale care mi-au fost vreodată recompensate financiar de către angajatori: în conformitate cu prevederile Codului Muncii, in Romînia si in E.U. Menționez că toate contractele de muncă(colaborare), au fost legale(legalizate, oficial) L. 188/1999; L 76/2002 Romania; L.11/29.01.1991, conf. Art.1(5) Constituţia Romîniei, 2003)

    Exemple din portofoliul profesional: Voluntariate(Activistă)
    – In 2 ani distincti, eu am fost singura cîștigătoare cu media maximă ‚10.00’, în concursul anual de avansare în grad diplomatic, oficial(Ministerul Romîn al Afacerilor Externe). După acesta, am fost deasemeni singura cîștigătoare cu medie maximă, în concursul de angajare la Muzeul Național de Artă al Romîniei(și înaintea acestora, în alte cîteva instituții ale administrației guvernamentale de feluri distincte, în București(inclusiv, Primăria Capitalei). Nu am obținut pina la aceasta data un loc de muncă contractual, în urma rezultatelor mele deosebite, din cadrul competițiilor. ) – Eu am avut ideea oficială de a face din 30 noiembrie, în fiecare an: o zi națională(ća și celebrarea cîtorva sărbători Romano-Catolice, d.a.)
    – Eu am fost 1a persona oficiala, cu ideea de a inregistra‚Roşia Montana’ in Patrimoniul U.N.E.S.C.O.
    – Eu am avut ideea si am convins prima(ćompletă)reconstrucție a Muzeului Național de Artă, de către fostul P.D.-L.: in urma evenimentelor teroriste provocate de către mineri și locuitori ai mediului rural, in București(am avut d.a, exact 10 ani, la Revolutia din Decembrie 1989);
    Complet oficial (prin contract), am susținut în mod independent, alte proiecte arhitecturale și urbane, la București: capitala copilăriei, maturizarii personale și a educațiilor mele, de vârf.
    – Am propus ziua Culturii Romane, pe data de 15 ianuarie
    – Am propus liberalizarea și individualizarea contractului de muncă
    – Am propus o reducere administrativă și permanentă imediată a numărului de parlamentari, la o dimensiune maximă de 300(și condiții, pentru ocuparea funcțiilor publice politice).
    -Am propus crearea cardului național de asigurări de sănătate în România (pentru separarea oficială a persoanelor cu dizabilitati și a celor cu handicap permanente, de către persoanele obișnuite)
    – Am propus rescrierea Constituției (2003).
    – Am propus liberalizarea căsătoriilor oficiale (căsătoriile inter-sexuale, în E.U.) si am sustinut legalizarea acestora, in Rominia. Bazindu-ma pe definiția academică a E.U., pentru “Dragoste”˝
    – Sunt dovedită d.a., ca fiind ultima urmașă în linie directă, a celebrului politician P.N.L. Niculae Calianu(ucis in 14˘Aug.,1912).
    – Traducere personala: Ucraina: “La marginea imperiilor” de George Friedman: 10 x 4xA4 pagini: 3.898 cuvinte, 272 linii; din care 23 de cuvinte noi, pentru mine;
    – Certificarea competențelor profesionale personale, în suplimentul internațional 5994 / 21.05.2013: Acest supliment se aplică pentru diploma de masterat seria A nr. 0161944 (Diplomă academică de Master în Relații Economice Internaționale: Master în Comunicare în Afaceri în Engleză; Calificare în Diplomație);
    -Calificare specializată suplimentară pentru studiile mele postuniversitare, ca EXPERTA: Supliment descriptiv oficial al certificatului nr.00383906 cod COR 242213
    -Diploma profesională ca ‘Ziaristă în Dreptul Internațional al Afacerilor’ , semnata de catre dl. Ex-Ministru Dr.profesor Cătălin Predoiu
    -Premiul de participare la Premiul de artă al Vibo Marina, Italia (prima ediție, 27.08.2007)
    – Înotătoare de performanță, cîștigătoare a diferite competiții școlare, locale(´gimnaziale, București)
    -Viteză în scrierea, editarea, scrierea și proiectarea unui articol cultural sau științific (articol politic sau diplomatic) de 8000 de cuvinte, cu spații: 1-2 zile lucrătoare. Exemplu: “Redefinirea politicilor naționale de către fenomenul global al emigrării”, 12.nov.2015, 2014, 2012

    (iată și poza mea actuală: 2 ianuarie 2019, pe wordpress.com: Who am I, Amy_N.: an OFFICIAL TECHNICAL DIPLOMAT FEMALE

  6. Zilele libere oficiale in Rominia , impreuna cu zilele mele de sarbatoare ), anual:
    Anul nou; 31 Dec-1 Ianuarie(Zi libera)
    * 24 ianuarie Ziua Unirii Principatelor Române( Zi libera)
    * Ziua celebrarii biologiei feminine(trad.si interpretare pers.) si Anul Nou ; 1 Ianuarie si 2 Ianuarie(Zile libere); precum si celebrarea de catre mine personal, a acelei sfinte mame(tinara din cadrul elitei Romane), care s-a sacrificat(a fost pedepsita in arena), pentru credinta ei Crestina(Crestinismul aparuse in Roma).
    * Ziua Internationala Anti-Coruptie (9 dec.)
    * Ziua Protectiei Datelor cu Caracter Personal(28 Ian.)
    * Pastele meu Romano Catolic(data difera, de la an la an)
    * Pastele Ortodox, in Rominia(zile libere) (data difera, de la an la an)
    * 13 Iunie: Sf. Anton de Padova si d.a., ziua mea de nastere
    * 26 Iulie Ziua numelui meu Sf. Maria( Catolici)
    * 15 august Ziua numelui meu(Sf.Maria: Ortod.)(Zi Libera)
    * Rusaliile(Ortod.) (Zile libere)
    * Rusaliile(Romano-Catolici) 50 zile de la Pasti
    * 1 Septembrie Celebrarea titulaturii mele profesionale oficiale, in Rominia
    * 8 Septembrie Ziua numelui meu
    * 24 Oct.(1648) Peace of Westphalia
    * Sfantul Andrei 30 noiembrie (Zi libera)
    * Ziua Nationala 1 decembrie ( Zi libera)
    * Ziua de Craciun(Ortodoxi, Catolici, Protestanti)
    * 25 decembrie( Zi libera); A doua zi de Craciun 26 decembrie ( Zi libera)

    IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ
    27 martie 2019
    Nr. 276/VIII/3
    COMUNICAT

    DNA își exprimă punctul de vedere asupra celor mai recente propuneri de modificare a legislației penale (Codul Penal, Codul de procedură penală, Legea 78/2000 privind prevenirea, descoperirea și sancționarea faptelor de corupție, proiectul de act normativ privind contestația în anulare). Aceste propuneri au fost formulate de Ministerul Justiției, fiind transmise participanților la o discuție la care a luat parte și un reprezentant al DNA, la data de 22 martie 2019:
    Biroul de informare și Relații Publice este abilitat să prezinte modificările care, dacă ar intra în vigoare, ar afecta în mod substanțial activitatea de urmărire penala și implicit capacitatea de a trage la răspundere penală a celor care au săvârșit fapte penale.

  7. Citez din scrisoarea transmisa in data de 4 iunie a.c., unui cunoscut prezentator Romin:
    (..); Permiteți-mi sa va re-re-reamintesc si dvs., ca om de mass-media(integru profesional, dupa toate aparentele).
    Ca sunteti ori prost(needucat mult in politica si in economie). Ori unul dintre miliardele de masculi si femele intr-o vesnic dizonesta competitie, cu mine personal. Astfel incit i-ati si le-ati apărat on-line cel puțin, de cite ori am facut eu scandal.
    Pe toate si toti fiind asistati social, lunar: numai din banii mei, in calitate de femela normala urban, Bucurestean si uman, sub toate pfrivintele. Si supra-normala, raportat atit la corectitudinea mea in detaliu, cit si la titulaturile mele(complet valide, pina la virsta minimă, ori maxima a pensionarii oficiale, pentru oricine). Însă valide, doar sub conditia sa le pastreze in detaliu legalitatea, sub fiecare dintre privinte. Și eu v-am povestit deja de mii de ori despre toate aceste continue realități, de peste un deceniu…
    Iar in contextul in care eu si dumneavoastra impartasim o mare parte dintre opiniile despre ‚la vita reale di Romania’, asa cum le prezentati la televizor(iar eu le vad mereu, numai on-line). Poate imi spuneti si mie de ce niciunul dintre C.V.urile mele transmise peste tot, inclusiv in toate canalele mass-media(la fel ca si interviurile): nu a avut vreodata, succes. Nici macar, in institutia pe care o serviti dumneavoastra; ca si in toate celelalte, servite de restul colegilor si colegelor dumneavoastra(si ai mei d.a., intrucit eu detin si titulatura de comunicare si de media si jurnalism, deasemeni).
    De ce? Ca atit eu cit si dumneavoastra si alte persoane, stam de ani de zile incoace in gura, inclusiv cu ‘justitia corecta’….
    In timp ce eu vizitez si pun pe gratis ‘lumea la cale’ cum se zice in popor, impreuna cu: Directia Nationala Anticoruptie, Agentia Nationala de Integritate, A.N.A.F.ul, D.I.C.O.T., P.N.L. si Palatele Victoria, deasemeni. Inca de cind am implinit 25 ani si: fiind eu dovedită periodic a fi fără de handicap, dizabilități ori alte forme de asistență legalizată. Și eu am devenit obligata sa le achit lunar si annual, prin: taxe, impozite, contributii.
    Adica, asa cum personajele asistabile social de orice natura; precum si pensionarimea d.a.(cu citeva minime exceptii de plata); elevii, studentii, copiii si citeva categorii de business, deasemeni. Ei bine, asa cumacesti si acesti au pentru totdeauna, scutiri de aceste plati obligatorii mie, ca om normal(intre toti avind intre 25/orice virsta a pensionarii). Repet ca toate si toti(care putem) trebuieste sa fim dovediti asa, prin acele documente oficiale. Acelea pe care le actualizam obligat anual, in vreo institutie a adminidstratiei guvernamentale(prin intermediul altor citeva ale ei, d.a.).
    Iar in conditiile in care eu sunt Mastera de top atit in economie internationala, cit si in politica si in comunicare.
    Va rog sa imi spuneti in ce grad va faceti deasemeni vinovat, de complicitate la promovarea infractionalitatii 1.economice si 2.politice. Astfel incit, desi eu nu sunt nici Adam Smith ori Henry Kissinger, etcaetera. (si nici macar dl.Daniel Daianu sau dna Raluca Turcan ca si alti cu doctorate ‘pe bune’ in economie, ori in politica…………Si mai ales, ‘abroad’…
    In Rominia ca si in intreaga comunitate U.N. care si-au batut constant joc de CVul meu si de mine ca persoana corecta si ca femeie intelectuala corecta si atractiva(fara eforturi financiare peste acelea minime-medii, deasemeni).
    Totul merge din ce in ce mai rau, din pricina afirmatiilor si a conduitelor pro-asistenta sociala(atentie, pina si pers.condamnate si apoi puscariase ori iesite recent din pușcării devin d.a.asistate social, in toata lumea fara exceptie, cred).
    De ce imi ponegriti cultura si profesionismul meu authentic si de incredere: manifestate prin ideologiile mele economice si politice, strict individuale si independente. Insa formate, conf cercetarii mele postuniversitare pentru care eu nu am fost insa platita, vreodata !!??????
    Sa stiti ca nu am vrut vreodata sa activez in domenii precum medicina, asistenta sociala, religie, sociologie, antropologie etcetera. Ori să devin prințesă, regină etcaetera(mai ales că am disprețuit eu monarhia la fel ca și socialismul și toate celelalte ideologii politice de stînga, dintotdeauna). Deci nu am vorbit despre chestiunile asistentei sociale vreodata, decit sub titulaturile mele oficiale cele mai inalte, pe care eu le detin(dar neangajate si nerecompensate, vreodata)…
    Si asta, nemaivorbind inclusiv de personaje precum dl.Malin Bot, Moise Guran si altii ‘conservatori’ ori liberale si liberali si socialisti de toate virstele si sexele. Oameni ce mi-au furat citeva idei, anii trecuti si dintotdeauna, continuu(plagiat si furt intellectual, se cheama in Codul Penal), Si el, ei ca si altii si altele ‘s-au procopsit’ de pe urma lor………………nicidecum eu, vreodata………..
    Asta, fiindca pe linga ‘pile’,ca sa mi se recunoasca merite, ar fi trebuit sa fiu si eu, ‘ca toata lumea’. Fie infertile, ori simplu handicapata(cu dizabilitati), curvă, fufă, imbecilă, casnică. Ori pur și simplu, inscrisa in minoritati sau in orice alta categorie a asistentei. Ori deasemeni sa fiu copil, eleva, studenta, logodită, casatorita, mamă, divortata, 90/80/90, prefăcută………………..ori cum dracului altfel, ca sa am si eu o viata normala, in natia si in lumea asta de rahat?????????
    Si mai ales fara sa mai fac internships ori examene..ca deja am un CV plin cu examene, cit nu are nici macar o personalitate culturala autentica. Rămase aproape inexistente in Rominia, de decenii încoace.
    Adică, vorbesc de oameni autentici de cultură precum sunt domnul și doamna Liiceanu, precum este dl. Adrian Cioroianu, ori precum este dl.Andrei Plesu, deasemeni..
    Dar probabil mi s-au intimplat toate relele si abuzurile si injustitiile fiindca eu, nascuta in aceeasi zi si luna cu dl.Iohannis(dar in anul 1979, eu): am refuzat si refuz sa fiu inca de mic copil, tipul acela de om si femeie de viziunea ‘mămicilor si a tăticilor’. Si implicit, a femelelor/bărbaților etcaetera..
    Precum maica-mea(in virsta de aprox. 66 ani), care de aprox.10-15 ani incoace, ‘ma serveste’ cu toate ‘bunataturile’.
    Acelea numai de tipul haine cu cel mai puțin 2 numere mai mari decit port eu, citeodata. Ori lenjerie intima, de babă…
    Motiv in plus pentru care am stat cu ‘corectitudinea justitiei’ in gura, inca de cind eram mică si deasemeni foarte tînără..
    Va transmit DIN NOU documentele mele oficiale…poate imi spuneti unde sa merg si ce sa fac sa am si eu, o viata(macar cum au avut membri familiei dvs.si dumneavoastra, ca si majoritara cantitate numerica a populatiei urbane, d.a.).
    Asa cum eu, care sunt mentionata explicit de catre unul dintre articolele Constitutiei, ca fiind una dintre putinele sperante de talent ale faimoasei Revolutii(eram premiata in ‘Cintarea Rominiei’ si in cultura, inca de 10 ani in dec.1989; si implineam exact 11, in prima zi a mineriadei pe care eu o detest, dintotdeauna). Eu ar fi fost firesc sa am in schimb, acea justitie continua: si mai ales. de s-ar fi aplicat vreodata corect, legislatiile constitutionale..
    Motiv pentru care, reamintesc: desi eu sunt in mare masura impotriva CCR.(de numerosi ani de zile).
    Eu nelucrind ca dvs in politica, ori in mass-media ori ca altii si altele, in justitie(si neavind timp si d.a.dispozitie sa ma uit la televizor ori pe internet si in mass-media, decit foarte rar).. Inclusiv la acest referendum, am stampilat ‘Da’ , chiar si la cea de a 2a intrebare. Doar fiindca nu avusesem vreme si alte resurse ca sa ma informez, constant: despre tot ce se intimpla atit in justitie, cit si in mass-media.
    Asa incit, am facut ce a spus dl.Iohannis(pe Youtube), ca trebuie votat la acest referendum. ‘DA’, la ambele intrebari…Si toate astea, in timp ce exact ca si la referendumurile la care am participat in anii precedenti, vroiam si era dreptul si obligatia mea legala sa ma gindesc in liniste, inclusiv la a 2a intrebare(fiindca pusesem stampila ‘Da’ pe prima, inca dinainte sa finalizez citirea in intregime, a primei propozitii)…
    Cu toate acestea, netrebnicile de muieri de la centrul oficial unde am votat(aceleasi identice muheres pe care le raportasem politiei, in toti anii). Au făcut indecent, ilegal și intenționat și tîmpește gălăgie și scandal in afara cabinelor de vot inchise cu perdea, pe cind eu ma gindeam la cea de a 2a intrebare. Exact ca in anii precedenți in care decisesem conform drepturilor si libertatilor mele constitutionale, de a vota ori nu…………………… . Asa incit, desi aproape instinctiv am aplicat ‘la secunda’ stampila, pe prima intrebare.
    Va dau cuvintul de onoare ca mi-a pierit orice kef sa mai votez..si sa ma gindesc d.a., la cea de a 2a intrebare.(si mai ales ca am luxația asta invizibilă în mersul meu normal, de 2 săptămîni)…Deci aveam fașă la gleznă și durerea acută pe care o resimt permanent, in glezna, de citeva saptamini incoace..
    Si va dau cuvintul de onoare ca, plină de furie fiind in acel moment atit de repetabil in ultimii ani(si pe care il reclamasem fără succes in toți anii precedenți, poliției și instituțiilor Ministerului Public, ca si Palatului Victoria).
    Exact in momentul in care ma apucasem sa citesc cea de a 2a intrebare; au inițiat scandalul(gălăgia intenționată și ilegală), nterebnicile alea de muheres mafioate, din secția de votare. Adica aceleasi si aceiasi nemernici si personaje veșnic infractoare ce au adus de peste zece ani de zile pe capul meu si fara de voia mea, Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului(adica exact acea care mă umple dee dispreț, de doisprezece ani încoace). .In consecinta, va dau cuvintul de onoare: fiindca stiti ca eu sunt cam supărăcioasă(reacționînd de multe ori impulsiv, strict numai in aceste situații). Exact in acel moment cind trebuia sa folosesc pentru a 2a oară, ștampila de vot: am fost doar la un pas să las totul baltă și să mă car dracului de acolo, fără ca să privesc în urmă…
    Asadar, nu sunt deloc sigura daca am votat bine doar la cea de a 2-a intrebare…
    Auguri, Amy ..
    Respectfully Yours,
     looking for a right life, and a right job, according to L.76 / 2002 Unemployment law ;  The Romanian Constitution M.O.767/31 Oct.2003; National Education Law  1/2011 ; L.11/1991 against dishonest competition,
      E.U. Master Diplomat(International Economic Relations), Researcher, Expert, Top Professional in ‘Communications’ , Professional in  ‘International Business Law’, University  teacher, English translator, Professional Journalist, internationally awarded Fine Artist, mrs. Amy A.M.C. Neagoe

    E.U. Top Correct H.O Master, Expert, Top cultivated professional, top winner official independent Diplomat female, born in the summer of 1979

    1. Către: Romanian Presenter writer-editor mr. Dragos Patraru………………, TVR.(adică televiziunea națională: prima si cel mai direct coordonată și supravegheată dintotdeauna, din orice Parlament)
      De la: E.U. Top Correct H.O Master, Expert, Top cultivated professional, top winner official independent Diplomat female, born in the summer of 1979 6.06.2019
      Drag domn coleg(de titlu, nicidecum de meserie ori loc de muncă): ………….
      permiteți-mi să vă scriu, după documentele transmise ieri. Și fac toate acestea, după ce am vizionat(și deasemeni am aprobat). Cantitatea imens majoritară a componenței emisiunii dumneavoastră, inclusiv de ieri. Și mai precis: aceea in care exact ca si mine si ca intreaga majoritate a Rominilor, ce am votat in data de 26 mai, a.c. Doream si ne dorim in continuare a scăpa, de rușinea ‘Ciumei Roșii’; precum si a tuturor care au părăsit-o, formîndu-și partide ori prietenii noi. Iar eu după cum știți, imediat după destrămarea P.D.L.: in anii in care am decis sa votez, am pus stampila, numai pe P.N.L. Precum inaintea acestor ani, deasemeni: inclusiv pe noul partid al dlui ex-Presedinte Traian Basescu.
      De exact numai de 2 ori, in viața mea: in 2014, ultima oară, mai precis. Si marturisesc ca, exceptind numai 2-3 ani, eu m-am intrebat intotdeauna : ‚Votul meu conteaza vreodata? (A contat ??) Iar in conditiile in care noi ambii suntem de acord, despre primii care ar fi trebuit dati afara din administratia publica, de orice fel. Ca fiind membri de ambe sexe ai Parlamentului, Guvernului; precum si cei de grade inalte, ai tuturor primariilor(de sector si generala, d.a.). Permiteti-mi sa va recomand cartea ‘Omul Recent’ , a dlui Horia Roman-Patapievici(numai editia tiparita, in 2008-2009).
      Toate acestea, ca sa va explic ceea ce se pare ca nu ati inteles nici dumneavoastra despre mine, din documentele pe care vi le-am transmis. Repetat, inclusiv in acest an(din nou, in speranta ca ma veti angaja acolo unde lucrati si dumneavoastra ca si ceilalti oameni de mass-media, deasemeni). Si-anume, pe linga realitatea ca eu sunt nascuta in vara anului 1979. Si, cu toate ca eu si tatăl meu suntem singurii Romîni autentici, din întreaga familie. Vă mărturisesc că nu as fi regretat daca strabunicii mei emigrati ar fi trait cind eu am inceput clasa primara si dupa aceea d.a., de exemplu; si m-ar fi putut inscrie, la minoritati nenaționale, crestine(romano-catolic si ortodox).
      Deși nerefugiati fiind ele si ei, d.a.. Conform acestora, in calitatea mea de neminoritara(nerefugiata, neemigrata, nețigancă si neetnica, neavind dizabilitati, handicap ori boli cronice de vreun fel, nelogodită, necăsătorită, nedivorțată, nemamă, necopil, neelevă, nestudentă,nerudă de grad 1 si 2 si chiar 3 cu securisti ori oameni politici interni ori externi, șefi in administratie ori afaceri, revoluționari, judecatori, procurori, persoane angajate in ministere, cu functii inalte in administratia publica si in unele companii si afaceri private, d.a.; precum si alte feluri de asistati si asistate din banii de taxe, impozite si contributii a celor dovedite si dovediti normali, ‘for life’). Eu personal am făcut individual si independent, de una singură totdeauna(încă de mic copil). Eforturi de corectitudine și inteligență, cu mult peste orice medie: ca să cunosc lucrurile despre care puteți citi, în C.V.urile pe care vi le-am transmis. Si astfel să scap, de orice urmă de comunism(aceea atît de permanentă la o imensă cantitate de copii și tineret precum și părinții și bunicii acestora, din zilele noastre). Si care, contrar principiilor de bază si esenței fundamentale ale economiei. Din cauza anormalităților(defecțiunilor) acestora, acești au devenit asistabili și asistabile sociale, lunar(si pentru intreaga lor existență, plus o mulțime de gratuități și facilități)… Si totul dintotdeauna, numai din banii mei și ai celorlalți normali: si doar din cauza nesimțirii, cretinității și inculturii si neprofesionismului(necinstei), generalizate. Care-a găsit de cuviință să îi/le compătimească caracteristicile fiind dovedite pentru eternitate, ca fiind TERORISTE si d.a., contrare principiului economiei. Și-n plus, au decis să le mai si recompenseze lunar, aceste forme de infracțiuni ale existenței economice. Numai din banii oamenilor normali. Deci numai (pe baza/in schimbul) netrebniciei, nesimțirii și‘defecțiunilor’ evidente, ale lor. Iar in conditiile in care suntem de acord ca toate si toti somerii sunt deasemeni, asistati social(suplimentar, in cazul in care erau ori sunt deja, pentru ‘defectiunile’ lor). In cazul in care nici dumneavoastra ori colegii dumneavoastra nu dati 2 bani nici pe I.Q.ul si portofoliul meu, dar nici pe profesionismul meu(experienta mea prioritar si majoritar cu mafia din Rominia, numai).
      Permiteti-mi sa va rapesc, din timpul dumneavoastra. Atit de pretios, incit aveti timp sa mergeti regulat, la sala de forță(după cum se observă de numeroși ani de zile, inclusiv in bicepșii impresionanți pe care îi etalați, pe post)..
      Astfel incit, sa va Re-re-amintesc. Cum numai bătrînii, ex ori curent persoanele condamnate sau (ex)pușcăriașe, acele cu venituri minime ori de subzistență, angajații de orice fel ai primăriilor ori ai administrațiilor publice, persoanele condamnate ori (ex)pușcăriașe, incompetenții, handicapații și persoanele cu dizabilități de ambe sexe au avut si vor avea pentru totdeauna nevoie. sa le fie reamintit, iară și iar).. Să vă reamintesc dumneavoastră și tuturor celorlalti de ambe sexe cărora eu le-am tot cerut repetat ajutorul, in acesti incredibil de numerosi ani ‘post-revolutionari si de post-mineriade, mai ales. Fiindca spre deosebire de părinții mei, rubedeniile și prieteniile lor: Eu numai sunt singura Bucureșteancă, totală(de la vîrsta de 1-2 luni de zile, mai precis). Intre toate și toți, d.a. Si deasemeni, dintr-o incredibil de mult peste cantitatea de jumătate a locuitorilor, cu buletin de București !! Și da, îmi amintesc cu nostalgie de Bucureștiul copilăriei mele și chiar a unei foarte scurte perioade, a primei mele tinereți(săptămîna viitoare, voi împlini 40 ani de chin in orașul, nația și lumea asta intreaga vesnic comuniste(socialiste), dictatoriale & Co..
      Si va reamintesc ca, fie in cazul ca sunt deja asistate social pentru neșomaj; fie ca se inregistreaza (inclusiv) pentru acest. Ei bine, toate persoanele înregistrate ca atare în această formă particulară de asigurare oficială legalizată(unemployment), devin asistate social:fiindca primesc pentru nemuncă bani, de la stat).
      Iar eu subliniez ca, dupa incheierea studiilor mele universitare(toate la stat, in Bucuresti, fara de plată, la citeva facultati: pina in 2007, cred). Eu nu am primit bani vreodata in calitatea mea de șomeră oficializata complet(dintre acei si acelea nefiind deja inregistrati in asistenta financiara, de vreun fel). Decit pe o durată de apoximativ 1 an si jumatate, in acesti patruzeci ani pe care-i voi implini. Si-odata cu absolvirea primei mele facultăți, eu mi-am pierdut pentru totdeauna dreptul, la simplul statut de ‘student(a)’.
      Desi inca de la sfîrșitul anului 2002, va amintesc. Pe linga ca in calitatea mea de persoana neasistabila suplimentar, eu dețineam d.a.titulaturi infinit mai înalte și mai valide, decît ale oricărui șomer ori șomeră: înregistrați(ori nu).
      Desi tot numai eu(și nicidecum statul Romin ori cetățenii săi): trebuia sa-mi achit , din alți bani decît aceia de șomaj. Atit asigurarea suplimentara de sanatate, cit si transportul public; precum si cursurile postuniversitare de Experta in Fonduri U.E.. Acelea pe care politrucii(Dottori si Dottoresse) si colaboratorii lor privati m-au forțat ilegal și indecent de cîteva ori timp de vreo 7 ani, să le repet si sa obtin de fiecare data, media maxima ’10.00’(și-ntotdeauna, in exact același loc si numai din banii mei aproape inexistenti)… Insa imi amintesc ca s-a avut(pe timpul guvernarilor de dreapta, numai). Bunăvoința decentă de a Nu mă mixa(amesteca) cu celelalte categorii de personaje si individe/indivizi.
      Fiind inregistrate si nregistrati ca si mine(eu pe atunci, doar): in somajul oficial. Adica, imi amintesc ca doar P.N.L.ul a avut decența să nu mă amestece cu celelalte(ceilalți) . Asa cum a făcut-o frecvent de cind a fost adusa si readusa in conducerea Capitalei, prioritar faimoasa pușcăriașă ex-primăriță si ex-ministra…’a muncii’ , bre !!!!!!!!!!!!!!!!!! Aia repusă în funcții in Bucuresti, toti anii acestia 20… de către cine…ghici??????
      Exact ca si restul celorlalti si celorlalte fara exceptie, din partidul si partidele derivate direct, din el…..
      Intrucit aveti categoric o inteligenta puțin peste media națională, închei aici. Asigurîndu-vă că vă apreciez emisiunea și conținutul acesteia, de atîția ani. Cu toate acestea, in toti anii de cind v-am cerut repetat ajutorul atit dumneavoastra cit si altora, mi-ar fi plăcut să fiți creștin(ori creștin-protestant, d.a.). Astfel încît, să nu vă luați după sfaturi date familiei dumneavoastra si oricui altcuiva, de catre sefii ai mari, ori diverse comunități religioase(sau simpli teologi, de orice fel..)
      Si mai ales, ca potrivit Constitutiei(creată la fel ca si Legea Somajului, in 2002-2003). In Rominia, atit bisericile crestine si protestante(de orice fel), dar si absolut oricare alta, precum si membri de toate felurile aproape, ale comunităților lor. Se bucura inca de dinaintea revolutiei decembriste, de: protectii, facilitati, bani, ajutoare, imunitati etc…cu explicita conditie dintotdeauna, sa ii asculte necondiționat, pe ‘ăi de sus’. Si nu sunt jurista de profesie, insa-i foarte probabil ca fiecare dintre acestea(cu tot cu membri dintotdeauna, ai comunitatilor lor): sa fi beneficiat inca din timpul familiei Ceaușescu(oups, era să scriu Firea-Pandele s.a.m.d…)
      De beneficii d.multe puncte de vedere fiind infinit mai mari, decit ale procuraturi(lor), d.e..
      Va rog sa imi transmiteti daca doriti sa va recomand liste întregi, de cărți….din oricare domeniu vreți(de credeți că puteți înțelege și aprofunda(memora) corect, mai ales..
      Cu deosebit respect,
      Protocolar: Doamna Amy Neagoe
      Neprotocolar si feminist, d.a.: Domnisoara Amy Neagoe(n.13. 06.1979)
      Respectfully Yours,
       looking for a right life, and a right job, according to L.76 / 2002 Unemployment law ;  The Romanian Constitution M.O.767/31 Oct.2003; National Education Law  1/2011 ; L.11/1991 against dishonest competition,
        E.U. Master Diplomat(International Economic Relations), Researcher, Expert, Top Professional in ‘Communications’ , Professional in  ‘International Business Law’, University  teacher, English translator, Professional Journalist, internationally awarded Fine Artist, mrs. Amy A.M.C. Neago

Leave a comment