37 thoughts on “RAPORT Starea Romaniei dupa 9 luni de guvernare PSD

 1. De ce ar fi oportune investițiile publice în ani cu creștere economică? Investițiile statului sunt cel mult proptele pentru anumiți privați, fără vreun factor de multiplicare.
  Sunt creșterile salariale mai oportune în timpul recesiunilor economice?

 2. Un pic off topic, dar daca tot am trecut pe-aici sa zic si eu citeva cuvinte despre ce am mai observat ca se intimpla (in pauzele de reclame de pe NationalGeografic, sau History )

  Deci, in primul rind nu am incredere ca psd-alde vor duce la capat pina la urma vreun plan de revolutie fiscala, ca dovada ca negocierile se duc la cotroceni.

  Daca psd-alde ar fi avut intr-adevar independenta pur si simplu ar fi scos legile si ar fi lasat ciinii sa latre, si in functie de calitatea modificarilor legislative ar fi avut de cistigat sau de pierdut.

  Un lucru e simplu ca lumina zilei: in urma unor modificari in legislatia fiscala sau in legislatia justitiei nu poate fi multumita toata lumea! Cei care azi ies pe strazi si isi arata iPhosele catre cer si care mare parte dintre ei sunt beneficiari directi sau indirecti de finantari oculte, sau fac parte din multinationale care isi rasplatesc loialii mai mult in exterior decit in tara (in special din domeniile vindute intereselor straine cum ar fi sanatatea) in mod cert ca au tot interesul ca sa nu se schimbe nimic din sistemul care le umple buzunarele.

  Deci pentru mine multumirea sau nemultumirea astora e un indiciu direct despre cum vor arata lucrurile: daca vor continua sa urle citeva luni in ger si ninsoare va insemna ca e posibil sa se schimbe ceva in bine, dar daca peste citeva zile va fi iar liniste si pace… atunci vor urma inca niste ani de crestere a prapastiei dintre hoti si sclavi.

  Despre mutarea contributiilor de la angajator la angajat cred ca e un lucru bun care trebuia facut demult, nu era nicio logica pentru firme a plateasca in contul angajatorului contributii de sanatate, pentru ca firma ca atare nu beneficiaza de niciun serviciu de sanatate, si in acelasi timp sumele platite pentru angajat figurau jumate din cit se platea defapt, ceea ce crea deficite false si in fondurile de asigurari sociale dar si in cele de sanatate.

  De asemenea e un lucru foarte bun ca scade per total suma darilor pentru veniturile obtinute prin munca. E bine si faptul ca mai scade un pic birocratia prin diminuarea numarului de declaratii la stat.

  In schimb, cred ca e un lucru foarte rau ca statul introduce pe piata muncii o concurenta neloiala cu mediul privat, marind fara o baza pe criterii de performata veniturile celor care sunt angajati la stat, punind o presiune pe mediul privat sa faca la fel ca sa nu piarda angajatii calificati. Spre deosebire de stat, mediul privat e auto-reglementat de legea cererii si ofertei in ce priveste profitabilitatea, si faptul ca nivelul de salarizare e la nivelul care e este datorat lipsei de tehnologie, lipsei de capital, lipsei de produse competitive la export.

  De aceea cred ca efectul care s-a ddorit prin aceste masuri care pun presiune pe mediul privat va fi defapt exact pe dos: se vor inchide afaceri care pina acum se bazau pe mina de lucru ieftina, si nu se va deschide nimic in loc… deoarece romania nu dispune nici de infrastructura, nici de alte oportunitati geo-strategice care sa permita impulsionarea mediului de afaceri. Timp de zeci de ani s-a distrus, nu s-a pus nimic in loc, iar acum e scadenta facturii.

  In ce priveste reforma justitiei, am auzit cite ceva, multa polologhie care inveleste defapt realitatea: s-a cazut la pace, procurorii ramin magistrati, csm-ul va avea tot ca si acum o majoritate de procurori, deci, nu se schimba nimic esential. Stiu, se zice ca nu se poate, ca e prevazut in Constitutie, dar credeti-ma, pe mine ma intereseaza doar rezultatul final. Prin urmare, ca pleaca Inspectia Judiciara, devine independenta, apa de ploaie. Inspectia Judiciara e si pe viitor la fel de prost gindita precum Protectia Consumatorului, sau CNA-ul, care n-au defapt niciun fel de unelte reale pentru a putea macar pretinde ca controleaza ceva in tara asta, in alimentatie avem toate rahaturile si gunoaiele aruncate de UE, sanatatea romanilor se deterioreaza galopant din cauza alimentatiei, Protectia Consumatorilor e cvasi depasita de situatie, CNA-ul la fel, permitind chiar reclame pentru produse daunatoare. De asemenea, nu exita niciun control pentru sistemul bancar, ca sa nu mai zic de cel parabancar, asazisele societati de creditare non-bancare (o enormitate dpdv juridic) care duc efectiv in sclavie pe saracii care din disperare ajung sa plateasca dobinzi de mii la suta. La fel ca in cazul produselor alimentare daunatoare, si aceste scheme de jaf beneficiaza de relame in bucla la tv in loc sa fie interzise.

  In fine, schimbam e ici pe colo, dar sa nu deranjam pe nimeni! Cam toate initiativele guvernantilor au fost blocate in alte locuri decit acolo unde e reprezentat poporul, adica in Parlament. Influente externe la greu. Apropo de Klemm, zicea o judecatoare ca ar fi trebuit arestat! Sunt absolut de aceiasi parere! Nici macar nu cred ca reprezinta interesul SUA ceea ce face el, ci interesele unei mafii politico-economice. Dupa retragere i se va asigura si lui un loc pe undeva intr-un job care are legatura cu platformele petroliere.

  Am zis destule, oricum nu conteaza, mai revin peste citeva luni, nu pierd prea multe detalii intre timp pentru ca nu se va fi schimbat mai nimic.

  1. 29. 03. 2019

   27.03.2019

   Dragă Procuror Șef Dr Ma. Expert procuror, doamnă Aca Jurma,
   Stimată doamnă Președinte Judecător Dr.Ma profesor universitar Ana Maria Groza,
   Stimați doamne și domi Procurori și Juriști ai acestor 2 instituții,

   permiteti-mi va rog sa imi finalizez astazi, scrisoarea diplomatica(óficială)˝, din urmă cu cîteva zile. Eu încă fiind, în perioada menstruației mele lunare, regulată. Dar despre care toate colegele dumneavoastră care cunosc detaliat și direct oficial, cazul meu. Ințeleg de ce la mine este de obicei, dureroasă și intrigantă.˝Si oricare dintre juriștii și juristele instituției dumneavoastră au avut dintotdeauna acces, la toate documentele și conturile mele instituționale, de orice natură.
   Adică, la fel ca în cazul oricui altcuiva căruia sunteți obligați să îi verificați, corectutudinea(óricînd și oriunde)˝.
   Iar în contextul în care eu, spre deosebire de tineretul si adultii si bătrînii pesediști(dar și precum mulți alții și altele, de oriunde).
   Eu am fost mereu, împotriva hackingului, violării de copyright si plagiatului(și implicit a lui E.Snowden, J.Assange, Guccifer și alți infractori și infractoare celebri).
   Am făcut mereu toate aceste, din simplul motiv că încă din clasele primare, am început să fim învățați și învățate. Încet încet, ce însemnează CORECTITUDINE: să trăiești corect, într-o societate democratică.
   Dar pentru detalii asociate cu incorectitudinea, vă invit nicidecum ‘sa mergeti la biserica’(asa cum sfatuiesc cretinii, ori pur și simplu fricoșii, pomanagiii, cerșetorii etcaetera).
   Dar eu vă sfătuiesc să luați istoricul școlar(în paralel cu traseul educațional și profesional independent): al tuturor celor care sunt(si vor fi acuzați, de către justiție).
   Fiindcă, pentru cine a fost vreodată pedepsit, în viață: justiția(în cazul în care aceasta este corectă), ar trebui să fie suficientă, pentru a induce teama.
   Cu toate acestea, uitîndu-mă acum pe bibliografia unuia dintre fostele cursuri masterale în limba Engleză, am înțeles.
   De ce in loc sa isi vada ‘lungul nasului’ a.i. sa nu mă mai suspecteze pe mine corectitudinea feminină întruchipată, doar fiindcă nu le plac unora dintre ei și ele(plătiți la fel ca și restul, din banii și sacrificiile mele grețoase mie, ca persoană dovedită complet normală).
   Și-n loc să mă fi caracterizat pe mine ‘ca sunt rea’ fiindca imi place ce se impune tuturor(exclusiv, doar pe hîrtie): la inregistrarea si concursurile de angajare precum și în concursuri și profesie: oriunde in sistemul de stat. În loc să-i fi lăsat pe majoritatea infractorilor de toate sexele și vîrstele și felurile, să își vadă de treabă.
   Mi-as fi dorit sa ma apreciati ca am facut un efort, sa incerc de a intelege(atît anul trecut, în 2ˇ0˝1~7`cît si anul acesta). De ce aveti nevoie de date reactualizate in permanenta, despre mine.
   Si cu ocazia aceasta a neoprit pierdutelor mele sărbători și celebrări personale preferate mie dar nesărbătorite vreodată de către mine, în toți anii aceștia de conducere comunisto-pesedistă(vă atașez lista, la finalul documentului).
   Vă reamintesc că de peste 7-10 ani încoace, eu nu am mai avut cu cine și unde să merg să celebrez, vreodată, zilele mele preferate, în orice an calendaristic.
   Toate acestea, in timp ce inclusiv de Revelioane si de zilele mele de nastere am fost nevoita, sa stau in casa.
   Si nu am primit cadou decit cel mult, o ciocolată și aceeași pereche de cizme pe care bătrînii părinți pensionați de bătrînețe, de aprox.7 ani de zile: au uitat periodic că ‘mi le-au cumpărat noi’, în fiecare din anii anteriori, d.e…
   La fel după cum au uitat că au repetat și repetă aceleași veșnice mitomanii, de toate felurile posibile. Crezîndu-mă la fel ca și restul celor incapabili si incapabile de a mă interpreta și înțelege corect; precum si a le păsa vreodată de mine, așa cum trebuie: proastă și în alte feluri d.a.
   La fel după cum netrebnicii din pesedeu le-au permis periodic INFRACTOR, administratorilor de bloc și vecinilor: să afle ce transmit eu on-line și pe computer.
   Și-n consecință, în imbecilitatea și netrebnicia lor constante, de peste 10 ani încoace.
   Persoanele angajate la ghenă și-n alte munci inferioare(în bloc ori la primărie): nu doar că au avut permisiunea infractoare să îmi citească inclusiv e-mailurile private; însă în funcție de ce se întîmplă la mine în apartament, își fac și ei(ele) programul !!!!!!!!!!
   Toate acestea, prin administrație, primărie și politikia asta veșnic tribalo-musulmano-țigănească-de firea și pandele plus găștile lor ale analfabatismului cu diplome luate pe bani și pe sex, firește..
   La fel dupa cum s-au comportat fiecare din ei identic, in fiecare dintre anii in care ‘eu am decis’ ca taica-meu trebuie sa fie convalescent 3 luni, apoi sa moara si sa fie inmormintat exact in acelasi loc si exact cu aceiasi oameni. Ca intr-un film cretin si violent(Science Fiction): de tipul Steven Spielberg, d.e…
   Ori ca domnul procuror sa fie ‘din nou handicapat’(dar numai citeodata, cind isi aminteste ca trebuie sa se prefaca, a.i. sa protejeze egourile personajelor anormale..…
   Sau ca in alte filme de tipul X-Men, ori cu invazii ale extraterestrilor(existenta acestora fiind dovedita o inventie a partidelor socialist-comunist-nazist, dintotdeauna). La fel ca si religiile subterane ale oraselor antice Italiene, d.e..
   Si care, d.p.meu individual si independent de intelectuala(si d.a.specialista in stiintele comunicarii internationale’): e o trimitere directa.
   La preferintele conservatoare ale personajelor asistate social(indeosebi acele cu dizabilitati si handicap, de orice virsta).
   ..
   Dar stiti….eu am explicat detaliat INTELECTUAL SI CULT, toate legislatiile neschimbate vreodata,ale corectitudinii. Atit inainte de 2010, cit si din 2012 incoace..
   Si-n schimb, mojicii si mojicele habdicapati si cu dizabilitati ori pur si simplu, duhnind de infracționalitatea imbecilității și invidiei: mi-au zis mie că ar trebui să merg să cerșesc bani, la asistență socială.
   De tot nu m-a angajat, nu m-a plătit și nu m-a f…t pe mine nimeni: cel mai mult, începînd de la sfîrșitul toamnei 2007., încoace.
   Și toate acestea, în timp ce mormanele astea de juriste și juriști la tot pasul(în special țigănimea șoferilor și a taximetriștilor de genul țiganului și țiganilor violatori ai spațiilor private și a titulaturilor oficiale, de genul Șerban Nicolae, L.Dragnea și găștile).
   Le-au și v-au poruncit să mă lăsați inclusiv fără de proprietate și de restul drepturilor, proprietăților și libertăților mele constituționale și legale, în detaliu. Și fără un procuror și avocat așa cum eu îi vreau să fie….
   Vă recomand Constituția din 2002-2003(anul publicării), pentru detalii..
   Așa încît, din simplul motiv că eu nu m-am complăcut vreodată precum ați făcut-o dumneavoastră frecvent(în detrimentul meu și al celorlalți cetățeni plătitori și corecți): in lozinca comunisto-socialista celebra ‘MOARTE INTELECTUALILOR’.
   Va reamintesc ca D.N.A.ul a fost intotdeauna prima si ultima institutie oficiala dintre cele pe care eu le-am vizitat(si-am fost inregistrata, cu B.I.ul).
   Inca din prima zi de funcționare a acesteia, la începutul oricărui an.
   In aceștia chinuitori excesiv, pentru mine independent: din 2007 încoace. Fiindcă anterior începusem să vă vizitez, încă odată cu cel de al 2lea an, al instituției..
   Așadar, eu am înțeles din nou de ce trebuie să redau date actualizate asupra suferințelor mele, de fiecare dată.
   Motiv pentru care, o voi face din nou acum: cînd încerc să stau liniștită.
   Fiindcă încă sufăr de acea situație lunară(existentă pînă în jurul vîrstei de 50-56˛ani, numai la orice fată maturizată, precum și femeie sănătoasă).
   Și care, fiindcă eu nu am fost să votez în ultimii ani de repetiții identice a referendumului inițiat exclusiv de catre supra-condamnatul Dragnea, pentru redefinirea familiei(si numai pentru protejarea intereselor membrilor si susținătorilor partidului).
   Si în contextul în care eu sunt dovedită în detaliu, oficial, anual: ‘fără de pată’.
   Reclam idioțenia(lipsa de insuficientă memorie profesională a Înalt Funcționarilor de ambe sexe, avînd slujbe și funcții: tocmai în acord cu ceea ce-i dovedit legalizat ca fiind inteligență peste medie, în cazul acestora).
   Detalii, puteți găsi inclusiv în cartea republicatî în 2017, a domnului Acad. Horia Roman Patapievici: ‘Omul Recent’.
   În care dînsul explicitează exact ce am povestit și eu continuu, despre mafia angajărilor și a investițiilor.
   Precum și a ‘succeselor’ vs ‘succesurilor’ din toti acesti ani de cind minerii(muncitorimea) adusă în București în vara anului 1990, ca si celelalte categorii profesionale inferioare si personajele asistate social, de toate felurile.
   Au fost aduse să ucidă intelectualitatea și cultura Romînă.
   În timp ce eu pe atunci, deja fiind premiantă pe Capitală, la ‘CINTAREA ROMINIEI’ si la alte numeroase concursuri culturale, imediat dupa revolutie.
   Am devenit in gimnaziu si in liceu campioana Bucuresteana si pe sector, inclusiv si la alte lucruri: inot, matematica, limbi straine.
   Si d.a. pe intreaga Rominie, la numeroase concursuri de angajare(Externe, Primarie, Arte(Cultura) si la inca alte citeva). Niciuna dintre acestea neaducindu-mi mie vreodata pina acum, ANGAJAREA…
   Totul intotdeauna, din acelasi vesnic motiv al neaplicarii corecte(in fiecare detaliu), ale cerințelor oficiale ale angajării, din anul 2002-2003^. În timp ce curios este d.a.că aceste precizări detaliate din L.76/2002, au fost stabilite printr-un referendum anterior, in jurul anilor 1990.
   Și-anume acele atestînd realitatea că doar persoanele neasistabile social(neasistate), cu vîrsta de peste 14 ani. Numai aceste pot fi angajate, în muncă contractuală(plătită).
   În contextul în care redefinirea familiei m-a interesat din ce in ce mi puțin, pînă la ‘deloc’. Incepind cu terminarea studiilor mele masterale.
   Dar cel mai mult, odata cu vara anului 2016.
   Atunci cînd eu am mințit(și sper că pentru ultima oară în viața mea, într-un concurs de angajare, oficial): în cadrul examenului de avansare în grad diplomatic, la Ministerul Romîn de Externe.
   Fiindcă imediat după aceea, în toate examenele instituționale oficiale, ce au urmat: am fost excesiv de sinceră(și supărată), întotdeauna.
   Motiv pentru care, nu m-a mai angajat dar nici nu m-a mai intervievat vreodată, absolut nimeni. Absolut nimeni, în afara amicilor mei care m-au intervievat constant(dar fara sa ma angajeze): in cadrul Direcției Naționale Anticorupție.
   Totul, în țara și-n lumea asta comunistizate și comuniste în care părinții mai mult rău mi-au făcut, decît să mă ajute, VREODATĂ !!!!!!!
   Si mai ales fiindca E.U., mai mult decit Rominia, a fost inca de la inceputurile sale, cel mai mult: o entitate geopolitică.
   De peste 15°ani încoace, eu am reclamat toate jocurile acestea ale tuturor, pe toate planurile existențelor. Ca fiind încercate ori repetate identic, doar pentru. Pentru satisfacerea alter-egoului anormalităților umane, ale tuturor națiunilor.
   Cu accent, pe acel al tineretului si adultilor cu handicap, precum si dizabilitati(clinice, fizice, psihiatrice si mentale).
   Fără a se putea vindeca vreodată, orice ar face(lucru atît dovedit medical, cit si observabil de peste 15 ani încoace, în statisticile oficiale.
   Cu toate acestea(și mai ales că mi s-au refuzat relațiile complete, de(cu)către domnii diplomați(funcționari publici de ranguri înalte) și domnii procurori(asemeni) de care eu am fost si voi fi permanent, cu adevărat interesată,
   Eu personal(încă de dinainte de a deveni oficial, creștină Romano-Catolică): am avut o moralitate foarte complexă, deosebit de educată.
   Precum puteți citi d.a., inclusiv în acuzațiile aduse de către mine, oficial. Parchetului și D.N.A.ului, împotriva condamnatului Dragnea.
   Precum si impotriva tuturor celorlalți angajate și angajați ori colaboratori și susținători ai acestuia, de ambe sexe(și prioritar, femei).
   Care m-au pus ori direcționat infractor, către personajele asistate social(în special avînd dizabilități ori handicap), încă de cînd eram adolescentă.
   Și toate aceste fiindcă eu am refuzat, dintotdeauna(încă de la începuturile pubertății).
   Am refuzat eu dintotdeauna, fără oprire. Să am vreodată, relații intime: cu bărbați în vîrstă, căsătoriți, divorțați, asistați ori asistabili social(inclusiv categoriile celor mult mai tineri, ca mine).
   Iar interesul meu pentru persoane a fost din anul 2007 și neintrerupt, din 2010 încoace.
   A fost doar pentru funcționărimea, din țări Europene(membre sau nu E.U., fără excepție), ori din S.U.A. și Rusia(dar numai din anume puncte de vedere, în cazul fiecăreia).
   Și mai ales în contextul în care, deși nu mi-a plăcut nici nu îmi place mentalitatea colectivisto-bolșevico-comunistă a Rusiei. Pe care o cunosc inclusiv din cîteva comunicări cu Ambasada acestora, încă de-acum aprox.15 ani de zile). Precum si cu ceea ce mi s-a intimplat permanent datorita acestora, mai ales in anii alegerilor prezidentiale, ale acestora(ca si in cazul celor din S.U.A.), deasemeni.
   Ca om de cultura si intelectuala independenta: desi apreciez in mod egal, literatura clasica a acestor 2 națiuni. Eu personal, am valorificat infinit mult mai mult, dintotdeauna: arta plastică Rusă(din toate timpurile). Dar, hey: n-a emigrat cumva inclusiv V.Kandinsky, in S.U.A. ???
   În timp ce moștenirea mea strict neartistică, din familie: mă atrage dintotdeauna inclusiv pentru civilizații, ca acea din Japonia.
   Deși eu știu deasemeni despre Japonia(la fel ca și China, deși la China e de înțeles prin însăsi comunismul acesteia).
   Am aflat că inclusiv una dintre cele mai civilizatele națiuni ale lumii(Japonia): se află în topul țărilor cu mafie și criminalitate, crescînde.
   Cu alte cuvinte, în calitatea mea de heterosexuală și sănătoasă dovedită(atît prin naștere, cît și prin preferințe și educație anual re-dovedite oficial, deasemeni).
   Deși nu mi-a păsat vreodată de voi avea un partener care poate suferi , de o boală internă ce nu îi permite să mă lase vreodată, însărcinată(eg.cazul dlui Președinte K.W.Iohannis).
   Eu personal am refuzat, dintotdeauna să am relații intime: cu imorali, infractori, inculți, anormali(clinico-fiziologic-psihic), prost educați ori tembeli.
   Ori avind o vîrstă (foarte) înaintată sau mai mică decît a mea, deasemeni.
   Și mi-am permis să fiu selectivă, atît datorat corectitudinii mele detaliat dovedită anual, din anul 2007 încoace.
   Dar mai ales, într-o Romînie și o națiune și o întreagă comunitate U.N.
   Cu un număr dublu și mult mai mult ca dublu, al procentajului masculin(față de acel al femeilor).
   Cu toate acestea, de nu as fi Mastera cu medii de top, in 2 discipline politice si economice, distincte. Si mai ales, in strict specializarea ‘DIPLOMATIE’, aleasa de catre mine.
   As fi foarte surprinsa, pentru realitatea pe care v-o destăinui.
   Anume că de peste 10 ani încoace, nu am mai întîlnit niciun bărbat si mai ales unul apropiat, necesitatilor si dorintelor mele(precum și nici femele) normali, deci pe interesul meu.
   Si toate acestea, desi am fost in multe locuri pina in urma cu aprox 7 ani(cind au reinceput inclusiv scenetele de imbolnaviri, convalescențe, morți și înmormîntări repetate și incredibile ale tatălui meu).
   Toate acestea, în exclusivul și veșnicul beneficiu al infracționalității și a asistaților și asistatelor social de feluri diverse, în Romînia(!!!!!!!)
   Și care mie mi-a demonstrat încă de peste 15 ani, de cînd am mers să reclam încontinuu în diferite instituții(dar prioritar si aproape exclusiv in anii in care tatal meu și-a înscenat moartea, lăsîndu-mă într-o sărăcie și o mizerie infecte).
   Mi-a demonstrat cit de neinsemnati suntem fiecare din noi, in raport cu incredibilele mafii din familii, administratie, politica si din mediul de-afaceri precum si din mafia populatiei civile, deasemeni !!!!!!!!!!!
   In timp ce din cauza acestora, eu personal cintaresc continuu, din anul 2007 incoace aprox.50 kilograme, la o inaltime de 1.70(talia Slim si bustul 75 B-C, deasemeni).
   Iar atunci cind am fost ori sunt angajată, cîntăresc mai puțin, decît aceste kilograme.
   In timp ce in toti anii in care taica-meu s-a prefacut mort(iar in ultimii 5˘eu chiar i-am dorit din tot sufletul, sa fie pentru ultima oara).
   In exclusivitate în acești ani eu am fost să mă plîng(pe lîngă doamnelor psiholog și psihiatru, precum și medicului meu de familie): DIRECȚIEI NAȚIONALE ANTICORUPȚIE.
   Și vă asigur că nu am obiceiul să îmi pierd viața în apartament ori sa merg sa ma pling, de nu am motive impotriva vointei mele.
   In primul rind, fiindca nu am avut vreodata, o mentalitate conservatoare ori populista(socialista, comunista, monarhista etcaetera).
   Iar apoi, deoarece sunt Bucureșteancă completă, de la vîrsta de cîteva luni de zile.
   Și, cu toate că e firesc că nu cunosc multe părți ale Capitalei, vă reamintesc.
   Că am început să folosesc toate mijloacele de transport, fără excepție(și pentru zone diverse, ale Bucureștiului). Incă de dinainte să mă fi înscris, în clasa primară.
   Si-ntotdeauna cu exceptia anilor cind am fost studentă, în prima mea facultate; apoi încă 1 an.
   Ca urmare a unei operații ovariene pe care am avut-o(la cîteva luni de la începerea vieții mele intime, la 25 ani de zile).
   Astfel intotdeauna, de cind am parasit adolescenta si foarte prima tinerete. Eu am plătit inclusiv, pentru transportul public: numai pentru mine si in numele meu, inclusiv pe baza buletinului de identitate.
   Si fără să fiu d.a.înregistrată în vreuna dintre categoriile personajelor asistate social(adică acele beneficiind de numeroase gratuități, avantaje și scutiri diverse).
   Dar dumneavoastra stiti la fel de bine ca si mine(cu cele mai complete dovezi, cu putiință): toate aceste lucruri.
   Iar in calitatea mea de nedoctoriță, însă de femeie profesionistă, deosebit de cultă și avînd d.a. deja experiența unui cancer ovarian, în prima perioadă a tinereții mele.
   Vă reamintesc că menstruația regulată, este singurul lucru care le permite medicilor să știe, despre o fată ori femeie. De poate să rămînă însărcinată, vreodată.
   La fel după cum este ciclul hormonal regulat(dar invizibil extracorporal), al bărbaților.
   Și este d.a. acel lucru inexistent, ori inexistent regulat: la fetele și femeile cu dizabilități și(sau) handicap; precum și la acele fiind strict bolnave ovarian: ori uterin.
   Asa cum d.a. sunt, inclusiv doamnele si domnii de orice virsta dintre acei intrați la menopauză și la andropauză, d.a…
   Precum in echivalență nu pot d.a.sa produca copii: atit băieții și bărbații puberi avind dizabilități, ori handicap. Sau cei suferind, doar de impotență.
   Niciunul dintre aceste și acești, neputînd să mai procreeze(ori să mai procreeze, de-au fost vreodată sănătoși ori sănătoase si au putut, vreodată)
   Revenind: fiindca eu sunt complet sanatoasa, am menstruatie lunara, regulata(cu durata de citeva zile, lunar). Si, fiindca sunt atit anemica precum si dezavantajata d.t.p.d.v., din 2007 incoace.
   Ei bine, pe mine ma doare burta, ma dor urechile si ochii acut si ma dor d.a., muschii: in aceste momente(si in aceste zile).
   Si de aceea nu pot face mare lucru, decit sa stau si sa scriu la computer, ori sa merg in oraș sau sa dansez d.e…..dar nu atit de ‘perfect’ cum o fac cind ma simt bine,,
   Dar nu am nici bani, precum nicio înclinație să îmi părăsesc vreodată, apartamentul.
   Pentru acest cartier si oras din ce în ce mai murdar, fara evenimente culturale reale(si mai ales gratuite, ori cit mai ieftine).
   Si plin de scîrboșenii umane, peste tot fără excepție: de foarte mulți ani de zile încoace).
   Ori , tot in perioada aceasta: eu nu pot decit sa dau cu aspiratorul si sa fac alte citeva treburi casnice, minore(´dintre cele la care am pricepere)˝.
   Cu toate ca, in momentul in care doare o parte a corpului, citeodata(percepție umană deasemeni inexistentă la oricare dintre persoanele de orice vîrstă, avînd dizabilități ori handicapuri: deci stări permanente).
   Ei bine în aceste momente, nu cred ca sunt singura lipsită de orice predispoziție ori forță, suficiente(de a munci(activa), în orice fel de activitate….
   Lucru care pe mine personal, mă face să revăd cîteva dintre cursurile foste de Masterat(toate fiind în limba Engleză, între anii 2ˇ010-2012(vara).
   În care, pe lîngă acelea dedicate atît statisticilor matematice, cît și interpretărilor acestora în viața instituțională din Romînia precum și din Națiunile Unite.
   Ni s-a predat(mie, pentru prima oară în viață), ce însemnează în diferite națiuni și continente: corupția, frauda, infracțiunea etc…
   Și, vă reamintesc: cu toate că este foarte posibil ca numai eu între toate și toți ceilalți colegi, să nu fi fost vreodată înscrisă(complet oficial), ca făcînd politică.
   Ori colaborînd contractual cu un anume partid, sau organizație politică sau administrativă). La fel precum nu am colaborat vreodata eu contractual cu justiția, ministere, primării ori alte instituții ale administrației guvernamentale.
   Deci diferit atît de dovezile pe care eu le-am adus anual, de la 22 și 27 ani, asupra integrității mele, în detaliu.
   Dar și diferit de plățile, taxele, impozitele și contribuțiile lunare pe care eu le-am făcut ori care s-au făcut în numele meu și pentru mine, de atîția ani de zile.
   In aceste conditii eu vă scriu(cu internetul deschis în fundal), ca să vă rog.
   Să mă ajutați să cîștig cum nu mi s-a mai permis mie deloc, începînd din anul 2007`încoace.
   Vă rog să mă ajutați să cîștig,(pe) cine vreau si imi trebuie.
   Doar fiindcă am fost permanent corectă și integră, în corectitudinea mea(în fiecare dintre detaliile confirmate oficial periodic), ale acestora.
   Să le rezum, d.p.d.v.al funcționarului public(profesiei) de rang înalt: sănătatea clinică-fizică-psihiatrică; cazierul curat(fără de acuzări ori condamnări penale, d.a.); studii postuniversitare de lungă durată(și toate în sistemul de stat d.a., fără excepție) si medii intotdeauna, intre 9 si 10.
   Toate acestea, într-o Romînie și o lume întreagă(dar cel mai mult în E.U., Romînia).
   Care, din cauza acelor cîteva lucruri despre care ni s-a predat explicit nouă(doar generației între toamna anului 2010 și vara anului 2012: au involuat, în permanență.
   CU MENȚIUNEA CĂ ORICE FEL DE COMUNICARE PE CARE EU PERSONAL AM FĂCUT-O ȘI O FAC, ESTE DINTOTDEAUNA, TRECUTA. PRIN MINTEA, CREIERUL MEU SI EXPERIENȚELE FORMALE(EDUCAȚIA) ȘI INFORMALE(CULTURA), ACESTORA..
   Și mai precis, prin capacitatea mea strict individuală și independentă a minții mele, de a judeca(și acționa)CORECT(legal-inteligent si etic, in acelasi timp).
   Si care nu au avut si nu vor avea vreodata o legatura, cu ‘băieții cu ochi albaștri’ copii și nepoți infractori, cu handicapuri și dizabilități ai securiștilor, în Romînia.
   Adica oamenii pe care eu i-am dovedit vinovați Parchetului și instituțiilor Ministerului Public, ca și poliție(oficial, la fel cum am făcut-o d.a., inclusiv in cazul părinților, rudelor, foștilor angajatori de ambe sexe(predominant femei).
   Precum și împotriva unei mari părți ale fostelor și foștilor colegi(de școală ori de servici), d.a. Adică, exact precum psihiatri și antropologi faimoși precum Ctin Rădulescu Motru au demonstrat d.a., despre valorile, inculturile și mentalitățile popoarelor.
   Iar nouă personal(celor aprox. 30 studenti prezenti la fiecare curs, in persoana: dintre toate personajele figurind ca fiind d.a, inregistrate, in cursurile masterale).
   Printre deosebit de multe lucruri care noua ni s-au predat(detalii, în doc.care îmi descrie cultura însușită, prin educație). Ni s-a predat cu lux de amănunte, în studiile oficiale de Master de 2 ani(ștampilate împreună cu detaliatele mele competențe, de către însăși COMISIA EUROPEANA si ministerul sub conducerea dlui Ministru Daniel Funeriu).
   Ni s-a predat cu exactitate in cei 2 ani masterali in cadrul Facultatii de Relatii Economice Internationale a A.S.E., in Bucuresti. Ce insemneaza corupție și fraudă, în diferite continente.
   Si prioritar, în Romînia, E.U.(nicidecum Europa) și S.U.A. (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
   In timp ce, de facem calculul politico-economic pe care e obligat sa il faca corect, orice angajator(manager) inteligent si profesionist(complet dispăruți din Romînia anilor post-revoluționari).
   Ei bine, de facem-asa cum trebuie-acest calcul, in Curriculum meu Vitae si in doc,atasate lui.
   Desi am fost admisă întotdeauna gratuit, la toate studiile mele universitare și postuniversitare în instituțiile de educație, Romînești.
   Vă reamintesc că acest lucru a rezultat pentru mine, ca și pentru un număr mic de colege și colegi admiși odată cu mine, dintre toți competitorii.
   Doar pentru mine personal cel mai mult, a rezultat. In alte costuri suplimentare, de toate felurile.
   Si pe care fiecare dintre noi le-a resimtit diferit, in urma resurselor financiare si materiale, ale fiecaruia(fiecareia).
   In timp ce eu personal, nefacind vreodata parte din personajele avind avantaje, din urma asistenței sociale(financiare și logistice), in oricare dintre felurile acesteia(deci părinții mei nu au fost nici securiști ori politicieni d.a, vreodată).
   Eu personal am fost nevoita sa fiu cinstita, inca de mic copil. Incepind de la si in urma examenelor de admitere complexe, pe care eu personal le-am inceput si continuat.
   Eu personal, fix de la virsta, de 14ani(cind am părăsit înotul de performanță, pentru a da primele examene de admitere de 3-4 zile, din intreaga mea viață).
   Continuind pînă acum, aproape de 40 ani(si deasemeni după aceea, conf.obligativităților mele de a fi corectă, pînă la pensionare).
   Iar eu am început cu examenele de admitere de la 14˘ani(virsta legalizata, pentru inceperea muncii).
   Intii, in liceul de arte,(acel pe care l-am absolvit în același an, cu accidentul meu mortal dovedit a fi fost cauzat de catre dl.Dragnea, prin colaborarile si colegialitatile lui pesediste)..
   In natiunea asta care nu m-a angajat si nu m-a platit in schimbul contractelor de munca din trecut, dupa cum puteti citi in doc.mele.
   Si mai ales in acest oras in care eu, femeie sănătoasă complet din 2007 încoace, asa cum am dovedit Direcției Naționale Anticorupție și Parchetului General.
   Am dovedit cum si alte personaje si dl.Dragnea a discutat personal în special cu numeroase doamne angajator și d.a.alți angajate și angajați: să Nu mă angajeze.
   Si cum puteti afla d.a., de la colegii dumneavoastra din Parchet si din D.N.A. si din Tribunal.
   Carora eu ma pling in persoana de peste 15 ani, incoace.
   Iar in aceste momente cind stau in fața laptopului ma simt, ingrozitor(fiind cu intreaga mea musculatura, slabita).
   După ani întregi, de zile: în care de abia mi s-a permis să fac antrenament de forță, de numai cîteva ori, anual.
   Dar nicidecum mi-a fost mie interzis de către medici, ori de către justiție, vreodată(ba chiar îmi este pentru întreaga mea viață fără de pauze lungi, specific recomandat). Și mai ales fiindcă am fost una din campioanele la înot exclusiv școlar, pe București: în jurul vîrstei de 14 ani.
   Și deasemeni tatăl meu inginer a fost în tinerețe sportiv de performanță, precum și cîștigător: dar nicidecum pe București.
   Însă din 2007-2008, mie mi-a fost interzis, sa mai fac sport, ori sa ma simt vreodata, bine.
   Adica, mi-a fost impus dictatorial si infractor, ca eu sa ma simt bine. In prezenta personajelor de ambe sexe și de toate vîrstele legale, posibil: avind dizabilitati, ori handicap.
   Adica, exact in prezenta acelor personaje pe care eu le-am acuzat fara oprire, incepind din anul 2007, in sus. Si care inca cu mult dinaintea acestui an(cind eu la fel de sănătoasă clinic și fizic și mental fiind, mergeam și mă cazam singură în concediile ori vacanțele de vară, la hotele din Romînia).
   Mi-au fost infractor si neprofesionist administrate(si inclusiv impotriva vointei si a necesitatilor, drepturilor si libertatilor mele): in viața și în existența mea, zilnică. Motiv suplimentar ce m-a determinat d.a.să nu mai părăsesc decît rareori apartamentul de 3 camere, în ultimii peste 10 ani de zile.
   Și-aproape exclusiv(dacă puteți crede), în anii în care ‘Ciuma Roșie’ a fost la conducere.
   Iar directori ai R,A.P.P.S. si manageri de ambe sexe ai unor institutii ori firme publice ori private, d.a.: mi-au explicitat mie in calitate de CONSUMATOARE NORMALA.
   Mi-au explicat per-so-nal ca Eu nu am voie sa ma pling, in calitatea mea de plătitoare onestă(!!!!!!!!!!)
   Să nu mă plîng, fiindcă sunt pusă în compania personajelor vizibil asistate social(financiar), de toate vîrstele, sexele etcaetera…
   si asta, nemaivorbind de conducerea Ministerului Transporturilor si a celui de Interne precum și ale primăriilor și tuturor instituțiilor guvernamentale comportîndu-se infracționar față de mine, de peste 10 ani încoace..
   Și pe care eu le-am reclamat periodic, la C.E.D.O. si altor institutii Europene.
   Precum am facut-o inclusiv in februarie a.c., cind am trimis prin posta(apoi am lăsat copii actualizate Ministerului Romîn de Externe și d.a. am arătat, Ambasadei Spaniei din București).
   In această națiune, a veșnicilor interpreți(oameni proști și prefăcuți și hoți, adică artiști si artiste fără de certificări de specialitate).
   În consecinta, mi-a fost întotdeauna interzis mie sa mai practic sportul regulat(din 2007`incoace:, în exclusivitate).
   De către politicienii și ceilalți angajați corupți și frauduloși(adică răi). Fiind vinovate si vinovați, de toate felurile de fraudă(furt) și corupție.
   Si de trimiterea după mine să mă înfunte-necăjească-obosească(în exclusiv anii cînd partidele dlor. Dragnea-Dăncilă-Ponta-Crețu etc,, sunt la guvernare. Prioritar ori in exclusivitate, persoanele asistate social(cu accent pe acele avind handicap sau dizabilitati, de orice virsta ori sex).
   Si care angajatori, angajati si politicieni, d.a.
   Dupa ce ca exact de atunci m-au lăsat fără de locuri de muncă plătite, vreodată(deși toate contractele de angajare fără excepție, au fost legale și legalizate d.a.). Din anul 2007-2008 incoace, fara oprire. Au trimis în fiecare moment după mine, să mă hîrțuiască-urmărească-intersecteze-copieze etc.
   Exact personajele care deja ne vor fura mereu legalizat, numai și numai pe noi, persoanele normale(fie ca suntem angajati, ori nu).
   Adică, m-au interceptat mereu ilegal si cretin, cu asistații și asistatele social, de absolut orice natură.
   Dintre toate persoanele avînd, de la 14 ani în sus. In special scirboseniile de tineret, copii si adulti cu dizabilitati/handicap…
   Și care toate și toți fără excepție, se fac vinovați și vinovate dintotdeauna și pentru totdeauna.
   De toate formele de infracțiuni=nesimțire, pe care eu le-am comunicat cred de sute de mii de ori, doar în ultimii cîțiva ani(și de alte sute de mii de ori, în anii precedenți).
   Aceste, fiindcă am fost învățată încă de mic copil, întîi prin școli/facultăți(unde rareori au fost vreodată pedepsiți și pedepsite persoanele vinovate de tot ce e menționat în codul penal, ca fiind interzis).
   Apoi, prin intermediul dumneavoastră direct, la Direcția Națională Anticorupție și în cadrul A.N.I. , deasemeni(deși aici mult mai puțin, ca in cadrul D.N.A.). Eu personal am fost învățată și supravegheată oficial continuu de către dumneavoastră, din 2007 încoace: să nu fur(plagiez, copiez, să fur idei ori informații), oficializat academic, ori strict profesional. Adica, să nu fac ceva care să mă poată vreodată încadra, in categoriile atit de multe.
   Ale scirboseniilor de oameni ce violeaza P.I.B.ul Rominiei in primul rind, apoi pe acel al Natiunilor Unite d.e.
   Adica, in cei aprox.20(douazeci) ani de cind ne cunoastem, va reamintesc.
   Ca doar pe mine m-ati supravegheat, atent.
   Poate fiindca, eu ma indragostisem acum 20 ani, intii on-line. De un acelasi ‘porc’ de domn procuror care inca de dinainte ca P.N.A. sa fi fost redenumit, in D.N.A.
   Mie imi comunica regulat, on-line: si intotdeauna, la fel de profesionist comunicat ‘empatic’, față de o fetiță ca mine. Mie-mi comunica încă de atunci, că ‘Dosarul a fost clasat’.(Do u remember that, my SEMANTIC eternal love??)
   Si care domn nu s-a aratat interesat vreodata, de mine. În modul în care eu am vrut și vreau, de la orice bărbat( doar dintre cei pentru care am, interes).
   N-a fost vreodată interesat, de mine(din cîte îmi amintesc eu din ultimii peste 10 ani de comunicări cu instituțiile dumneavoastră).
   Decit precum sunt interesati dintotdeauna fara exceptie, ‘bărbații moderni’(fara a fi feminista ori misandristă, în mod peiorativ îi denumesc eu, așa).
   Adică, în calitatea mea de femeie care strict în prima ei tinerețe, a încercat să digere cîteva cărți despre diferențele psihice și de comportament, zice-se native: între femei și bărbați).
   Însă pe catre eu citindu-le parțial(deși foarte atent), le-am aruncat din mînă, cu dispreț.
   Adică a fost interesat la fel ca si celelalte personaje pe care eu le-am reclamat mereu, inclusiv de violarea proprietății mele, private(inclusiv comunicările private pe internet).
   Si nu vorbesc eu aici, nici de ITiștii si celelalte persoane angajate, la D.N.A.
   Anume, am concluzionat că diferențele între oameni(și sexe, d.a.): au ca fundament, exact ceea ce ni s-a predat.
   În strict unul dintre numeroasele cursuri(și examene, firește), din cadrul programului de Master pe care eu și alții și altele(Romîni și străini) l-am urmat, în București.
   Și care sper că mi-au înțeles reacția față de politicile externe duse de către aceste guverne de mafioți curve cretine și analfabeți, mînă în mînă cu serviciile secrete și cu asistența socială de toate categoriile, la noi.
   În cazul în care au observat reacția mea de săptămîna trecută, în timp ce mergeam în mijlocul drumului public (ca să mă feresc nicidecum de prezenta cetatenilor sănătoși, dintre toți acei prezenti citeodata în fața ambasadei Siriei; dar mai ales, de acei din partea dreapta a drumului.
   Venind dinspre farmacia din acea reședință în care a locuit un prieten al stră-străbunicului meu Deputat P.N.L.: ambii aceștia fiind uciși, de către comuniști(în jurul anului 1900).
   Reactia mea de saptamina trecuta, a fost obligata, numai de prezența tineretului.
   Si mai ales a tineretului cu dizabilități și handicap, urmărindu-mă în fața tuturor instituțiilor publice Romîne și străine, prin fața cărora trec(și mai ales prin fața Ambasadelor Siriei, a celor Arabe, a Ministerului Romîn de Externe etcaetera).
   Persoanele vizibil anormale si nerecuperabile vreodata clinic-fizic-psihiatric(mai ales).
   Si care au devenit atit ucigași și ucigașe ai finanțelor naționale și mondiale, deasemeni(de-atît de mulți ani). Dar mai ales au devenit aceste si acesti scirbosi irecuperabili(si aduși ori aduse în această stare, prioritar numai din vina lor: în cazul în care nu au fost victimele unui atac terorist adică armat, ori a unor procedee teroriste violente, precum ale derbdedeilor de la ISIS, din mafiile țigănești, musulmane, turce etcaetera). Pentru mai multe detalii, căutați în librăriile și bibliotecile naționale, cărți despre ‘terorism’…
   Cu toate ca din punctul meu intelectual liberalo-politic strict independent, de vedere: ‘TERORISM’mai poate desemna deasemeni, inclusiv furtul financiar pe care il produc de ani incoace asupra mea si a celorlalte personaje neasistabile si neasistate social, intre virstele de 14-65 ani.
   Prin simplul fapt ca beneficiaza de avantaje nemeritate si nefiresti d.a., prin 1,normalitatea si 2. banii nostri de oameni normali(medical, legal si profesional-democratic).
   Aceste si acesti beneficiaza inca de dinaintea comunismului(insa amplificat exacerbat numai odata cu inceputurile si avansul comunismului, de peste tot).
   Au beneficiat dintotdeauna gratuit, de lucrurile pentru care noi cei si cele fiind dovediti normali clinic, legal si democratic, deci institutional profesional. Noi numai, suntem obligati sa le finanțăm(direct, ori indirect).
   Iar eu mă plîng fiindca aceste si acesti au devenit de zeci de ani incoace, mindria poporului Romin, dar si a Natiunilor Unite !!!!!!(de peste 10-20 ani incoace, mai ales) !!!!!!
   Și cind vorbesc despre violarea spatiilor mele private, nu ma refer si nu m-am referit, vreodata. La spațiile comune de orice fel, existente într-o relație de cuplu(oficializată, ori nu).
   Însă discut de netrebnicii și netrebnicele ce m-au fraudat continuu în primul rînd în orașul și nația asta, între toate. In care eu am fost totdeauna singura intr-o relatie de necuplu(oficializat). Indiferent cind am avut partener(în pat), ori nu…
   Astfel, am reclamat oficial(la poliție și la direcțiile Ministerului Public).
   Veșnic neschimbata permisiune a acestor masculi și(sau) femele,(ori ambele, în același timp), de a mă fura.
   Ca să formeze împreună cu mine, un număr de cel puțin 2(ori 2 și un copil). Auzi !!!!!!!!!!!!!!!!!
   De parcă dumneavoastră și colegii dumneavoastră în orice act de justiție, vreodată: i-ați(le-ați) judeca vreodată pe oameni în cuplu, ori i-ați și le-ați achita fiindcă…au copii, d.e. !!!!!!!!!!!
   Ori de parcă vreodată, conf.constituției și a legislațiilor detaliate, eu personal ar trebui vreodată să am deferență pentru cineva, în afara mea deci de mine !!!!!!!!!
   Atîta vreme cît nu am fost vreodată logodită ori căsătorită și nu am avut ori am vreodată, copii !!!!!!!!!!!
   Și nici nu am d.a.kef să am, deși pot: de nu sunt căsătorită oficial(cu actele de rigoare și necontrafăcute, la primărie).
   Și numai după ce, în cadrul relației complet oficializate cu acordul scris și ștampilat, al fiecăruia dintre noi(și cu martori în prezența angajaților guvernamentali de acolo, d.a.).
   Atît eu cît și soțul meu(atît în acte, cît și în pat și în aceeași locuință cu mine etc..). Noi ambii am conveni d.a. legalizat: să facem un copil(adică cel puțin 12 luni de relații intime regulate și fără protecție, între noi)..
   Timp în care deasemeni, mie ar începe să mi se umfle puternic burta și să merg la ecografie, săptămînal !!!!!!!!
   Și deasemeni, nici nu am fost eu angajată vreodată ca profesoară, învățătoare ori asistentă social sau politiciană și funcționară publică, de vreun fel !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   MI-ESTE ATÎT DE SILĂ DE NAȚIA, ORAȘUL ȘI LUMEA ASTA DE CERȘETORI ȘI POMANAGII ADICĂ HOAȚE ȘI HOȚI AVÎND PRETENȚIA NERUȘINATĂ SĂ LE DAI ATENȚIE ORI ORICE ALTCEVA, DIN CE AI TU !!!!!!!!!!!!!!!
   ȘI FIIND MEREU AJUTAȚI ȘI AJUTATE SĂ FACĂ ASTEA, DE HANDICAPATUL ȘI HANDICAPATA OTRI PUR ȘI SIMPLU VEȘNIC ACEIAȘI FURÎND INFORMAȚIE DE LA MINE, URMĂRINDU-MĂ CU ATENȚIE DE HOȚ ȘI AGĂȚÎNDU-SE CU CREIERELE LOR VEȘNIC NESCHIMBATE DE POPULISTE ȘI POPULIȘTI INFRACTORI(COMUNIȘTI ORDINARI), DE ORICE LUCRU PE CARE DEU ÎL FAC !!!!!
   D.E., CÎND EU CUMPĂR CAFEA ‘3 in 1’ de exemplu, iar astea si astia ma urmaresc ori trec pe linga mine intenționat, ca să formeze împreună cu mine un nr. De cel puțin 2, ori 3 !!!!!!!!!!!
   Dumnezeule: daca am indulgență dintotdeauna pina la un punct numai, doar pentru mama si pe tata(dar nicidecum pe prieteniile, rudele lor si celelalte persoane etc.).
   Eu personal, cu MINTEA ,MEA MEREU INDEPENDENTĂ ȘI STRICT INDIVIDUAL FIIND DOVEDITĂ NEINFRACTOARE VREODATĂ, ATÎT DINAINTE CÎT ȘI DIN 2007 ÎNCOACE …
   CHIAR NU AM ȘTIUT VREODATĂ UNDE MAI POT MERGE VREODATĂ, SĂ SCAP DE ACESTE HOARDE DE PERSONAJE SI DE PERSONAJE AVIND LA MINE(ORI PRIN MINE) PRETENTIA DE A FI ASISTATE, SOCIAL !!!!!!!!! ORI DE A OBTINE AVANTAJE SI AJUTOR, PRIN MINE(CA PERSOANA PRIVATA SI STRICT INDEPENDENTA D.P.D.V.AL HIRTIILOR LEGALIZATE, NUMAI) !!
   CU TOATE CA ACESASTA VESNICA PRETENTIE A CELORLALTI SI CELORLALTE, E NU DOAR JOSNICA, DIN PUNCTUL MEU SI AL EDUCAȚIEI STRICT OFICIALE, DE VEDERE !!!!!
   INSA E DEASEMENI ILEGALĂ ȘI JOSNICĂ DIN PUNCT DE VEDERE AL JUSTIȚIEI, EXCLUSIV !!!!!!!!!!
   Iar eu in calitatea mea oficial administrativa, cea mai inalta(din nou individuală și independentă, pentru întreaga mea existență: indiferent de mă voi căsători vreodată ori voi mai avea vreodată un loc de muncă, ori imi voi da doctoratul oficializat ca atare, ori nu…
   Remarc ca toate aceste neschimbate vreodata mentalități de a fi asistat, ori asistată social sau legalizat(și-n special, prin simpla prezență a mea și orice aș face eu, oricînd)…
   Remarc de peste 20 ani incoace(pe cind eu eram in al 2lea an in 1a facultate si-mi incepusem corespondența cu Parchetul Național Anticorupție, de vă amintiți).
   Toate acestea s-au intimplat si continua sa se petreaca, identic. Exact ca în orice formă de comunismo-conservativo-socialism-bolșevism; nazism-populism-dictatură-anarhie-republică; libertarianism. Ori, exact precum este deasemeni povestit, ca fiind o constanta acțiune a securității: în cartea doamnei Ph.D. Ma. professor mrs.Katherine Verdery. Ca si in multe altele, deasemeni: Rominesti, Europene si non-E.U., d.a.
   In aceste conditii a veșnicelor hărțuiri ale mele inclusiv de catre vecine și vecini, pe lîngă toate și toți restul pe care îi acuz.
   Continui să vă distrag atenția, redactîndu-vă. Și în această însorită zi, de miercuri.
   Tocmai ca sa va reamintesc de cursul ‘Judecătorul național, la confluența principiilor efectivității dreptului Uniunii Europene și autonomiei procedurale naționale’. Precum si de titulatura mea oficiala, acordata de catre Facultatea de Stiinte Juridice, din Bucuresti(dar pe care eu, ca necomercianta de vreun fel, nu indraznesc sa o numesc vreodata, diploma(calificare) de ‘jurist’,
   In primul rind, din respect veșnic pentru munca mea de zile și nopți fără mîncare, relaxare, odihnă ori somn. Dar numai cu cafele după cafele, 1-2 sandwiches zilnic, un măr și vitamine.
   Și toate pierdute în fața cărților și caietelor de cursuri, ca și după anii de după facultăți, pentru proiectele de la servici.
   Adică pentru examenele neîntrerupte, din viața mea.
   Și în al doilea rînd, din respect pentru dumneavoastra, ca si ceilalti doamne si domni procurori avind titulaturi academice, OFICIALE(nicidecum ‘la privat’).
   Precum si experienta dumneavoastra profesionala, de necercetare(adica cercetare cum am facut mereu in domeniul justitiar, eu). Iar eu am inceput cercetarea strict individuala in domeniul OFICIAL al justitiei, de la virsta de aprox. 20(douazeci) de ani…
   Dar mai ales eu am respect neoprit, pentru studiile dumneavoastra postuniversitare de lunga durata precum si experiente profesionale CORECTE, in strict domeniul judiciar.
   Și, întrucît erați în prezența fiicei dumneavoastră(cu vîrstă apropiată mie, din cîte rețin). Deci fiind noi intotdeauna 3 femei sănătoase și neasistate social, neetnice(deci neminoritare, din punct de vedere al democrației înțeles prin majoritate statistică administrativă, în price națiune).
   Vă reamintesc că, potrivit Constituției Romîne(2002-2003), precum și a tuturor legislațiilor distincte din această perioadă(valide continuu fie cu, ori fără ordonanțe infractoare și nemernice, ca acele pe care ni le amintim).
   Vă reamintesc că Noi 3 femei Nebătrîne și normale d.t.p.d.v., avem prioritate.
   Si niciunnul din aceste lucruri nu va avea vreodata o legatura cu ce vorbesc eu de pilda acasa ori oriunde altundeva, cu maica-mea. Si fie ca ii raspund ori nu comunicarilor ei, sau in orice mod o fac: vorbele mele sunt interpretate timpeste si infractor, de ani chinuitori de zile, in viata mea. De-aceiasi si aceleasi securisti handicapati si familiile acestora, cu tot cu tineretul si copiii si cunoscutii lor(de orice virsta, ori sex). Handicapati si personaje cu dizabilitati vesnic fiind complexsati si complexate si de-o eternă imbecilitate, strigătoare la cer(precum erau și sunt toate personajele descrise în cărțile dnei Verdery și în toate celelalte, pe care le știm).
   Și care încă de cînd am fost studentă, în prima mea facultate, mi-au zis mie în toate felurile posibile(ori pur și simplu în imbecilitățile și incultura veșnic neschimbate, ale acestora: m-au tot verificat de eu am ‘memorie’, sănătate etc…
   Anormalitățile umane să aibă pretenția să îi verifice, pe acei(acele normali)…
   Adică, așa după cum în fiecare dintre anii cînd taică-meu s-a prefăcut 2/3 luni convalescent apoi îngropat(iar eu am sperat în ultimii ani mereu, să se întîmple cu adevărat).
   Ei bine, în toți acești incredibil de mulți ani cînd eu am fost OBLIGATĂ CONTRAR LEGISLAȚIILOR ÎN VIGOARE NAȚIONAL ȘI INTERNAȚIONAL, SĂ ASIST LA SCENETELE(PREFĂCĂTORIILE ASTEA REGIZATE, CU AJUTORUL SECURIȘTILOR HANDICAPAȚI ȘI AI FAMILIILOR LOR).
   ÎN TOȚI NUMEROȘII ĂȘTIA ANI FĂRĂ EXCEPȚIE: DOAR EU AM MERS ATÎT LA DOCTORIȚELE PSIHIATRU ȘI PSIHOLOG CÎT ȘI LA DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE, CA SĂ RECUNOSC PREFĂCĂTORIA, OFICIAL!!!!!!!!!
   ȘI-N TOȚI ANII DE ÎMBOLNĂVIRI,CONVALESCENȚE ȘI MORȚI FĂRĂ EXCEPȚIE: doar doctorii la care Eu am mers, precum si procurorii Directiei Nationale Anticoruptie !!!!!!!!!!
   DOAR NOI AM AFIRMAT CA PREFACATORIA(INSCENARILE DE BOLI, CONVALESCENTE SI MORTI): ESTE ACEEASI, DIN TOTI ANII TRECUTI !!!!!!!!!!!!!!
   Iar in aceste momente este trecut de 1 an de zile, de cind eu am fost forțată infinit mai mult ca maică-mea, să asist neputincioasă. Inclusiv la înmormîntarea tatălui meu…
   Și la exact aceleași scenete de convalescențe, îmbolnăviri, morți și înmormîntori și procesul detaliat, pentru rezolvarea fiecăreia dintre aceste. Și toate în fiecare an, fără excepție: cu frigiderul permanent gol(mincat doar o mămăligă și o supă la pachet și un sandwich ori un cartof fiert, din cînd în cînd). Și cu hainele și încălțămintea bună recent cumpărate anii trecuți: dispărute din dulapuri, ca prin minune !!!!!!!!!!
   Exact in acelasi fel cum mie mi-au disparut in situatii identice, aceleasi doc. Private, ori Oficiale!!!!!!!!!!!!!!
   Cum este d.a. cazul aceluiasi certificat(Diploma) de Experta in Fonduri U.E. si de Coeziune !!!!!!!!!!!1
   Pe care, timp de vreo 7 ani fara oprire: m-au obligat ILEGAL sa repet aceleasi cursuri si acelasi examen, in aceeasi firma si sub patronajul aceleiasi impuțite Autorități Naționale pt.Certificări !!!!!!!!!!!!!!!
   CA SĂ VERIFICE…CE MEMORIE AM EU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   SĂ VERIFICE ANORMALII, NORMALITATEA MEA ANUAL OBLIGATORIU(IN CALITATEA MEA DE PERS.TITULARĂ) FIIND RECONFIRMATĂ ANUAL !!!!!!!!!!!!DECI INCLUSIV CU CAZIER SI PROFESIE RE-VALIDATE ANUAL, DE CATRE INSTITUTII DE STAT !!!!!!!!!
   ATIT IN BUCURESTI UNDE EU LOCUIESC, DAR SI IN UNIUNEA EUROPEANA, D.A. !!!!!!!!!!
   E INCREDIBIL CE MI SE INTIMPLA MIE IN VIATA MEA PRIVATA SI IN FAMILIE, CIT SI IN ADMINISTRATIE. DE LA SFIRSITUL ANULUI 2007(CIND EU AM REDEVENIT SANATOASA OVARIAN, PINA LA MENOPAUZA SA SPERAM).!!!!1
   ADICA DE-ATUNCI DE CIND IN VIATA MEA AU NĂVĂLIT EXACT PERSOANELE PE CARE EU LE DISPREȚUIESC(ANORMALITĂȚILE CLINICE, FIZICE ȘI ECONOMICE CEL.PUȚIN)!!!!!!!!!!!!!!!!!
   ADICA PERSONAJELE CARE, DOAR FIINDCA SUNT ANORMALE DIN ACESTE P.D.V., EU SUNT OBLIGATA SA LE PLĂTESC(PRIN ASIGURAREA DE SĂNĂTATE SUPLIMENTARĂ), LUNAR!!!!!!!!!!!
   IN TIMP CE PERS.PRENSIONATE, COPIII ST TINERETUL(DOAR ACELE SI ACEI SĂNĂTOȘI ȘI FĂRĂ VREUN DREPT DE ASISTENȚĂ FINANCIARĂ, DINTRE ELE ȘI EI. Aceste personaje au card de sanatate fara a fi obligat sa il achite suplimentar, ca mine. Si ca toate celelalte persoane fara dixzabilitati ori handicap, intre 25 ani si orice virsta a pensionarii !!!!!!!!!!!!!!
   O DOAMNE, SI AM FOST OBLIGATA SA REPET DE MILIOANE DE ORI ACESTE LUCRURI, PRIORITAR CIND TAICA-MEU S-A PREFACUT CONVALESCENT, GRAV BOLNAV, INMORMINTAT, MORT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   VA ROG AJUTATI-MA, NU AM MAI FOST UN VREO RELATIE CU VREUN BARBAT, DE LA APROX. 26 ANI !!!!!!!!!!! SI TOTI CU CARE AM FLIRTAT FARA EXCEPTIE, S-AU DOVEDIT NISTE NEMERNICI CU AFECTIUNE PENTRU PERSONAJELE ADSISTATE SOCIAL SI PENTRU TOT FELUL DE INFRACTIUNI !!!!!!!!!!!! SI D.A., PENTRU ‘MAMELE’ ORI ‘TATII ‘ lor…
   Precum in cintecul ‘Mamelor (taților)din Lumea Intreaga’, d.e…Ori în alte manele de transport public, de politică și administrație, de ‘capitalism de cumetrie’(și nu doar)…
   (..)Vă scriu în aceste momente(după o pauză de mulți ani, în care mi-au fost stricate de la distanță-prin intermediul ‘profesionistilor’de ambe sexe din IT si comunicatii, avind handicapuri si dizabilitati(clinico-fizice și implicit și mentale): nevindecabile vreodata.
   Prin naturile astea ‘colectiviste’(mai ales ale tineretului, părinților și bunicelor ori bunicilor acestora). Mie mi-au fost stricate numeroase tehnologii și medii de comunicație-de la distanță, de ani de zile încoavce. Toate, prin intermediul personajelor avînd acces la mijloacele mele de informație și comunicații).
   Mi-au fost stricate incredibil de multe, începînd cu aprox.anul 2007. Dar pentru detalii, vă invit să revedeți istoricul si mai ales continua evoluție a sintagmei ‘MOARTE INTELECTUALILOR(si a proprietății exclusiv private, de toate felurile). In Rominia condusa de catre pușcăriașe/pușcăriași și persoanele pușcăriabile, cu și prin ajutorul C.C.R. și a altor instituții fiind de peste 10 ani încoace la fel de corupte și mafiotizate, cum este(inclusiv această Curte Constituțională).
   Precum si istoricul anului 2007, deasemeni(anul cind eu sunt dovedita oficial medical, ca marcind primul meu an de sanatate deplina: sfirsitul anului 2007).
   Sa rezum: criza economica mondiala(cind eu am ramas fara servici si nu am mai gasit vreodata de-atunci incepind, nici macar unul); Rominia a devenit membra cu drepturi depline, a U.E.(iar eu am transmis pt.prima oara prin poștă, în Franța, petițiile și dovexzile mele); dl. Bill Gates vine in Rominia; se voteaza suspendarea din functie a dlui Traian Basescu iar P.D.este exclus din guvernare, de catre dl.Tariceanu; un țigan devenit celebru, agresează o cetățeană Italiană; Partidul Democrat și Partidul Liberal Democrat s-au contopit in PD-L;au loc funeraliile lui Boris Yeltsin; Nicolas Sarkozy devine Presedintele Frantei; Mihai Razvan-Ungureanu este demis, din fruntea Ministerului de Externe; moare Luciano Pavarotti; e interzis fumatul in localurile publice, in E.U.(mai puțin în Romînia, desigur); Aleksandr Solzhenitsyn este premiat Nobel; Japonia lansează al 4lea satelit spion, pe orbită; Dept.de Justitie al U.S.A. condamna desecretizarea conturilor private ale cetățenilor, de către F.B.I….
   Iar Wikipedia introduce o traducere inclusiv in limba Romina, o traducere a termenului ‘Value’. In timp ce extinde d.a., explicatia culturala, antropologica si legislativa a termenului ‘Value’, pentru diferite națiuni. Exact cum este d.a.cazul celebrului Anticorruption Act, din U.S.A.
   Lucru deasemeni prezent si exclusiv in politica guvernamentala, din Rominia,,,
   Insa in țara veșnicelor legislații și ordonanțe corupte, în scopul de a le anula pe acelea bune: mă-ntreb care din funcționărimea publică de grade înalte, a auzit vreodată despre ea..
   Și despre restul lucrurilor cerute oficial d.a., dintotdeauna de după revoluția din 1989: in toate bibliografiile de concurs(pentru un job in stat)…
   Si, intrucit in această națiune și lume cu un nr.cel puțin dublu al băieților și bărbaților, față de cel al femeilor și fetelor: (in)cultura generală a devenit exclusiv manelizată, islamizată și minorizată(inclusiv religios), de la revoluție încoace.
   Reclam ca aceste și acești anormalități și scîrboșenii umane fiind părți ale unor culturi minoritare, ori subculturi naționale deasemeni. Si din cauza carora(dar mai ales datorita indiscretiei si curiozitatii ‘oamenilor de bine’ din Rominia sau din lume, care vor infractor si indecent sa stie ce fac-cu cine sunt-ce am de gind eu, in orice clipa.
   Datorita acestora, eu nu am mai avut viata intima, de aprox. 15 ani de zile !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Din cauza competitiei neloiale, manifestata permanent prin ajutorul dat fie fostilor parteneri(flirturi), fie părinților, rudelor, șefilor, colegilor etc. Să știe INDECENT si ILEGAL UNDE SUNT EU SI CE FAC EU, MEREU SI ORIUNDE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Au avut neobrăzarea să îmi distrugă atît zile și nopți întregi din viață, în încercarea mea fie de a le repara ori de a le manevra corespunzător, deasemeni(și de a face mereu setările de una singură și doar pentru mine personal, deasemeni).
   Dar mai ales, după ce că m-am născut și am locuit întotdeauna, într-o familie de foarte modești funcționari la stat(într-o națiune veșnic furată și cred că mult mai mult din interiorul acesteia, decît din afara granițelor). Mie mi-au fost distruse de la distanță, incredibil de numeroase computere, conturi on-line, telefoane mobile si 1-2 televizoare, deasemeni. Si toate acestea, mereu in conditiile in care eu personal am invatat sa utilizez aceste tehnologii, deosebit de bine. Si mai ales, fiindca fie doar eu(in scurta perioada cind am fost angajata contractual si mi-am utilizat și plătit strict pe numele meu, furnizorii de comunicație).
   Dar in imensa majoritate a cazurilor, părinții(pe rînd, fiecare): am si au plătit întotdeauna, exclusiv pentru noi(și pentru nimeni altcineva din agendele noastre de contacte, vecini etc.).
   Noi am plătit și plătim strict doar pentru noi(și pentru fiecare din noi, în mod diferit): totalitatea serviciilor de comunicație, înregistrate pe numele noastre.
   În timp ce doar eu între ei 3, am folosit cel mai mult internetul(dar nicidecum pentru conturi ‘de socializare’. Si aproape exclusiv în ultimii numeroși ani, doar din laptopul de acasă.
   Aici unde m-am plins ca, de peste 10 ani incoace. Cei de la Microsoft nu mi-au sters complet din serverele acestora, conturile vechi pe care eu le avusesem, exact in acesti ani de zile. Astfel, de cite ori mi-am inlocuit fie computerul(IP-ul), ori mi-am schimbat furnizorul de internet, telefonie si cablu(si i-am schimbat de citeva ori in toti anii, pe majoritatea acestora).
   Internetul si prioritar contul meu Google si furnizorii on-line de comunicatie(fara exceptie), mi-au reactualizat fostele mele adrese(de acum peste 10, chiar 15 ani de zile). Toate acestea, la aprox.10 minute dupa ce am deschis pentru prima oara internetul, in noul I.P.
   Si la aprox.citeva minute dupa ce am cautat on-line informatie, prin intermediul Google. Cel care, fiind corupt: mi-a reactualizat fara de voia mea si fara posibilitatea ca eu sa le pot șterge, DIN NOU: conturile mele atît de vechi și atît de mult învechite și ‘precedente’…
   Mai precis, daca prima cautare a mea on-line, pe noul I.P.(de obicei dar nu exclusiv, prin Google Search): mi-a apărut mereu ‘BLANK’. La aprox. citeva minute dupa ce am deschis internetul, mi-au reapărut pe ecran, vechi adrese de e-mail și conturi(cele pe care eu deja le ștersesem prin ‘delete your account and your mail address’, de multe ori inainte(!!)
   Toate acestea in timp ce eu am inceput sa utilizez atit computerele cit si internetul, incepind cu virsta de aprox.15 ani, mai intii si cel mai mult, fără niciun fel de dubiu: de una singura. Prin intermediul tatalui meu inginer si a colegilor intelectuali si d.a. profesori Dr., in Politehnica Bucuresti: singurii intelectuali intre toate si toti ceilalti, ai tatălui meu și ai părinților). Iar apoi incepind de la aprox.17 ani, continuu(atit in liceul de specialitate: in sediul sau, exact linga cladirea fostului Parchet National Anticoruptie).
   Si continuind mai apoi in toate facultatile, trecute in Curriculum meu Vitae(cu exceptia studiilor masterale). Precum si cu exceptia cercetarii mele independente in drept, in cadrul Facultatii de Stiinte Juridice: a Universitatii Bucurestene(la fel ca toate celelalte).
   Si vesnica concurenta Neloiala> pe mine ma obliga sa fiu in detaliu corecta, inca din cel de al 2lea an de infiintare al Directiei Nationale Anticoruptie. Totul, din banii, nervii(stresul), timpul, spatiile mele exclusiv etc.
   Si in schimb, ma pune in mijlocul acelor si acele fiind incorecti(incorecte), de parca as fi eu obligata vreodata sa-mi pese de ele, ori ei(cu sau fara copiii, ori rudele lor)…
   SI MAI ALES CA MI-AU DISTRUS COMPLET SI ULTIMUL TELEFON MOBIL DIGI(NU MAI FOLOSESC ACEL APARAT, DE LA INCEPUTUL LUNII SEPTEMBRIE 2018). SI S-A STRICAT DIN PRIMA CLIPA CIND L-AM CUMPARAT(MARTIE, ANUL TRECUT) NE-IN-CE-TAT !!!!!!!!!!!
   In schimb, ma obliga infractor sa continui sa platesc acel nr.de telefon, pe care nu l-am mai folosit deloc, de peste 6 luni !!!!!!!!!!!!!
   In timp ce dimineata, nu sunt lasata sa ma trezesc ori sa cobor din pat, cind eu vreau. FIINDCA NEOPRIT INFRACTORII SI INFRACTOARELE SOFERI ANGAJATI PE MASINILE PRIMARIILOR(ambulanta, pompieri, politie etc.). AU DOAR IN ANII IN CARE ‘CIUMA ROSIE’ E LA CONDUCERE. TUPEUL NEMARGINIT(CA EXACT IN ACESTE CLIPE IN CARE SCRIU, LA ORA 3,04 P.M.). SA CLAXONEZE CONTINUU(contrar orelor legale 9.00-22.00) CA SA ISI TREZEASCA CLIENTELA !!!!!!!!!!!!
   SAU CA SA-SI ARATE ‘MUNCA’ IN TIMP CE EU SCRIU(DIN NOU) IMPOTRIVA LOR SI A MAJORITATILOR NUMERICE, ALE ORICUI SI TUTUROR !!!!!!!!!1
   CUM E POSIBIL CA ASTEA SA SE INTIMPLE DE PESTE 10 -15 ANI(, NEINCETATde cind au venit țigănimea, muncitorimea, femeile de servici, musulmanii și turcii, refugiații, tineretul infractor, țărănimea, curvele și proxeneții, la conducere)????
   CUM E POSIBIL SĂ NU MĂ SCĂPAȚI DE FAMILIA DE SECURIȘTI PENSIONAȚI RUDE DE GRADUL AL 3LEA CU MAICĂ-MEA, DE O POLITIZARE, infractionalitate ȘI INDECENȚĂ ULUITOARE, mereu !!!!!
   Cum e posibil ca nu m-ati scapat vreodata de aceste familii de anormalități și scîrboșenii rude de gradul 4 și 5 cu mine, pe care eu le-am reclamat la poliție și la Parchet, de atîția ani !!!!!!!???????????????????????????? Precum si de tineretul, batrinii si restul de scirbosenii umane, asistate social !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   CUM E POSIBIL SA AJUTATI SA MI SE FACA VIATA PRAF, ASA CUM MI S-A INTIMPLAT CONTINUU DE CIND AM INCEPUT SA RECLAM IN PERSOANA, LA SEDIUL D.N.A.!!!!!!!!?????????? SI SA TRIMIT D.A. NENUMARATE PLINGERI LA C.E.D.O., D.A.!!!!!!!!!!!!!(din 2007 incoace, aproape anual !!!!!!!!!!!!

 3. off topic
  bine ca a invatat ceva BNR de la anul 2007, cand se vrea se poate
  potentialul exista poate il ajutati sa creasca

 4. Domnule Citu, in primul rand multumim ca ne prezentati aceste date. In al doilea rand, spuneti-ne mai pe larg cum poate fi stopata – pentru ca Dvs. doar ne prezentati aici situatia existenta – aceasta evolutie nesanatoasa din punct de vedere economic. Cum am ajuns noi ca din 2016 incoace sa tot ne scada veniturile la buget? Sa se tot mareasca deficiele comercial, de cont curent… Cum vedeti problema investitiilor, de unde bani pentru investitii? Cum vedeti problema restructurarilor din sectorul de stat, a intreprinderilor de stat nerentabile, privatizari? Cu cat s-ar diminua povara pe care o suporta statul si cat ar castiga statul din eventuale privatizari? Si cum vedeti problema atragerii de fonduri europene pentru, spre exemplu, dezvoltarea infrastructurii? Pentru ca si la capitolul asta inteleg ca e un dezastru. Modernizare spitale, scoli – bani de unde pentru aceste lucruri evident necesare?

  Va intreb aceste lucruri pentru ca nu prea se vede o viziune, care sa fie si corecta, sustenabila din punct de vedere economic. La Guvernul Ciolos, pe care pe buna dreptate l-ati criticat, nu am vazut. La PSD-ALDE, nici atat. De fapt vedem ce dezastruoasa a fost asa-zisa viziune din Programul lor “minune” de guvernare. Dar din pacate, nici dinspre PNL nu prea se aude o voce care sa vina cu o viziune si s-o prezinte societatii, macar o schita a unei viziuni. V-am urmarit la televizor unde ati prezentat o viziune privind cota de impozitare de 16%, foarte interesant. Dar sunt si problemele pe care le-am expus mai sus prin intrebari. Din pacate, e un mare gol, un mare deficit la capitolul viziune. De la Ponta si Ioana Petrescu care au reusit un excedent bugetar cu “taxa pe stalp” si care au avut o viziune in acest sens, taind si ei masiv de la investitii, a urmat o perioada de “cadere libera” unde nu am vazut decat doua rectificari pozitive si incorecte, cum bine le-ati apreciat, din punct de vedere economic pe vremea Guvernului Ciolos si apoi Programul “minune” (cu ghilimelele de rigoare, fireste) al PSD… Din pacate, PNL nu a venit cu o viziune pe parte economica si nici pe partea juridica, decat sa se respecte legea si continuarea luptei impotriva coruptiei. Cam putin… Si oamenii nu sunt lamuriti…

 5. Domnule Citu, Dvs. ce parere aveti, cum estimati veniturile la buget pentru anul viitor, tinand cont de modificatile la Codul Fiscal de catre PSD-ALDE si de felul in care au mers lucrurile si merg anul acesta? Vor creste veniturile la buget sau vor inregistra noi scaderi fata de 2017? La ce ne putem astepta? Ce efect credeti ca va avea trecerea contributiilor de la angajator la angajat? Cum estimati bugetul si executia bugetara pentru 2018?

 6. 24.02. 2019 Sunday Bucharest D1, Romania

  Dear former Highest Prosecutor, Ph.D. Master Expert-prosecutor mrs. Anca Jurma,
  would You please let me thank both You and Your colleagues, for helping me in the 1st phase of sending by the not-electronic post, my completed registered letter(Recomandata): in France. In these circumstances I must assure You, I haven’t made the same mistake I did, when I was so very young. Those, with the original documents. All these, in contrast my stress has started to be more and more amplified since more than 10 years ago, indeed. In other words, since years ago when I grew up, I’ve stopped making the same mistakes, through post. Those I remember that only the National Prosecutors Office and the National Anticorruption Directorate, have helped me to solve them out(up to that permissible point, of course). In contrast with these, and to the reality. That I’ve also registered my same official accusation to the Romanian Ministry of Foreign Affairs and Minister mr. Meleșcanu. That, for never giving me a right official job either there or elsewhere here or abroad. Because of their neverended arranged or fake, competitions.
  And all these,within the ‚more than plenty’ governmental institutions, anywhere.(and their registry has kept my proves of clean criminal record + details of my COMPLETE health, on 22.02.2019).
  All these, in contrast to all my great credits(official educational and other strictly professional docs. I have, in very specific top issues after that of priced artist, abroad). And also in contrast to the reality that only after a few years after the extremely bad effects, of my deadly clinical accident(September, 1990), have vanished away. Since 2002 and 2005 on, me personally I’ve started to prove this truth, with official valid papers from medics, prosecutors and professors. The truth I’ve never ended, being completely valid(with no dysfunctionalities of any sort, ever). All these, in contrast with what have always pretended about me, the shameless corrupted and fraudulent bitches of both genders, under the administration of the Ministry of Interior. And that of Transportation 1st, with all their departments and directions. As with the help of the bastards from Victoria Palace and the surrounding embassies, they have periodically redirected me, personally(both illegally and illogically, too). Precisely to, and through the disabled and handicapped, plus other social(financially) insured people, of and from all their legalized forms.
  Just as in precisely the same manner, with the bastards from the Ministry of Transportation and that of Labour, plus others only when under the rule of ‘Șerbănică șoferul profesionist al condamnatului Dragnea, precum și taximetrist absolvent al Facultății Romîno-Americane înființată de către Ion Iliescu & Co. Și ‘bineinteles’, devenit cu ajutorul lui Dragnea, Nastase, Ponta and co. : avocat cu firma privată de avocatură, d.a.
  In this continuously more than simply cruel situation for me, I must remind you i am a completely healthy. Plus top smart, and upright top cultured and intellectual nice-looking young, then young adult female of none ethnicity(not ethnic minority), born in the same day and month with President Iohannis. But in contrast to Him and with anyone else too, i’m born in a very different year and family plus raised in a different city, too. A truth which tells everything about me and my specific Bucharester and full urbanism from my birth, of course. Similar but far from being equal or identical, with the full urbanism of my parents, grand-parents, great grand parents and great-great grand parents, too. Just like i’d like to remind to You, all Prosecutors: I’ve never ever been permitted to celebrate, since 2007-2008 on, my favourite celebrations, ever: my personal Christian and Protestant ones; my Birthday, ever(!!); Valentine’s Day; the 1st of March and the 8th of March; the 1st of January(my favourite Catholic Saint, martyr Vibo Valentia); the Easter(since a few years ago on, only); the Christmas(since incredibly many years go); plus other 2-3 common and also strictly Roman-Catholic celebrations, too
  Just as i clearly remember that in my generation(4 +4 classes of highschool, since the grade 5 to grade 12). Plus within the entire highschool, too. We’ve never had any colleagues or professors with handicap and disabilities, ever(except one stupid, limp girl I’ve never truly liked since I’ve grown up, in the 11th or 12th grade, plus another diabetic one). Both them being officially registered as handicapped and disabled, and also admitted to study in different faculties than my official, 1st one. And I’ve also heard about another limp boy, in superior classes of highschool: BUT THESE 3, WERE THE ONLY ABNORMAL COLLEAGUES IN ALL GENERATIONS WE’VE EVER HAD IN BOTH HIGHSCHOOL, THEN IN OUR FACULTY !!!!!!!!!NOT ALSO MENTIONING I’VE NEVER KNOWN OR MET A HANDICAPPED OR DISABLED, EVER: IN ANY FROM THE OFFICIAL POST-GRADUATE FACULTIES I’VE BEEN REGISTERED IN, SINCE 2003 ON !!!!!!!!!!!!!!!!!!! More over these, I’m officially registered as Christian Roman-Catholic, but I have never mixed my religious convictions, with that of right-appliance of laws You’ve always been obliged to apply, too. Just alike all Prosecutors and public officers from those never friends or supporters for, or registered in any political party, or group of interests. Alike that of your former colleague ‘ex-procuror fără de bac,master și doctorat Victoraș Poantă, has been).
  All in all, as i have never ended my complete health(clinical + physical+ physiologic + mental +psychiatric), please let me write You down offering details about my ‘recomandata’ I’ve just sent by the regular post, to that E.U. institution of justice(about You know). All these, as I also remember that very precise year when my official registered letter(fully stamped and timberd in front of me and other few people, by the public officer in the post): has never been permitted, to reach its official designation, in the E.U.(Strasbourg).
  In these circumstances, please let me sum up the list of papers i have attached in my official PRIORITY registered(secret) letter(164 g.), Serie COWB132 00000361. Expeditor: Amy Ana Maria Neagoe, in the date of 23.02.2019 (25 Ron, my costs). Here, where I’ ve only asked my mother to give me a large envelope for the post. And in return, she has sent me as ‘witness’, those bastards from her family I’ve always accused, with proves. Just as the ‘left’ and ‘right’ handicapped and disabled youth sent after me today when I bought a new public transport subscription: in the same time she has had a phone communication, to her retired communist doctor during the neverstopped regime of mr.and mrs. Ceaușescu). And all these, in contrast i didn’t tell she or anyone, i’ve headed to the seller of cards, for the public transportation(that close to Victoria Palace, near the metro station). Alike in these moments she phones to her worker friends, and other in her phone-contacts list. All these, when my phone has worked wrong since the very 1st minute i brought it, at home in the apartment. And those bastards from Digi phone have always refused to terminate my contract(both my phone number and technical device), without any additional costs. Which is why I’ve never had the possibility to have a mobile phone registered on my name and also working properly, too: since August, on. That, when i bought it under a contract on her name, in March: last year.
  In these circumstances we’ve constantly lived in a country, under a Constitution and laws since 1992 and 2002-2003 on, obliging anyone between ages of 14—70, to stay healthy and not-socially(financially) insured, all the time.
  Please let me remind you that neither my parents nor any from their relatives(retired, plus severely handicapped Securisti with their wives, handicapped parents and handicapped children/youth) and friends. They have ever been obliged to prove yearly they’re healthy(psychically plus mentally, too). In contrast with these, the Public Ministry and the handicapped from Digi, have never ended illegally permitting them to know what I do either on-line, or off-line !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  All these, if we don’t also mention how many other people from 14-70 are proved disabled or handicapped(against the Constitution and the law). All these, within a E.U. nation having a population of 21,457,116 (July 2018 est.), according to the Central Intelligence Agency. With a no-ethnic population and caucasian-white, of a democratic percent of 84%. With a Christian(Orthodox, Catholic and Protestant) sum, of almost 90% percents, together !!!!!!!!!!!!! Plus an official amount of low-culture(equal to idiocy), of 56 percents !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  A Christian nation in theory only, as it has never ended being obvious how many other from all co-national, have daily applied the officialized norms of conduct(not-lying, not committing theft/plagiarism/abuses, not..no). Official constant mores of conduct, having nothing in common with those populist ones: ‘love for the children’, ‘love for mummy’, ‘for daddy’, for the sick’, and on…
  In the end, under these neverended identically repeated international lies in these so many years. Just like the marriage between Prince Harry and Meghan, their provided ancestor to the British throne, a Brexit about I am certain it will never occur, the identically repeated yearly death of the same personalities and more idiot ones. Similar with a fake Catholic, low-cultured, liar with love for the gipsies and the Hungarian ugly actor proving to be a mason, I’ve met 6-7 years ago. And no, if you ask me: more than that indecent and low-cultured brain of that religious movement named ‘Masonry’(like that of ‘Illuminati’ and so many more communist proves of idiocy, no-inspiration, no-talent and continuous attempts to destroy both the natural beauty and health(see the case of that boy Vinny Ohh, being supported to become a handicapped, in that Social-Democrat and also not-Christian support and respect for the ‘extraterestrial life’ plus plenty of other proves of idiocy and bad or no education, or real culture). All these, within a district, a city, a nation, an Europe and a U.N. and not U.N. too, Filled with ordinary people who need tones of make-up, investors, clinical surgeries and supporters. To make them believe, they’re different from what both top and common strictly official education, culture plus continuous official not-religious research, have taught us. About life and the meaning(between those very precise years you may read, in C.V.).
  In sum, into this nation, E.U., Europe and U.N. filled with human monstrosity, kindly(abusively) propelled by either priests or non-priests in the undemocratic and illegal detriment of the normal people(from all those either being parents, or not). Please let me end, listing down the full list of not-original official docs I have sent in France, yesterday.
  I hope they’ll be permitted to reach the recipient, indeed(their always ‘secret’dispatch that has never been permitted to stay secret as it is legal to be). Always, because of the corruption and fraud against me, of these: my mother, father, their families, friends, my former colleagues and ex-employees, policy-makers and all my very few dates, ever), the socially-insured of all sorts, civilians. and all other I’ve proved guilty, against me).
  Thank You and Your partners again, for Your concern, and here it is:
  recent certificate proving my clean criminal record(issued on 21.01.2019 with continuous validity up to February 2020, as I’ll keep staying ‘cool’)
  Recent certificate proving my COMPLETE clinical+ physic+ physiologic+ psychic+ mental Health issued on 22.01.2019 with continuous validity up to February 2020, as I’ll keep staying ‘cool’. Always, in contrast to an invisible sensitivity after the deadly and complex event, in September 1999(the birthday of my mother);
  Proof of my I.E.L.T.S. within the British Council(The British Embassy), in Bucharest;
  English Curriculum Vitae(2 + 1 pages);
  Romanian Curriculum Vite(2 +1 pages)
  Official Portfolio Describing my complex statutes(official permanent titles, up to this day of February 2019, ever) 2 + 2 pages
  My Diploma of MASTER in 2 distinct disciplines of International Economic Relations Series A.no.0161944
  Master Diploma Supplement Series A.no.0161944 (STAMPED BY THE EUROPEAN COMISSION, ITSELF)!!
  Professional Diploma in ‘Business Law’(May 2011)
  Individual Contract of Labour , with the amount of won money btwn. 20.03.2008-17.10.2008 (my last paid job, EVER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1)
  Certificate of Teacher 16.06.2005
  Diploma of Licence 07.07.2004
  Professional Attestate, in Arts(Vibo Marina, Italy 2000)
  1st scholarship offer, in Moore College of Arts and Design(September 22, 1997)
  Diploma of Expert in E.U. funds of cohesion(yearly repeated exams fraudulently testing my I.Q., up to 2014)
  Individual Contract of Labour, 2005(2 pages)
  Job Description(Fișa Postului) 2005
  Professional Attestate: Graphic Artist with Low Education
  National Baccalaureate
  (Din lipsa de spatiu si d.a.gindindu-ma si la celelalte costuri de tiparire si expediere, nu am pus si copiile celorlalte titulaturi(diplome) pe care le detin. Dar care, spre deosebire de toate acele private, ori de acele ‘profesionale/de profesionist-profesie’ cu 7 maxim 10 sau 12 clase.: ale altora/celorlalte personaje. Ale mele au validitate Nelimitata(si mai ales, toate mediile pe care le-am obtinut continuu, incepind cu clasa 1 intr-o scoala primara, in Bucuresti: cu parintii functionari publici neasistabili social, ori profesional) !!!!!!!!!!!!!

  AmyNeagoe

  (My date of birth, and official permanent titles: 13.06.1979);
   LISTA TUTUROR INSTITUTIILOR DE INVATAMINT, CERCETARE SI PROFESIONALE OFICIALE PE CARE LE-AM ABSOLVIT , CU MEDIILE/NOTELE DE INSCRIERE SI DE FINALIZARE, DE LA 1 LA 10.00(cea mai mare). Si adaug ca, fiind oficiale(Neprivate) nationale si d.a.europene(certificate de catre C.E.), acestea au valabilitate nelimitata: Reamintesc ca, spre deosebire de facultatea de arte si cea de design, cea de drept, precum si cea de constructii: la inscrierea in competitia oficiala in fiecare dintre instituțiile de invatamint si cercetare(profesie), mie personal mi s-a cerut sa aduc de fiecare data, urmatoarele doc.oficiale: Obligativitatea indeplinirii oficiale a cerintelor de inregistrare la concurs: redactarea cererilor de inscriere la concurs adresate conducatorului institutiei(Ro/Engl.); Originalul si copia actului de identitate; doc.oficiale(certificarile, calificarile etc.)care atesta nivelul studiilor, specializarii si indeplinirii conditiilor(original si copie); adeverinta de vechime in munca; cazierul judiciar actualizat si fara antecedente; adeverinta medicala care sa ateste detaliat starea de sanatate, precum si calitatea detinerii unei capacitati totale de exercitiu; scrisoare de recomandare; dovada ca nu am fost condamnata definitiv pt.infractiuni impotriva umanitatii, contra statului ori contra autoritatii; ori pt.infractiuni de serviciu ori in legatura cu serviciul, ori pt.fals ori fapte de coruptie ori infractiune savirsita cu intentie, care m-ar face incompatibila cu exercitarea functiei
  SISTEMUL NAȚIONAL DE NOTARE, ÎN ROMÎNIA: de la nota 1.00(cea mai mică), la 10.00(cea mai mare).
  1)Liceul ‘N.Tonitza’(cls. 7-12) mediile mele: 10.00; 8.50;10,00 (1992-1998)
  2)Bacalaureat National media 8˙.69(in primele 5 cele mai mari medii, pe liceu)(August, 1998)
  3)Academia Nationala de Arte Frumoase: Facultatea de Arte Plastice : 10.00; 10.00; 10.00; 10.00; 9.43; 9.84(1999-2003)
  4)Facultatea de Design(anul 3, examene teorie): 10.00(2000-2001)
  5)Consulatul Ambasadei Marii Britanii in Rominia,, Bucuresti(1 semestru): (2003-2004)
  6)Profesoara(pt.iceu si facultate: 9.90): Catedra pt.Pregatirea Personalului Didactic a Universitatii Tehnice de Constructii, Bucuresti(2004-2005)
  7)Academia de Studii Economice(1 semestru) media 10.00; media ??(2005-2006)
  8)Facultatea de Drept, Universitatea Bucuresti(diploma profesionala);(2006-2011)
  9)Autoritatea Nationala pt.Calificari: media 10.00, anual(up to 2014, last)
  10)Muzeul National de Arta al Rominiei : media 10,00; media 9,83; media 9.84; media ??(up to 2017)
  11)Ministerul Romin al Afacerilor Externe media 10,00; 10.00; ??; 10,00; 10.00; ??; 10,00; ??;??(up to 2016)
  12)Master in Relatii Economice Internationale Comunicare de Afaceri in limba Engleza 10.00; 8.42 si in ‘Diplomatie’(10.00 si 7.50)(2010-2012)

  Bibliography: Law No. 11 of January 29, 1991, on the Repression of Unfair Competition(updated); L. 76/2002 on the Official Unemployment; Acte normative care reglementează organizarea şi funcţionarea Ministerului Afacerilor Externe(Ministry of Foreign Affairs); The Romanian Constitution(); European Convention on Human Rights; CHARTER OF FUNDAMENTAL RIGHTS OF THE EUROPEAN UNION; (Court of Justice of the European Union). L. 188/1999; L 76/2002 Romania; L.11/29.01.1991, conf. Art.1(5) Constituţia Romîniei, 2003) Si, peste acestea oficiale avind valabilitate nelimitata, eu am deasemeni si citeva fiind NEACREDITATE(Private, cu validitate limitata(1-2 ani)˝si, doar in mediul profesional privat)

 7. My officially proved skills, & Abilities :
  • The continuous determination, or will of self-improvement, according to the official independent professional contracts, my Romanian Constitutional Rights, and the official compulsory provisions for the post-graduated people(Masters), within the National Education Law no.1/2011.
  • All skills and professional abilities which have been officially tested and detailed, within my certifications, numerous different examinations, diplomas and letters of recommendation, through the years;
  Samples from my professional portfolio:
  – Personal translation: Ukraine: ‘On the edge of empires’ by George Friedman: 10 x 4xA4 pages: 3.898 words, 272 lines; from which I found out 23 unfamiliar words for me; – I’ve been the single winner with the highest score in 2 different years, within the national official competition for the advancement in a diplomatic grade, at the Romanian Ministry of Foreign Affairs, Bucharest
  __ I’ve been the single winner with the highest score in 2 different years, in the city competition for getting a job of curator, at the National Museum of Arts. in Romania(and in various other exams for getting jobs, within the different institutions of the governmental administration). Since 2002, on…
  _ I have also been either the 1st, or the 2nd one top graded, within the majority of official competitions in the governmental administration, since 2002 on.
  _ Certification of the personal professional competences, in the international supplement 5994/21.05.2013: This supplement is for the Master diploma series A no. 0161944(Academic diploma of Master in International Economic Relations: Master in Business communications in English; qualification in Diplomacy); – Additional specialist qualification for my post-graduate studies, as EXPERT: Descriptive official supplement of the certificate no.00383906 cod COR 242213 – Diploma of attestation of my journalistic participation at yearly international events in ‚Business Law’, signed by former Minister Ph. D. professor Cătălin Predoiu, May 2011 -Premio di partecipazione comme artista at the ‘Premio d’ Arte di Vibo Marina’ competition, Italy(prima edizione, 27.08.2000
  – Winner of city or national school, or strictly professional competitions, all my life -Official public and group, technocrat independent and individual free presentations and communications, through the years -Author, journalist, writer, designer, editor, publisher, illustrator artist, marketer, seller, volunteering counselor, internal insurances agent, private manager, manager’s assistant -Independent (private)political and diplomatic communications, through the years
  I have been the 1st official, having the idea of including ‚Roşia Montana’ in the U.N.E.S.C.O. Patrimony.
  I have been with the idea of making from 30 November, each year: a national day. I’m sorry I didn’t manage to also make an yearly important cult celebration recognized by everyone, for my Roman-Catholic Saint, Viba Perpetua). All these, in the same time the Orthodox Protector Saint Andrew I chose for Romania, hasn’t ever been officially celebrated by both church and national administration, only under the communist ruling. Of those, from ‘the left’ parties(since Sept.2012)
  I have proposed the day of the Romanian Culture, on the 15th of January
  I proposed the private paid celebrations, in the individual contract of labour;
  I supported the same-gender marriages, in the E.U.(since 2011, on)
  – I’ve continuously supported in full practice, the independence of the official right-democratic justice; -Official attempts, as a private entrepreneur -2 published books(self-published, limited institutional(Academic)edition) -Speed in writing-down, editing, typing and designing a cultural or scientific(political or diplomatic article) of 8000 words, with spaces: 1-2 working days. Example: ‚Redefinirea politicilor naționale de către fenomenul global al emigrației’, 12.nov.2015, 2014, 2013;
  I have very good computer skills, and top professionalism, with these: Microsoft Office ™ tools; Internet Explorer; I have also worked a lot independently and strictly privately only, with 3D and 4D design applications as well as various other programs and applications (research, design, etc.)
  Since 2003 on, I have demonstrated yearly, whenever requested, officially: the full and very detailed compulsory requirements for anyone, enrolling in(and taking) official competitions, within the top institutions of governmental administration, in Bucharest: national card of health; clean criminal record, no (previous) record; official medical certificate, proving your health status(clinical, physiological, psychiatric); copies of your professional, or education certificates; letter of recommendation; copy of your certificate of work; letter of appliance for the job, to the director of the institution.

  Închei cu respect, în așteptarea răspunsurilor dumneavoastră oficiale/ I conclude by respectfully awaiting your official answers to me,
   Formally Certified by the E.C. Master female, national official Cultural Diplomat, and Expert in the European Funds of Cohesion: miss Amy Neagoe
  Resumee of what will always build on, my culture and professionalism(Amy N.):
  Higschool classes:Anatomie medicala; Anatomie artistica; Arta monumentala si Restaurare; Arte grafice; Gravură; Arte murale; Arte textile; Ceramica; Desen animat;Desen; Compoziție; Modelaj; Tehnici computer; Perspectivă; Design ambiental; Design industrial, Design vestimentar; Pictura de sevalet; Crochiuri; Scenografie; Sculptura. Discipline teoretice diverse: Religie; Istoria culturii și civilizațiilor; Gramatica limbii Romîne; Gramatica limbii Engleze; Limba si literatura Romina; Algebra; Geometrie; Trigonometrie; Fizica; Chimie;Geografie; Limba si literatura Engleza; Limba si literatura Franceza;Gramatică Franceză; Psihologie; Filozofie; Logica; Estetica; Pedagogie; Educatie tehnica; Istoria Artei Antice; Istoria Artei Universale; Religie; Genetica; Istoria Rominilor; Istoria universala; Geografia Rominiei; Geografia statelor lumii; Limba Latina; Colocvii; Educatie fizica si sport;Botanica ; Zoologie; Genetică; Antropologie; Literatura universala; Istorie medievala; Istorie antica etcaetera..
  Faculty of Fine Arts: Desen; Culoare; Modelaj; Compoziție; Prelucrarea imaginii pe calculator; Perspectivă; Anatomie artistică; Istoria artei universale; Limba Engleză; Educație fizică și sport;Crochiuri; Istoria religiilor; Studiul culorii pentru grafică; Arta scrisului; Tehnicile gravurii; Inițiere în tehnicile foto-video; Anatomie artistică; Istoria artei Romînești; Istoria artei universale; Estetică; Practica; Simbolistica medievală; Comunicare interumană prin sisteme de comunicare; Compoziție grafică; Ilustrație; Grafică editorială; Tehnicile tiparului; Concepte de grafică aplicată; elemente fundamentale de limbaj;Grafică pe computer și tehnici multimedia; Noțiuni generale de animație; Tehnici foto-video; Practică; Estetică;Filozofie; Rețele și comunicații; Marketing; Practică-elaborarea lucrării de licență; Facultatea de Arte Decorative si Design (FADD)(anul 3): Teoria informației; Psihologia designului și a publicității; Semiotică și limbaj vizual; Design grafic
  English Professional Language: Intensive Highschool preparation; The British Council in Romania(international tests); Master in ‘Business Communications, in English’(with Cambridge test, too).
  Faculty of Administrative ManagementManagement administrativ; Microeconomie; Engleză; Tehnologia comunicației în administrația publică; Bazele contabilității bugetare; Elemente de urbanism; Teoria științei administrative; Sociologie; Macroeconomie; Managementul documentelor; Organizarea, amenajarea și dezvoltarea spațiului Romîniei; Comunicare în administrația publică; Bazele administrației publice; Drept constituțional și instituții publice
  Faculty of Journalism Jurnalism cultural si P.R.
  Pedagogy Teaching(profesoara liceu si facultate)Profesoară/liceu/facultate(Logică; Psihologie educațională; Pedagogie 1; Pedagogie 2; Metodică; Sociologia educației; Practica pedagogică)
  Professional Diploma ZIARISTA PROFESIONISTA: Ziaristă internațională în ‘Dreptul afacerilor’(2005-2011)
  Romanian Diplomat female: Art.1(5) Romanian Constitution M.Of. 31 Oct.2003; EXPERTĂ în Fonduri Europene și de Coeziune; Bibliografia pentru concursul de admitere în Corpul diplomatic şi consular al Rominiei si o minima II. Bibliografie facultativa
  E.U.(C.E.) MASTER DIPLOMAT female Communication theories and face-to-face communication techniques; History of European Economy; Leadership and organizational communication; Politics and communication; The language of marketing and advertising; Communication landmarks between Romania and the English-speaking world-a geopolitical approach; International statistics; Ethics and business; Intercultural business communication; Strategic management; International business; Introduction to international finance; Negotiation techniques and conflict management; Interpersonal communication; Public Relations; Intra-and inter-organizational written business communication; Effective listening and interacting; International communication; International marketing; Diplomacy and diplomatic ceremonial and protocol in E.U.; Research Seminar(Seminar Științific); Development of critical and creative thinking; Internship(practică de specialitate); Protocol și ceremonial diplomatic(very little);
  INDEPENDENT OFFICIAL RESEARCH(postgraduate): Culture,Foreign Affairs,Economy,Judiciary(judicial power); Politics(Diplomacy).

  My letter of Intention
  Dear Sirs,
  I’d like to reply to the offer of employment I saw recently, in your ad.
  And opposite I have the status of both a Romanian, and an E.U. public authority. In contrast to my strong needs and will, i haven’t been given. A fully contractual paid job position, since 2008 on.
  Opposite the efforts and liabilities I took all my life, to become a fully official straight, right-democrat, Roman-Catholic Christian female, of no-ethnicity: born in June,1979.
  And secondly, because since 2002 on, I’ve started to be perfectly fit. To apply for any official job within the national governmental and top public administration, with its official claims.
  Legal and transparent claims, which have been compulsory for anyone registered or enrolled, anywhere here(since 1991 and 2002, on)
  Wherever it is neither political, nor civilian corruption or fraud to question on, or challenge. The never ended and fully legal coerciveness, for the always transparent claims, for anyone: clinical, physiological and psychiatric health; always clean criminal record; post-graduate education, with continuous validity of it(no misconduct or abuses, too).
  More over these, a few years ago, I discovered in our family papers: I am the last heiress of a famous policy-maker from the National Liberal Party(P.N.L.) who was murdered in August 14, 1912. In contrast with these, because I had neither the money nor the needed support, to start on making official contractual policy, and also having my independent full living and life, as I’ve always wanted. ).
  In exchange for the reality i have always proved my full, official responsibility for the validity of my claims, I’ll attach you a list with all my graduated institutions, having unstoppable validity, in the E.C., and E.U.
  With all their definitive particular marks, or scores I received, in each from them(from 1 the lowest, to 10.00 the best rank).
  And I also summarize my always independently achieved, computer skills: Microsoft Office ™ tools; Internet Explorer; 3D and 4D design applications as well as various other programs, and software(research, design).
  Please let me apply for your offered job, and help me start living on, my right, and full life.
  Sincerely Yours,
  Amy N., looking for a right life, and a right job, according to L.76 / 2002 Unemployment law ; The Romanian Constitution M.O.767/31 Oct.2003; National Education Law 1/2011 ; L.11/1991 against dishonest competition): Cultural Diplomat, Master(certified by the E.C.), Expert, researcher

  A LIST WITH MY GRADUATED OFFICIAL INSTITUTIONS OF EDUCATION, AND RESEARCH: The National Scoring System from 1 the lowest to 10.00 the highest mark
  1)‘N.Tonitza’ Highschool( 7-12 grades) Scores/marks: 10.00; 8.50;10,00 (1992-1998); 2)National Baccalaureate mark 8.69´(in the top 5, from the entire highschool)(August, 1998); 3)National Academy of Fine and Visual Arts, Design and Decorations: Faculty of Fine Arts : 10.00; 10.00; 10.00; 10.00; 9.43; 9.84(1999-2003); 4)Faculty of Design(3rd year, theory exams): 10.00(2000-2001); 5)The British Consulate in Romania, Bucharest(1 semester): (2003-2004); 6)Teacher(highschool and faculty: 9.90): Department for the Training of the Teaching Staff, the Technical University of Civil Engineering, Bucharest(2004-2005); 7) The National Academy for the Economic Studies(1 semester) 10.00; mark ??(2005-2006); 8)Faculty of Law, Bucharest University( professional diploma);(2006-2011); 9) The National Authority for Qualifications: mark 10.00, yearly(up to 2014, last); 10)Romanian National Museum of Arts: mark 10,00; mark 9,83; mark 9.84; mark ??(up to 2017); 9)The Romanian Ministry of the Foreign Affairs mark 10,00; 10.00; ??; 10,00; 10.00; ??; 10,00; ??;??(up to 2016); 10)Master in the International Economic Relations: Business Communications in English 10.00; 8.42 and in ‘Diplomacy’(10.00 si 7.50)(2010-2012)
  More over these, since 2012 on, I’ve been permitted to start on, my fully legally registered, and completely independent: strictly individual, official research.

 8. Stimați Înalt-Oficiali,
  Vă scriu astăzi, în 4 octombrie a.c.
  Deoarece știți că, din cauza acelorlași veșnice micoze la unghiile mari ale picioarelor, repetindu-mi-se din cauza veșnic problemelor mele de imunitate(adică rezistență scăzută la mizerie, mizerii și extreme/anormalități). Exact ca și anemia, răceala ori gripa cîteodată, cîte o carie și durerile de tip reumatic, rareori). După o pauză de încă 6 luni(jumătate de an), de cînd nu am mai avut nevoie să vizitez vreodată, vreun medic: astăzi dna dr.de familie mi-a folosit din nou cardul național, de sănătate. Pentru eliberarea unei trimiteri oficiale pentru un tratament cu alifii(creme), la un doctor dermatolog.
  Și cunoașteți(și aveți deasemeni și acceptul meu(deși se știe că nu ați avut vreodată, nevoie de el, ca să mă verificați). Că nu mint și nici nu am mințit(mai ales cu lucruri atît de serioase, vreodată).
  Iar în condițiile în care cunoaștem despre mafiile arabe, islamiste și țigănești si asiatice care au invadat lumea civilizată, de atîta timp încoace(și cel puțin pe mine mă terorizează continuu de atunci cu personajele lor de orice vîrstă și fel, avînd dizabilități și handicapuri: deci lucruri nevindecabile, vreodată).
  Deși eu doresc un guvern și o administrație și o președenție, exclusiv P.N.L.(partid pe care îl privesc ca avind cel mai mic nr.de personaje anormale, dintre toate celelalte). Și contrar profilului meu ‘LiberalAmy’ în contul meu nou pe biblioteca in format digital, pe Scribd. Să nu credeți că dau măcar 2 bani, vreodată: pe oricare dintre formațiunile politice și majoritatea numerică, a membrilor și membrelor lor(prioritar, din formațiunile naționale).
  Iar în condițiile în care, Re-începînd din ianuarie 2017(cind tatal meu s-a prefăcut din nou convalescent și mort), apoi în 2018 și pentru întreg anul 2019(în avans). Eu am achitat DIN NOU, strict numai pe numele meu, pentru mine si numai din banii mei personali: CASS-ul. Deci il am achitat din nou strict de catre mine si numai din banii si doar pe numele meu: pe 2017-2018-2019(l-am achitat deja, in avans).
  Motiv inmiit pentru care nu mi-am schimbat si nu imi modific vreodata, opiniile legate de promovabilitatea asistatilor si asistatelor social de orice fel, din banii mei. Asa incit, spre deosebire de oricare dintre formațiunile politice, civile și grupurile de interese ce au incercat si incearca a schimba permanent, legislatiile(indiferent de partid). Eu NU AM CONCEPUT SI NICI NU CONCEP VREODATA CA PERSONAJELE CARE PRIMESC BANI DE LA STAT(din contributiile mele obligatorii, in calitate de persoana normala): sa aiba drepturile pe care le am eu. Adica: sa incerce sa se angajeze, sa profeseze, sa studieze post școala primară, să conducă, să folosească săli de sport ori altele nedestinate strict lor, să aibă gratuități la transport și la nenumărate altele pentru care eu am obligația să plătesc(chiar dacă nu am salariu), etc..
  În aceste condiții în care am aflat despre demisia șefului D.I.I.C.O.T., deasemeni. Permiteti-mi sa va atentionez ca exact in perioada cind eu am plecat la doamna doctor, spre prinz(m-am dat jos din pat la ora 10.30 A.M., din cauza frigului pronunțat din apartament). Maică-mea i-a telefonat unui muncitor(pensionat și neavind dizabilitati clinice si fizice), fost coleg de servici.
  Motiv pentru care, cind eu m-am intors de la doamna mea doctor de familie: stația RATB de lîngă Palatul Victoria era din nou plină, de personaje cu dizabilități și handicapuri. Exact ca de fiecare data cînd am părăsit vreodată apartamentul, pentru a pleca undeva.
  În consecință: veșnic scîrbită, am traversat podul spre Palatul Victoria și am mers pe jos cîteva stații, prin spatele cîtorva ambasade( apoi avînd în stînga Palatul Victoria). Și deasemeni am evitat să merg prin fața ambasadelor Arabe, unde se adună permanent doar personaje cu dizabilități și handicapuri(de orice fel).
  Și am făcut acestea, fără să știu că In-boxurile(Junk folder) si internetul meu, exact ca si gindacii si mizeria in apartament de cind am redevenit clienta Digi(din simplul motiv ca nu mai exista vreo diferenta, intre niciunul dintre furnizori). Acestea, au devenit din nou ținta atacurilor acestor scîrboșenii(dintotdeauna si pentru totdeauna ajutate cel mai mult doar de catre partidele de stinga, incepind cu P.C.R-P.C.-P.S.D. si derivatele lor). Avind legatura inexplicabila in termeni decenți și legali, atit cu firmele(mai ales acele de gunoi). Insarcinate inclusiv sa ia gunoiul zilnic, din bloc(iar astazi 4 oct.a.c., gheenele sunt din nou, infundate). Dar mai ales, cu administratia si administratiile si personajele care lucreaza si colaboreaza cu serviciile de telefonie, internet, cablu etc.(si despre care cunoastem ca sunt dintotdeauna si vor fi mereu coordonate direct, de la Palatul Victoria).
  Motiv suplimentar pentru care, exact cind am ajuns in fața blocului, tineretul cu dizabilități m-a încolțit din nou, cu o crîncenă nerușinare(ieșind din blocul meu de locuințe și venind simultan din jurul său, din toate părțile). Exact așa cum mi s-a întîmplat fără oprire, întotdeauna: de cite ori am părăsit vreo instituție publică, profesională(privata ori publică), etc.
  Nemaivorbind despre faptul ca, de cînd țiganii si curvele nerusinați din P.S.D. au pus din nou stăpînire pe transporturi si celelalte ministere, pe primarii, ca si pe guvern si administratie. Transporturile publice pe care eu dar nu ei si ele, sunt obligata prin lege sa le achit, daca le folosesc: s-au umplut, aproape exclusiv. Doar de scirboseniile astea de oameni, avind gratuitati.
  Iar cind scriu ‘aproape exclusiv’ ma exprim, așa: numai fiindcă doar eu împreună cu toate și toți, am format mereu numărul de călători. Acestea, fiindcă deasemeni au existat și există o multitudine de șoferi angajați ilegal în transporturi. Deși sunt vinovate si vinovați de infracțiuni în formă continua, de cel puțin 2 ori:
  1) profesează în administrația publică(transporturi), contrar legislațiilor, deoarece au dizabilități;
  2) au carnet de conducere si dreptul de a conduce, desi e interzis expres de catre legislatiile in vigoare sa detii permis de conducere(de ai dizabilitati, handicap, cazier murdar etc.)

  Inchei aici, multumindu-va pentru interesul de a ma ajuta, in schimbul corectitudinii mele exemplare si strict individuale(in familia Neagoe si absolut oriunde altundeva, in Bucuresti-Rominia-E.U.).
  Si va reamintesc ca am lasat in persoana dar am si transmis postal, la E.U.(din nou in acest an si cu validitate birocratica pina in toamna anului 2020): atit dovada normalității-sănătății mele clinice-fizice-psihiatrice(inclusiv) !! Precum și cazierul meu curat(fără acuze ori condamnări penale de vreun fel, vreodată). Dar și copii legalizate(pentru a ‘n’ a oara in aceste 2 decenii de nepreschimbare in normalitate civilizata completa, a existentei mele individuale): a fiecareia dintre documentele strict oficiale, listate in C.V.ul meu.
  Cu respect,
  AmyNeagoe
  Am transmis acest doc. si cel pt Presedintele CEDO, aici https://curia.europa.eu/jcms/jcms/T5_5133/en/?success=success

 9. Stimați Înalt-Oficiali,
  Vă scriu astăzi, în 4 octombrie a.c.
  Deoarece știți că, din cauza acelorlași veșnice micoze la unghiile mari ale picioarelor, repetindu-mi-se din cauza veșnic problemelor mele de imunitate(adică rezistență scăzută la mizerie, mizerii și extreme/anormalități). Exact ca și anemia, răceala ori gripa cîteodată, cîte o carie și durerile de tip reumatic, rareori). După o pauză de încă 6 luni(jumătate de an), de cînd nu am mai avut nevoie să vizitez vreodată, vreun medic: astăzi dna dr.de familie mi-a folosit din nou cardul național, de sănătate. Pentru eliberarea unei trimiteri oficiale pentru un tratament cu alifii(creme), la un doctor dermatolog.
  Și cunoașteți(și aveți deasemeni și acceptul meu(deși se știe că nu ați avut vreodată, nevoie de el, ca să mă verificați). Că nu mint și nici nu am mințit(mai ales cu lucruri atît de serioase, vreodată).
  Iar în condițiile în care cunoaștem despre mafiile arabe, islamiste și țigănești si asiatice care au invadat lumea civilizată, de atîta timp încoace(și cel puțin pe mine mă terorizează continuu de atunci cu personajele lor de orice vîrstă și fel, avînd dizabilități și handicapuri: deci lucruri nevindecabile, vreodată).
  Deși eu doresc un guvern și o administrație și o președenție, exclusiv P.N.L.(partid pe care îl privesc ca avind cel mai mic nr.de personaje anormale, dintre toate celelalte). Și contrar profilului meu ‘LiberalAmy’ în contul meu nou pe biblioteca in format digital, pe Scribd. Să nu credeți că dau măcar 2 bani, vreodată: pe oricare dintre formațiunile politice și majoritatea numerică, a membrilor și membrelor lor(prioritar, din formațiunile naționale).
  Iar în condițiile în care, Re-începînd din ianuarie 2017(cind tatal meu s-a prefăcut din nou convalescent și mort), apoi în 2018 și pentru întreg anul 2019(în avans). Eu am achitat DIN NOU, strict numai pe numele meu, pentru mine si numai din banii mei personali: CASS-ul. Deci il am achitat din nou strict de catre mine si numai din banii si doar pe numele meu: pe 2017-2018-2019(l-am achitat deja, in avans).
  Motiv inmiit pentru care nu mi-am schimbat si nu imi modific vreodata, opiniile legate de promovabilitatea asistatilor si asistatelor social de orice fel, din banii mei. Asa incit, spre deosebire de oricare dintre formațiunile politice, civile și grupurile de interese ce au incercat si incearca a schimba permanent, legislatiile(indiferent de partid). Eu NU AM CONCEPUT SI NICI NU CONCEP VREODATA CA PERSONAJELE CARE PRIMESC BANI DE LA STAT(din contributiile mele obligatorii, in calitate de persoana normala): sa aiba drepturile pe care le am eu. Adica: sa incerce sa se angajeze, sa profeseze, sa studieze post școala primară, să conducă, să folosească săli de sport ori altele nedestinate strict lor, să aibă gratuități la transport și la nenumărate altele pentru care eu am obligația să plătesc(chiar dacă nu am salariu), etc..
  În aceste condiții în care am aflat despre demisia șefului D.I.I.C.O.T., deasemeni. Permiteti-mi sa va atentionez ca exact in perioada cind eu am plecat la doamna doctor, spre prinz(m-am dat jos din pat la ora 10.30 A.M., din cauza frigului pronunțat din apartament). Maică-mea i-a telefonat unui muncitor(pensionat și neavind dizabilitati clinice si fizice), fost coleg de servici.
  Motiv pentru care, cind eu m-am intors de la doamna mea doctor de familie: stația RATB de lîngă Palatul Victoria era din nou plină, de personaje cu dizabilități și handicapuri. Exact ca de fiecare data cînd am părăsit vreodată apartamentul, pentru a pleca undeva.
  În consecință: veșnic scîrbită, am traversat podul spre Palatul Victoria și am mers pe jos cîteva stații, prin spatele cîtorva ambasade( apoi avînd în stînga Palatul Victoria). Și deasemeni am evitat să merg prin fața ambasadelor Arabe, unde se adună permanent doar personaje cu dizabilități și handicapuri(de orice fel).
  Și am făcut acestea, fără să știu că In-boxurile(Junk folder) si internetul meu, exact ca si gindacii si mizeria in apartament de cind am redevenit clienta Digi(din simplul motiv ca nu mai exista vreo diferenta, intre niciunul dintre furnizori). Acestea, au devenit din nou ținta atacurilor acestor scîrboșenii(dintotdeauna si pentru totdeauna ajutate cel mai mult doar de catre partidele de stinga, incepind cu P.C.R-P.C.-P.S.D. si derivatele lor). Avind legatura inexplicabila in termeni decenți și legali, atit cu firmele(mai ales acele de gunoi). Insarcinate inclusiv sa ia gunoiul zilnic, din bloc(iar astazi 4 oct.a.c., gheenele sunt din nou, infundate). Dar mai ales, cu administratia si administratiile si personajele care lucreaza si colaboreaza cu serviciile de telefonie, internet, cablu etc.(si despre care cunoastem ca sunt dintotdeauna si vor fi mereu coordonate direct, de la Palatul Victoria).
  Motiv suplimentar pentru care, exact cind am ajuns in fața blocului, tineretul cu dizabilități m-a încolțit din nou, cu o crîncenă nerușinare(ieșind din blocul meu de locuințe și venind simultan din jurul său, din toate părțile). Exact așa cum mi s-a întîmplat fără oprire, întotdeauna: de cite ori am părăsit vreo instituție publică, profesională(privata ori publică), etc.
  Nemaivorbind despre faptul ca, de cînd țiganii si curvele nerusinați din P.S.D. au pus din nou stăpînire pe transporturi si celelalte ministere, pe primarii, ca si pe guvern si administratie. Transporturile publice pe care eu dar nu ei si ele, sunt obligata prin lege sa le achit, daca le folosesc: s-au umplut, aproape exclusiv. Doar de scirboseniile astea de oameni, avind gratuitati.
  Iar cind scriu ‘aproape exclusiv’ ma exprim, așa: numai fiindcă doar eu împreună cu toate și toți, am format mereu numărul de călători. Acestea, fiindcă deasemeni au existat și există o multitudine de șoferi angajați ilegal în transporturi. Deși sunt vinovate si vinovați de infracțiuni în formă continua, de cel puțin 2 ori:
  1) profesează în administrația publică(transporturi), contrar legislațiilor, deoarece au dizabilități;
  2) au carnet de conducere si dreptul de a conduce, desi e interzis expres de catre legislatiile in vigoare sa detii permis de conducere(de ai dizabilitati, handicap, cazier murdar etc.)

  Inchei aici, multumindu-va pentru interesul de a ma ajuta, in schimbul corectitudinii mele exemplare si strict individuale(in familia Neagoe si absolut oriunde altundeva, in Bucuresti-Rominia-E.U.).
  Si va reamintesc ca am lasat in persoana dar am si transmis postal, la E.U.(din nou in acest an si cu validitate birocratica pina in toamna anului 2020): atit dovada normalității-sănătății mele clinice-fizice-psihiatrice(inclusiv) !! Precum și cazierul meu curat(fără acuze ori condamnări penale de vreun fel, vreodată). Dar și copii legalizate(pentru a ‘n’ a oara in aceste 2 decenii de nepreschimbare in normalitate civilizata completa, a existentei mele individuale): a fiecareia dintre documentele strict oficiale, listate in C.V.ul meu.
  Cu respect,
  AmyNeagoe
  (Te rog draga Florin, sterge de pe blogul tau ce ai salvat on-line, acum 2 minute(vreau si trebuie sa dispara link-ul web din finalul comunicarii, din motive de stricta securitate). Iti multumesc in avans, noapte buna !!

 10. Dragul meu prieten domnule Marian,
  permite-mi te rog să îți scriu, fiindcă nu ai răspuns apelurilor mele telefonice, de săptămîna trecută. Cu toate acestea, sunt nevoită să o fac din nou-din cauza acelorași veșnice ‘ființe’ numite ‘calculator și tehnologie personale’. care mi-au ‘mîncat’ o incredibil de imensă parte din existență. Timp de peste 2 decenii de viață, pînă acum. Și toate acestea întîmplîndu-se de atunci, dintotdeauna fără de pauză, din cauza uriașei cantități de stupiditate, indecență, neprofesionism, necreștinism(sinonim cu neaplicarea legislațiilor oficiale de bază, identice în întreaga Europă, cel mai puțin). Și toate acestea, pe același etern fundal al nevindecabilelor vreodată handicapuri, dizabilități, boli cronice, mentale și psihice(precum și cazierele murdare), ale imensei majorități numerice ale acestui popor care nu s-a desprins vreodată, din Evul Mediu. Motiv pentru care, deși l-am ajutat(eu, veșnică P.N.L.istă numai,mai mult involuntar) cu toții pe Dumnezeu să ne ajute să schimbăm primăreasa și primarii: cu unii nu atît de comuniști ca cea și cei direct veniți din redenumitul-numai-Partid Comunist Romîn). Pe lîngă că inclusiv dna Clotide Armand și dl.Nicușor Dan pe care eu însămi i-am votat(parțial, numai) alături de Partidul Național Liberal numai(în cele 2 consilii): au scris minciuni peste minciuni, non-stop, pe blogurile și conturile acestora de socializare(exact aceleași din toți anii anteriori, cînd au mai candidat; si pare-mi-se pentru o infimă perioadă, in 2-3 ani cred, s-a anunțat că au și cîștigat). Deși astăzi și-au depus ambii jurămîntul protocolar(indiferent de minciunile pe care le scriu inclusiv despre acest fapt, în conturile lor on-line) . Noi continuăm să nu avem nici apă caldă în robinetele de la chiuvete, dar nici căldură în calorifere(și noaptea, mai mult decit ziua, este CUMPLIT DE FRIG(deși afară pe stradă, nu e așa cumplit) !!! Și toate aceste, în același timp în care nomenclaturiștii și nomenclaturistele și schizofrenici de ambe sexe fiind nesimțiți, insensibili și grobieni eterni din partidul(partidele) direct redenumite(numai) din anteriorul Partid Comunist Romîn, își fac alegerile pentru candidații de ambe sexe pentru viitorul parlament. Inclusiv prin mine(care i-am urît și îi voi urî, pe vecie). Dar si prin ‘piesele de teatru(prefăcătoriile) jucate de cei 2 părinți ai mei, pensionați(de exact 1 deceniu încoace, după cum știi). Exemplu: doctori peste doctori, securiști, chiuveta înfundată, sita de la geam, blocarea jaluzelelor în camera mea, convalescența-moartea-înmormîntarea lui Costin, etcaetera. Și toate acestea în viața mea STRICT PERSONALĂ(și privată, cu numele doar): doar ca să-mi aducă permanent în viața mea de intelectuală și profesionistă corectă din cap pînă-n picioare și om de elită, exact personajele pe vecie responsabile că au distrus și distrug Romînia, continuu. Începînd de la clasa muncitoare, securitate și urmașii și urmașele lor, de peste tot. Într-un popor și un oraș și țară întreagă pline-ochi de personaje de toate vîrstele, sexele și felurile, NEVINDECABILE VREODATĂ, Amin. În aceste condiții, îți scriu fiindcă mie mi s-a întîmplat și se întîmplă(inclusiv cu laptopul), exact ca în anii precedenți în perioada alegerilor pentru primării, în București. Astfel, în timp ce eu mă chinui să scap atît de netrebnicii(in frunte cu Dragnea, care doar se preface a fi întemnițat……..din nou în acești netrebnici de ani ai mei, cel mai mult). care mi-au reintrodus mie mișelește-fără de voia mea-acel ‘Personal Vault’ si încă alte cretinități, în spațiile mele PRIVATE(adică numai și numai ale mele) de e-mail, pe internet , în hardul meu si peste tot unde eu individual, am proprietate. ‘Eternii profesioniști și profesioniste”(a se citi ironic), celebri ca au distrus inclusiv vieți, datorită nepriceperii lor(la toate și la orice). Exact ca în fiecare dintre anii alegerilor pentru primării, urmate de acele pentru listele lor la ‘parlamentare’, mi-au corupt setările hardului, de la distanță(prin internet). Cu-același netrebnic de virus care mi-a trasat o linie de culoare roz, prin mijlocul ecranului. Exact ca și acel virus pe care iarăși mi l-au transmis(și tu nu m-ai ajutat să îmi schimbi iarăși atît sistemul de operare Windows, cît și Office-ul): imediat după ce redevenisem involuntar, din nou(inclusiv in acest an), clienta avînd card național de sănătate(și ‘numai’ cîte-o luxație pentru relativ scurt timp): a Spitalului de Urgențe din București. Adică, unul dintre aceleasi eterne și neschimbate vreodată spitale și spații medicale de orice fel, Romînești. Pline atît de cadre medicale de toate felurile, exact ca și o mulțime de ‘clientelă’ avind intr-o uimitor de mare măsură, veșnice DIZABILITĂȚI, respectiv HANDICAP(da, de cadrele medicale de orice fel vorbesc eu, prioritar) !! In conditiile in care eu personal ‘mi-am făcut cruce’ cind am citit pe internet(inainte de a o fi votat la primaria de sector), despre uriașa avere(din Franța, cel puțin), a fufei ăleia pe care-am ales-o(și eu chiar am votat-o=ștampilat-o, deși exact numai în procent de 1/2, ca primăreasă de sector. Aș vrea să știi că eu i-am propus din nou precum candidați la primăria de sector și cea generală, pe ea și pe dl.Nicușor Dan, domnului Ludovic Orban. Și am făcut-o din nou, exclusiv numai din motive de matematică(raționament profesional, din nou). Cu toate că sunt deosebit de mulțumită că nu-i mai avem ca primari, pe curva aia comunistă și pe țiganul ăla infect. Aceste fiindcă eu personal, detest U.S.R. si U.S.R.-Plus (cu toate și toți membri lor), DINTOTDEAUNA. Exact in aceeasi măsură în care am detestat, detest și voi urî pe vecie, tot ceea ce își are originile in P.C.R. Nu am să intru în detalii, fiindcă oricum e o veșnică stare mondială și națională și locală de urgență: deși numai eu, tu, familia ta, (inclus sora ta) și încă cîțiva nu știu cîte și mai cîți, am rămas dovediți sănătoși(în limitele fixe ale normalității, convenite medical, OFICIAL). Aș vrea însă să te rog să mă ajuți să schimb din nou atît tastatura laptopului(dă tu fiindcă te pricepi o comandă, te rog frumos). Findcă iarăși mi s-a distrus culoarea unor litere(inclusiv a acelora peste care lipisem eu altele noi, după comanda pe care-am făcut-o pe internet). Precum și restul la care TU ȘI NU EU, te pricepi(fiindcă tu ești la bază inginer ITist, eu numai artistă grafică, vizuală și designer grafic =IT(4 într-una singură, mai precis: ME.) Ei și pe lîngă toate aceste, aceeași problemă cu ‘zip-urile, cu formatele unor cărți care mi se transmit on-line și pe care eu nu le pot citi și încă cîteva lucruri. De pildă: ‘Euronews is no longer accessible on Internet Explorer. This browser is not updated by Microsoft and does not support the last technical evolutions. We encourage you to use another browser, such as Edge, Safari, Google Chrome or Mozilla Firefox.) ‘ În contextul în care știi că eu sunt o tipă sobră, responsabilă și serioasă(ÎN DETALIU DOVEDITĂ SĂNĂTOASĂ ȘI FĂRĂ CAZIER MURDAR, PERMANENT): care preferă să n-aibă tehnologie, decît să aibă briz-brizuri, accesorii și toate celelalte detalii similare siteurilor de socializare. Care îmi fac mie viața un chin, prin ‘look-ul’, tehnologia și legislațiile lor. Iar în condițiile în care sunt sigură că sora ta știe că eu îl urăsc atît pe satanistul nerușinat Donald Duck(pardon, am vrut să scriu ‘imbecilul, incultul și satanistul pervers Trump’ ), la fel de mult ca si Partidul Republican din U.S. si din întreaga lume, deasemeni. Fiindcă mai sunt numai exact 2 săptămîni, pînă la alegerile din U.S.A.(și aproximativ 1 lună și jumătate, pînă la cele din Romînia). Poate m-ajuți-pentru ultima oară, anul acesta cel mai puțin-să scap de fantoma babei handicapate cu țigănimea și ceilalți și celelalte cu dizabilități. Femeie care a fost din nou trimisă după mine(în același R.A.T.B. cu mine), imediat după ce am părăsit ultima bursă a locurilor de muncă, organizată la Palatul Copiilor(un alt loc pe care îl urăsc, de cînd s-a înființat D.N.A.). Acestea toate, fiindcă întreaga mea viață de pînă acum, a fost făcută de către ‘mame, tați și copiii lor, soți și soții, amante și amanți’> si mai ales vesnicul Pesedeu, imens majoritar organizator al burselor locurilor de muncă. Și, de nu aș fi devenit din nou, involuntar-mai mult sau mai puțin din cauza mea-clienta Spitalului de Urgențe, a stomatologului și stomatologilor tineri și bătrîni comuniști(aceeași singură carie pe care o fac, la interval de fix 3 ani, mereu): cu toate vesnicele lor interese pentru imensa lor cantitate clentelară de handicapați și personaje cu dizabilități, de orice virsta, sex si fel. Să fii convins ca P.N.L.ul(singurul pe care eu l-am votat vreodata, atunci chiar cind am și mers la vot și am și ales d.a.să pun ștampila, pe ceva): n-ar mai fi dat atitea pomeni tuturor(acelora care oricum iau pomeni lunare si anuale, inca incepind din Monarhie si Comunism, Socialism). Si mai ales, n-ar fi pozat-din nou-in handicapate vs handicapati, doar fiindca eu, femeie singură într-o țară lipsită atît de muieri dar cel mai mult de bărbați(deși statistic, ‘M’ul aproape dubleaza ‘F’-ul). Eu m-am certat din nou cu Romino-Americanii(facultatea privată înființată de către Iliescu și gașca), toate facultățile private, majoritatea celor de stat și aceiași masculi și femele Procuror, la Direcția Națională Anticorupție. Mereu, din același veșnic motiv care pe mine numai individual ‘mă bîntuie’ continuu, de fix 2 decenii incoace: independența procesului de justiție. Mda…
  Do help me again(and for a so very large time, indeed), with my computer and technics..
  Amy N.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s