Despre criza din 2008, in trei episoade scurte

Am doua probleme cu criza economica din 2008. Caderea economiei locale a fost mai puternica ca in alte tari din regiune si perioada de revenire mai lunga. Pentru un economist intrebarea este simpla; cat din structura economiei la acel moment a determinat acest rezultat si cat a fost determinat de interventia statului (banca centrala sau guvern)?

Structura economiei este foarte imporanta. Cu cat economia este mai flexibila cu atat face fata mai usor unor socuri – pozitive sau negative.

Sa explic fraza precedenta. O economie flexibila este una in care resursele se misca dintr-un sector intr-altul foarte usor. Daca un sector creste puternic (sau o zona) si are nevoie de forta de munca semnalizeaza acest lucru prin salarii mai mari. Asa cum salariile mai mari din alte tari atrag fora de munca din Romania asa si salariile mai mari din anumite zone sau sectoare ale unei tari atrag forta de munca din altele unde forta de munca zace nefolosita. Este adevarat ca este mult mai usor sa transferi capital dintr-un sector in altul decat forta de munca. Dar intr-o economie libera diferentele de “skill” dintre doua sectoare sunt eliminate de companii private sau sistemul de educatie prin programe de training, de exemplu.

Acum despre socuri. Cand vorbesc despre socuri, pozitive sau negative, vorbesc de schimbari ale status quo-ului. O crestere brusca de taxe reprezinta un soc. O crestere de dobanda prin surprindere in alta tara reprezinta alt soc. Sau un alt tip de soc, o crestere neanticipata de dobanda din partea bancii centrale (in Octombrie 2008). Alte socuri dar care actioneaza pe termen lung, informatizarea unei economii sau schimbarea de atitudine a consumatorului (mananca mai sanatos, de exemplu). Toate aceste schimbari, socuri, sunt preluate in economia reala si actioneaza asupra deciziilor de investitii si economisire. Acesta este modul prin care aceste socuri schimba structura economiei pe termen scurt sau lung. Daca oamenii mananca mai sanatos, atunci vom vedea resurse din economie directionate catre producerea acestui tip de bunuri. La inceput acestea vor fi atrase din exterior dar rata mare de profit ii va face pe altii sa investeasca local.

Sa revenim la ideea de baza pentru ca am omis ceva voit. Intr-o economie flexibila este mai usor sa faci fata socurilor, pozitive sau negative, pentru ca resursele se misca liber dintr-un sector in altul. Si ce le opreste? Interventia statului, reglementarea. Bineinteles ca in realitate raspunsul la soc, pozitiv sau negativ, nu este imediat. Dupa cum am spus capitalul trece mai usor de la un sector la altul dar nu si forta de munca. Asa ca atat forta de munca si capitalul cer de la stat “protectie, ajutor” pentru perioade de tranzitie. Companiile vor sa fie protejate pana devin “puternice sa faca fata competitiei”. La fe si forta de munca.

Parte cea mai buna despre o economie flexibila este ca nu are nevoie sa anticipeze socurile. Nu are nevoie sa aiba comisii, comitete de experti care sa incerce sa ghiceasca de unde vine urmatorul pericol pentru economie doar ca sa mai impuna o reglementare pentru a ne “proteja” (pun ghilimele aici pentru ca este o promisiune goala) de efectele pericoului respectiv. Intr-o economie unde resursele sunt alocate in functie de pret determinat de piata libera, in mare parte, nu este nevoie sa anticipezi socuri. Este nevoie sa ai bine puse la punct sisteme care sa faciliteze tranzitia resurselor de la un sector la altul.

Toate acestea necesita o schimbare majora de mentalitate. A fost un moment cand societatea noastra ar fi acceptat mai usor acest tip de economie-1990-1992. Acum este mult mai greu. In primul rand trebuie sa nu mai visam la “macrostabilitate” sau cai verzi pe pereti. Trebuie sa eliminam aceasta idee utopica din mintea oamenilor. Nu exista niciun expert cu puteri magice care ne va duce pe toti pe valul cresterii sustenabile catre macrostabilitate. Rezultatul acestui experiment il vedem acum. Ne frustram si dupa cateva luni schimbam expertii pentru ca nu au confirmat ideile noastre utopice si preconcepute (bine, si expertii tot promit). Si de aceea ajungem la lucruri ridicole si inchidem ochii la derapaje ale unor indivizi. De fapt, in sistemul acesta al nostru totul este despre individ, despre omul providential care prin masurile corecte ne va duce la macrostabiliate. Si nu oricum, prin crestere sustenabila.

O economie flexibila internalizeaza mai usor socurile. Pentru o economie flexibila un soc este mereu pozitiv pentru ca reconfigureaza, in cel mai eficient mod posibil, economia. O economie rigida sa prabuseste sau explodeaza in functie de soc. Un soc care creste costurile in economie de obicei prabuseste o economie rigida. Un soc care reduce costurile, din contra, o arunca in aer. Intr-o economie construita rigid ne mutam permanent intre doua stari emotionale- depresie si euforie. Iar in aceasta economie rigida statul promite sa joace rolul cand al unui calmant cand al unui stimulent. Doar ca atat calmantele cat si stimulentele dau dependenta si pot sa fie folosite in exces. Asta vedem astazi in jurul nostru (nu doar in Romania).

Va urma…

5 thoughts on “Despre criza din 2008, in trei episoade scurte

  1. Who am I, Amy_N.: an OFFICIAL TECHNICAL DIPLOMAT FEMALE
    March 27, 2019 at 7:43 pm

    24.03.2019

    Stimat Președinte al Academiei Romine Dr.Ma, istoric domnule Aurel Pop,

    permiteți-mi să vă scriu în aceste clipe, în continuarea plîngerii mele(din toți anii vieții mele). Și mai ales că aceasta este în primul si in cel mai mare rind, direct indreptata. Impotriva serviciilor de spionaj și contraspionaj, din Romînia.
    Precum și a întregii administrații guvernamentale(interne, dar și externe), d.a.
    Adica acea administrație de toate felurile și fără excepție, care e vinovată de moartea(fără a învia din moartea clinică de lungă durată, ca numai în cazul meu d.e.). A unei și doar cîtorva tineri Romîni la fel de sănătoși și bine educați cum am fost, fiecare dintre noi. În momentul în care neprofesionismul și politizarea veșnic comunistă, ne-au luat viețile.
    Deci nu are vreo legătură vreodată, cu grămezile de persoane sub și incredibil de multe de peste 14 ani, deasemeni.
    Care se vede clar după cum merg, arată și se comportă: că au dizabilități și handicapuri(ambele fiind, stări permanente și irecuperabile, vreodată).
    Dovada suplimentara, a realitatii statisticilor C.I.A. care plaseaza Rominia, din 1990 incoace: in topul celor mai infertile națiuni ale globului, la fel ca și în topul ‘lanțului slăbiciunilor’ din prea multe altele…
    In contextul in care medicii cunosc, deasemeni: infertilitatea(pe căi naturale), e o caracteristică a fiecăreia și a tuturor personajelor cu dizabilități ori handicap, de orice natură !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Și care realități, strict în cadrul învățămîntului și al candidaturii ori angajării în cadrul administrațiilor oficiale, sunt interzise.
    În legislația din Monitorul Oficial, ca și în cerințele întotdeauna transparente adică expuse la avizierele instituțiilor oficiale conf.legislațiilor, de peste 20 ani încoace.
    Din cîte îmi amintesc eu adică, ca Bucureșteancă de la vîrsta de cîteva luni de zile(și prin ambii părinți fiind deja rezidenți în Capitală, cînd eu m-am născut: 13 Iunie 1979).
    In timp ce eu personal am avut exact 10 spre 11 ani, la mineriada(muncitoriada) din Bucuresti: in vara anului 1990 !!!!!!!
    Adica aceea care-a distrus clădirile și conținutul majoritar, al multor importante instituții.
    Majoritatea imensă a acestora fiind destinate, culturii(´în și prin Capitală) !!!!!!
    Iar aici îi rog pe domnii rămași normali(nepolitizați) din cadrul Muzeului Național de Artă al Romîniei, să își amintească. Cît de mult m-am implicat eu personal și direct: în reabilitarea de către stat(din fondurile exclusiv guvernamentale), ale instituției !!!!!!!!
    Și îi rog deasemeni să își amintească cîte mi s-au făcut în schimbul neopritei mele sincerități și a spiritului meu necomunist(neconservator, nerepublican, nesocialist, nedictatorial și nemonarhist, deasemeni): începînd de atunci, încontinuu.
    Atît de către dl.Director și domnii Directori și Directoare ca și destui angajați de ambe sexe, ai muzeului.
    Care s-au dovedit de o corupție incredibila la adresa mea, în mod direct; și indirect indreptata impotriva celorlalți Romîni normali, deasemeni. S-au dovedit de o infracționalitate veșnic dublată de ‘mindria’ lor nesimțită, fără margini !!!!!!!!!!!
    (Aceeași mîndrie care i-a, le-a și îi face să pupe mîiinile călăilor foști și actuali din partidul Firea-Pandele-Iliescu-Dragnea-Năstase-Ponta-Viorica-Corina-musulmanii-țiganii-Olguțele-ex ministrul jurist(!!) care a negat Holocaustul.
    Precum si al necunoscatorilor si necunoscatoarelor de limba Engleza, deci contrar prevederilor obligatorii ale legislatiei functionarimii publice de grade inalte, in care s-au incadrat totdeauna).
    Integritate profesionala-integritatea intelectului-integritatea (in)culturii??????????????????
    Sa stiti ca eu imi amintesc de repetatele incercari de tipul Ordonantei 13, in ultimii peste 10 ani de zile !!!!!!!!!
    Si existente in exclusivitate, doar in anii in care a condus, ‘Ciuma Rosie’(adica P.C.ul lui Voiculescu si P.S.D. ul lui Iliescovici si copiii).
    Redenumite si separate DIRECT din veșnicul P.C.R. incepind si neterminat, din 1921 incoace !!)
    Si mai ales repetate mereu, fara exceptie: in toti anii in care taica-meu a fost convalescent 2, respectiv 3 luni de zile; apoi a murit și a fost permanent reînmormîntat în același cimitir, deasemeni !!!!!
    În timp ce la înmormîntare, alături de mine și maică-mea, a fost aceeași armată de copii de țigani, rude securiste, handicapate și pesediste(rude de gradul al 3lea, ale maică-mii). Precum și cîțiva ex-colegi și colege fără studii, ale părinților pensionați.
    Însă avînd fie dizabilități sau handicapuri. Ori pur și simplu doar aceeasi predispoziție continuă pentru infracțiuni, indecență și imbecilitate nevindecabile, vreodată !!!!!!!
    Motiv suplimentar care ma determina sa acuz institutiile administratiei publice, de toate felurile.
    ˝Fiindcă eu știu că toate aceste sunt deasemeni, excesiv politizate(contrar legislației funcționărimii publice, deloc aplicate în Romînia: si care obligă orice categorie a acesteia, să Nu facă politică).
    MOTIV PENTRU CARE EU, CA SI DOMNUL PROCUROR DE LA D.N.A. PE CARE EU IL CUNOSC DE ACOLO: DE CIND ERAM STUDENTA IN ANUL AL 2, LEA, IN PRIMA MEA FACULTATE !!!!!!!!!
    Noi, nu am facut si nu facem politica(si cel mai mult eu, fiindca eu nu am fost vreodata oficial institutionalizata in acelasi fel, ca dinsul si dinsii/dinsele).
    Iar eu acuz politizarea recenta(infractoare si tîmpească a instituțiilor statului), în exclusivitate.
    Numai de către mafiile P.S.D.-P.C.-A.L.D.E.-P.R.U.-P.U.R.-P.R.M. si ale foștilor/fostelor si curentelor ‘personalități’ ale acestora, d.a.
    In timp ce eu va comunic acestea, in calitatea mea de persoana, cu veșnice titulaturi(ńicidecum funcții, ori locuri de muncă) publice, extrem de inalte.
    Si pe care eu, deși neangajată, le mențin autentice si continue(aprox.incepind din anul 2003-2005, incoace. Nu imi aduc aminte cu exactitate, perioada penultimelor mele interventii chirurgicale, severe).
    Dar stiu ca acea din anul 2007(ce mie mi-a redat intreaga fertilitate si sanatate a aparatului de reproducere): a fost ultima necesitind internare si refacere, de lunga durata(RECUPERARE).
    SI VA REAMINTESC CA IN TOTI ANII IN CARE EU AM AVUT DIZABILITĂȚI TRECĂTOARE(adică 2ˇtije de fier de care am scapat la 1~respectiv 3 ani dupa accident)..
    EU PERSONAL AM MERS SA IMI FAC RECUPERAREA(ca si operațiile): EXCLUSIV, DOAR ÎN CENTRELE DE STAT(spitale si policlinici, oficiale(gratuite, pentru toata lumea).
    SI D.A., CONF. LEGISLATIEI ȘOMAJULUI DIN 2002(aceea compusă în acest fel, în urma referendumului): EU NU AM AVUT VOIE SĂ ÎNCERC SĂ MĂ ANGAJEZ UNDEVA, ÎN PERIOADA DIZABILITĂȚILOR(tijelor si a dificultatilor la mers, in timpul si pentru foarte scurt timp, dupa acestea). Precum mi-am facut d.a. recuperarea fizica, exclusiv in centrele de stat(oficiale), specializate !!
    Si mi-a fost interzis sportul, citiva ani de zile !!
    Așa încît, puteți verifica oricînd că eu Nu am încercat vreodată să mă angajez în perioada acestor situații, din viața mea. Si nici nu m-am amestecat vreodata cu oamenii normali, asa cum au navalit de ani buni fde zile scirboseniile astea de oameni(uluitor de mare cantitate de tineret si adulti, avind dizabilitati si handicapuri(permanente), mai ales in Rominia !!
    Astfel incit, in spiritul aplicarii corecte a legislatiilor(cum eu dovedesc fara de pauza, din 2005 incoace).
    Eu mi-aș dori să îi și le eliminați din sistem, pe toți și toate avînd handicap și dizabilități, care fie sunt studenți(studente), liceeni ori au loc de muncă(contrar adică, legislației constituționale pt.oricine, între 14˘ani și vîrstele pensionării).
    Din simplul motiv că încă din perioada liceului, pe mine a început să mă preocupe anticorupția(implicit și antifrauda). În toate formele despre care ni s-a predat(mie si altora, doar in facultățile și instituțiile de stat).
    Motiv pentru care, în calitatea mea de femeie și Romîncă neminoritară și neasistabilă social. Începînd cu cel de al 2lea an de înființare a Direcției Naționale Anticorupție, eu am început să-mi dovedesc anual(oficial, conf.legislaților): detaliata mea normalitate.
    De aceea, precum ni s-a predat în studiile masterale oficiale(2010-2012), acuz aceste guvernări de cleptocrație și antitrust(conf.legislațiilor Romînești-E.U.-Americane(S.U.A.)
    Toate acestea, deoarece au început din comunism și au continuat postrevoluționar, să acorde altora atît avantaje cît și gratuități, prin mine. Si mai precis, prin calitățile mele anual dovedite din 2005 incoace, fara de pauza.
    Inclusiv in anul 2013: cind eu am fost asistata financiar oficial(1 an de zile), numai in urma operației mele de cancer ovarian. Adica aceea ce mie mi-a redat, întreaga fertilitate(sănătate a aparatului de reproducere), împreună cu tonusul psihic d.a.).
    In sensul in care impotența este o caracteristică comună atît a femeilor și bărbaților cu vîrstă de peste 14 ani, avînd dizabilități ori handicap(permanente); precum si a ambelor sexe suferind strict de boli serioase, ale aparatelor de reproducere.
    Consider(ca și medicina oficială, deasemeni). Ca anul 2007 este acel care mie mi-a redat, întreaga sănătate(pierdută în accidentul provocat mie intenționat de către mafia P.S.D., în toamna anului 1999).
    Si, cu toate ca incepind din acel an eu entru prima oară, după numeroși ani de numeroase intervenții chirurgicale, gratuite(la fel ca pentru oricine în această națiune conf. Constituției din 2003(nu le cunosc d.a. și pe acele anterioare).
    Însă aceste fiind gratuite strict numai în sistemul de stat, din Romînia).
    Acesta a redat în strict cazul meu individual, întreaga mea sănătate: clinică-fizică-psihiatrică.
    Si cel mai mult de atunci incepind, a inceput sa fie reconfirmata anual strict doar pentru mine, conf. caracteristicilor lor oficiale.
    Fapt fiind obligatoriu(ín teorie, doar) de demonstrat anual, d.a.: pentru imensa majoritate numerică a celor aprox.22 milioane, locuind în țară.
    Neavind aceasta vreo legătură, din punct de vedere strict al legislației medicale oficiale(și a administrației pentru categoriile de personaje asistate social, deasemeni).
    Neavînd nicio tangență cu reumatismul, problemele de imunitate, anemia ori tonusul ușor scăzut, față de o persoană cu aceleași caracteristici de vîrstă și conformație, ca și mine. Si ca dovada, eu atașez doc.mele medicale și juridice actualizate și (re)ransmise recent: Ministerului Romîn de Externe și C.E.D.O.)
    Retrimise poștal și deasemeni în persoană, de către mine: PERIODIC, incepind cu anul 2007 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Iar aceste dovezi ale mele, de atunci incepind, sunt: sănătate clinică-fizică-psihiatrică; cazier curat; comunicările oficializate, din cadrul cercetării mele continue.
    Coincizînd toate deasemeni, cu d.a.veșnica(pînă la vîrsta maximă a obligativității pensionării, pentru oricine). Veșnica mea titulatură de intelectuală și om de cultură, de ranguri foarte înalte.
    In timp ce din vara anului 2012, incoace(moment in care am obtinut titulatura mea de Master in limba Engleza, in 2 discipline distincte ale ‘Relatiilor Economice Internationale’). Eu personal mi-am inceput cercetarea oficiala, strict la nivel individual(si nefiind inregistrat in strict un domeniu anume, de activitate).
    Eu mi-am continuat cercetarea mai mult ori mai puțin privată, în științe politice(politică și diplomație) Precum si in legislatie(stiinte juridice).
    Adică, am început cam de atunci să abordez, aproape exclusiv. Numai istoricul politicii și al legislației, autohtone. Toate aceste, întotdeauna direct(prin intermediul neîntreruptelor mele căutări ale unui loc corect de muncă, pentru calificările-specializările mele).
    La care ar fi trebuit să obțin eu acces, măcar prin concursurile de angajare(am luat de obicei, cea mai bună medie la proba scrisă; dar niciodata pina acum la acea eliminatorie, a interviului).
    Si-apoi direct, prin interpretarea pe care eu am dat-o: eșecurilor mele neîncetate.
    Am dat-o mereu din observație, dar numai prin prisma educației mele.
    Precum și a cercetărilor mele individuale(índependente si private), postuniversitare.
    Si incepute fiecare si toate acestea, deasemeni.
    Conform legislațiilor în vigoare pentru cercetare, doar începînd cu sfîrșitul anului 2003. Si mai precis, de cind eu am finalizat primele mele studii postuniversitare, oficiale(ca toate studiile pe care eu le am, fără excepție).
    Acestea primele, fiind de scurtă durată: în cadrul Consulatului Britanic al Ambasadei Marii Britanii, in Rominia. Mereu la fel de oficiale si oficializate, precum si acelea liceala si universitara, de citeva feluri. Fiind în totalitate, de stat(obtinute prin concursuri de admitere). Și-ntotdeauna, cu cele mai bune medii(ori în primele aprox.10, d.a.) Si deasemeni aceste cursuri au fost intotdeauna gratuite pentru mine, din nou strict individual.
    Si fiind conf.legislatiei, doar rezultat exclusiv(in cazul meu strict personal si independent): al concursurilor de admitere. În calitatea mea de fată, precum și de tînără femeie: neîncadrată, în vreuna din formele atît de diverse, precum si multe. Ale asistenței sociale, oficializate.
    Iar toate aceste s-au întîmplat, deși e observabil: încă de dinaintea lui Ceaușescu, încoace.
    ^ Dar mai ales incepind odată cu comunismul, în întreaga lume. De cînd autentica cultură și educație autohtone au fost înlocuite, exact asa cum se întîmplă in toate institutiile statului Romin fara exceptie, de-atit de multi ani de zile. Si inclusiv, în Academia Romînă(reprezentată de către dumneavoastră, colegii și colegele dumneavoastră).
    Iar aici eu vorbesc din nou, din strictă proprie experiență: de neoprita mafie a angajărilor(atît oficiale, cît și private): în Romînia.
    Și care în ansamblu, a favorizat înlocuirea totală a CULTURII si a autenticului profesionism, deasemeni.
    Cu ceea ‘ce se vinde’: adica are impact imediat, la o categorie cit mai mare(si mai variata), de personaje.
    Adica, exact acele ‘colectivitati’, ‘grupuri’ ori doar persoane individuale ce nu au fost vreodata in stare sa se ridice prin corectitudinea minții și a spiritului: macar puțintel, peste mediocritate.
    Si toate aceste mai ales, in timp ce ‘mediocritatea’ din Rominia este tradusa, in termeni strict de statistica(matematica).
    De citeva zeci bune de ani incoace, este tradusa prin ceea ce caracterizeaza d.a., intreaga populatie a U.N.: Natiunile Unite.
    Anume, un procent de aculturatie, respectiv fals ori inexistent profesionalism(asa cum acest este definit in dict. Oxford, d.e.), Fiind de aprox.80% procente atit in Rominia, cit si in comunitatea intreaga a Natiunilor Unite !!!!!!
    In timp ce in Natiunile Unite, procentul de iliteratie d.a, este unul incredibil: aprox.60-65%, din intreaga populatie a globului !!!!!!
    Motiv singular al semi-protestantismului meu continuu si dezvoltat odata cu credinta mea crestina Romano-Catolica, inca din adolescență.
    Dar pentru detalii asupra caracteristicilor dintotdeauna neschimbate ale acestora, precum si ale cetățeanului Romîn(membru si membra a celei mai majoritar lipsite de educație civilizată națiune, din întreaga U.N.). Eu personal, ca veșnic copil-speranță a revoluției îndreptate impotriva dictaturii ceaușiste(pentru a fi aceasta reînlocuită, cu anarhia ex-membrilor și urmașilor ei de toate sexele si virstele si profesiile). Va scriu ca deasemeni, sa va reconfirm(cu propria mea existenta). Ca acest comunism, s-a transformat in veșnicul ‘Capitalism de Cumetrie’ Inițiat și condus prioritar, tot numai de către P.S.D. și P.C. si ex-ii; ex-ele acestora.
    Si cu toate ca eu personal sunt de obicei impotriva referendumurilor de orice factura, țin totuși să vă reamintesc. De 2 destul de recente, avînd un rezultat neașteptat de bun(însă de care nu s-a ținut vreodată cont), în Romînia.
    Astfel, primul(postrevoluționar) a fost în legătură cu abrogarea legislației șomajului, în forma din 2002 a acesteia. În timp ce al 2lea al cărui rezultat mi-a plăcut la fel de mult mie și m-a surprins, deasemeni: a fost reducerea permanentă a nr.de parlamentari, la maxim 300(trei sute)!!!!!!!!!!!!
    Iar eu personal, care voi împlini 40 ani peste exact 3 luni.
    Vă recomand cu încredere, următoarele cărți: ‘My life as a ‘spy’: Investigation in a Secret Police File’ de Katherine Verdery; ‘Omul Recent’ de Horia Roman Patapievici(ed.2017); Tom Gallagher: Deceniul Pierdut al Rominiei(Mirajul Integrarii Europene Dupa Anul 2000); Strania Istorie a Comunismului Rominesc si Nefericitele lui Consecinte de Lucian Boia; cartile doamnei Acad. Aurora Liiceanu; cartile dlui Gabriel Liiceanu; cartile dlor Mircea Cartarescu, Andrei Plesu si ale atit de multor autori.
    Dar si carti precum ‘Inima de Ciine’, a lui M.Bulgakov.
    Si simultan, vă puteți reaminti pățaniile unor Romînce-musulmane ajunse maseuze și a unor ‘familiști(ele si ei) angajati in chat(erotic): povestind in show-biz si mass-media, dintotdeauna. Inclusiv despre fanteziile acestora legate de ‘ciini’, ‘pisici’, ‘animale’, ‘soferi(personali, taximetristi, publici)’ , transportul public, strazi, ‘cizmari’ etc…
    Pentru detalii, va rog sa consultati tratatele bibliotecilor universale, descriind vesnic neschimbatele mentalitati ale acestor handicapate vs handicapati(=pers.cu dizabilitati permanente). Dovada, in inca citeva carti pe care eu le-am citit, in prima facultate: ‘Epistemologia Genetica’ de Piaget; Sigmund Freud: Psihopatologia Vieții Cotidiene; Psiho-fiziologie sexuală de L.Strominger și Jocuri Pentru Adulți de Dr.Eric Berne.
    Iar eu va recomand d.a. tratate profund contrastante, cu aceste.
    Contrastind cu felul unor lucrari identice, ori asemanatoare cu ale ‘’dublului dottore’ Primar Pandele si a sotiei sale, d.e.
    Ambii fiind Nebucuresteni, d.a.: ca aprox. 3 sferturi din întregul personal angajat în orice ocupație, în cadrul administrației guvernamentale Bucureștene.
    Si care, de citiva ani de cind au fost realesi precum conducatori ai administratiei guvernamentale(numai in primarii, anii acestia).
    Au facut tot posibilul sa distruga, imaginea Bucurestiului(imens majoritar lipsit de personaje cu handicap vs.dizabilitati si mai ales atita mizerie si infractiune, de toate felurile posibile: pina in urmă cu doar cîțiva ani).
    Acel Bucuresti pe care eu personal il cunosc în persoană, încă din anul 1979(desi m-am nascut in casa strabunicilor mei emigrați din alte națiuni lîngă Dunăre, într-una din proprietățile fostului deputat membru al P.N.L. N.Calianu).
    Acesta ultim fiind deasemeni ucis de către comuniști, în August 1912. Astfel încît înțelegeți de ce, cu mult înaintea realității că numai eu în întreaga familie am fost oficial acceptată: ca membră a celei mai prigonite religii creștine din Romînia, dintotdeauna(deși majoritară în E.U., împreună cu Protestantismul) încă de la începuturile ei. Ei bine vă dovedesc că mult înaintea acestei perioade, întreg terorismul din viața mea: a avut dintotdeauna, un ajutor guvernamental(politizat si mafiotizat, intern si extern).
    Și mai ales am reținut nenumărate detalii, ale acestei scabroase realități. Tocmai fiindcă eu îmi amintesc perfect prin propria mea persoană, ca și prin toate conturile on-line și off-line, pe care le-am avut, Despre cum eu am adus dovezi împotriva familiei Trump și a legăturilor acesteia, inca dinaintea alegerilor Americane.(nov 2016˛). Atît despre implicarea nefasta dl.Vladimir Putin, cît și a P.S.D.(!!) Si toate acestea d.a., de nu mai amintesc cum exact aceste formațiuni politice s-au implicat atît în Brexit, cît și în invadarea tuturor spațiilor: cu sprijinul personajelor minoritare și asistabile ori asistate social, de toate felurile posibile(prioritar pers. refugiate cu efectele destabilizatoare ale acestora:pg.16 ‘Ghid de Diplomație’ de R.G.Feltham, Ed.Instit.European 2003) Fiindca eu personal am aflat, cu citiva ani incoace(prin intermediul fostelor mele conturi on-line), modul in care dl.Trump a inceput a isi construi candidatura(prin plagiat, hacking, violari de copyright etc.): cu citiva(destui) ani inainte de a candida, la Presedintia U.S.A. !!
    Si toate acestea mai ales, contrar realitatii ca tiparul a fost inventat de către un neamț protestant, în anul 1439 !!!!!!
    Iar Conventia(conventiile) de la Viena obligatorii aplicabile inclusiv in zilele noastre: in anul 1969 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! In forma re-ratificata a acestora, prin intermediul U.N.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Si in ceea ce ma priveste pe mine: in calitatea mea oficiala si oficializata individual, de Romano-Catolica(mai protestanta d.p.d.v.strict, al intelectului): eu am considerat intotdeauna, inventia tiparului(si implicit, a bibliotecilor in toate formele acestora).
    Ca mult mai importanta decit ‘transferul WCului din curte in casă, ș.a.m.d…. Detalii despre detalii ‘pro’ si ‘contra’ ale conceptului de ‘civilizatie’, găsiți în cărțile dlor Neagu Djuvara, Al. Paleologu, O. Paler ș.a.m.d..
    Si pe care eu personal am inceput sa le cumpar si sa le citesc, inca din gimnaziu, apoi liceu.
    Toate acestea, fiindca biblioteci Bucurestene faimoase, precum acea a Academiei Romine ori Carol: nu mi-au permis vreodata accesul(gratuit), in schimbul titulaturilor mele oficiale.
    Contrar a cum am aflat eu ca trebuie sa procedeze oficial cu persoane avind titulaturile mele oficiale(permanente), inclusiv acestea…
    Asadar, desi eu am invatat si am practicat permanent cum trebuie sa fiu corectă si desteapta mereu, încă de mică.
    Totul în viața mea foarte aproape de 40 ani s-a petrecut, conf.principiului clasic ‘MOARTE INTELECTUALILOR’. Adica pers.real inteligente, deasupra mediei.
    Deci nefiind precum acei si acele, descrisi in ‘Intelectualii lui Ceausescu si academia de stiinte sociale si politice(1970-1989)’ de Cosmin Popa.
    Ori in ‘Fabrica de Doctorate. Cum se surpa fundamentele unei nații’ de Emilia Șercan. Ca și în prea-multe altele…
    Și toate acestea, de nu uităm că absolut toate categoriile de pers.asistate social, fără excepție(inclus diplomații oficializați complet, politicienii, funcționărimea de grade f.înalte): au devenit automat înscriși și înscrise în facultăți(și în studiile postuniversitare), fără examen!!!!!!!!
    Adică, exact cum partidul conservator și socialist(muncitoresc)promovînd moartea intelectualității și culturii oneste(încă de la începuturile acestuia, în lume și în Romînia d.a.). Au anulat concursul REAL de admitere inclusiv in facultatile de stat, pentru toata lumea fara exceptie: incepind cu toamna anului, 2012!!!!!!!!!!
    Si mai precis, de atunci de cind explicit familia Dragnea si pers.suportere ale acestora), mi-au blocat intentionat accesul meu personal, pe piata muncii(exact asa cum am dovedit oficial, inclusiv prin D.N.A.).
    Iar mai apoi, impreuna cu ‘fostele’, ‘fostii’ ori ‘actualii’ m-au directionat infractor, doar spre personaje avind dizabilitati ori handicap(tineret, in special) !!!!!!!!!!
    Si d.a. au facut tot posibilul sa ma tina intr-o stare pe care o puteti deduce usor, in doc.pe care le atasez.
    Astfel, eu va demonstrez ca de peste 10 ani incoace totul a devenit indreptat, mai ales numai impotriva mea: o femeie singura si fara prietenii, avind aprox.50 kilograme la 1.70, Din cauza lipsei conditiilor diverse, de a ma face sa scap de anemie(contraindicata, oricui).
    Si totul incepind cu anul 2007, dar cel mai constant si continuat fara exceptie in viata mea, de catre majoritatile numerice: incepind din vara anului 2012 !!
    Cind eu si nicidecum majoritatile numerice ale ex-colegelor si colegilor mei inregistrati in acelasi program masteral international(2 ani si d.a. o pregatire anterioara, de citeva luni).
    Eu ca si numai alte citeva puține persoane, ne-am prezentat dizertațiile academice, în mediul oficial !!!!!!!
    Asadar, desi in viata mea strict individuala, nenorocirile incepusera cu multi ani inainte(iar eu am fost nevoita sa imi schimb cu ajutorul parintilor numeroase computere, laptops si telefoane mobile: din cauza neopritelor handicapuri ale celor din IT si comunicatii, ce mi le-au distrus regulat, de la distanta).
    Si despre care eu descoperisem d.a. tot prin intermediul conexiunilor on-line si al tel.mobile: ca sunt dominate de aceeasi execrabila mafie a tineretului si adultilor asistati social, ca si țigănime(prioritar pesedistă și conservatoare). Dar și sirieni, musulmani, turci, chinezi, indieni ș.a.m.d. Adică tot ce compune subcultura civilizațiilor, fiind înțeleasă prin ‘mame’, ‘tați’, ‘copii’, preferinte sexuale diverse etc..Ca in vremea lui Darwin si a ‘Epistemologiei genetice’ a lui Piaget, mai ales !!!!!!!!
    Si-aceste, de nu amintim si de continutul ‘Antropologiei Structurale’ a lui C.L.Strauss, d.e………..
    Toate acestea, fiindca eu am citit ‘Povestile Seherezadei’, ‘1001 nopti’, Winnetou, ‘Cei 3 muschetari’, ‘Basmele Rominilor’, ‘Fetita cu Chibrituri’, ‘Alba ca Zapada si cei 7 pitici’, M.Eminescu, Ivan Turbinca si chiar ‘Demonii’(L.Tolstoi) , Dostoievski(Idiotul), J.Conrad, Dickens, Hemingway, Hugo si altele ‘clasice’, ale autorilor universali(pe csare eu I-am preferat DINTOTDEAUNA CELOR ROMINI, FARA EXCEPTIE). Pe-atunci, cind eu eram eleva: intii in clasele primare si apoi, in gimnaziu.
    Asadar, toate nenorocirile in viața mea privită strict individual, obligatoriu(conf.constituției și a legislațiilor și titulaturilor mele oficiale, cu validitate permanentă).
    Toate au reînceput cel mai mult incepind din 2007 si 2012(cu o pauza de numai 1-2 ani nu rețin bine perioada).
    Ei bine reîncepînd de atunci, absolut totul a redevenit, conform principiului comunist d.a. anticrestin(si antiprotestant), celebru:‘Moarte Intelectualilor’. Și mai ales ‘Moarte Amy Neagoe’: fiindca ‘am avut tupeul’ sa cred ceea ce eu prin mediile mele de top(neoprit, incepind din clasa 1 incoace), am demonstrat ca am înțeles și reținut.
    Ca fiind normal si deci, obligatoriu.
    Și fiindcă tot de atunci începînd, eu nu am mai pierdut vreodată vreo ediție a bursei locurilor de muncă(în condițiile în care cei de la Hipo.ro s-au demonstrat a fi ‘trepăduși’ lipsiti de orice respect pt. titulaturile mele, inca din al 2lea lor an de infiintare).
    Și mai ales conf.a ceea ce Direcția Națională Anticorupție și Parchetul m-au ajutat să demonstrez împotriva lui Dragnea și a foștilor și actualilor susținători și susținătoare, ai acestuia si acestora. Fiind deasemeni parte, ai fost denumitului Partid Comunist Romîn.
    Și toate acestea mie mi s-au intimplat continuu, din 2007`si de la sfirsitul anului 2010, incoace. Dar mai ales, începînd din vara și toamna anului 2012,
    Cu accent pe realitatea că în vara acelui an, eu am dobîndit titlul permanent legal și ștapilat și detaliat pentru mine, în persoană(în calitățile mele descriindu-mă, precum intelectuală). De către însăși Comisia Europeană.
    Iar în sensul a ceea ce a fost încotinuu direcționat, asupra mea personal(femeie heterosexuală, neetnică, caucazian-albă, sănătoasă clinic, fizic și psihic complet din 2007`, încoace, nascuta in 13 iunie, anul 1979).
    Reclam ca numai eu sunt intelectuală(conf.definiției oficiale academice și europene, a acestui termen): din intreaga familie careia ii port d.a. numele(si din familiile acestora, d.a.). Precum si din majoritatea numerica a ‘intelectualitatii’ Romine..
    Si deasemeni, tot numai eu sunt atit Bucuresteanca completă(de la virsta de citeva luni). Ca si inregistrata oficial precum crestina Romano-Catolică. Avînd eu d.a. anume caracteristici strict individuale si independente de protestantism: neavind una dintre acestea vreo legătură cu titulatura mea oficializată, de Romano-Catolică(un procent de aprox. 0.6% din intreaga populație Romînă).
    Si in ciuda realitatii ca sunt atit femeie, cît și confirmata de la sfîrșitul anului 2007 incoace, ca fiind complet sănătoasă. Precum eu sunt d.a., inclusiv una dintre deloc numeroasele speranțe-copil ale celei aît de falsificat și de fals proclamate victorii anticomuniste, în iarna și în vara anilor 1989 și 1990, d.a.
    Adică, eu sunt inca de la mineriada, exact ce este explicit desemnat a fi prioritar de susținut și promovat, în Romînia. Începînd mai ales, din anii 2002-2003. Precum și în relație cu acea lege a șomajului, din anul 2002(validă în teorie legalizată numai, continuu).
    Va reamintesc ca aceasta legislatie a somajului si a angajarii(dindu-le prioritate si putere exclusiva, doar personajelor confirmate si reconfirmate ca fiind normale, oficial: clinic si fizic, in primul rind). Si neasistate social(legalizat), d.a..
    Aceste legi specifice au fost validate printr-un referendum anterior, recent anului 2002.
    Și separînd atît persoanele cu dizabilități ori handicap, precum si acele avind cazier.
    Deci separind personajele asistabile ori asistate social(logistic, financiar): de absolut orice fel.
    De toate acelea normale(ca mine și d.a. un procent de peste 50%, al populației Romîne de 22 milioane locuitori).
    Acestea, de nu includem d.a. inclusiv persoanele deranjate psihic, psihiatric: exclusiv mental, d.a.
    Fiindca sanatatea psihica si mentala sunt deasemeni obligatorii in teoria legalizata, in exclusivitate.
    Din nou, numai in cazul persoanelor corecte: dintre toate acelea avind titulaturi foarte inalte. Adica precum mine, dumneavoastra si celelalte personaje angajate ori nu, in administratia guvernamentala a Rominiei).
    Motiv suplimentar pentru care mie, impunindu-mi se sa fiu neincetat corecta, reincepind din anul 2007 incoace. Mie mi-a repugnat intotdeauna, existenta si perceperea acestor personaje anormale(d.p.meu strict oficial, precum si privat, de vedere).
    Și mai ales fiindca toate aceste infractionalitati mie mi s-au intimplat mereu mai intii, cu ajutorul părinților mei și a rudelor acestora. Precum și prin toți furnizorii de telefonie, informație și comunicație.
    Iar apoi, cu ajutorul celorlalti si celorlalte.
    Și-n special prin rudele si prieteniile handicapate si cu dizabilitati, rude de gradul al 3^lea din familia mamei mele Neagoe Loreta. Fiind familii de foști și actuali angajați și colaboratori ai Serviciilor Secrete , precum și ai poliției Romîne.
    Persoane cu handicap si dizabilitati si pe care le-am dovedit vinovate de diverse infractiuni, mai ales impotriva mea.
    Si fiind mereu, sub conducerea veșnic comunista precum si a musulmanilor si ‘doctorilor’ ori ‘doctoritelor’. Din guvernarile Rominiei, incluzind Ministerul de Interne și administratiile cu firmele naționale). Prioritar ori majoritar, intotdeauna: numai in anii in care membri Partidului Comunist Romin(ulterior redenumit întîi F.S.N.-P.S.D.-P.C. ș.a.m.d..)
    Fiindca dumneavoastra cunoasteti atit in teorie, dar mai ales practicat(individual, conf ex-titulaturii pe care ati detinut-o in P.C.R.): mult mai bine decit mine……
    In incheiere, va multumesc frumos pentru interes si va rog sa imi confirmati daca si cum ma puteti ajuta.
    In primul si cel mai mare rind, sa scap pentru totdeauna de concursurile de angajare fie false, ori falsificate(inca din primul lor an, de infiintare).
    Si abia dupa aceea(sau poate chiar in acelasi timp), fiindca sunteti intelectual si om de cultura real si experimentat(deci nu in ‘actorii’, ‘regii’, ‘piese de teatru , cintarete s.a.m.d.) Va rog sa ma ajutati sa scap de politica nationala, dezgustatoare.
    Care se face de peste 15, respectiv 7 ani de zile, prin familia parintilor mei mitomani, uituci, prefăcuți și proști coruptibili și corupți mereu în detrimentul meu.
    Si-ntotdeauna, prin și cu ajutorul rubedeniilor, colegilor or ex-colegilor și a cunoștințelor acestora, din administrsația coruptă). Toate acestea în timp ce de la vîrsta de 18·ani, eu am învățat să fac aproape totul singură și în cele mai grele situații..
    Confruntată dintotdeauna cu aceeași realitate a lipsei de conștiință a părinților mei, de cînd s-au apropiat de pensionare, apoi s-au pensionat.
    Și toate acestea, pe o veșnic scabroasă realitate a tineretului și a multor adulți avînd handicap ori dizabilități, în București și în Romînia. Și fiind d.a.automat incapabile și incapabili să(mai) procreeze natural, vreodată.
    Așa cum o arată statisticile neschimbate în Romînia, de peste 10 ani încoace.
    Vă mulțumesc și vă rog să mă ajutați !!
    Fiindcă, deși am învățat să gătesc puțin numai, să fac curățenie, să calc, etcaetera.
    Eu cel mai bine am fost învățată să achit, doar pentru mine ori numai în numele meu si DOAR PENTRU MINE. Obligatoriile contribuții lunare, taxe, impozite.
    Obligatorii, doar nouă: celor neasistabili, neasistate și neasistați social !!!!!!!!!!(eu, începînd cu vîrsta de 25). Și chiar nu pot face cu dexteritate și cu bucurie, vreodată: decît ceea ce puteți citi despre mine, in doc.atasate !!!!!!!!!(precum si in mediile mele printre cele de top ori numai de top, incepind din clasa 1)!!!!!!!!!!!!!!!!
    Cu deosebit respect,

    AmyNeagoe

  2. 27.03.2019

    Dragă Procuror Șef Dr Ma. Expert procuror, doamnă Aca Jurma,
    Stimată doamnă Președinte Judecător Dr.Ma profesor universitar Ana Maria Groza,
    Stimați doamne și domi Procurori și Juriști ai acestor 2 instituții,

    permiteti-mi va rog sa imi finalizez astazi, scrisoarea diplomatica(óficială)˝, din urmă cu cîteva zile. Eu încă fiind, în perioada menstruației mele lunare, regulată. Dar despre care toate colegele dumneavoastră care cunosc detaliat și direct oficial, cazul meu. Ințeleg de ce la mine este de obicei, dureroasă și intrigantă.˝Si oricare dintre juriștii și juristele instituției dumneavoastră au avut dintotdeauna acces, la toate documentele și conturile mele instituționale, de orice natură.
    Adică, la fel ca în cazul oricui altcuiva căruia sunteți obligați să îi verificați, corectutudinea(óricînd și oriunde)˝.
    Iar în contextul în care eu, spre deosebire de tineretul si adultii si bătrînii pesediști(dar și precum mulți alții și altele, de oriunde).
    Eu am fost mereu, împotriva hackingului, violării de copyright si plagiatului(și implicit a lui E.Snowden, J.Assange, Guccifer și alți infractori și infractoare celebri).
    Am făcut mereu toate aceste, din simplul motiv că încă din clasele primare, am început să fim învățați și învățate. Încet încet, ce însemnează CORECTITUDINE: să trăiești corect, într-o societate democratică.
    Dar pentru detalii asociate cu incorectitudinea, vă invit nicidecum ‘sa mergeti la biserica’(asa cum sfatuiesc cretinii, ori pur și simplu fricoșii, pomanagiii, cerșetorii etcaetera).
    Dar eu vă sfătuiesc să luați istoricul școlar(în paralel cu traseul educațional și profesional independent): al tuturor celor care sunt(si vor fi acuzați, de către justiție).
    Fiindcă, pentru cine a fost vreodată pedepsit, în viață: justiția(în cazul în care aceasta este corectă), ar trebui să fie suficientă, pentru a induce teama.
    Cu toate acestea, uitîndu-mă acum pe bibliografia unuia dintre fostele cursuri masterale în limba Engleză, am înțeles.
    De ce in loc sa isi vada ‘lungul nasului’ a.i. sa nu mă mai suspecteze pe mine corectitudinea feminină întruchipată, doar fiindcă nu le plac unora dintre ei și ele(plătiți la fel ca și restul, din banii și sacrificiile mele grețoase mie, ca persoană dovedită complet normală).
    Și-n loc să mă fi caracterizat pe mine ‘ca sunt rea’ fiindca imi place ce se impune tuturor(exclusiv, doar pe hîrtie): la inregistrarea si concursurile de angajare precum și în concursuri și profesie: oriunde in sistemul de stat. În loc să-i fi lăsat pe majoritatea infractorilor de toate sexele și vîrstele și felurile, să își vadă de treabă.
    Mi-as fi dorit sa ma apreciati ca am facut un efort, sa incerc de a intelege(atît anul trecut, în 2ˇ0˝1~7`cît si anul acesta). De ce aveti nevoie de date reactualizate in permanenta, despre mine.
    Si cu ocazia aceasta a neoprit pierdutelor mele sărbători și celebrări personale preferate mie dar nesărbătorite vreodată de către mine, în toți anii aceștia de conducere comunisto-pesedistă(vă atașez lista, la finalul documentului).
    Vă reamintesc că de peste 7-10 ani încoace, eu nu am mai avut cu cine și unde să merg să celebrez, vreodată, zilele mele preferate, în orice an calendaristic.
    Toate acestea, in timp ce inclusiv de Revelioane si de zilele mele de nastere am fost nevoita, sa stau in casa.
    Si nu am primit cadou decit cel mult, o ciocolată și aceeași pereche de cizme pe care bătrînii părinți pensionați de bătrînețe, de aprox.7 ani de zile: au uitat periodic că ‘mi le-au cumpărat noi’, în fiecare din anii anteriori, d.e…
    La fel după cum au uitat că au repetat și repetă aceleași veșnice mitomanii, de toate felurile posibile. Crezîndu-mă la fel ca și restul celor incapabili si incapabile de a mă interpreta și înțelege corect; precum si a le păsa vreodată de mine, așa cum trebuie: proastă și în alte feluri d.a.
    La fel după cum netrebnicii din pesedeu le-au permis periodic INFRACTOR, administratorilor de bloc și vecinilor: să afle ce transmit eu on-line și pe computer.
    Și-n consecință, în imbecilitatea și netrebnicia lor constante, de peste 10 ani încoace.
    Persoanele angajate la ghenă și-n alte munci inferioare(în bloc ori la primărie): nu doar că au avut permisiunea infractoare să îmi citească inclusiv e-mailurile private; însă în funcție de ce se întîmplă la mine în apartament, își fac și ei(ele) programul !!!!!!!!!!
    Toate acestea, prin administrație, primărie și politikia asta veșnic tribalo-musulmano-țigănească-de firea și pandele plus găștile lor ale analfabatismului cu diplome luate pe bani și pe sex, firește..
    La fel dupa cum s-au comportat fiecare din ei identic, in fiecare dintre anii in care ‘eu am decis’ ca taica-meu trebuie sa fie convalescent 3 luni, apoi sa moara si sa fie inmormintat exact in acelasi loc si exact cu aceiasi oameni. Ca intr-un film cretin si violent(Science Fiction): de tipul Steven Spielberg, d.e…
    Ori ca domnul procuror sa fie ‘din nou handicapat’(dar numai citeodata, cind isi aminteste ca trebuie sa se prefaca, a.i. sa protejeze egourile personajelor anormale..…
    Sau ca in alte filme de tipul X-Men, ori cu invazii ale extraterestrilor(existenta acestora fiind dovedita o inventie a partidelor socialist-comunist-nazist, dintotdeauna). La fel ca si religiile subterane ale oraselor antice Italiene, d.e..
    Si care, d.p.meu individual si independent de intelectuala(si d.a.specialista in stiintele comunicarii internationale’): e o trimitere directa.
    La preferintele conservatoare ale personajelor asistate social(indeosebi acele cu dizabilitati si handicap, de orice virsta).
    ..
    Dar stiti….eu am explicat detaliat INTELECTUAL SI CULT, toate legislatiile neschimbate vreodata,ale corectitudinii. Atit inainte de 2010, cit si din 2012 incoace..
    Si-n schimb, mojicii si mojicele habdicapati si cu dizabilitati ori pur si simplu, duhnind de infracționalitatea imbecilității și invidiei: mi-au zis mie că ar trebui să merg să cerșesc bani, la asistență socială.
    De tot nu m-a angajat, nu m-a plătit și nu m-a f…t pe mine nimeni: cel mai mult, începînd de la sfîrșitul toamnei 2007., încoace.
    Și toate acestea, în timp ce mormanele astea de juriste și juriști la tot pasul(în special țigănimea șoferilor și a taximetriștilor de genul țiganului și țiganilor violatori ai spațiilor private și a titulaturilor oficiale, de genul Șerban Nicolae, L.Dragnea și găștile).
    Le-au și v-au poruncit să mă lăsați inclusiv fără de proprietate și de restul drepturilor, proprietăților și libertăților mele constituționale și legale, în detaliu. Și fără un procuror și avocat așa cum eu îi vreau să fie….
    Vă recomand Constituția din 2002-2003(anul publicării), pentru detalii..
    Așa încît, din simplul motiv că eu nu m-am complăcut vreodată precum ați făcut-o dumneavoastră frecvent(în detrimentul meu și al celorlalți cetățeni plătitori și corecți): in lozinca comunisto-socialista celebra ‘MOARTE INTELECTUALILOR’.
    Va reamintesc ca D.N.A.ul a fost intotdeauna prima si ultima institutie oficiala dintre cele pe care eu le-am vizitat(si-am fost inregistrata, cu B.I.ul).
    Inca din prima zi de funcționare a acesteia, la începutul oricărui an.
    In aceștia chinuitori excesiv, pentru mine independent: din 2007 încoace. Fiindcă anterior începusem să vă vizitez, încă odată cu cel de al 2lea an, al instituției..
    Așadar, eu am înțeles din nou de ce trebuie să redau date actualizate asupra suferințelor mele, de fiecare dată.
    Motiv pentru care, o voi face din nou acum: cînd încerc să stau liniștită.
    Fiindcă încă sufăr de acea situație lunară(existentă pînă în jurul vîrstei de 50-56˛ani, numai la orice fată maturizată, precum și femeie sănătoasă).
    Și care, fiindcă eu nu am fost să votez în ultimii ani de repetiții identice a referendumului inițiat exclusiv de catre supra-condamnatul Dragnea, pentru redefinirea familiei(si numai pentru protejarea intereselor membrilor si susținătorilor partidului).
    Si în contextul în care eu sunt dovedită în detaliu, oficial, anual: ‘fără de pată’.
    Reclam idioțenia(lipsa de insuficientă memorie profesională a Înalt Funcționarilor de ambe sexe, avînd slujbe și funcții: tocmai în acord cu ceea ce-i dovedit legalizat ca fiind inteligență peste medie, în cazul acestora).
    Detalii, puteți găsi inclusiv în cartea republicata în 2017, a domnului Acad. Horia Roman Patapievici: ‘Omul Recent’.
    În care dînsul explicitează exact ce am povestit și eu continuu, despre mafia angajărilor și a investițiilor.
    Precum și a ‘succeselor’ vs ‘succesurilor’ din toti acesti ani de cind minerii(muncitorimea) adusă în București în vara anului 1990, ca si celelalte categorii profesionale inferioare si personajele asistate social, de toate felurile.
    Au fost aduse să ucidă intelectualitatea și cultura Romînă.
    În timp ce eu pe atunci, deja fiind premiantă pe Capitală, la ‘CINTAREA ROMINIEI’ si la alte numeroase concursuri culturale, imediat dupa revolutie.
    Am devenit in gimnaziu si in liceu campioana Bucuresteana si pe sector si la alte lucruri: inot, matematica, limbi straine.
    Si d.a. pe intreaga Rominie, la numeroase concursuri de angajare(Externe, Primarie, Arte(Cultura) si la inca alte citeva). Niciuna dintre acestea neaducindu-mi mie vreodata pina acum, ANGAJAREA…
    Totul intotdeauna, din acelasi vesnic motiv al neaplicarii corecte(in fiecare detaliu), ale cerințelor oficiale ale angajării, din anul 2002-2003^. În timp ce curios este d.a.că aceste precizări detaliate din L.76/2002, au fost stabilite printr-un referendum anterior, in jurul anilor 1990.
    Și-anume acele atestînd realitatea că doar persoanele neasistabile social(neasistate), cu vîrsta de peste 14 ani. Numai aceste pot fi angajate, în muncă contractuală(plătită).
    În contextul în care redefinirea familiei m-a interesat din ce in ce mi puțin, pînă la ‘deloc’. Incepind cu terminarea studiilor mele masterale.
    Dar cel mai mult, odata cu vara anului 2016.
    Atunci cînd eu am mințit(și sper că pentru ultima oară în viața mea, într-un concurs de angajare, oficial): în cadrul examenului de avansare în grad diplomatic, la Ministerul Romîn de Externe.
    Fiindcă imediat după aceea, în toate examenele instituționale oficiale, ce au urmat: am fost excesiv de sinceră(și supărată), întotdeauna.
    Motiv pentru care, nu m-a mai angajat dar nici nu m-a mai intervievat vreodată, absolut nimeni. Absolut nimeni, în afara amicilor mei care m-au intervievat constant(dar fara sa ma angajeze): in cadrul Direcției Naționale Anticorupție.
    Totul, în țara și-n lumea asta comunistizate și comuniste în care părinții mai mult rău mi-au făcut, decît să mă ajute, VREODATĂ !!!!!!!
    Si mai ales fiindca E.U., mai mult decit Rominia, a fost inca de la inceputurile sale, cel mai mult: o entitate geopolitică.
    De peste 15°ani încoace, eu am reclamat toate jocurile acestea ale tuturor, pe toate planurile existențelor. Ca fiind încercate ori repetate identic, doar pentru. Pentru satisfacerea alter-egoului anormalităților umane, ale tuturor națiunilor.
    Cu accent, pe acel al tineretului si adultilor cu handicap, precum si dizabilitati(clinice, fizice, psihiatrice si mentale).
    Fără a se putea vindeca vreodată, orice ar face(lucru atît dovedit medical, cit si observabil de peste 15 ani încoace, în statisticile oficiale.
    Cu toate acestea(și mai ales că mi s-au refuzat relațiile complete, de(cu)către domnii diplomați(funcționari publici de ranguri înalte) și domnii procurori(asemeni) de care eu am fost si voi fi permanent, cu adevărat interesată,
    Eu personal(încă de dinainte de a deveni oficial, creștină Romano-Catolică): am avut o moralitate foarte complexă, deosebit de educată.
    Precum puteți citi d.a., inclusiv în acuzațiile aduse de către mine, oficial. Parchetului și D.N.A.ului, împotriva condamnatului Dragnea.
    Precum si impotriva tuturor celorlalți angajate și angajați ori colaboratori și susținători ai acestuia, de ambe sexe(și prioritar, femei).
    Care m-au pus ori direcționat infractor, către personajele asistate social(în special avînd dizabilități ori handicap), încă de cînd eram adolescentă.
    Și toate aceste fiindcă eu am refuzat, dintotdeauna(încă de la începuturile pubertății).
    Am refuzat eu dintotdeauna, fără oprire. Să am vreodată, relații intime: cu bărbați în vîrstă, căsătoriți, divorțați, asistați ori asistabili social(inclusiv categoriile celor mult mai tineri, ca mine).
    Iar interesul meu pentru persoane a fost din anul 2007 și neintrerupt, din 2010 încoace.
    A fost doar pentru funcționărimea, din țări Europene(membre sau nu E.U., fără excepție), ori din S.U.A. și Rusia(dar numai din anume puncte de vedere, în cazul fiecăreia).
    Și mai ales în contextul în care, deși nu mi-a plăcut nici nu îmi place mentalitatea colectivisto-bolșevico-comunistă a Rusiei. Pe care o cunosc inclusiv din cîteva comunicări cu Ambasada acestora, încă de-acum aprox.15 ani de zile). Precum si cu ceea ce mi s-a intimplat permanent datorita acestora, mai ales in anii alegerilor prezidentiale, ale acestora(ca si in cazul celor din S.U.A.), deasemeni.
    Ca om de cultura si intelectuala independenta: desi apreciez in mod egal, literatura clasica a acestor 2 națiuni. Eu personal, am valorificat infinit mult mai mult, dintotdeauna: arta plastică Rusă(din toate timpurile). Dar, hey: n-a emigrat cumva inclusiv V.Kandinsky, in S.U.A. ???
    În timp ce moștenirea mea strict neartistică, din familie: mă atrage dintotdeauna inclusiv pentru civilizații, ca acea din Japonia.
    Deși eu știu deasemeni despre Japonia(la fel ca și China, deși la China e de înțeles prin însăsi comunismul acesteia).
    Am aflat că inclusiv una dintre cele mai civilizatele națiuni ale lumii(Japonia): se află în topul țărilor cu mafie și criminalitate, crescînde.
    Cu alte cuvinte, în calitatea mea de heterosexuală și sănătoasă dovedită(atît prin naștere, cît și prin preferințe și educație anual re-dovedite oficial, deasemeni).
    Deși nu mi-a păsat vreodată de voi avea un partener care poate suferi , de o boală internă ce nu îi permite să mă lase vreodată, însărcinată(eg.cazul dlui Președinte K.W.Iohannis).
    Eu personal am refuzat, dintotdeauna: să am relații intime: cu imorali, infractori, inculți, anormali(clinico-fiziologic-psihic), prost educați ori tembeli.
    Ori avind o vîrstă (foarte) înaintată sau mai mică decît a mea, deasemeni.
    Și mi-am permis să fiu selectivă, atît datorat corectitudinii mele detaliat dovedită anual, din anul 2007 încoace.
    Dar mai ales, într-o Romînie și o națiune și o întreagă comunitate U.N.
    Cu un număr dublu și mult mai mult ca dublu, al procentajului masculin(față de acel al femeilor).
    Cu toate acestea, de nu as fi Mastera cu medii de top, in 2 discipline politice si economice, distincte. Si mai ales, in strict specializarea ‘DIPLOMATIE’, aleasa de catre mine.
    As fi foarte surprinsa, pentru realitatea pe care v-o destăinui.
    Anume că de peste 10 ani încoace, nu am mai întîlnit niciun bărbat si mai ales unul apropiat, necesitatilor si dorintelor mele(precum și nici femele) normali, deci pe interesul meu.
    Si toate acestea, desi am fost in multe locuri pina in urma cu aprox 7 ani(cind au reinceput inclusiv scenetele de imbolnaviri, convalescențe, morți și înmormîntări repetate și incredibile ale tatălui meu).
    Toate acestea, în exclusivul și veșnicul beneficiu al infracționalității și a asistaților și asistatelor social de feluri diverse, în Romînia(!!!!!!!)
    Și care mie mi-a demonstrat încă de peste 15 ani, de cînd am mers să reclam încontinuu în diferite instituții(dar prioritar si aproape exclusiv in anii in care tatal meu și-a înscenat moartea, lăsîndu-mă într-o sărăcie și o mizerie infecte).
    Mi-a demonstrat cit de neinsemnati suntem fiecare din noi, in raport cu incredibilele mafii din familii, administratie, politica si din mediul de-afaceri precum si din mafia populatiei civile, deasemeni !!!!!!!!!!!
    In timp ce din cauza acestora, eu personal cintaresc continuu, din anul 2007 incoace aprox.50 kilograme, la o inaltime de 1.70(talia Slim si bustul 75 B-C, deasemeni).
    Iar atunci cind am fost ori sunt angajată, cîntăresc mai puțin, decît aceste kilograme.
    In timp ce in toti anii in care taica-meu s-a prefacut mort(iar in ultimii 5˘eu chiar i-am dorit din tot sufletul, sa fie pentru ultima oara).
    In exclusivitate în acești ani eu am fost să mă plîng(pe lîngă doamnelor psiholog și psihiatru, precum și medicului meu de familie): DIRECȚIEI NAȚIONALE ANTICORUPȚIE.
    Și vă asigur că nu am obiceiul să îmi pierd viața în apartament ori sa merg sa ma pling, de nu am motive impotriva vointei mele.
    In primul rind, fiindca nu am avut vreodata, o mentalitate conservatoare ori populista(socialista, comunista, monarhista etcaetera).
    Iar apoi, deoarece sunt Bucureșteancă completă, de la vîrsta de cîteva luni de zile.
    Și, cu toate că e firesc că nu cunosc multe părți ale Capitalei, vă reamintesc.
    Că am început să folosesc toate mijloacele de transport, fără excepție(și pentru zone diverse, ale Bucureștiului). Incă de dinainte să mă fi înscris, în clasa primară.
    Si-ntotdeauna cu exceptia anilor cind am fost studentă, în prima mea facultate; apoi încă 1 an.
    Ca urmare a unei operații ovariene pe care am avut-o(la cîteva luni de la începerea vieții mele intime, la 25 ani de zile).
    Astfel intotdeauna, de cind am parasit adolescenta si foarte prima tinerete. Eu am plătit inclusiv, pentru transportul public: numai pentru mine si in numele meu, inclusiv pe baza buletinului de identitate.
    Si fără să fiu d.a.înregistrată în vreuna dintre categoriile personajelor asistate social(adică acele beneficiind de numeroase gratuități, avantaje și scutiri diverse).
    Dar dumneavoastra stiti la fel de bine ca si mine(cu cele mai complete dovezi, cu putiință): toate aceste lucruri.
    Iar in calitatea mea de nedoctoriță, însă de femeie profesionistă, deosebit de cultă și avînd d.a. deja experiența unui cancer ovarian, în prima perioadă a tinereții mele.
    Vă reamintesc că menstruația regulată, este singurul lucru care le permite medicilor să știe, despre o fată ori femeie. De poate să rămînă însărcinată, vreodată.
    La fel după cum este ciclul hormonal regulat(dar invizibil extracorporal), al bărbaților.
    Și este d.a. acel lucru inexistent, ori inexistent regulat: la fetele și femeile cu dizabilități și(sau) handicap; precum și la acele fiind strict bolnave ovarian: ori uterin.
    Asa cum d.a. sunt, inclusiv doamnele si domnii de orice virsta dintre acei intrați la menopauză și la andropauză, d.a…
    Precum in echivalență nu pot d.a.sa produca copii: atit băieții și bărbații puberi avind dizabilități, ori handicap. Sau cei suferind, doar de impotență.
    Niciunul dintre aceste și acești, neputînd să mai procreeze(ori să mai procreeze, de-au fost vreodată sănătoși ori sănătoase si au putut, vreodată)
    Revenind: fiindca eu sunt complet sanatoasa, am menstruatie lunara, regulata(cu durata de citeva zile, lunar). Si, fiindca sunt atit anemica precum si dezavantajata d.t.p.d.v., din 2007 incoace.
    Ei bine, pe mine ma doare burta, ma dor urechile si ochii acut si ma dor d.a., muschii: in aceste momente(si in aceste zile).
    Si de aceea nu pot face mare lucru, decit sa stau si sa scriu la computer, ori sa merg in oraș sau sa dansez d.e…..dar nu atit de ‘perfect’ cum o fac cind ma simt bine,,
    Dar nu am nici bani, precum nicio înclinație să îmi părăsesc vreodată, apartamentul.
    Pentru acest cartier si oras din ce în ce mai murdar, fara evenimente culturale reale(si mai ales gratuite, ori cit mai ieftine).
    Si plin de scîrboșenii umane, peste tot fără excepție: de foarte mulți ani de zile încoace).
    Ori , tot in perioada aceasta: eu nu pot decit sa dau cu aspiratorul si sa fac alte citeva treburi casnice, minore(´dintre cele la care am pricepere)˝.
    Cu toate ca, in momentul in care doare o parte a corpului, citeodata(percepție umană deasemeni inexistentă la oricare dintre persoanele de orice vîrstă, avînd dizabilități ori handicapuri: deci stări permanente).
    Ei bine în aceste momente, nu cred ca sunt singura lipsită de orice predispoziție ori forță, suficiente(de a munci(activa), în orice fel de activitate….
    Lucru care pe mine personal, mă face să revăd cîteva dintre cursurile foste de Masterat(toate fiind în limba Engleză, între anii 2ˇ010-2012(vara).
    În care, pe lîngă acelea dedicate atît statisticilor matematice, cît și interpretărilor acestora în viața instituțională din Romînia precum și din Națiunile Unite.
    Ni s-a predat(mie, pentru prima oară în viață), ce însemnează în diferite națiuni și continente: corupția, frauda, infracțiunea etc…
    Și, vă reamintesc: cu toate că este foarte posibil ca numai eu între toate și toți ceilalți colegi, să nu fi fost vreodată înscrisă(complet oficial), ca făcînd politică.
    Ori colaborînd contractual cu un anume partid, sau organizație politică sau administrativă). La fel precum nu am colaborat vreodata eu contractual cu justiția, ministere, primării ori alte instituții ale administrației guvernamentale.
    Deci diferit atît de dovezile pe care eu le-am adus anual, de la 22 și 27 ani, asupra integrității mele, în detaliu.
    Dar și diferit de plățile, taxele, impozitele și contribuțiile lunare pe care eu le-am făcut ori care s-au făcut în numele meu și pentru mine, de atîția ani de zile.
    In aceste conditii eu vă scriu(cu internetul deschis în fundal), ca să vă rog.
    Să mă ajutați să cîștig cum nu mi s-a mai permis mie deloc, începînd din anul 2007`încoace.
    Vă rog să mă ajutați să cîștig,(pe) cine vreau si imi trebuie.
    Doar fiindcă am fost permanent corectă și integră, în corectitudinea mea(în fiecare dintre detaliile confirmate oficial periodic), ale acestora.
    Să le rezum, d.p.d.v.al funcționarului public(profesiei) de rang înalt: sănătatea clinică-fizică-psihiatrică; cazierul curat(fără de acuzări ori condamnări penale, d.a.); studii postuniversitare de lungă durată(și toate în sistemul de stat d.a., fără excepție) si medii intotdeauna, intre 9 si 10.
    Toate acestea, într-o Romînie și o lume întreagă(dar cel mai mult în E.U., Romînia).
    Care, din cauza acelor cîteva lucruri despre care ni s-a predat explicit nouă(doar generației între toamna anului 2010 și vara anului 2012: au involuat, în permanență.
    CU MENȚIUNEA CĂ ORICE FEL DE COMUNICARE PE CARE EU PERSONAL AM FĂCUT-O ȘI O FAC, ESTE DINTOTDEAUNA, TRECUTA. PRIN MINTEA, CREIERUL MEU SI EXPERIENȚELE FORMALE(EDUCAȚIA) ȘI INFORMALE(CULTURA), ACESTORA..
    Și mai precis, prin capacitatea mea strict individuală și independentă a minții mele, de a judeca(și acționa)CORECT(legal-inteligent si etic, in acelasi timp).
    Si care nu au avut si nu vor avea vreodata o legatura, cu ‘băieții cu ochi albaștri’ copii și nepoți infractori, cu handicapuri și dizabilități ai securiștilor, în Romînia.
    Adica oamenii pe care eu i-am dovedit vinovați Parchetului și instituțiilor Ministerului Public, ca și poliție(oficial, la fel cum am făcut-o d.a., inclusiv in cazul părinților, rudelor, foștilor angajatori de ambe sexe(predominant femei).
    Precum și împotriva unei mari părți ale fostelor și foștilor colegi(de școală ori de servici), d.a. Adică, exact precum psihiatri și antropologi faimoși precum Ctin Rădulescu Motru au demonstrat d.a., despre valorile, inculturile și mentalitățile popoarelor.
    Iar nouă personal(celor aprox. 30 studenti prezenti la fiecare curs, in persoana: dintre toate personajele figurind ca fiind d.a, inregistrate, in cursurile masterale).
    Printre deosebit de multe lucruri care noua ni s-au predat(detalii, în doc.care îmi descrie cultura însușită, prin educație). Ni s-a predat cu lux de amănunte, în studiile oficiale de Master de 2 ani(ștampilate împreună cu detaliatele mele competențe, de către însăși COMISIA EUROPEANA si ministerul sub conducerea dlui Ministru Daniel Funeriu).
    Ni s-a predat cu exactitate in cei 2 ani masterali in cadrul Facultatii de Relatii Economice Internationale a A.S.E., in Bucuresti. Ce insemneaza corupție și fraudă, în diferite continente.
    Si prioritar, în Romînia, E.U.(nicidecum Europa) și S.U.A. (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
    In timp ce, de facem calculul politico-economic pe care e obligat sa il faca corect, orice angajator(manager) inteligent si profesionist(complet dispăruți din Romînia anilor post-revoluționari).
    Ei bine, de facem-asa cum trebuie-acest calcul, in Curriculum meu Vitae si in doc,atasate lui.
    Desi am fost admisă întotdeauna gratuit, la toate studiile mele universitare și postuniversitare în instituțiile de educație, Romînești.
    Vă reamintesc că acest lucru a rezultat pentru mine, ca și pentru un număr mic de colege și colegi admiși odată cu mine, dintre toți competitorii.
    Doar pentru mine personal cel mai mult, a rezultat. In alte costuri suplimentare, de toate felurile.
    Si pe care fiecare dintre noi le-a resimtit diferit, in urma resurselor financiare si materiale, ale fiecaruia(fiecareia).
    In timp ce eu personal, nefacind vreodata parte din personajele avind avantaje, din urma asistenței sociale(financiare și logistice), in oricare dintre felurile acesteia(deci părinții mei nu au fost nici securiști ori politicieni d.a, vreodată).
    Eu personal am fost nevoita sa fiu cinstita, inca de mic copil. Incepind de la si in urma examenelor de admitere complexe, pe care eu personal le-am inceput si continuat.
    Eu personal, fix de la virsta, de 14ani(cind am părăsit înotul de performanță, pentru a da examenele de admitere de 3-4 zile, intreaga mea viață).
    Continuind pînă acum, aproape de 40 ani(si deasemeni după aceea, conf.obligativităților mele de a fi corectă, pînă la pensionare).
    Iar eu am început cu examenele de admitere de la 14˘ani(virsta legalizata, pentru inceperea muncii).
    Intii, in liceul de arte,(acel pe care l-am absolvit în același an, cu accidentul meu mortal dovedit a fi fost cauzat de catre dl.Dragnea, prin colaborarile si colegialitatile lui pesediste)..
    In natiunea asta care nu m-a angajat si nu m-a platit in schimbul contractelor de munca din trecut, dupa cum puteti citi in doc.mele.
    Si mai ales in acest oras in care eu, femeie sănătoasă complet din 2007 încoace, asa cum am dovedit Direcției Naționale Anticorupție și Parchetului General.
    Am dovedit cum si alte personaje si dl.Dragnea a discutat personal în special cu numeroase doamne angajator și d.a.alți angajate și angajați: să Nu mă angajeze.
    Si cum puteti afla d.a., de la colegii dumneavoastra din Parchet si din D.N.A. si din Tribunal.
    Carora eu ma pling in persoana de peste 15 ani, incoace.
    Iar in aceste momente cind stau in fața laptopului ma simt, ingrozitor(fiind cu intreaga mea musculatura, slabita).
    După ani întregi, de zile: în care de abia mi s-a permis să fac antrenament de forță, de numai cîteva ori, anual.
    Dar nicidecum mi-a fost mie interzis de către medici, ori de către justiție, vreodată(ba chiar îmi este pentru întreaga mea viață fără de pauze lungi, specific recomandat). Și mai ales fiindcă am fost una din campioanele la înot exclusiv școlar, pe București: în jurul vîrstei de 14 ani.
    Și deasemeni tatăl meu inginer a fost în tinerețe sportiv de performanță, precum și cîștigător: dar nicidecum pe București.
    Însă din 2007-2008, mie mi-a fost interzis, sa mai fac sport, ori sa ma simt vreodata, bine.
    Adica, mi-a fost impus dictatorial si infractor, ca eu sa ma simt bine. In prezenta personajelor de ambe sexe și de toate vîrstele legale, posibil: avind dizabilitati, ori handicap.
    Adica, exact in prezenta acelor personaje pe care eu le-am acuzat fara oprire, incepind din anul 2007, in sus. Si care inca cu mult dinaintea acestui an(cind eu la fel de sănătoasă clinic și fizic și mental fiind, mergeam și mă cazam singură în concediile ori vacanțele de vară, la hotele din Romînia).
    Mi-au fost infractor si neprofesionist administrate(si inclusiv impotriva vointei si a necesitatilor, drepturilor si libertatilor mele): in viața și în existența mea, zilnică. Motiv suplimentar ce m-a determinat d.a.să nu mai părăsesc decît rareori apartamentul de 3 camere, în ultimii peste 10 ani de zile.
    Și-aproape exclusiv(dacă puteți crede), în anii în care ‘Ciuma Roșie’ a fost la conducere.
    Iar directori ai R,A.P.P.S. si manageri de ambe sexe ai unor institutii ori firme publice ori private, d.a.: mi-au explicitat mie in calitate de CONSUMATOARE NORMALA.
    Mi-au explicat per-so-nal ca Eu nu am voie sa ma pling, in calitatea mea de plătitoare onestă(!!!!!!!!!!)
    Să nu mă plîng, fiindcă sunt pusă în compania personajelor vizibil asistate social(financiar), de toate vîrstele, sexele etcaetera…
    si asta, nemaivorbind de conducerea Ministerului Transporturilor si a celui de Interne precum și ale primăriilor și tuturor instituțiilor guvernamentale comportîndu-se infracționar față de mine, de peste 10 ani încoace..
    Și pe care eu le-am reclamat periodic, la C.E.D.O. si altor institutii Europene.
    Precum am facut-o inclusiv in februarie a.c., cind am trimis prin posta(apoi am lăsat copii actualizate Ministerului Romîn de Externe și d.a. am arătat, Ambasadei Spaniei din București).
    In această națiune, a veșnicilor interpreți(oameni proști și prefăcuți și hoți, adică artiști si artiste fără de certificări de specialitate).
    În consecinta, mi-a fost întotdeauna interzis mie sa mai practic sportul regulat(din 2007`incoace:, în exclusivitate).
    De către politicienii și ceilalți angajați corupți și frauduloși(adică răi). Fiind vinovate si vinovați, de toate felurile de fraudă(furt) și corupție.
    Si de trimiterea după mine să mă înfunte-necăjească-obosească(în exclusiv anii cînd partidele dlor. Dragnea-Dăncilă-Ponta-Crețu etc,, sunt la guvernare. Prioritar ori in exclusivitate, persoanele asistate social(cu accent pe acele avind handicap sau dizabilitati, de orice virsta ori sex).
    Si care angajatori, angajati si politicieni, d.a.
    Dupa ce ca exact de atunci m-au lăsat fără de locuri de muncă plătite, vreodată(deși toate contractele de angajare fără excepție, au fost legale și legalizate d.a.). Din anul 2007-2008 incoace, fara oprire. Au trimis în fiecare moment după mine, să mă hîrțuiască-urmărească-intersecteze-copieze etc.
    Exact personajele care deja ne vor fura mereu legalizat, numai și numai pe noi, persoanele normale(fie ca suntem angajati, ori nu).
    Adică, m-au interceptat mereu ilegal si cretin, cu asistații și asistatele social, de absolut orice natură.
    Dintre toate persoanele avînd, de la 14 ani în sus. In special scirboseniile de tineret, copii si adulti cu dizabilitati/handicap…
    Și care toate și toți fără excepție, se fac vinovați și vinovate dintotdeauna și pentru totdeauna.
    De toate formele de infracțiuni=nesimțire, pe care eu le-am comunicat cred de sute de mii de ori, doar în ultimii cîțiva ani(și de alte sute de mii de ori, în anii precedenți).
    Aceste, fiindcă am fost învățată încă de mic copil, întîi prin școli/facultăți(unde rareori au fost vreodată pedepsiți și pedepsite persoanele vinovate de tot ce e menționat în codul penal, ca fiind interzis).
    Apoi, prin intermediul dumneavoastră direct, la Direcția Națională Anticorupție și în cadrul A.N.I. , deasemeni(deși aici mult mai puțin, ca in cadrul D.N.A.). Eu personal am fost învățată și supravegheată oficial continuu de către dumneavoastră, din 2007 încoace: să nu fur(plagiez, copiez, să fur idei ori informații), oficializat academic, ori strict profesional. Adica, să nu fac ceva care să mă poată vreodată încadra, in categoriile atit de multe.
    Ale scirboseniilor de oameni ce violeaza P.I.B.ul Rominiei in primul rind, apoi pe acel al Natiunilor Unite d.e.
    Adica, in cei aprox.20(douazeci) ani de cind ne cunoastem, va reamintesc.
    Ca doar pe mine m-ati supravegheat, atent.
    Poate fiindca, eu ma indragostisem acum 20 ani, intii on-line. De un acelasi ‘porc’ de domn procuror care inca de dinainte ca P.N.A. sa fi fost redenumit, in D.N.A.
    Mie imi comunica regulat, on-line: si intotdeauna, la fel de profesionist comunicat ‘empatic’, față de o fetiță ca mine. Mie-mi comunica încă de atunci, că ‘Dosarul a fost clasat’.(Do u remember that, my SEMANTIC eternal love??)
    Si care domn nu s-a aratat interesat vreodata, de mine. În modul în care eu am vrut și vreau, de la orice bărbat( doar dintre cei pentru care am, interes).
    N-a fost vreodată interesat, de mine(din cîte îmi amintesc eu din ultimii peste 10 ani de comunicări cu instituțiile dumneavoastră).
    Decit precum sunt interesati dintotdeauna fara exceptie, ‘bărbații moderni’(fara a fi feminista ori misandristă, în mod peiorativ îi denumesc eu, așa).
    Adică, în calitatea mea de femeie care strict în prima ei tinerețe, a încercat să digere cîteva cărți despre diferențele psihice și de comportament, zice-se native: între femei și bărbați).
    Însă pe catre eu citindu-le parțial(deși foarte atent), le-am aruncat din mînă, cu dispreț.
    Adică a fost interesat la fel ca si celelalte personaje pe care eu le-am reclamat mereu, inclusiv de violarea proprietății mele, private(inclusiv comunicările private pe internet).
    Si nu vorbesc eu aici, nici de ITiștii si celelalte persoane angajate, la D.N.A.
    Anume, am concluzionat că diferențele între oameni(și sexe, d.a.): au ca fundament, exact ceea ce ni s-a predat.
    În strict unul dintre numeroasele cursuri(și examene, firește), din cadrul programului de Master pe care eu și alții și altele(Romîni și străini) l-am urmat, în București.
    Și care sper că mi-au înțeles reacția față de politicile externe duse de către aceste guverne de mafioți curve cretine și analfabeți, mînă în mînă cu serviciile secrete și cu asistența socială de toate categoriile, la noi.
    În cazul în care au observat reacția mea de săptămîna trecută, în timp ce mergeam în mijlocul drumului public (ca să mă feresc nicidecum de prezenta cetatenilor sănătoși, dintre toți acei prezenti citeodata în fața ambasadei Siriei; dar mai ales, de acei din partea dreapta a drumului.
    Venind dinspre farmacia din acea reședință în care a locuit un prieten al stră-străbunicului meu Deputat P.N.L.: ambii aceștia fiind uciși, de către comuniști(în jurul anului 1900).
    Reactia mea de saptamina trecuta, a fost obligata, numai de prezența tineretului.
    Si mai ales a tineretului cu dizabilități și handicap, urmărindu-mă în fața tuturor instituțiilor publice Romîne și străine, prin fața cărora trec(și mai ales prin fața Ambasadelor Siriei, a celor Arabe, a Ministerului Romîn de Externe etcaetera).
    Persoanele vizibil anormale si nerecuperabile vreodata clinic-fizic-psihiatric(mai ales).
    Si care au devenit atit ucigași și ucigașe ai finanțelor naționale și mondiale, deasemeni(de-atît de mulți ani). Dar mai ales au devenit aceste si acesti scirbosi irecuperabili(si aduși ori aduse în această stare, prioritar numai din vina lor: în cazul în care nu au fost victimele unui atac terorist adică armat, ori a unor procedee teroriste violente, precum ale derbdedeilor de la ISIS, din mafiile țigănești, musulmane, turce etcaetera). Pentru mai multe detalii, căutați în librăriile și bibliotecile naționale, cărți despre ‘terorism’…
    Cu toate ca din punctul meu intelectual liberalo-politic strict independent, de vedere: ‘TERORISM’mai poate desemna deasemeni, inclusiv furtul financiar pe care il produc de ani incoace asupra mea si a celorlalte personaje neasistabile si neasistate social, intre virstele de 14-65 ani.
    Prin simplul fapt ca beneficiaza de avantaje nemeritate si nefiresti d.a., prin 1,normalitatea si 2. banii nostri de oameni normali(medical, legal si profesional-democratic).
    Aceste si acesti beneficiaza inca de dinaintea comunismului(insa amplificat exacerbat numai odata cu inceputurile si avansul comunismului, de peste tot).
    Au beneficiat dintotdeauna gratuit, de lucrurile pentru care noi cei si cele fiind dovediti normali clinic, legal si democratic, deci institutional profesional. Noi numai, suntem obligati sa le finanțăm(direct, ori indirect).
    Iar eu mă plîng fiindca aceste si acesti au devenit de zeci de ani incoace, mindria poporului Romin, dar si a Natiunilor Unite !!!!!!(de peste 10-20 ani incoace, mai ales) !!!!!!
    Și cind vorbesc despre violarea spatiilor mele private, nu ma refer si nu m-am referit, vreodata. La spațiile comune de orice fel, existente într-o relație de cuplu(oficializată, ori nu).
    Însă discut de netrebnicii și netrebnicele ce m-au fraudat continuu în primul rînd în orașul și nația asta, între toate. In care eu am fost totdeauna singura intr-o relatie de necuplu(oficializat). Indiferent cind am avut partener(în pat), ori nu…
    Astfel, am reclamat oficial(la poliție și la direcțiile Ministerului Public).
    Veșnic neschimbata permisiune a acestor masculi și(sau) femele,(ori ambele, în același timp), de a mă fura.
    Ca să formeze împreună cu mine, un număr de cel puțin 2(ori 2 și un copil). Auzi !!!!!!!!!!!!!!!!!
    De parcă dumneavoastră și colegii dumneavoastră în orice act de justiție, vreodată: i-ați(le-ați) judeca vreodată pe oameni în cuplu, ori i-ați și le-ați achita fiindcă…au copii, d.e. !!!!!!!!!!!
    Ori de parcă vreodată, conf.constituției și a legislațiilor detaliate, eu personal ar trebui vreodată să am deferență pentru cineva, în afara mea deci de mine !!!!!!!!!
    Atîta vreme cît nu am fost vreodată logodită ori căsătorită și nu am avut ori am vreodată, copii !!!!!!!!!!!
    Și nici nu am d.a.kef să am, deși pot: de nu sunt căsătorită oficial(cu actele de rigoare și necontrafăcute, la primărie).
    Și numai după ce, în cadrul relației complet oficializate cu acordul scris și ștampilat, al fiecăruia dintre noi(și cu martori în prezența angajaților guvernamentali de acolo, d.a.).
    Atît eu cît și soțul meu(atît în acte, cît și în pat și în aceeași locuință cu mine etc..). Noi ambii am conveni d.a. legalizat: să facem un copil(adică cel puțin 12 luni de relații intime regulate și fără protecție, între noi)..
    Timp în care deasemeni, mie ar începe să mi se umfle puternic burta și să merg la ecografie, săptămînal !!!!!!!!
    Și deasemeni, nici nu am fost eu angajată vreodată ca profesoară, învățătoare ori asistentă social sau politiciană și funcționară publică, de vreun fel !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    MI-ESTE ATÎT DE SILĂ DE NAȚIA, ORAȘUL ȘI LUMEA ASTA DE CERȘETORI ȘI POMANAGII ADICĂ HOAȚE ȘI HOȚI AVÎND PRETENȚIA NERUȘINATĂ SĂ LE DAI ATENȚIE ORI ORICE ALTCEVA, DIN CE AI TU !!!!!!!!!!!!!!!
    ȘI FIIND MEREU AJUTAȚI ȘI AJUTATE SĂ FACĂ ASTEA, DE HANDICAPATUL ȘI HANDICAPATA OTRI PUR ȘI SIMPLU VEȘNIC ACEIAȘI FURÎND INFORMAȚIE DE LA MINE, URMĂRINDU-MĂ CU ATENȚIE DE HOȚ ȘI AGĂȚÎNDU-SE CU CREIERELE LOR VEȘNIC NESCHIMBATE DE POPULISTE ȘI POPULIȘTI INFRACTORI(COMUNIȘTI ORDINARI), DE ORICE LUCRU PE CARE DEU ÎL FAC !!!!!
    D.E., CÎND EU CUMPĂR CAFEA ‘3 in 1’ de exemplu, iar astea si astia ma urmaresc ori trec pe linga mine intenționat, ca să formeze împreună cu mine un nr. De cel puțin 2, ori 3 !!!!!!!!!!!
    Dumnezeule: daca am indulgență dintotdeauna pina la un punct numai, doar pentru mama si pe tata(dar nicidecum pe prieteniile, rudele lor si celelalte persoane etc.).
    Eu personal, cu MINTEA ,MEA MEREU INDEPENDENTĂ ȘI STRICT INDIVIDUAL FIIND DOVEDITĂ NEINFRACTOARE VREODATĂ, ATÎT DINAINTE CÎT ȘI DIN 2007 ÎNCOACE …
    CHIAR NU AM ȘTIUT VREODATĂ UNDE MAI POT MERGE VREODATĂ, SĂ SCAP DE ACESTE HOARDE DE PERSONAJE SI DE PERSONAJE AVIND LA MINE(ORI PRIN MINE) PRETENTIA DE A FI ASISTATE, SOCIAL !!!!!!!!! ORI DE A OBTINE AVANTAJE SI AJUTOR, PRIN MINE(CA PERSOANA PRIVATA SI STRICT INDEPENDENTA D.P.D.V.AL HIRTIILOR LEGALIZATE, NUMAI) !!
    CU TOATE CA ACESASTA VESNICA PRETENTIE A CELORLALTI SI CELORLALTE, E NU DOAR JOSNICA, DIN PUNCTUL MEU SI AL EDUCAȚIEI STRICT OFICIALE, DE VEDERE !!!!!
    INSA E DEASEMENI ILEGALĂ ȘI JOSNICĂ DIN PUNCT DE VEDERE AL JUSTIȚIEI, EXCLUSIV !!!!!!!!!!
    Iar eu in calitatea mea oficial administrativa, cea mai inalta(din nou individuală și independentă, pentru întreaga mea existență: indiferent de mă voi căsători vreodată ori voi mai avea vreodată un loc de muncă, ori imi voi da doctoratul oficializat ca atare, ori nu…
    Remarc ca toate aceste neschimbate vreodata mentalități de a fi asistat, ori asistată social sau legalizat(și-n special, prin simpla prezență a mea și orice aș face eu, oricînd)…
    Remarc de peste 20 ani incoace(pe cind eu eram in al 2lea an in 1a facultate si-mi incepusem corespondența cu Parchetul Național Anticorupție, de vă amintiți).
    Toate acestea s-au intimplat si continua sa se petreaca, identic. Exact ca în orice formă de comunismo-conservativo-socialism-bolșevism; nazism-populism-dictatură-anarhie-republică; libertarianism. Ori, exact precum este deasemeni povestit, ca fiind o constanta acțiune a securității: în cartea doamnei Ph.D. Ma. professor mrs.Katherine Verdery. Ca si in multe altele, deasemeni: Rominesti, Europene si non-E.U., d.a.
    In aceste conditii a veșnicelor hărțuiri ale mele inclusiv de vecine și vecini, pe lîngă toate și toți restul pe care îi acuz.
    Continui să vă distrag atenția, redactîndu-vă. Și în această însorită zi, de miercuri.
    Tocmai ca sa va reamintesc de cursul ‘Judecătorul național, la confluența principiilor efectivității dreptului Uniunii Europene și autonomiei procedurale naționale’. Precum si de titulatura mea oficiala, acordata de catre Facultatea de Stiinte Juridice, din Bucuresti(dar pe care eu, ca necomercianta de vreun fel, nu indraznesc sa o numesc vreodata, diploma(calificare) de ‘jurist’,
    In primul rind, din respect veșnic pentru munca mea de zile și nopți fără mîncare, relaxare, odihnă ori somn. Dar numai cu cafele după cafele, 1-2 sandwiches zilnic, un măr și vitamine.
    Și toate pierdute în fața cărților și caietelor de cursuri, ca și după anii de după facultăți, pentru proiectele de la servici.
    Adică pentru examenele neîntrerupte, din viața mea.
    Și în al doilea rînd, din respect pentru dumneavoastra, ca si ceilalti doamne si domni procurori avind titulaturi academice, OFICIALE(nicidecum ‘la privat’).
    Precum si experienta dumneavoastra profesionala, de necercetare(adica cercetare cum am facut mereu in domeniul justitiar, eu). Iar eu am inceput cercetarea strict individuala in domeniul OFICIAL al justitiei, de la virsta de aprox. 20(douazeci) de ani…
    Dar mai ales eu am respect neoprit, pentru studiile dumneavoastra postuniversitare de lunga durata precum si experiente profesionale CORECTE, in strict domeniul judiciar.
    Și, întrucît erați în prezența fiicei dumneavoastră(cu vîrstă apropiată mie, din cîte rețin). Deci fiind noi intotdeauna 3 femei sănătoase și neasistate social, neetnice(deci neminoritare, din punct de vedere al democrației înțeles prin majoritate statistică administrativă, în price națiune).
    Vă reamintesc că, potrivit Constituției Romîne(2002-2003), precum și a tuturor legislațiilor distincte din această perioadă(valide continuu fie cu, ori fără ordonanțe infractoare și nemernice, ca acele pe care ni le amintim).
    Vă reamintesc că Noi 3 femei Nebătrîne și normale d.t.p.d.v., avem prioritate.
    Si niciunnul din aceste lucruri nu va avea vreodata o legatura cu ce vorbesc eu de pilda acasa ori oriunde altundeva, cu maica-mea. Si fie ca ii raspund ori nu comunicarilor ei, sau in orice mod o fac: vorbele mele sunt interpretate timpeste si infractor, de ani chinuitori de zile, in viata mea. De-aceiasi si aceleasi securisti handicapati si familiile acestora, cu tot cu tineretul si copiii si cunoscutii lor(de orice virsta, ori sex). Handicapati si personaje cu dizabilitati vesnic fiind complexsati si complexate si de-o eternă imbecilitate, strigătoare la cer(precum erau și sunt toate personajele descrise în cărțile dnei Verdery și în toate celelalte, pe care le știm).
    Și care încă de cînd am fost studentă, în prima mea facultate, mi-au zis mie în toate felurile posibile(ori pur și simplu în imbecilitățile și incultura veșnic neschimbate, ale acestora: m-au tot verificat de eu am ‘memorie’, sănătate etc…
    Anormalitățile umane să aibă pretenția să îi verifice, pe acei(acele normali)…
    Adică, așa după cum în fiecare dintre anii cînd taică-meu s-a prefăcut 2/3 luni convalescent apoi îngropat(iar eu am sperat în ultimii ani mereu, să se întîmple cu adevărat).
    Ei bine, în toți acești incredibil de mulți ani cînd eu am fost OBLIGATĂ CONTRAR LEGISLAȚIILOR ÎN VIGOARE NAȚIONAL ȘI INTERNAȚIONAL, SĂ ASIST LA SCENETELE(PREFĂCĂTORIILE ASTEA REGIZATE, CU AJUTORUL SECURIȘTILOR HANDICAPAȚI ȘI AI FAMILIILOR LOR).
    ÎN TOȚI NUMEROȘII ĂȘTIA ANI FĂRĂ EXCEPȚIE: DOAR EU AM MERS ATÎT LA DOCTORIȚELE PSIHIATRU ȘI PSIHOLOG CÎT ȘI LA DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE, CA SĂ RECUNOSC PREFĂCĂTORIA, OFICIAL!!!!!!!!!
    ȘI-N TOȚI ANII DE ÎMBOLNĂVIRI,CONVALESCENȚE ȘI MORȚI FĂRĂ EXCEPȚIE: doar doctorii la care Eu am mers, precum si procurorii Directiei Nationale Anticoruptie !!!!!!!!!!
    DOAR NOI AM AFIRMAT CA PREFACATORIA(INSCENARILE DE BOLI, CONVALESCENTE SI MORTI): ESTE ACEEASI, DIN TOTI ANII TRECUTI !!!!!!!!!!!!!!
    Iar in aceste momente este trecut de 1 an de zile, de cind eu am fost forțată infinit mai mult ca maică-mea, să asist neputincioasă. Inclusiv la înmormîntarea tatălui meu…
    Și la exact aceleași scenete de convalescențe, îmbolnăviri, morți și înmormîntori și procesul detaliat, pentru rezolvarea fiecăreia dintre aceste. Și toate în fiecare an, fără excepție: cu frigiderul permanent gol(mincat doar o mămăligă și o supă la pachet și un sandwich ori un cartof fiert, din cînd în cînd). Și cu hainele și încălțămintea bună recent cumpărate anii trecuți: dispărute din dulapuri, ca prin minune !!!!!!!!!!
    Exact in acelasi fel cum mie mi-au disparut in situatii identice, aceleasi doc. Private, ori Oficiale!!!!!!!!!!!!!!
    Cum este d.a. cazul aceluiasi certificat(Diploma) de Experta in Fonduri U.E. si de Coeziune !!!!!!!!!!!1
    Pe care, timp de vreo 7 ani fara oprire: m-au obligat ILEGAL sa repet aceleasi cursuri si acelasi examen, in aceeasi firma si sub patronajul aceleiasi impuțite Autorități Naționale pt.Certificări !!!!!!!!!!!!!!!
    CA SĂ VERIFICE…CE MEMORIE AM EU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    SĂ VERIFICE ANORMALII, NORMALITATEA MEA ANUAL OBLIGATORIU(IN CALITATEA MEA DE PERS.TITULARĂ) FIIND RECONFIRMATĂ ANUAL !!!!!!!!!!!!DECI INCLUSIV CU CAZIER SI PROFESIE RE-VALIDATE ANUAL, DE CATRE INSTITUTII DE STAT !!!!!!!!!
    ATIT IN BUCURESTI UNDE EU LOCUIESC, DAR SI IN UNIUNEA EUROPEANA, D.A. !!!!!!!!!!
    E INCREDIBIL CE MI SE INTIMPLA MIE IN VIATA MEA PRIVATA SI IN FAMILIE, CIT SI IN ADMINISTRATIE. DE LA SFIRSITUL ANULUI 2007(CIND EU AM REDEVENIT SANATOASA OVARIAN, PINA LA MENOPAUZA SA SPERAM).!!!!1
    ADICA DE-ATUNCI DE CIND IN VIATA MEA AU NĂVĂLIT EXACT PERSOANELE PE CARE EU LE DISPREȚUIESC(ANORMALITĂȚILE CLINICE, FIZICE ȘI ECONOMICE CEL.PUȚIN)!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ADICA PERSONAJELE CARE, DOAR FIINDCA SUNT ANORMALE DIN ACESTE P.D.V., EU SUNT OBLIGATA SA LE PLĂTESC(PRIN ASIGURAREA DE SĂNĂTATE SUPLIMENTARĂ), LUNAR!!!!!!!!!!!
    IN TIMP CE PERS.PRENSIONATE, COPIII ST TINERETUL(DOAR ACELE SI ACEI SĂNĂTOȘI ȘI FĂRĂ VREUN DREPT DE ASISTENȚĂ FINANCIARĂ, DINTRE ELE ȘI EI. Aceste personaje au card de sanatate fara a fi obligat sa il achite suplimentar, ca mine. Si ca toate celelalte persoane fara dixzabilitati ori handicap, intre 25 ani si orice virsta a pensionarii !!!!!!!!!!!!!!
    O DOAMNE, SI AM FOST OBLIGATA SA REPET DE MILIOANE DE ORI ACESTE LUCRURI, PRIORITAR CIND TAICA-MEU S-A PREFACUT CONVALESCENT, GRAV BOLNAV, INMORMINTAT, MORT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    VA ROG AJUTATI-MA, NU AM MAI FOST UN VREO RELATIE CU VREUN BARBAT, DE LA APROX. 26 ANI !!!!!!!!!!! SI TOTI CU CARE AM FLIRTAT FARA ECXCEPTIE, S-AU DOVEDIT NISTE NEMERNICI CU AFECTIUNE PENTRU PERSONAJELE ADSISTATE SOCIAL SI PENTRU TOT FELUL DE INFRACTIUNI !!!!!!!!!!!! SI D.A., PENTRU ‘MAMELE’ ORI ‘TATII ‘ lor…
    Precum in cintecul ‘Mamelor (taților)din lumea-ntreaga, eu va dau un singur sfat…d.e…Ori în alte manele de transport public, de politică și administrație, de ‘capitalism de cumetrie’(și nu doar)…
    (..)Vă scriu în aceste momente(după o pauză de mulți ani, în care mi-au fost stricate de la distanță-prin intermediul ‘profesionistilor’de ambe sexe din IT si comunicatii, avind handicapuri si dizabilitati(clinico-fizice și implicit și mentale): nevindecabile vreodata.
    Prin naturile astea ‘colectiviste’(mai ales ale tineretului, părinților și bunicelor ori bunicilor acestora). Mie mi-au fost stricate numeroase tehnologii și medii de comunicație-de la distanță, de ani de zile încoavce. Toate, prin intermediul personajelor avînd acces la mijloacele mele de informație și comunicații).
    Mi-au fost stricate incredibil de multe, începînd cu aprox.anul 2007. Dar pentru detalii, vă invit să revedeți istoricul si mai ales continua evoluție a sintagmei ‘MOARTE INTELECTUALILOR(si a proprietății exclusiv private, de toate felurile). In Rominia condusa de catre pușcăriașe/pușcăriași și persoanele pușcăriabile, cu și prin ajutorul C.C.R. și a altor instituții fiind de peste 10 ani încoace la fel de corupte și mafiotizate, cum este(inclusiv această Curte Constituțională).
    Precum si istoricul anului 2007, deasemeni(anul cind eu sunt dovedita oficial medical, ca marcind primul meu an de sanatate deplina: sfirsitul anului 2007).
    Sa rezum: criza economica mondiala(cind eu am ramas fara servici si nu am mai gasit vreodata de-atunci incepind, nici macar unul); Rominia a devenit membra cu drepturi depline, a U.E.(iar eu am transmis pt.prima oara prin poștă, în Franța, petițiile și dovexzile mele); dl. Bill Gates vine in Rominia; se voteaza suspendarea din functie a dlui Traian Basescu iar P.D.este exclus din guvernare, de catre dl.Tariceanu; un țigan devenit celebru, agresează o cetățeană Italiană; Partidul Democrat și Partidul Liberal Democrat s-au contopit in PD-L;au loc funeraliile lui Boris Yeltsin; Nicolas Sarkozy devine Presedintele Frantei; Mihai Razvan-Ungureanu este demis, din fruntea Ministerului de Externe; moare Luciano Pavarotti; e interzis fumatul in localurile publice, in E.U.(mai puțin în Romînia, desigur); Aleksandr Solzhenitsyn este premiat Nobel; Japonia lansează al 4lea satelit spion, pe orbită; Dept.de Justitie al U.S.A. condamna desecretizarea conturilor private ale cetățenilor, de către F.B.I….
    Iar Wikipedia introduce o traducere inclusiv in limba Romina, o traducere a termenului ‘Value’. In timp ce extinde d.a., explicatia culturala, antropologica si legislativa a termenului ‘Value’, pentru diferite națiuni. Exact cum este d.a.cazul celebrului Anticorruption Act, din U.S.A.
    Lucru deasemeni prezent si exclusiv in politica guvernamentala, din Rominia,,,
    Insa in țara veșnicelor legislații și ordonanțe corupte, în scopul de a le anula pe acelea bune: mă-ntreb care din funcționărimea publică de grade înalte, a auzit vreodată despre ea..
    Și despre restul lucrurilor cerute oficial d.a., dintotdeauna de după revoluția din 1989: in toate bibliografiile de concurs(pentru un job in stat)…
    Si, intrucit in această națiune și lume cu un nr.cel puțin dublu al băieților și bărbaților, față de cel al femeilor și fetelor: (in)cultura generală a devenit exclusiv manelizată, islamizată și minorizată(inclusiv religios), de la revoluție încoace.
    Reclam ca aceste și acești anormalități și scîrboșenii umane fiind părți ale unor culturi minoritare, ori subculturi naționale deasemeni. Si din cauza carora(dar mai ales datorita indiscretiei si curiozitatii ‘oamenilor de bine’ din Rominia sau din lume, care vor infractor si indecent sa stie ce fac-cu cine sunt-ce am de gind eu, in orice clipa.
    Datorita acestora, eu nu am mai avut viata intima, de aprox. 15 ani de zile !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Din cauza competitiei neloiale, manifestata permanent prin ajutorul dat fie fostilor parteneri(flirturi), fie părinților, rudelor, șefilor, colegilor etc. Să știe INDECENT si ILEGAL UNDE SUNT EU SI CE FAC EU, MEREU SI ORIUNDE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Au avut neobrăzarea să îmi distrugă atît zile și nopți întregi din viață, în încercarea mea fie de a le repara ori de a le manevra corespunzător, deasemeni(și de a face mereu setările de una singură și doar pentru mine personal, deasemeni).
    Dar mai ales, după ce că m-am născut și am locuit întotdeauna, într-o familie de foarte modești funcționari la stat(într-o națiune veșnic furată și cred că mult mai mult din interiorul acesteia, decît din afara granițelor). Mie mi-au fost distruse de la distanță, incredibil de numeroase computere, conturi on-line, telefoane mobile si 1-2 televizoare, deasemeni. Si toate acestea, mereu in conditiile in care eu personal am invatat sa utilizez aceste tehnologii, deosebit de bine. Si mai ales, fiindca fie doar eu(in scurta perioada cind am fost angajata contractual si mi-am utilizat și plătit strict pe numele meu, furnizorii de comunicație).
    Dar in imensa majoritate a cazurilor, părinții(pe rînd, fiecare): am si au plătit întotdeauna, exclusiv pentru noi(și pentru nimeni altcineva din agendele noastre de contacte, vecini etc.).
    Noi am plătit și plătim strict doar pentru noi(și pentru fiecare din noi, în mod diferit): totalitatea serviciilor de comunicație, înregistrate pe numele noastre.
    În timp ce doar eu între ei 3, am folosit cel mai mult internetul(dar nicidecum pentru conturi ‘de socializare’. Si aproape exclusiv în ultimii numeroși ani, doar din laptopul de acasă.
    Aici unde m-am plins ca, de peste 10 ani incoace. Cei de la Microsoft nu mi-au sters complet din serverele acestora, conturile vechi pe care eu le avusesem, exact in acesti ani de zile. Astfel, de cite ori mi-am inlocuit fie computerul(IP-ul), ori mi-am schimbat furnizorul de internet, telefonie si cablu(si i-am schimbat de citeva ori in toti anii, pe majoritatea acestora).
    Internetul si prioritar contul meu Google si furnizorii on-line de comunicatie(fara exceptie), mi-au reactualizat fostele mele adrese(de acum peste 10, chiar 15 ani de zile). Toate acestea, la aprox.10 minute dupa ce am deschis pentru prima oara internetul, in noul I.P.
    Si la aprox.citeva minute dupa ce am cautat on-line informatie, prin intermediul Google. Cel care, fiind corupt: mi-a reactualizat fara de voia mea si fara posibilitatea ca eu sa le pot șterge, DIN NOU: conturile mele atît de vechi și atît de mult învechite și ‘precedente’…
    Mai precis, daca prima cautare a mea on-line, pe noul I.P.(de obicei dar nu exclusiv, prin Google Search): mi-a apărut mereu ‘BLANK’. La aprox. citeva minute dupa ce am deschis internetul, mi-au reapărut pe ecran, vechi adrese de e-mail și conturi(cele pe care eu deja le ștersesem prin ‘delete your account and your mail address’, de multe ori inainte(!!)
    Toate acestea in timp ce eu am inceput sa utilizez atit computerele cit si internetul, incepind cu virsta de aprox.15 ani, mai intii si cel mai mult, fără niciun fel de dubiu: de una singura. Prin intermediul tatalui meu inginer si a colegilor intelectuali si d.a. profesori Dr., in Politehnica Bucuresti: singurii intelectuali intre toate si toti ceilalti, ai tatălui meu și ai părinților). Iar apoi incepind de la aprox.17 ani, continuu(atit in liceul de specialitate: in sediul sau, exact linga cladirea fostului Parchet National Anticoruptie).
    Si continuind mai apoi in toate facultatile, trecute in Curriculum meu Vitae(cu exceptia studiilor masterale). Precum si cu exceptia cercetarii mele independente in drept, in cadrul Facultatii de Stiinte Juridice: a Universitatii Bucurestene(la fel ca toate celelalte).
    Si vesnica concurenta Neloiala> pe mine ma obliga sa fiu in detaliu corecta, inca din cel de al 2lea an de infiintare al Directiei Nationale Anticoruptie. Totul, din banii, nervii(stresul), timpul, spatiile mele exclusiv etc.
    Si in schimb, ma pune in mijlocul acelor si acele fiind incorecti(incorecte), de parca as fi eu obligata vreodata sa-mi pese de ele, ori ei(cu sau fara copiii, ori rudele lor)…
    SI MAI ALES CA MI-AU DISTRUS COMPLET SI ULTIMUL TELEFON MOBIL DIGI(NU MAI FOLOSESC ACEL APARAT, DE LA INCEPUTUL LUNII SEPTEMBRIE 2018). SI S-A STRICAT DIN PRIMA CLIPA CIND L-AM CUMPARAT(MARTIE, ANUL TRECUT) NE-IN-CE-TAT !!!!!!!!!!!
    In schimb, ma obliga infractor sa continui sa platesc acel nr.de telefon, pe care nu l-am mai folosit deloc, de peste 6 luni !!!!!!!!!!!!!
    In timp ce dimineata, nu sunt lasata sa ma trezesc ori sa cobor din pat, cind eu vreau. FIINDCA NEOPRIT INFRACTORII SI INFRACTOARELE SOFERI ANGAJATI PE MASINILE PRIMARIILOR(ambulanta, pompieri, politie etc.). AU DOAR IN ANII IN CARE ‘CIUMA ROSIE’ E LA CONDUCERE. TUPEUL NEMARGINIT(CA EXACT IN ACESTE CLIPE IN CARE SCRIU, LA ORA 3,04 P.M.). SA CLAXONEZE CONTINUU(contrar orelor legale 9.00-22.00) CA SA ISI TREZEASCA CLIENTELA !!!!!!!!!!!!
    SAU CA SA-SI ARATE ‘MUNCA’ IN TIMP CE EU SCRIU(DIN NOU) IMPOTRIVA LOR SI A MAJORITATILOR NUMERICE, ALE ORICUI SI TUTUROR !!!!!!!!!1
    CUM E POSIBIL CA ASTEA SA SE INTIMPLE DE PESTE 10 -15 ANI(, NEINCETATde cind au venit țigănimea, muncitorimea, femeile de servici, musulmanii și turcii, refugiații, tineretul infractor, țărănimea, curvele și proxeneții, la conducere)????
    CUM E POSIBIL SĂ NU MĂ SCĂPAȚI DE FAMILIA DE SECURIȘTI PENSIONAȚI RUDE DE GRADUL AL 3LEA CU MAICĂ-MEA, DE O POLITIZARE, infractionalitate ȘI INDECENȚĂ ULUITOARE, mereu !!!!!
    Cum e posibil ca nu m-ati scapat vreodata de aceste familii de anormalități și scîrboșenii rude de gradul 4 și 5 cu mine, pe care eu le-am reclamat la poliție și la Parchet, de atîția ani !!!!!!!???????????????????????????? Precum si de tineretul, batrinii si restul de scirbosenii umane, asistate social !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    CUM E POSIBIL SA AJUTATI SA MI SE FACA VIATA PRAF, ASA CUM MI S-A INTIMPLAT CONTINUU DE CIND AM INCEPUT SA RECLAM IN PERSOANA, LA SEDIUL D.N.A.!!!!!!!!?????????? SI SA TRIMIT D.A. NENUMARATE PLINGERI LA C.E.D.O., D.A.!!!!!!!!!!!!!(din 2007 incoace, aproape anual !!!!!!!!!!!!

  3. CUM E POSIBIL SA AJUTATI SA MI SE FACA VIATA PRAF, ASA CUM MI S-A INTIMPLAT CONTINUU DE CIND AM INCEPUT SA RECLAM IN PERSOANA, LA SEDIUL D.N.A.!!!!!!!!?????????? SI SA TRIMIT D.A. NENUMARATE PLINGERI LA C.E.D.O., D.A.!!!!!!!!!!!!!(din 2007 incoace, aproape anual !!!!!!!!!!!!

    ___________________________________________________________–
    24.02. 2019 Sunday Bucharest D1, Romania

    Dear former Highest Prosecutor, Ph.D. Master Expert-prosecutor mrs. Anca Jurma,
    would You please let me thank both You and Your colleagues, for helping me in the 1st phase of sending by the not-electronic post, my completed registered letter(Recomandata): in France. In these circumstances I must assure You, I haven’t made the same mistake I did, when I was so very young. Those, with the original documents. All these, in contrast my stress has started to be more and more amplified since more than 10 years ago, indeed. In other words, since years ago when I grew up, I’ve stopped making the same mistakes, through post. Those I remember that only the National Prosecutors Office and the National Anticorruption Directorate, have helped me to solve them out(up to that permissible point, of course). In contrast with these, and to the reality. That I’ve also registered my same official accusation to the Romanian Ministry of Foreign Affairs and Minister mr. Meleșcanu. That, for never giving me a right official job either there or elsewhere here or abroad. Because of their neverended arranged or fake, competitions.
    And all these,within the ‚more than plenty’ governmental institutions, anywhere.(and their registry has kept my proves of clean criminal record + details of my COMPLETE health, on 22.02.2019).
    All these, in contrast to all my great credits(official educational and other strictly professional docs. I have, in very specific top issues after that of priced artist, abroad). And also in contrast to the reality that only after a few years after the extremely bad effects, of my deadly clinical accident(September, 1990), have vanished away. Since 2002 and 2005 on, me personally I’ve started to prove this truth, with official valid papers from medics, prosecutors and professors. The truth I’ve never ended, being completely valid(with no dysfunctionalities of any sort, ever). All these, in contrast with what have always pretended about me, the shameless corrupted and fraudulent bitches of both genders, under the administration of the Ministry of Interior. And that of Transportation 1st, with all their departments and directions. As with the help of the bastards from Victoria Palace and the surrounding embassies, they have periodically redirected me, personally(both illegally and illogically, too). Precisely to, and through the disabled and handicapped, plus other social(financially) insured people, of and from all their legalized forms.
    Just as in precisely the same manner, with the bastards from the Ministry of Transportation and that of Labour, plus others only when under the rule of ‘Șerbănică șoferul profesionist al condamnatului Dragnea, precum și taximetrist absolvent al Facultății Romîno-Americane înființată de către Ion Iliescu & Co. Și ‘bineinteles’, devenit cu ajutorul lui Dragnea, Nastase, Ponta and co. : avocat cu firma privată de avocatură, d.a.
    In this continuously more than simply cruel situation for me, I must remind you i am a completely healthy. Plus top smart, and upright top cultured and intellectual nice-looking young, then young adult female of none ethnicity(not ethnic minority), born in the same day and month with President Iohannis. But in contrast to Him and with anyone else too, i’m born in a very different year and family plus raised in a different city, too. A truth which tells everything about me and my specific Bucharester and full urbanism from my birth, of course. Similar but far from being equal or identical, with the full urbanism of my parents, grand-parents, great grand parents and great-great grand parents, too. Just like i’d like to remind to You, all Prosecutors: I’ve never ever been permitted to celebrate, since 2007-2008 on, my favourite celebrations, ever: my personal Christian and Protestant ones; my Birthday, ever(!!); Valentine’s Day; the 1st of March and the 8th of March; the 1st of January(my favourite Catholic Saint, martyr Vibo Valentia); the Easter(since a few years ago on, only); the Christmas(since incredibly many years go); plus other 2-3 common and also strictly Roman-Catholic celebrations, too
    Just as i clearly remember that in my generation(4 +4 classes of highschool, since the grade 5 to grade 12). Plus within the entire highschool, too. We’ve never had any colleagues or professors with handicap and disabilities, ever(except one stupid, limp girl I’ve never truly liked since I’ve grown up, in the 11th or 12th grade, plus another diabetic one). Both them being officially registered as handicapped and disabled, and also admitted to study in different faculties than my official, 1st one. And I’ve also heard about another limp boy, in superior classes of highschool: BUT THESE 3, WERE THE ONLY ABNORMAL COLLEAGUES IN ALL GENERATIONS WE’VE EVER HAD IN BOTH HIGHSCHOOL, THEN IN OUR FACULTY !!!!!!!!!NOT ALSO MENTIONING I’VE NEVER KNOWN OR MET A HANDICAPPED OR DISABLED, EVER: IN ANY FROM THE OFFICIAL POST-GRADUATE FACULTIES I’VE BEEN REGISTERED IN, SINCE 2003 ON !!!!!!!!!!!!!!!!!!! More over these, I’m officially registered as Christian Roman-Catholic, but I have never mixed my religious convictions, with that of right-appliance of laws You’ve always been obliged to apply, too. Just alike all Prosecutors and public officers from those never friends or supporters for, or registered in any political party, or group of interests. Alike that of your former colleague ‘ex-procuror fără de bac,master și doctorat Victoraș Poantă, has been).
    All in all, as i have never ended my complete health(clinical + physical+ physiologic + mental +psychiatric), please let me write You down offering details about my ‘recomandata’ I’ve just sent by the regular post, to that E.U. institution of justice(about You know). All these, as I also remember that very precise year when my official registered letter(fully stamped and timberd in front of me and other few people, by the public officer in the post): has never been permitted, to reach its official designation, in the E.U.(Strasbourg).
    In these circumstances, please let me sum up the list of papers i have attached in my official PRIORITY registered(secret) letter(164 g.), Serie COWB132 00000361. Expeditor: Amy Ana Maria Neagoe, in the date of 23.02.2019 (25 Ron, my costs). Here, where I’ ve only asked my mother to give me a large envelope for the post. And in return, she has sent me as ‘witness’, those bastards from her family I’ve always accused, with proves. Just as the ‘left’ and ‘right’ handicapped and disabled youth sent after me today when I bought a new public transport subscription: in the same time she has had a phone communication, to her retired communist doctor during the neverstopped regime of mr.and mrs. Ceaușescu). And all these, in contrast i didn’t tell she or anyone, i’ve headed to the seller of cards, for the public transportation(that close to Victoria Palace, near the metro station). Alike in these moments she phones to her worker friends, and other in her phone-contacts list. All these, when my phone has worked wrong since the very 1st minute i brought it, at home in the apartment. And those bastards from Digi phone have always refused to terminate my contract(both my phone number and technical device), without any additional costs. Which is why I’ve never had the possibility to have a mobile phone registered on my name and also working properly, too: since August, on. That, when i bought it under a contract on her name, in March: last year.
    In these circumstances we’ve constantly lived in a country, under a Constitution and laws since 1992 and 2002-2003 on, obliging anyone between ages of 14—70, to stay healthy and not-socially(financially) insured, all the time.
    Please let me remind you that neither my parents nor any from their relatives(retired, plus severely handicapped Securisti with their wives, handicapped parents and handicapped children/youth) and friends. They have ever been obliged to prove yearly they’re healthy(psychically plus mentally, too). In contrast with these, the Public Ministry and the handicapped from Digi, have never ended illegally permitting them to know what I do either on-line, or off-line !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    All these, if we don’t also mention how many other people from 14-70 are proved disabled or handicapped(against the Constitution and the law). All these, within a E.U. nation having a population of 21,457,116 (July 2018 est.), according to the Central Intelligence Agency. With a no-ethnic population and caucasian-white, of a democratic percent of 84%. With a Christian(Orthodox, Catholic and Protestant) sum, of almost 90% percents, together !!!!!!!!!!!!! Plus an official amount of low-culture(equal to idiocy), of 56 percents !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    A Christian nation in theory only, as it has never ended being obvious how many other from all co-national, have daily applied the officialized norms of conduct(not-lying, not committing theft/plagiarism/abuses, not..no). Official constant mores of conduct, having nothing in common with those populist ones: ‘love for the children’, ‘love for mummy’, ‘for daddy’, for the sick’, and on…
    In the end, under these neverended identically repeated international lies in these so many years. Just like the marriage between Prince Harry and Meghan, their provided ancestor to the British throne, a Brexit about I am certain it will never occur, the identically repeated yearly death of the same personalities and more idiot ones. Similar with a fake Catholic, low-cultured, liar with love for the gipsies and the Hungarian ugly actor proving to be a mason, I’ve met 6-7 years ago. And no, if you ask me: more than that indecent and low-cultured brain of that religious movement named ‘Masonry’(like that of ‘Illuminati’ and so many more communist proves of idiocy, no-inspiration, no-talent and continuous attempts to destroy both the natural beauty and health(see the case of that boy Vinny Ohh, being supported to become a handicapped, in that Social-Democrat and also not-Christian support and respect for the ‘extraterestrial life’ plus plenty of other proves of idiocy and bad or no education, or real culture). All these, within a district, a city, a nation, an Europe and a U.N. and not U.N. too, Filled with ordinary people who need tones of make-up, investors, clinical surgeries and supporters. To make them believe, they’re different from what both top and common strictly official education, culture plus continuous official not-religious research, have taught us. About life and the meaning(between those very precise years you may read, in C.V.).
    In sum, into this nation, E.U., Europe and U.N. filled with human monstrosity, kindly(abusively) propelled by either priests or non-priests in the undemocratic and illegal detriment of the normal people(from all those either being parents, or not). Please let me end, listing down the full list of not-original official docs I have sent in France, yesterday.
    I hope they’ll be permitted to reach the recipient, indeed(their always ‘secret’dispatch that has never been permitted to stay secret as it is legal to be). Always, because of the corruption and fraud against me, of these: my mother, father, their families, friends, my former colleagues and ex-employees, policy-makers and all my very few dates, ever), the socially-insured of all sorts, civilians. and all other I’ve proved guilty, against me).
    Thank You and Your partners again, for Your concern, and here it is:
    recent certificate proving my clean criminal record(issued on 21.01.2019 with continuous validity up to February 2020, as I’ll keep staying ‘cool’)
    Recent certificate proving my COMPLETE clinical+ physic+ physiologic+ psychic+ mental Health issued on 22.01.2019 with continuous validity up to February 2020, as I’ll keep staying ‘cool’. Always, in contrast to an invisible sensitivity after the deadly and complex event, in September 1999(the birthday of my mother);
    Proof of my I.E.L.T.S. within the British Council(The British Embassy), in Bucharest;
    English Curriculum Vitae(2 + 1 pages);
    Romanian Curriculum Vite(2 +1 pages)
    Official Portfolio Describing my complex statutes(official permanent titles, up to this day of February 2019, ever) 2 + 2 pages
    My Diploma of MASTER in 2 distinct disciplines of International Economic Relations Series A.no.0161944
    Master Diploma Supplement Series A.no.0161944 (STAMPED BY THE EUROPEAN COMISSION, ITSELF)!!
    Professional Diploma in ‘Business Law’(May 2011)
    Individual Contract of Labour , with the amount of won money btwn. 20.03.2008-17.10.2008 (my last paid job, EVER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1)
    Certificate of Teacher 16.06.2005
    Diploma of Licence 07.07.2004
    Professional Attestate, in Arts(Vibo Marina, Italy 2000)
    1st scholarship offer, in Moore College of Arts and Design(September 22, 1997)
    Diploma of Expert in E.U. funds of cohesion(yearly repeated exams fraudulently testing my I.Q., up to 2014)
    Individual Contract of Labour, 2005(2 pages)
    Job Description(Fișa Postului) 2005
    Professional Attestate: Graphic Artist with Low Education
    National Baccalaureate
    (Din lipsa de spatiu si d.a.gindindu-ma si la celelalte costuri de tiparire si expediere, nu am pus si copiile celorlalte titulaturi(diplome) pe care le detin. Dar care, spre deosebire de toate acele private, ori de acele ‘profesionale/de profesionist-profesie’ cu 7 maxim 10 sau 12 clase.: ale altora/celorlalte personaje. Ale mele au validitate Nelimitata(si mai ales, toate mediile pe care le-am obtinut continuu, incepind cu clasa 1 intr-o scoala primara, in Bucuresti: cu parintii functionari publici neasistabili social, ori profesional) !!!!!!!!!!!!!

    AmyNeagoe

Leave a comment